Правосмукалки и парочистачи

-12% 6,299.00 ден 7,160.00 ден

BOSCH Правосмукалка BGC 05AAA1

-18% 6,799.00 ден 8,299.00 ден

BOSCH Правосмукалка BGC 05AAA2

-12% 7,390.00 ден 8,399.00 ден

BOSCH Правосмукалка BGC 1UA110

-12% 5,499.00 ден 6,250.00 ден

BOSCH Правосмукалка BGL 2UA2008

-12% 6,070.00 ден 6,900.00 ден

BOSCH Правосмукалка BGL 2UB110

-12% 6,630.00 ден 7,540.00 ден

BOSCH Правосмукалка BGL 3B110

-18% 6,799.00 ден 8,299.00 ден

BOSCH Правосмукалка BGS 05A222

-12% 5,570.00 ден 6,330.00 ден

BOSCH правосмукалка BSG 6A210A

-14% 13,990.00 ден 16,300.00 ден

BOSCH Правосмукалка BWD 420HYG

-12% 5,140.00 ден 5,840.00 ден

CONTI Правосмукалка VC 470

-12% 3,099.00 ден 3,510.00 ден

FIELDMANN Правосмукалка за пепел FDU 201001 E

-13% 5,990.00 ден 6,889.00 ден

GORENJE Правосмукалка VC2321GPLW

-12% 2,480.00 ден 2,820.00 ден

HOME electronics Чистач на пареа SM-13001R

-15% 2,890.00 ден 3,390.00 ден

ISKRA Правoсмукалка за пепел ZN1601-20L

-28% 3,599.00 ден 4,990.00 ден

ISKRA Чистач на пареа со додатоци JC 210

-15% 4,990.00 ден 5,850.00 ден

KAPPA Правосмукалка Jazz

-12% 3,590.00 ден 4,090.00 ден

KAPPA Правосмукалка KP502

-12% 4,299.00 ден 4,880.00 ден

KAPPA Правосмукалка Rio

6,299.00 ден 7,160.00 ден

BOSCH Правосмукалка BGC 05AAA1

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19714

– Боја: Сива/лилава
– Енергетска класа : А
– Моќност: 700W
– Тежина: 4,44 кг

Во кошничкаСпореди
6,799.00 ден 8,299.00 ден

BOSCH Правосмукалка BGC 05AAA2

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19633
 • Боја: Црвена
 • Енергетска класа : А
 • Моќност: 700W
 • Тежина: 4,44 кг
Во кошничкаСпореди
7,390.00 ден 8,399.00 ден

BOSCH Правосмукалка BGC 1UA110

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19715
 • Боја: црвена
 • Енергетска класа : А
 • Моќност: 700W
 • Тежина: 4,7кг
Во кошничкаСпореди
5,499.00 ден 6,250.00 ден

BOSCH Правосмукалка BGL 2UA2008

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12018
 • Боја: црвена
 • Енергетска класа : B
 • Приклучна сила: 2200 W
 • Волумен на вреќичката: 3 l
Во кошничкаСпореди
6,070.00 ден 6,900.00 ден

BOSCH Правосмукалка BGL 2UB110

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12019
 • Боја: сина
 • Енергетска класа :B
 • Приклучна сила: 700 W
 • Волумен на вреќичката: 3,5 l
Во кошничкаСпореди
6,630.00 ден 7,540.00 ден

BOSCH Правосмукалка BGL 3B110

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12027
 • Боја: мастило сина
 • Енергетска класа :B
 • Приклучна сила: 650 W
 • Волумен на вреќичката: 4 l
Во кошничкаСпореди
6,799.00 ден 8,299.00 ден

BOSCH Правосмукалка BGS 05A222

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19632
 • Боја: Бела
 • Енергетска класа : А
 • Моќност: 700W
 • Тежина: 4,44 кг
Во кошничкаСпореди
5,570.00 ден 6,330.00 ден

BOSCH правосмукалка BSG 6A210A

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19654
 • Боја: сина
 • Нов иновативен HiSpin мотор
 • Енергетска класа :А
 • Класа на емисии на прав B
Во кошничкаСпореди
13,990.00 ден 16,300.00 ден

BOSCH Правосмукалка BWD 420HYG

0 %s од 5
(0)
Шифра: 20426

– Wet & Dry
– 2000W
– 4 кеси
– 5l контејнер за вода

Во кошничкаСпореди
5,140.00 ден 5,840.00 ден

CONTI Правосмукалка VC 470

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18772
 • Боја : сина
 • Дупло изолиран силен бај пас мотор
 • Максимална сила : 2000 W
 • Волумен на вреќичката: 3 l
Во кошничкаСпореди
3,099.00 ден 3,510.00 ден

FIELDMANN Правосмукалка за пепел FDU 201001 E

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13517
 • Боја : црна
 • Вшмукување на пепел до 40 ° C
 • Јачина на мотор: 1000W
 • Волумен на вреќичката: 20 l
Прочитај повеќеСпореди
5,990.00 ден 6,889.00 ден

GORENJE Правосмукалка VC2321GPLW

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • G FORCE PLUS
 • Максимална моќност на моторот: 2.300 W
 • Со вреќичка
 • За суво чистење
Во кошничкаСпореди
2,480.00 ден 2,820.00 ден

HOME electronics Чистач на пареа SM-13001R

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17704
 • Боја : црвена
 • Моќност :1300W
 • Капацитет на резервоар: 275мл
 • Едно полнење на резервоарот до 20 минути пареа
Во кошничкаСпореди
2,890.00 ден 3,390.00 ден

ISKRA Правoсмукалка за пепел ZN1601-20L

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Моќност: 1000W
– напон: 220-240V ~ 50Hz
– капацитет на контејнерот: 20L

Во кошничкаСпореди
3,330.00 ден 3,790.00 ден

ISKRA рачна циклонска правосмукалка SL585FA06 RD/BL

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Моќност: 600 W
– Капацитет на сад за прашина: 0,6 l
– Енергетска ефикасност: A +

Select optionsСпореди
3,990.00 ден 4,490.00 ден

ISKRA Циклонска правосмукалка SL800 црвена или бела

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Моќност: 800W
– Напон: 220V-240V ~ 50Hz
– капацитет на садот за прав: 2.5 L

Select optionsСпореди
3,599.00 ден 4,990.00 ден

ISKRA Чистач на пареа со додатоци JC 210

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Снага: 1500W (max)
– Должина на кабел: 7м
– Резервоар за вода 500 ml

Во кошничкаСпореди
4,990.00 ден 5,850.00 ден

KAPPA Правосмукалка Jazz

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14971
 • Моќност: 1600 W
 • By-Pass мотор
 • Буре со запремнина 20 л
 • Книжна кеса
Во кошничкаСпореди
3,590.00 ден 4,090.00 ден

KAPPA Правосмукалка KP502

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19813
 • Моќност на моторот 2400 W
 • Платнене кеса : 5 l
 • Телескопска цевка
 • Моќ на усисавање 320 W
Во кошничкаСпореди
4,299.00 ден 4,880.00 ден

KAPPA Правосмукалка Rio

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17207
 • Моќност: 1600 W
 • By-Pass мотор
 • Буре со запремнина 20 л
 • Книжна кеса
Во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BGC 05AAA1

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Боја: Сива/лилава
– Енергетска класа : А
– Моќност: 700W
– Тежина: 4,44 кг

Шифра: 19714
6,299.00 ден 7,160.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BGC 05AAA2

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: Црвена
 • Енергетска класа : А
 • Моќност: 700W
 • Тежина: 4,44 кг
Шифра: 19633
6,799.00 ден 8,299.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BGC 1UA110

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: црвена
 • Енергетска класа : А
 • Моќност: 700W
 • Тежина: 4,7кг
Шифра: 19715
7,390.00 ден 8,399.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BGL 2UA2008

0 %s од 5
(0)
 • Боја: црвена
 • Енергетска класа : B
 • Приклучна сила: 2200 W
 • Волумен на вреќичката: 3 l
Шифра: 12018
5,499.00 ден 6,250.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BGL 2UB110

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: сина
 • Енергетска класа :B
 • Приклучна сила: 700 W
 • Волумен на вреќичката: 3,5 l
Шифра: 12019
6,070.00 ден 6,900.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BGL 3B110

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: мастило сина
 • Енергетска класа :B
 • Приклучна сила: 650 W
 • Волумен на вреќичката: 4 l
Шифра: 12027
6,630.00 ден 7,540.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BGS 05A222

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: Бела
 • Енергетска класа : А
 • Моќност: 700W
 • Тежина: 4,44 кг
Шифра: 19632
6,799.00 ден 8,299.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH правосмукалка BSG 6A210A

0 %s од 5
(0)
 • Боја: сина
 • Нов иновативен HiSpin мотор
 • Енергетска класа :А
 • Класа на емисии на прав B
Шифра: 19654
5,570.00 ден 6,330.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BWD 420HYG

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Wet & Dry
– 2000W
– 4 кеси
– 5l контејнер за вода

Шифра: 20426
13,990.00 ден 16,300.00 ден Во кошничкаСпореди

CONTI Правосмукалка VC 470

0 %s од 5
(0)
Conti
 • Боја : сина
 • Дупло изолиран силен бај пас мотор
 • Максимална сила : 2000 W
 • Волумен на вреќичката: 3 l
Шифра: 18772
5,140.00 ден 5,840.00 ден Во кошничкаСпореди

FIELDMANN Правосмукалка за пепел FDU 201001 E

0 %s од 5
(0)
FIELDMANN
 • Боја : црна
 • Вшмукување на пепел до 40 ° C
 • Јачина на мотор: 1000W
 • Волумен на вреќичката: 20 l
Шифра: 13517
Достапност:

Нема на залиха

3,099.00 ден 3,510.00 ден Прочитај повеќеСпореди

GORENJE Правосмукалка VC2321GPLW

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • G FORCE PLUS
 • Максимална моќност на моторот: 2.300 W
 • Со вреќичка
 • За суво чистење
Шифра: Нема
5,990.00 ден 6,889.00 ден Во кошничкаСпореди

HOME electronics Чистач на пареа SM-13001R

0 %s од 5
(0)
HOME electronics
 • Боја : црвена
 • Моќност :1300W
 • Капацитет на резервоар: 275мл
 • Едно полнење на резервоарот до 20 минути пареа
Шифра: 17704
2,480.00 ден 2,820.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA Правoсмукалка за пепел ZN1601-20L

0 %s од 5
(0)
Iskra

– Моќност: 1000W
– напон: 220-240V ~ 50Hz
– капацитет на контејнерот: 20L

Шифра: Нема
2,890.00 ден 3,390.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA рачна циклонска правосмукалка SL585FA06 RD/BL

0 %s од 5
(0)
Iskra

– Моќност: 600 W
– Капацитет на сад за прашина: 0,6 l
– Енергетска ефикасност: A +

Шифра: Нема
3,330.00 ден 3,790.00 ден Select optionsСпореди

ISKRA Циклонска правосмукалка SL800 црвена или бела

0 %s од 5
(0)
Iskra

– Моќност: 800W
– Напон: 220V-240V ~ 50Hz
– капацитет на садот за прав: 2.5 L

Шифра: Нема
3,990.00 ден 4,490.00 ден Select optionsСпореди

ISKRA Чистач на пареа со додатоци JC 210

0 %s од 5
(0)
Iskra

– Снага: 1500W (max)
– Должина на кабел: 7м
– Резервоар за вода 500 ml

Шифра: Нема
3,599.00 ден 4,990.00 ден Во кошничкаСпореди

KAPPA Правосмукалка Jazz

0 %s од 5
(0)
kappa
 • Моќност: 1600 W
 • By-Pass мотор
 • Буре со запремнина 20 л
 • Книжна кеса
Шифра: 14971
4,990.00 ден 5,850.00 ден Во кошничкаСпореди

KAPPA Правосмукалка KP502

0 %s од 5
(0)
 • Моќност на моторот 2400 W
 • Платнене кеса : 5 l
 • Телескопска цевка
 • Моќ на усисавање 320 W
Шифра: 19813
3,590.00 ден 4,090.00 ден Во кошничкаСпореди

KAPPA Правосмукалка Rio

0 %s од 5
(0)
kappa
 • Моќност: 1600 W
 • By-Pass мотор
 • Буре со запремнина 20 л
 • Книжна кеса
Шифра: 17207
4,299.00 ден 4,880.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BGC 05AAA1

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Боја: Сива/лилава
– Енергетска класа : А
– Моќност: 700W
– Тежина: 4,44 кг

6,299.00 ден 7,160.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BGC 05AAA2

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: Црвена
 • Енергетска класа : А
 • Моќност: 700W
 • Тежина: 4,44 кг
6,799.00 ден 8,299.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BGC 1UA110

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: црвена
 • Енергетска класа : А
 • Моќност: 700W
 • Тежина: 4,7кг
7,390.00 ден 8,399.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BGL 2UA2008

0 %s од 5
(0)
 • Боја: црвена
 • Енергетска класа : B
 • Приклучна сила: 2200 W
 • Волумен на вреќичката: 3 l
5,499.00 ден 6,250.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BGL 2UB110

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: сина
 • Енергетска класа :B
 • Приклучна сила: 700 W
 • Волумен на вреќичката: 3,5 l
6,070.00 ден 6,900.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BGL 3B110

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: мастило сина
 • Енергетска класа :B
 • Приклучна сила: 650 W
 • Волумен на вреќичката: 4 l
6,630.00 ден 7,540.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BGS 05A222

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: Бела
 • Енергетска класа : А
 • Моќност: 700W
 • Тежина: 4,44 кг
6,799.00 ден 8,299.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH правосмукалка BSG 6A210A

0 %s од 5
(0)
 • Боја: сина
 • Нов иновативен HiSpin мотор
 • Енергетска класа :А
 • Класа на емисии на прав B
5,570.00 ден 6,330.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BWD 420HYG

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Wet & Dry
– 2000W
– 4 кеси
– 5l контејнер за вода

13,990.00 ден 16,300.00 ден Во кошничкаСпореди

CONTI Правосмукалка VC 470

0 %s од 5
(0)
Conti
 • Боја : сина
 • Дупло изолиран силен бај пас мотор
 • Максимална сила : 2000 W
 • Волумен на вреќичката: 3 l
5,140.00 ден 5,840.00 ден Во кошничкаСпореди

FIELDMANN Правосмукалка за пепел FDU 201001 E

0 %s од 5
(0)
FIELDMANN
 • Боја : црна
 • Вшмукување на пепел до 40 ° C
 • Јачина на мотор: 1000W
 • Волумен на вреќичката: 20 l
Достапност:

Нема на залиха

3,099.00 ден 3,510.00 ден Прочитај повеќеСпореди

GORENJE Правосмукалка VC2321GPLW

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • G FORCE PLUS
 • Максимална моќност на моторот: 2.300 W
 • Со вреќичка
 • За суво чистење
5,990.00 ден 6,889.00 ден Во кошничкаСпореди

HOME electronics Чистач на пареа SM-13001R

0 %s од 5
(0)
HOME electronics
 • Боја : црвена
 • Моќност :1300W
 • Капацитет на резервоар: 275мл
 • Едно полнење на резервоарот до 20 минути пареа
2,480.00 ден 2,820.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA Правoсмукалка за пепел ZN1601-20L

0 %s од 5
(0)
Iskra

– Моќност: 1000W
– напон: 220-240V ~ 50Hz
– капацитет на контејнерот: 20L

2,890.00 ден 3,390.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA рачна циклонска правосмукалка SL585FA06 RD/BL

0 %s од 5
(0)
Iskra

– Моќност: 600 W
– Капацитет на сад за прашина: 0,6 l
– Енергетска ефикасност: A +

3,330.00 ден 3,790.00 ден Select optionsСпореди

ISKRA Циклонска правосмукалка SL800 црвена или бела

0 %s од 5
(0)
Iskra

– Моќност: 800W
– Напон: 220V-240V ~ 50Hz
– капацитет на садот за прав: 2.5 L

3,990.00 ден 4,490.00 ден Select optionsСпореди

ISKRA Чистач на пареа со додатоци JC 210

0 %s од 5
(0)
Iskra

– Снага: 1500W (max)
– Должина на кабел: 7м
– Резервоар за вода 500 ml

3,599.00 ден 4,990.00 ден Во кошничкаСпореди

KAPPA Правосмукалка Jazz

0 %s од 5
(0)
kappa
 • Моќност: 1600 W
 • By-Pass мотор
 • Буре со запремнина 20 л
 • Книжна кеса
4,990.00 ден 5,850.00 ден Во кошничкаСпореди

KAPPA Правосмукалка KP502

0 %s од 5
(0)
 • Моќност на моторот 2400 W
 • Платнене кеса : 5 l
 • Телескопска цевка
 • Моќ на усисавање 320 W
3,590.00 ден 4,090.00 ден Во кошничкаСпореди

KAPPA Правосмукалка Rio

0 %s од 5
(0)
kappa
 • Моќност: 1600 W
 • By-Pass мотор
 • Буре со запремнина 20 л
 • Книжна кеса
4,299.00 ден 4,880.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BGC 05AAA1

0 %s од 5
(0)

– Боја: Сива/лилава
– Енергетска класа : А
– Моќност: 700W
– Тежина: 4,44 кг

6,299.00 ден 7,160.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BGC 05AAA2

0 %s од 5
(0)
 • Боја: Црвена
 • Енергетска класа : А
 • Моќност: 700W
 • Тежина: 4,44 кг
6,799.00 ден 8,299.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BGC 1UA110

0 %s од 5
(0)
 • Боја: црвена
 • Енергетска класа : А
 • Моќност: 700W
 • Тежина: 4,7кг
7,390.00 ден 8,399.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BGL 2UA2008

0 %s од 5
(0)
 • Боја: црвена
 • Енергетска класа : B
 • Приклучна сила: 2200 W
 • Волумен на вреќичката: 3 l
5,499.00 ден 6,250.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BGL 2UB110

0 %s од 5
(0)
 • Боја: сина
 • Енергетска класа :B
 • Приклучна сила: 700 W
 • Волумен на вреќичката: 3,5 l
6,070.00 ден 6,900.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BGL 3B110

0 %s од 5
(0)
 • Боја: мастило сина
 • Енергетска класа :B
 • Приклучна сила: 650 W
 • Волумен на вреќичката: 4 l
6,630.00 ден 7,540.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BGS 05A222

0 %s од 5
(0)
 • Боја: Бела
 • Енергетска класа : А
 • Моќност: 700W
 • Тежина: 4,44 кг
6,799.00 ден 8,299.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH правосмукалка BSG 6A210A

0 %s од 5
(0)
 • Боја: сина
 • Нов иновативен HiSpin мотор
 • Енергетска класа :А
 • Класа на емисии на прав B
5,570.00 ден 6,330.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BWD 420HYG

0 %s од 5
(0)

– Wet & Dry
– 2000W
– 4 кеси
– 5l контејнер за вода

13,990.00 ден 16,300.00 ден Во кошничкаСпореди

CONTI Правосмукалка VC 470

0 %s од 5
(0)
 • Боја : сина
 • Дупло изолиран силен бај пас мотор
 • Максимална сила : 2000 W
 • Волумен на вреќичката: 3 l
5,140.00 ден 5,840.00 ден Во кошничкаСпореди

FIELDMANN Правосмукалка за пепел FDU 201001 E

0 %s од 5
(0)
 • Боја : црна
 • Вшмукување на пепел до 40 ° C
 • Јачина на мотор: 1000W
 • Волумен на вреќичката: 20 l
3,099.00 ден 3,510.00 ден Прочитај повеќеСпореди

GORENJE Правосмукалка VC2321GPLW

0 %s од 5
(0)
 • G FORCE PLUS
 • Максимална моќност на моторот: 2.300 W
 • Со вреќичка
 • За суво чистење
5,990.00 ден 6,889.00 ден Во кошничкаСпореди

HOME electronics Чистач на пареа SM-13001R

0 %s од 5
(0)
 • Боја : црвена
 • Моќност :1300W
 • Капацитет на резервоар: 275мл
 • Едно полнење на резервоарот до 20 минути пареа
2,480.00 ден 2,820.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA Правoсмукалка за пепел ZN1601-20L

0 %s од 5
(0)

– Моќност: 1000W
– напон: 220-240V ~ 50Hz
– капацитет на контејнерот: 20L

2,890.00 ден 3,390.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA рачна циклонска правосмукалка SL585FA06 RD/BL

0 %s од 5
(0)

– Моќност: 600 W
– Капацитет на сад за прашина: 0,6 l
– Енергетска ефикасност: A +

3,330.00 ден 3,790.00 ден Select optionsСпореди

ISKRA Циклонска правосмукалка SL800 црвена или бела

0 %s од 5
(0)

– Моќност: 800W
– Напон: 220V-240V ~ 50Hz
– капацитет на садот за прав: 2.5 L

3,990.00 ден 4,490.00 ден Select optionsСпореди

ISKRA Чистач на пареа со додатоци JC 210

0 %s од 5
(0)

– Снага: 1500W (max)
– Должина на кабел: 7м
– Резервоар за вода 500 ml

3,599.00 ден 4,990.00 ден Во кошничкаСпореди

KAPPA Правосмукалка Jazz

0 %s од 5
(0)
 • Моќност: 1600 W
 • By-Pass мотор
 • Буре со запремнина 20 л
 • Книжна кеса
4,990.00 ден 5,850.00 ден Во кошничкаСпореди

KAPPA Правосмукалка KP502

0 %s од 5
(0)
 • Моќност на моторот 2400 W
 • Платнене кеса : 5 l
 • Телескопска цевка
 • Моќ на усисавање 320 W
3,590.00 ден 4,090.00 ден Во кошничкаСпореди

KAPPA Правосмукалка Rio

0 %s од 5
(0)
 • Моќност: 1600 W
 • By-Pass мотор
 • Буре со запремнина 20 л
 • Книжна кеса
4,299.00 ден 4,880.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на еден производ