Додатоци за апарати за домаќинство

-13% 699.00 ден 799.00 ден

BOSCH Филтер BBZ 41 FG ALL

-13% 699.00 ден 799.00 ден

BOSCH Филтер BBZ 41 FK

-12% 780.00 ден 890.00 ден

BOSCH Филтер BBZ 41 FP

-12% 2,790.00 ден 3,180.00 ден

DE LONGHI Филтер 5513710021

-12% 360.00 ден 410.00 ден

FIELDMANN Текстилен филтер FDU 901001 E

-12% 360.00 ден 410.00 ден

FIELDMANN Хепа филтер FDU 9003

-12% 1,150.00 ден 1,310.00 ден

LIV Хепа филтер 199360

-12% 370.00 ден 420.00 ден

SENCOR Книжни кеси BAGS for SVC 7CA

-12% 229.00 ден 260.00 ден

SENCOR Книжни кеси SVC 45/52

-10% 130.00 ден 145.00 ден

SENCOR Платнена кеса SVC 45/52

-12% 150.00 ден 170.00 ден

SENCOR Платнена кеса SVC 900

-12% 980.00 ден 1,110.00 ден

SENCOR Филтер SHX 004

-13% 385.00 ден 440.00 ден

SENCOR Хепа филтер SVX 005HF

-13% 270.00 ден 310.00 ден

SENCOR Хепа филтер SVX 007HF

-11% 240.00 ден 270.00 ден

SENCOR Хепа филтер SVX 010HF

699.00 ден 799.00 ден

BOSCH Филтер BBZ 41 FG ALL

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11960
 • Сет 4 филтер кеси
 • Одговараат на BSG7….
 • За сите видови правосмукалки со тип GВо кошничкаСпореди
699.00 ден 799.00 ден

BOSCH Филтер BBZ 41 FK

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11962
 • Сет 4 филтер кеси
 • 1 микро – хигиенски филтер
 • BSG1../BSN1..
 • Синтетички неткаен материјалВо кошничкаСпореди
780.00 ден 890.00 ден

BOSCH Филтер BBZ 41 FP

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11963
 • Сет 4 филтер кеси
 • Одговараат на BSG8
 • За вид на правосмукалка G
 • Висок квалитетВо кошничкаСпореди
2,790.00 ден 3,180.00 ден

DE LONGHI Филтер 5513710021

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11334
 • Филтер за AC 230
  Заменски сет филтри за прочистувач
  Димензии: 14,4 x 10,2 x 1 Zoll
  Тежина: 100 gВо кошничкаСпореди
360.00 ден 410.00 ден

FIELDMANN Текстилен филтер FDU 901001 E

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13519
 • Текстилна капа за модел FDU 201001 Е
 • Филтрирање преку памук влакна
 • Редовна замена го спречува оштетувањето на вакумотВо кошничкаСпореди
360.00 ден 410.00 ден

FIELDMANN Хепа филтер FDU 9003

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13518
 • За правосмукалка FDU 2002-E , FDU 2006-E
 • Високо квалитетен материјал
 • Постигнување максимално чист воздухВо кошничкаСпореди
1,150.00 ден 1,310.00 ден

LIV Хепа филтер 199360

0 %s од 5
(0)
Шифра: 10442
 • Филтер кој се користи при смукување со водена филтрацијаВо кошничкаСпореди
370.00 ден 420.00 ден

SENCOR Книжни кеси BAGS for SVC 7CA

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18027
 • За правосмукалка SVC 7CA-EUE2
 • Сет книжни 5 кеси 2 филтерa
 • Само за еднократна употребаВо кошничкаСпореди
229.00 ден 260.00 ден

SENCOR Книжни кеси SVC 45/52

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18017
 • За правосмукалка SVC 45/52
 • 5 парчиња во пакетот
 • 2 × филтера
 • Само за еднократна употребаВо кошничкаСпореди
130.00 ден 145.00 ден

SENCOR Платнена кеса SVC 45/52

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18018
 • 1 платнена кесаВо кошничкаСпореди
150.00 ден 170.00 ден

SENCOR Платнена кеса SVC 900

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18030
 • 1 платнена кесаВо кошничкаСпореди
980.00 ден 1,110.00 ден

SENCOR Филтер SHX 004

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17602
 • Заменски филтер за прочистувач за SHA 8400WHВо кошничкаСпореди
385.00 ден 440.00 ден

SENCOR Хепа филтер SVX 005HF

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18034
 • Резервни 2 хепа филтри( влезен и излезен)
 • За правосмукалка SVC 900
 • Може да се пере
 • За повеќекратна употребаВо кошничкаСпореди
270.00 ден 310.00 ден

SENCOR Хепа филтер SVX 007HF

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18035
 • Хепа филтер
 • За правосмукалка SVC 7CA-EUE2Во кошничкаСпореди
240.00 ден 270.00 ден

SENCOR Хепа филтер SVX 010HF

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18036
 • Хепа филтер
 • За правосмукалка SVC 6301VT EU E2Во кошничкаСпореди

BOSCH Филтер BBZ 41 FG ALL

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Сет 4 филтер кеси
 • Одговараат на BSG7….
 • За сите видови правосмукалки со тип GШифра: 11960
699.00 ден 799.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Филтер BBZ 41 FK

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Сет 4 филтер кеси
 • 1 микро – хигиенски филтер
 • BSG1../BSN1..
 • Синтетички неткаен материјалШифра: 11962
699.00 ден 799.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Филтер BBZ 41 FP

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Сет 4 филтер кеси
 • Одговараат на BSG8
 • За вид на правосмукалка G
 • Висок квалитетШифра: 11963
780.00 ден 890.00 ден Во кошничкаСпореди

DE LONGHI Филтер 5513710021

0 %s од 5
(0)
De Longhi
 • Филтер за AC 230
  Заменски сет филтри за прочистувач
  Димензии: 14,4 x 10,2 x 1 Zoll
  Тежина: 100 gШифра: 11334
2,790.00 ден 3,180.00 ден Во кошничкаСпореди

FIELDMANN Текстилен филтер FDU 901001 E

0 %s од 5
(0)
FIELDMANN
 • Текстилна капа за модел FDU 201001 Е
 • Филтрирање преку памук влакна
 • Редовна замена го спречува оштетувањето на вакумотШифра: 13519
360.00 ден 410.00 ден Во кошничкаСпореди

FIELDMANN Хепа филтер FDU 9003

0 %s од 5
(0)
FIELDMANN
 • За правосмукалка FDU 2002-E , FDU 2006-E
 • Високо квалитетен материјал
 • Постигнување максимално чист воздухШифра: 13518
360.00 ден 410.00 ден Во кошничкаСпореди

LIV Хепа филтер 199360

0 %s од 5
(0)
LIV
 • Филтер кој се користи при смукување со водена филтрацијаШифра: 10442
1,150.00 ден 1,310.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Книжни кеси BAGS for SVC 7CA

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • За правосмукалка SVC 7CA-EUE2
 • Сет книжни 5 кеси 2 филтерa
 • Само за еднократна употребаШифра: 18027
370.00 ден 420.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Книжни кеси SVC 45/52

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • За правосмукалка SVC 45/52
 • 5 парчиња во пакетот
 • 2 × филтера
 • Само за еднократна употребаШифра: 18017
229.00 ден 260.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Платнена кеса SVC 45/52

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • 1 платнена кесаШифра: 18018
130.00 ден 145.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Платнена кеса SVC 900

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • 1 платнена кесаШифра: 18030
150.00 ден 170.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Филтер SHX 004

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Заменски филтер за прочистувач за SHA 8400WHШифра: 17602
980.00 ден 1,110.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Хепа филтер SVX 005HF

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Резервни 2 хепа филтри( влезен и излезен)
 • За правосмукалка SVC 900
 • Може да се пере
 • За повеќекратна употребаШифра: 18034
385.00 ден 440.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Хепа филтер SVX 007HF

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Хепа филтер
 • За правосмукалка SVC 7CA-EUE2Шифра: 18035
270.00 ден 310.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Хепа филтер SVX 010HF

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Хепа филтер
 • За правосмукалка SVC 6301VT EU E2Шифра: 18036
240.00 ден 270.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Филтер BBZ 41 FG ALL

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Сет 4 филтер кеси
 • Одговараат на BSG7….
 • За сите видови правосмукалки со тип G699.00 ден 799.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Филтер BBZ 41 FK

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Сет 4 филтер кеси
 • 1 микро – хигиенски филтер
 • BSG1../BSN1..
 • Синтетички неткаен материјал699.00 ден 799.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Филтер BBZ 41 FP

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Сет 4 филтер кеси
 • Одговараат на BSG8
 • За вид на правосмукалка G
 • Висок квалитет780.00 ден 890.00 ден Во кошничкаСпореди

DE LONGHI Филтер 5513710021

0 %s од 5
(0)
De Longhi
 • Филтер за AC 230
  Заменски сет филтри за прочистувач
  Димензии: 14,4 x 10,2 x 1 Zoll
  Тежина: 100 g2,790.00 ден 3,180.00 ден Во кошничкаСпореди

FIELDMANN Текстилен филтер FDU 901001 E

0 %s од 5
(0)
FIELDMANN
 • Текстилна капа за модел FDU 201001 Е
 • Филтрирање преку памук влакна
 • Редовна замена го спречува оштетувањето на вакумот360.00 ден 410.00 ден Во кошничкаСпореди

FIELDMANN Хепа филтер FDU 9003

0 %s од 5
(0)
FIELDMANN
 • За правосмукалка FDU 2002-E , FDU 2006-E
 • Високо квалитетен материјал
 • Постигнување максимално чист воздух360.00 ден 410.00 ден Во кошничкаСпореди

LIV Хепа филтер 199360

0 %s од 5
(0)
LIV
 • Филтер кој се користи при смукување со водена филтрација1,150.00 ден 1,310.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Книжни кеси BAGS for SVC 7CA

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • За правосмукалка SVC 7CA-EUE2
 • Сет книжни 5 кеси 2 филтерa
 • Само за еднократна употреба370.00 ден 420.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Книжни кеси SVC 45/52

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • За правосмукалка SVC 45/52
 • 5 парчиња во пакетот
 • 2 × филтера
 • Само за еднократна употреба229.00 ден 260.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Платнена кеса SVC 45/52

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • 1 платнена кеса130.00 ден 145.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Платнена кеса SVC 900

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • 1 платнена кеса150.00 ден 170.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Филтер SHX 004

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Заменски филтер за прочистувач за SHA 8400WH980.00 ден 1,110.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Хепа филтер SVX 005HF

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Резервни 2 хепа филтри( влезен и излезен)
 • За правосмукалка SVC 900
 • Може да се пере
 • За повеќекратна употреба385.00 ден 440.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Хепа филтер SVX 007HF

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Хепа филтер
 • За правосмукалка SVC 7CA-EUE2270.00 ден 310.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Хепа филтер SVX 010HF

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Хепа филтер
 • За правосмукалка SVC 6301VT EU E2240.00 ден 270.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Филтер BBZ 41 FG ALL

0 %s од 5
(0)
 • Сет 4 филтер кеси
 • Одговараат на BSG7….
 • За сите видови правосмукалки со тип G699.00 ден 799.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Филтер BBZ 41 FK

0 %s од 5
(0)
 • Сет 4 филтер кеси
 • 1 микро – хигиенски филтер
 • BSG1../BSN1..
 • Синтетички неткаен материјал699.00 ден 799.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Филтер BBZ 41 FP

0 %s од 5
(0)
 • Сет 4 филтер кеси
 • Одговараат на BSG8
 • За вид на правосмукалка G
 • Висок квалитет780.00 ден 890.00 ден Во кошничкаСпореди

DE LONGHI Филтер 5513710021

0 %s од 5
(0)
 • Филтер за AC 230
  Заменски сет филтри за прочистувач
  Димензии: 14,4 x 10,2 x 1 Zoll
  Тежина: 100 g2,790.00 ден 3,180.00 ден Во кошничкаСпореди

FIELDMANN Текстилен филтер FDU 901001 E

0 %s од 5
(0)
 • Текстилна капа за модел FDU 201001 Е
 • Филтрирање преку памук влакна
 • Редовна замена го спречува оштетувањето на вакумот360.00 ден 410.00 ден Во кошничкаСпореди

FIELDMANN Хепа филтер FDU 9003

0 %s од 5
(0)
 • За правосмукалка FDU 2002-E , FDU 2006-E
 • Високо квалитетен материјал
 • Постигнување максимално чист воздух360.00 ден 410.00 ден Во кошничкаСпореди

LIV Хепа филтер 199360

0 %s од 5
(0)
 • Филтер кој се користи при смукување со водена филтрација1,150.00 ден 1,310.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Книжни кеси BAGS for SVC 7CA

0 %s од 5
(0)
 • За правосмукалка SVC 7CA-EUE2
 • Сет книжни 5 кеси 2 филтерa
 • Само за еднократна употреба370.00 ден 420.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Книжни кеси SVC 45/52

0 %s од 5
(0)
 • За правосмукалка SVC 45/52
 • 5 парчиња во пакетот
 • 2 × филтера
 • Само за еднократна употреба229.00 ден 260.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Платнена кеса SVC 45/52

0 %s од 5
(0)
 • 1 платнена кеса130.00 ден 145.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Платнена кеса SVC 900

0 %s од 5
(0)
 • 1 платнена кеса150.00 ден 170.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Филтер SHX 004

0 %s од 5
(0)
 • Заменски филтер за прочистувач за SHA 8400WH980.00 ден 1,110.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Хепа филтер SVX 005HF

0 %s од 5
(0)
 • Резервни 2 хепа филтри( влезен и излезен)
 • За правосмукалка SVC 900
 • Може да се пере
 • За повеќекратна употреба385.00 ден 440.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Хепа филтер SVX 007HF

0 %s од 5
(0)
 • Хепа филтер
 • За правосмукалка SVC 7CA-EUE2270.00 ден 310.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Хепа филтер SVX 010HF

0 %s од 5
(0)
 • Хепа филтер
 • За правосмукалка SVC 6301VT EU E2240.00 ден 270.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на еден резултат