Камини,печки и шпорети

Kamin PRITY Y Моќ: 14 kW Погоден за простории до 77 m2 Големина ( a x b x h /cm) : 93 x 58 x 80 /cm Тежина : 107 кг 35,550.00 ден 40,400.00 ден

Kamin PRITY Y

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19263

Kamin PRITY Y

 • Моќ: 14 kW
 • Погоден за простории до 77 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 93 x 58 x 80 /cm
 • Тежина : 107 кгВо кошничкаСпореди
14,080.00 ден 15,999.00 ден

TRGOPRODUKT Печка Thalia EKO C

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18102-1
 • Моќ: 5.5 kW
 • Погоден за простории до 30 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 74,5 x 40 x 39 /cm
 • Тежина : 45 кгПрочитај повеќеСпореди
Kamin PRITY K13 Моќ: 12 kW Погоден за простории до 66 m2 Големина ( a x b x h /cm) : 59 x 44 x 81 /cm Тежина : 85 кг 20,810.00 ден 23,650.00 ден

Камин PRITY K13

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14993

Камин PRITY K13

 • Моќ: 12 kW
 • Погоден за простории до 66 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 59 x 44 x 81 /cm
 • Тежина : 85 кгВо кошничкаСпореди
22,190.00 ден 25,520.00 ден

Камин Alfa Plam 55 TERMO

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Моќност 5 kW
– Димензии на шпоретот 965 x 612 x 780 mm
– Димензии на рерна 550 x 540 x 195 mm
– Излез за ќунк 120 mm


Во кошничкаСпореди
Kamin Alfa Plam EK-550 DeLux Димензии: 780x965x612mm Димензии на рерна: 550x450x195mm Површина на загревање 25м2 Волумен на загревање 63м3 22,690.00 ден 26,100.00 ден

Камин Alfa Plam 55 Делукс 2

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

Камин Alfa Plam EK-550 DeLux

 • Димензии: 780x965x612mm
 • Димензии на рерна: 550x450x195mm
 • Површина на загревање 25м2
 • Волумен на загревање 63м3Во кошничкаСпореди
Kamin Alfa Plam 70 DOMINANT 41,890.00 ден 48,170.00 ден

Камин Alfa Plam 70 DOMINANT

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

Камин Alfa Plam 70 DOMINANT

 • Тип на гориво: јаглен, дрво
 • Димензии: 700x600x850mm
 • Димензии На Рерна: 330x440x260mm
 • Тежина На Производот:  127kg
 • Капацитет За Греење: 117m3 / 45m2
 • Капацитет: 7kWВо кошничкаСпореди
Kamin Alfa Plam 70 FAVORIT Тип на гориво: јаглен, дрво Димензии: 700x600x850mm Димензии На Рерна: 330x440x260mm Капацитет: 7kW 40,290.00 ден 46,330.00 ден

Камин Alfa Plam 70 FAVORIT

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

Камин Alfa Plam 70 FAVORIT

 • Тип на гориво: јаглен, дрво
 • Димензии: 700x600x850mm
 • Димензии На Рерна: 330x440x260mm
 • Капацитет: 7kWВо кошничкаСпореди
Kamin Alfa Plam 90H DOMINANT Тип на гориво: јаглен, дрво Димензии: 900x600x850mm Димензии На Рерна: 460x440x260mm Капацитет: 8kW 46,190.00 ден 53,120.00 ден

Камин Alfa Plam 90H DOMINANT

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

Камин Alfa Plam 90H DOMINANT

 • Тип на гориво: јаглен, дрво
 • Димензии: 900x600x850mm
 • Димензии На Рерна: 460x440x260mm
 • Капацитет: 8kWВо кошничкаСпореди
Kamin Alfa Plam 90H FAVORIT Шпорет На Дрва Димензии: 900x600x850mm Димензии На Рерна: 460x440x260mm Капацитет: 8kW 45,190.00 ден 51,970.00 ден

Камин Alfa Plam 90H FAVORIT

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

Камин Alfa Plam 90H FAVORIT

 • Шпорет На Дрва
 • Димензии: 900x600x850mm
 • Димензии На Рерна: 460x440x260mm
 • Капацитет: 8kWВо кошничкаСпореди
Kamin Alfa Plam REGULAR 46 DE LUX Шпорет На Дрва Димензии: 915x565x850mm Димензии На Рерна: 460x485x185mm Капацитет: 5kW 27,890.00 ден 32,070.00 ден

Камин Alfa Plam REGULAR 46 DE LUX

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

Камин Alfa Plam REGULAR 46 DE LUX

 • Шпорет На Дрва
 • Димензии: 915x565x850mm
 • Димензии На Рерна: 460x485x185mm
 • Капацитет: 5kWВо кошничкаСпореди
Kamin Alfa Plam REGULAR 46 ELEGANT Шпорет На Дрва Димензии: 915x565x850mm Димензии На Рерна: 460x485x185mm Капацитет 5kw 27,490.00 ден 31,610.00 ден

Камин Alfa Plam REGULAR 46 ELEGANT

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

Камин Alfa Plam REGULAR 46 ELEGANT

 • Шпорет На Дрва
 • Димензии: 915x565x850mm
 • Димензии На Рерна: 460x485x185mm
 • Капацитет 5kwВо кошничкаСпореди
Kamin PLAMEN 850 десен - Димензии (ШxВxД): 84,5 x 82,5 x 60 cm - Моќ: 8 kW - Тежина: 133 kg 49,900.00 ден 57,400.00 ден

Камин PLAMEN 850 десен

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

Камин PLAMEN 850 десен
– Димензии (ШxВxД): 84,5 x 82,5 x 60 cm
– Моќ: 8 kW
– Тежина: 133 kg


Во кошничкаСпореди
Kamin PLAMEN Amity 3 - Моќ : 8-11 kW - Оптимално за простор до 45 m2 - Големина ( a x b x h /mm) : 597 x 764 x 519 mm - Тежина : 128,5 кг 36,000.00 ден 41,400.00 ден

Камин PLAMEN Amity 3

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11755

Камин PLAMEN Amity 3
– Моќ : 8-11 kW
– Оптимално за простор до 45 m2
– Големина ( a x b x h /mm) : 597 x 764 x 519 mm
– Тежина : 128,5 кг


Во кошничкаСпореди
Kamin PRITY 1 P34 десен Моќ : 10 kW Погоден за простории до 55 m² Големина ( a x b x h /cm) : 75 x 45 x 80 /cm Тежина : 67 кг 27,930.00 ден 31,740.00 ден

Камин PRITY 1 P34 десен

0 %s од 5
(0)
Шифра: 10445

Камин PRITY 1 P34 десен

 • Моќ : 10 kW
 • Погоден за простории до 55 m²
 • Големина ( a x b x h /cm) : 75 x 45 x 80 /cm
 • Тежина : 67 кгВо кошничкаСпореди
Kamin PRITY 1 P34 лев Моќ : 10 kW Погоден за простории до 55 m² Големина ( a x b x h /cm) : 75 x 45 x 80 /cm Тежина : 67 кг 27,930.00 ден 31,740.00 ден

Камин PRITY 1 P34 лев

0 %s од 5
(0)
Шифра: 10444

Камин PRITY 1 P34 лев

 • Моќ : 10 kW
 • Погоден за простории до 55 m²
 • Големина ( a x b x h /cm) : 75 x 45 x 80 /cm
 • Тежина : 67 кгВо кошничкаСпореди
Kamin PRITY 2P50BD со декорација десен Моќ: 16 kW Погоден за простории до 88 m2 Големина ( a x b x h /cm) : 99 x 60 x 80 /cm Тежина : 116 кг 37,050.00 ден 42,100.00 ден

Камин PRITY 2P50BD без декорација десен

0 %s од 5
(0)
Шифра: 10663

Камин PRITY 2P50BD со декорација десен

 • Моќ: 16 kW
 • Погоден за простории до 88 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 99 x 60 x 80 /cm
 • Тежина : 116 кгПрочитај повеќеСпореди
Kamin PRITY 2P50BD со декорација лев Моќ: 16 kW Погоден за простории до 88 m2 Големина ( a x b x h /cm) : 99 x 60 x 80 /cm Тежина : 116 кг 37,050.00 ден 42,100.00 ден

Камин PRITY 2P50BD без декорација лев

0 %s од 5
(0)
Шифра: 10664

Камин PRITY 2P50BD со декорација лев

 • Моќ: 16 kW
 • Погоден за простории до 88 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 99 x 60 x 80 /cm
 • Тежина : 116 кгПрочитај повеќеСпореди
Kamin PRITY AM Моќ: 12 kW Погоден за простории до 66 m2 Големина ( a x b x h /cm) : 72 x 55 x 82 /cm Тежина : 93 кг 29,130.00 ден 33,100.00 ден

Камин PRITY AM

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11750

Камин PRITY AM

 • Моќ: 12 kW
 • Погоден за простории до 66 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 72 x 55 x 82 /cm
 • Тежина : 93 кгВо кошничкаСпореди
Kamin PRITY CMR Моќ: 15 kW Погоден за простории до 83 m2 Големина ( a x b x h /cm) : 66 x 55 x 90 /cm Тежина : 138 кг 52,350.00 ден 59,490.00 ден

Камин PRITY CMR

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12549

Камин PRITY CMR

 • Моќ: 15 kW
 • Погоден за простории до 83 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 66 x 55 x 90 /cm
 • Тежина : 138 кгВо кошничкаСпореди
Kamin PRITY K 22 Моќ: 10 kW Погоден за простории до 55 m2 Големина ( a x b x h /cm) : 49 x 51 x 81 /cm Тежина : 80 кг 19,520.00 ден 22,180.00 ден

Камин PRITY K 22

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15049

Камин PRITY K 22

 • Моќ: 10 kW
 • Погоден за простории до 55 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 49 x 51 x 81 /cm
 • Тежина : 80 кгВо кошничкаСпореди
Kamin PRITY Y Моќ: 14 kW Погоден за простории до 77 m2 Големина ( a x b x h /cm) : 93 x 58 x 80 /cm Тежина : 107 кг

Kamin PRITY Y

0 %s од 5
(0)
Prity

Kamin PRITY Y

 • Моќ: 14 kW
 • Погоден за простории до 77 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 93 x 58 x 80 /cm
 • Тежина : 107 кгШифра: 19263
35,550.00 ден 40,400.00 ден Во кошничкаСпореди

TRGOPRODUKT Печка Thalia EKO C

0 %s од 5
(0)
Bella Thalia
 • Моќ: 5.5 kW
 • Погоден за простории до 30 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 74,5 x 40 x 39 /cm
 • Тежина : 45 кгШифра: 18102-1
Достапност:

Нема на залиха

14,080.00 ден 15,999.00 ден Прочитај повеќеСпореди
Kamin PRITY K13 Моќ: 12 kW Погоден за простории до 66 m2 Големина ( a x b x h /cm) : 59 x 44 x 81 /cm Тежина : 85 кг

Камин PRITY K13

0 %s од 5
(0)
Prity

Камин PRITY K13

 • Моќ: 12 kW
 • Погоден за простории до 66 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 59 x 44 x 81 /cm
 • Тежина : 85 кгШифра: 14993
20,810.00 ден 23,650.00 ден Во кошничкаСпореди

Камин Alfa Plam 55 TERMO

0 %s од 5
(0)

– Моќност 5 kW
– Димензии на шпоретот 965 x 612 x 780 mm
– Димензии на рерна 550 x 540 x 195 mm
– Излез за ќунк 120 mm


Шифра: Нема
22,190.00 ден 25,520.00 ден Во кошничкаСпореди
Kamin Alfa Plam EK-550 DeLux Димензии: 780x965x612mm Димензии на рерна: 550x450x195mm Површина на загревање 25м2 Волумен на загревање 63м3

Камин Alfa Plam 55 Делукс 2

0 %s од 5
(0)

Камин Alfa Plam EK-550 DeLux

 • Димензии: 780x965x612mm
 • Димензии на рерна: 550x450x195mm
 • Површина на загревање 25м2
 • Волумен на загревање 63м3Шифра: Нема
22,690.00 ден 26,100.00 ден Во кошничкаСпореди
Kamin Alfa Plam 70 DOMINANT

Камин Alfa Plam 70 DOMINANT

0 %s од 5
(0)

Камин Alfa Plam 70 DOMINANT

 • Тип на гориво: јаглен, дрво
 • Димензии: 700x600x850mm
 • Димензии На Рерна: 330x440x260mm
 • Тежина На Производот:  127kg
 • Капацитет За Греење: 117m3 / 45m2
 • Капацитет: 7kWШифра: Нема
41,890.00 ден 48,170.00 ден Во кошничкаСпореди
Kamin Alfa Plam 70 FAVORIT Тип на гориво: јаглен, дрво Димензии: 700x600x850mm Димензии На Рерна: 330x440x260mm Капацитет: 7kW

Камин Alfa Plam 70 FAVORIT

0 %s од 5
(0)

Камин Alfa Plam 70 FAVORIT

 • Тип на гориво: јаглен, дрво
 • Димензии: 700x600x850mm
 • Димензии На Рерна: 330x440x260mm
 • Капацитет: 7kWШифра: Нема
40,290.00 ден 46,330.00 ден Во кошничкаСпореди
Kamin Alfa Plam 90H DOMINANT Тип на гориво: јаглен, дрво Димензии: 900x600x850mm Димензии На Рерна: 460x440x260mm Капацитет: 8kW

Камин Alfa Plam 90H DOMINANT

0 %s од 5
(0)

Камин Alfa Plam 90H DOMINANT

 • Тип на гориво: јаглен, дрво
 • Димензии: 900x600x850mm
 • Димензии На Рерна: 460x440x260mm
 • Капацитет: 8kWШифра: Нема
46,190.00 ден 53,120.00 ден Во кошничкаСпореди
Kamin Alfa Plam 90H FAVORIT Шпорет На Дрва Димензии: 900x600x850mm Димензии На Рерна: 460x440x260mm Капацитет: 8kW

Камин Alfa Plam 90H FAVORIT

0 %s од 5
(0)

Камин Alfa Plam 90H FAVORIT

 • Шпорет На Дрва
 • Димензии: 900x600x850mm
 • Димензии На Рерна: 460x440x260mm
 • Капацитет: 8kWШифра: Нема
45,190.00 ден 51,970.00 ден Во кошничкаСпореди
Kamin Alfa Plam REGULAR 46 DE LUX Шпорет На Дрва Димензии: 915x565x850mm Димензии На Рерна: 460x485x185mm Капацитет: 5kW

Камин Alfa Plam REGULAR 46 DE LUX

0 %s од 5
(0)

Камин Alfa Plam REGULAR 46 DE LUX

 • Шпорет На Дрва
 • Димензии: 915x565x850mm
 • Димензии На Рерна: 460x485x185mm
 • Капацитет: 5kWШифра: Нема
27,890.00 ден 32,070.00 ден Во кошничкаСпореди
Kamin Alfa Plam REGULAR 46 ELEGANT Шпорет На Дрва Димензии: 915x565x850mm Димензии На Рерна: 460x485x185mm Капацитет 5kw

Камин Alfa Plam REGULAR 46 ELEGANT

0 %s од 5
(0)

Камин Alfa Plam REGULAR 46 ELEGANT

 • Шпорет На Дрва
 • Димензии: 915x565x850mm
 • Димензии На Рерна: 460x485x185mm
 • Капацитет 5kwШифра: Нема
27,490.00 ден 31,610.00 ден Во кошничкаСпореди
Kamin PLAMEN 850 десен - Димензии (ШxВxД): 84,5 x 82,5 x 60 cm - Моќ: 8 kW - Тежина: 133 kg

Камин PLAMEN 850 десен

0 %s од 5
(0)
PLAMEN

Камин PLAMEN 850 десен
– Димензии (ШxВxД): 84,5 x 82,5 x 60 cm
– Моќ: 8 kW
– Тежина: 133 kg


Шифра: Нема
49,900.00 ден 57,400.00 ден Во кошничкаСпореди
Kamin PLAMEN Amity 3 - Моќ : 8-11 kW - Оптимално за простор до 45 m2 - Големина ( a x b x h /mm) : 597 x 764 x 519 mm - Тежина : 128,5 кг

Камин PLAMEN Amity 3

0 %s од 5
(0)
PLAMEN

Камин PLAMEN Amity 3
– Моќ : 8-11 kW
– Оптимално за простор до 45 m2
– Големина ( a x b x h /mm) : 597 x 764 x 519 mm
– Тежина : 128,5 кг


Шифра: 11755
36,000.00 ден 41,400.00 ден Во кошничкаСпореди
Kamin PRITY 1 P34 десен Моќ : 10 kW Погоден за простории до 55 m² Големина ( a x b x h /cm) : 75 x 45 x 80 /cm Тежина : 67 кг

Камин PRITY 1 P34 десен

0 %s од 5
(0)
Prity

Камин PRITY 1 P34 десен

 • Моќ : 10 kW
 • Погоден за простории до 55 m²
 • Големина ( a x b x h /cm) : 75 x 45 x 80 /cm
 • Тежина : 67 кгШифра: 10445
27,930.00 ден 31,740.00 ден Во кошничкаСпореди
Kamin PRITY 1 P34 лев Моќ : 10 kW Погоден за простории до 55 m² Големина ( a x b x h /cm) : 75 x 45 x 80 /cm Тежина : 67 кг

Камин PRITY 1 P34 лев

0 %s од 5
(0)
Prity

Камин PRITY 1 P34 лев

 • Моќ : 10 kW
 • Погоден за простории до 55 m²
 • Големина ( a x b x h /cm) : 75 x 45 x 80 /cm
 • Тежина : 67 кгШифра: 10444
27,930.00 ден 31,740.00 ден Во кошничкаСпореди
Kamin PRITY 2P50BD со декорација десен Моќ: 16 kW Погоден за простории до 88 m2 Големина ( a x b x h /cm) : 99 x 60 x 80 /cm Тежина : 116 кг

Камин PRITY 2P50BD без декорација десен

0 %s од 5
(0)
Prity

Камин PRITY 2P50BD со декорација десен

 • Моќ: 16 kW
 • Погоден за простории до 88 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 99 x 60 x 80 /cm
 • Тежина : 116 кгШифра: 10663
Достапност:

Нема на залиха

37,050.00 ден 42,100.00 ден Прочитај повеќеСпореди
Kamin PRITY 2P50BD со декорација лев Моќ: 16 kW Погоден за простории до 88 m2 Големина ( a x b x h /cm) : 99 x 60 x 80 /cm Тежина : 116 кг

Камин PRITY 2P50BD без декорација лев

0 %s од 5
(0)
Prity

Камин PRITY 2P50BD со декорација лев

 • Моќ: 16 kW
 • Погоден за простории до 88 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 99 x 60 x 80 /cm
 • Тежина : 116 кгШифра: 10664
Достапност:

Нема на залиха

37,050.00 ден 42,100.00 ден Прочитај повеќеСпореди
Kamin PRITY AM Моќ: 12 kW Погоден за простории до 66 m2 Големина ( a x b x h /cm) : 72 x 55 x 82 /cm Тежина : 93 кг

Камин PRITY AM

0 %s од 5
(0)
Prity

Камин PRITY AM

 • Моќ: 12 kW
 • Погоден за простории до 66 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 72 x 55 x 82 /cm
 • Тежина : 93 кгШифра: 11750
29,130.00 ден 33,100.00 ден Во кошничкаСпореди
Kamin PRITY CMR Моќ: 15 kW Погоден за простории до 83 m2 Големина ( a x b x h /cm) : 66 x 55 x 90 /cm Тежина : 138 кг

Камин PRITY CMR

0 %s од 5
(0)
Prity

Камин PRITY CMR

 • Моќ: 15 kW
 • Погоден за простории до 83 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 66 x 55 x 90 /cm
 • Тежина : 138 кгШифра: 12549
52,350.00 ден 59,490.00 ден Во кошничкаСпореди
Kamin PRITY K 22 Моќ: 10 kW Погоден за простории до 55 m2 Големина ( a x b x h /cm) : 49 x 51 x 81 /cm Тежина : 80 кг

Камин PRITY K 22

0 %s од 5
(0)
Prity

Камин PRITY K 22

 • Моќ: 10 kW
 • Погоден за простории до 55 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 49 x 51 x 81 /cm
 • Тежина : 80 кгШифра: 15049
19,520.00 ден 22,180.00 ден Во кошничкаСпореди
Kamin PRITY Y Моќ: 14 kW Погоден за простории до 77 m2 Големина ( a x b x h /cm) : 93 x 58 x 80 /cm Тежина : 107 кг

Kamin PRITY Y

0 %s од 5
(0)
Prity

Kamin PRITY Y

 • Моќ: 14 kW
 • Погоден за простории до 77 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 93 x 58 x 80 /cm
 • Тежина : 107 кг35,550.00 ден 40,400.00 ден Во кошничкаСпореди

TRGOPRODUKT Печка Thalia EKO C

0 %s од 5
(0)
Bella Thalia
 • Моќ: 5.5 kW
 • Погоден за простории до 30 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 74,5 x 40 x 39 /cm
 • Тежина : 45 кгДостапност:

Нема на залиха

14,080.00 ден 15,999.00 ден Прочитај повеќеСпореди
Kamin PRITY K13 Моќ: 12 kW Погоден за простории до 66 m2 Големина ( a x b x h /cm) : 59 x 44 x 81 /cm Тежина : 85 кг

Камин PRITY K13

0 %s од 5
(0)
Prity

Камин PRITY K13

 • Моќ: 12 kW
 • Погоден за простории до 66 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 59 x 44 x 81 /cm
 • Тежина : 85 кг20,810.00 ден 23,650.00 ден Во кошничкаСпореди

Камин Alfa Plam 55 TERMO

0 %s од 5
(0)

– Моќност 5 kW
– Димензии на шпоретот 965 x 612 x 780 mm
– Димензии на рерна 550 x 540 x 195 mm
– Излез за ќунк 120 mm


22,190.00 ден 25,520.00 ден Во кошничкаСпореди
Kamin Alfa Plam EK-550 DeLux Димензии: 780x965x612mm Димензии на рерна: 550x450x195mm Површина на загревање 25м2 Волумен на загревање 63м3

Камин Alfa Plam 55 Делукс 2

0 %s од 5
(0)

Камин Alfa Plam EK-550 DeLux

 • Димензии: 780x965x612mm
 • Димензии на рерна: 550x450x195mm
 • Површина на загревање 25м2
 • Волумен на загревање 63м322,690.00 ден 26,100.00 ден Во кошничкаСпореди
Kamin Alfa Plam 70 DOMINANT

Камин Alfa Plam 70 DOMINANT

0 %s од 5
(0)

Камин Alfa Plam 70 DOMINANT

 • Тип на гориво: јаглен, дрво
 • Димензии: 700x600x850mm
 • Димензии На Рерна: 330x440x260mm
 • Тежина На Производот:  127kg
 • Капацитет За Греење: 117m3 / 45m2
 • Капацитет: 7kW41,890.00 ден 48,170.00 ден Во кошничкаСпореди
Kamin Alfa Plam 70 FAVORIT Тип на гориво: јаглен, дрво Димензии: 700x600x850mm Димензии На Рерна: 330x440x260mm Капацитет: 7kW

Камин Alfa Plam 70 FAVORIT

0 %s од 5
(0)

Камин Alfa Plam 70 FAVORIT

 • Тип на гориво: јаглен, дрво
 • Димензии: 700x600x850mm
 • Димензии На Рерна: 330x440x260mm
 • Капацитет: 7kW40,290.00 ден 46,330.00 ден Во кошничкаСпореди
Kamin Alfa Plam 90H DOMINANT Тип на гориво: јаглен, дрво Димензии: 900x600x850mm Димензии На Рерна: 460x440x260mm Капацитет: 8kW

Камин Alfa Plam 90H DOMINANT

0 %s од 5
(0)

Камин Alfa Plam 90H DOMINANT

 • Тип на гориво: јаглен, дрво
 • Димензии: 900x600x850mm
 • Димензии На Рерна: 460x440x260mm
 • Капацитет: 8kW46,190.00 ден 53,120.00 ден Во кошничкаСпореди
Kamin Alfa Plam 90H FAVORIT Шпорет На Дрва Димензии: 900x600x850mm Димензии На Рерна: 460x440x260mm Капацитет: 8kW

Камин Alfa Plam 90H FAVORIT

0 %s од 5
(0)

Камин Alfa Plam 90H FAVORIT

 • Шпорет На Дрва
 • Димензии: 900x600x850mm
 • Димензии На Рерна: 460x440x260mm
 • Капацитет: 8kW45,190.00 ден 51,970.00 ден Во кошничкаСпореди
Kamin Alfa Plam REGULAR 46 DE LUX Шпорет На Дрва Димензии: 915x565x850mm Димензии На Рерна: 460x485x185mm Капацитет: 5kW

Камин Alfa Plam REGULAR 46 DE LUX

0 %s од 5
(0)

Камин Alfa Plam REGULAR 46 DE LUX

 • Шпорет На Дрва
 • Димензии: 915x565x850mm
 • Димензии На Рерна: 460x485x185mm
 • Капацитет: 5kW27,890.00 ден 32,070.00 ден Во кошничкаСпореди
Kamin Alfa Plam REGULAR 46 ELEGANT Шпорет На Дрва Димензии: 915x565x850mm Димензии На Рерна: 460x485x185mm Капацитет 5kw

Камин Alfa Plam REGULAR 46 ELEGANT

0 %s од 5
(0)

Камин Alfa Plam REGULAR 46 ELEGANT

 • Шпорет На Дрва
 • Димензии: 915x565x850mm
 • Димензии На Рерна: 460x485x185mm
 • Капацитет 5kw27,490.00 ден 31,610.00 ден Во кошничкаСпореди
Kamin PLAMEN 850 десен - Димензии (ШxВxД): 84,5 x 82,5 x 60 cm - Моќ: 8 kW - Тежина: 133 kg

Камин PLAMEN 850 десен

0 %s од 5
(0)
PLAMEN

Камин PLAMEN 850 десен
– Димензии (ШxВxД): 84,5 x 82,5 x 60 cm
– Моќ: 8 kW
– Тежина: 133 kg


49,900.00 ден 57,400.00 ден Во кошничкаСпореди
Kamin PLAMEN Amity 3 - Моќ : 8-11 kW - Оптимално за простор до 45 m2 - Големина ( a x b x h /mm) : 597 x 764 x 519 mm - Тежина : 128,5 кг

Камин PLAMEN Amity 3

0 %s од 5
(0)
PLAMEN

Камин PLAMEN Amity 3
– Моќ : 8-11 kW
– Оптимално за простор до 45 m2
– Големина ( a x b x h /mm) : 597 x 764 x 519 mm
– Тежина : 128,5 кг


36,000.00 ден 41,400.00 ден Во кошничкаСпореди
Kamin PRITY 1 P34 десен Моќ : 10 kW Погоден за простории до 55 m² Големина ( a x b x h /cm) : 75 x 45 x 80 /cm Тежина : 67 кг

Камин PRITY 1 P34 десен

0 %s од 5
(0)
Prity

Камин PRITY 1 P34 десен

 • Моќ : 10 kW
 • Погоден за простории до 55 m²
 • Големина ( a x b x h /cm) : 75 x 45 x 80 /cm
 • Тежина : 67 кг27,930.00 ден 31,740.00 ден Во кошничкаСпореди
Kamin PRITY 1 P34 лев Моќ : 10 kW Погоден за простории до 55 m² Големина ( a x b x h /cm) : 75 x 45 x 80 /cm Тежина : 67 кг

Камин PRITY 1 P34 лев

0 %s од 5
(0)
Prity

Камин PRITY 1 P34 лев

 • Моќ : 10 kW
 • Погоден за простории до 55 m²
 • Големина ( a x b x h /cm) : 75 x 45 x 80 /cm
 • Тежина : 67 кг27,930.00 ден 31,740.00 ден Во кошничкаСпореди
Kamin PRITY 2P50BD со декорација десен Моќ: 16 kW Погоден за простории до 88 m2 Големина ( a x b x h /cm) : 99 x 60 x 80 /cm Тежина : 116 кг

Камин PRITY 2P50BD без декорација десен

0 %s од 5
(0)
Prity

Камин PRITY 2P50BD со декорација десен

 • Моќ: 16 kW
 • Погоден за простории до 88 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 99 x 60 x 80 /cm
 • Тежина : 116 кгДостапност:

Нема на залиха

37,050.00 ден 42,100.00 ден Прочитај повеќеСпореди
Kamin PRITY 2P50BD со декорација лев Моќ: 16 kW Погоден за простории до 88 m2 Големина ( a x b x h /cm) : 99 x 60 x 80 /cm Тежина : 116 кг

Камин PRITY 2P50BD без декорација лев

0 %s од 5
(0)
Prity

Камин PRITY 2P50BD со декорација лев

 • Моќ: 16 kW
 • Погоден за простории до 88 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 99 x 60 x 80 /cm
 • Тежина : 116 кгДостапност:

Нема на залиха

37,050.00 ден 42,100.00 ден Прочитај повеќеСпореди
Kamin PRITY AM Моќ: 12 kW Погоден за простории до 66 m2 Големина ( a x b x h /cm) : 72 x 55 x 82 /cm Тежина : 93 кг

Камин PRITY AM

0 %s од 5
(0)
Prity

Камин PRITY AM

 • Моќ: 12 kW
 • Погоден за простории до 66 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 72 x 55 x 82 /cm
 • Тежина : 93 кг29,130.00 ден 33,100.00 ден Во кошничкаСпореди
Kamin PRITY CMR Моќ: 15 kW Погоден за простории до 83 m2 Големина ( a x b x h /cm) : 66 x 55 x 90 /cm Тежина : 138 кг

Камин PRITY CMR

0 %s од 5
(0)
Prity

Камин PRITY CMR

 • Моќ: 15 kW
 • Погоден за простории до 83 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 66 x 55 x 90 /cm
 • Тежина : 138 кг52,350.00 ден 59,490.00 ден Во кошничкаСпореди
Kamin PRITY K 22 Моќ: 10 kW Погоден за простории до 55 m2 Големина ( a x b x h /cm) : 49 x 51 x 81 /cm Тежина : 80 кг

Камин PRITY K 22

0 %s од 5
(0)
Prity

Камин PRITY K 22

 • Моќ: 10 kW
 • Погоден за простории до 55 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 49 x 51 x 81 /cm
 • Тежина : 80 кг19,520.00 ден 22,180.00 ден Во кошничкаСпореди
Kamin PRITY Y Моќ: 14 kW Погоден за простории до 77 m2 Големина ( a x b x h /cm) : 93 x 58 x 80 /cm Тежина : 107 кг

Kamin PRITY Y

0 %s од 5
(0)

Kamin PRITY Y

 • Моќ: 14 kW
 • Погоден за простории до 77 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 93 x 58 x 80 /cm
 • Тежина : 107 кг35,550.00 ден 40,400.00 ден Во кошничкаСпореди

TRGOPRODUKT Печка Thalia EKO C

0 %s од 5
(0)
 • Моќ: 5.5 kW
 • Погоден за простории до 30 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 74,5 x 40 x 39 /cm
 • Тежина : 45 кг14,080.00 ден 15,999.00 ден Прочитај повеќеСпореди
Kamin PRITY K13 Моќ: 12 kW Погоден за простории до 66 m2 Големина ( a x b x h /cm) : 59 x 44 x 81 /cm Тежина : 85 кг

Камин PRITY K13

0 %s од 5
(0)

Камин PRITY K13

 • Моќ: 12 kW
 • Погоден за простории до 66 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 59 x 44 x 81 /cm
 • Тежина : 85 кг20,810.00 ден 23,650.00 ден Во кошничкаСпореди

Камин Alfa Plam 55 TERMO

0 %s од 5
(0)

– Моќност 5 kW
– Димензии на шпоретот 965 x 612 x 780 mm
– Димензии на рерна 550 x 540 x 195 mm
– Излез за ќунк 120 mm


22,190.00 ден 25,520.00 ден Во кошничкаСпореди
Kamin Alfa Plam EK-550 DeLux Димензии: 780x965x612mm Димензии на рерна: 550x450x195mm Површина на загревање 25м2 Волумен на загревање 63м3

Камин Alfa Plam 55 Делукс 2

0 %s од 5
(0)

Камин Alfa Plam EK-550 DeLux

 • Димензии: 780x965x612mm
 • Димензии на рерна: 550x450x195mm
 • Површина на загревање 25м2
 • Волумен на загревање 63м322,690.00 ден 26,100.00 ден Во кошничкаСпореди
Kamin Alfa Plam 70 DOMINANT

Камин Alfa Plam 70 DOMINANT

0 %s од 5
(0)

Камин Alfa Plam 70 DOMINANT

 • Тип на гориво: јаглен, дрво
 • Димензии: 700x600x850mm
 • Димензии На Рерна: 330x440x260mm
 • Тежина На Производот:  127kg
 • Капацитет За Греење: 117m3 / 45m2
 • Капацитет: 7kW41,890.00 ден 48,170.00 ден Во кошничкаСпореди
Kamin Alfa Plam 70 FAVORIT Тип на гориво: јаглен, дрво Димензии: 700x600x850mm Димензии На Рерна: 330x440x260mm Капацитет: 7kW

Камин Alfa Plam 70 FAVORIT

0 %s од 5
(0)

Камин Alfa Plam 70 FAVORIT

 • Тип на гориво: јаглен, дрво
 • Димензии: 700x600x850mm
 • Димензии На Рерна: 330x440x260mm
 • Капацитет: 7kW40,290.00 ден 46,330.00 ден Во кошничкаСпореди
Kamin Alfa Plam 90H DOMINANT Тип на гориво: јаглен, дрво Димензии: 900x600x850mm Димензии На Рерна: 460x440x260mm Капацитет: 8kW

Камин Alfa Plam 90H DOMINANT

0 %s од 5
(0)

Камин Alfa Plam 90H DOMINANT

 • Тип на гориво: јаглен, дрво
 • Димензии: 900x600x850mm
 • Димензии На Рерна: 460x440x260mm
 • Капацитет: 8kW46,190.00 ден 53,120.00 ден Во кошничкаСпореди
Kamin Alfa Plam 90H FAVORIT Шпорет На Дрва Димензии: 900x600x850mm Димензии На Рерна: 460x440x260mm Капацитет: 8kW

Камин Alfa Plam 90H FAVORIT

0 %s од 5
(0)

Камин Alfa Plam 90H FAVORIT

 • Шпорет На Дрва
 • Димензии: 900x600x850mm
 • Димензии На Рерна: 460x440x260mm
 • Капацитет: 8kW45,190.00 ден 51,970.00 ден Во кошничкаСпореди
Kamin Alfa Plam REGULAR 46 DE LUX Шпорет На Дрва Димензии: 915x565x850mm Димензии На Рерна: 460x485x185mm Капацитет: 5kW

Камин Alfa Plam REGULAR 46 DE LUX

0 %s од 5
(0)

Камин Alfa Plam REGULAR 46 DE LUX

 • Шпорет На Дрва
 • Димензии: 915x565x850mm
 • Димензии На Рерна: 460x485x185mm
 • Капацитет: 5kW27,890.00 ден 32,070.00 ден Во кошничкаСпореди
Kamin Alfa Plam REGULAR 46 ELEGANT Шпорет На Дрва Димензии: 915x565x850mm Димензии На Рерна: 460x485x185mm Капацитет 5kw

Камин Alfa Plam REGULAR 46 ELEGANT

0 %s од 5
(0)

Камин Alfa Plam REGULAR 46 ELEGANT

 • Шпорет На Дрва
 • Димензии: 915x565x850mm
 • Димензии На Рерна: 460x485x185mm
 • Капацитет 5kw27,490.00 ден 31,610.00 ден Во кошничкаСпореди
Kamin PLAMEN 850 десен - Димензии (ШxВxД): 84,5 x 82,5 x 60 cm - Моќ: 8 kW - Тежина: 133 kg

Камин PLAMEN 850 десен

0 %s од 5
(0)

Камин PLAMEN 850 десен
– Димензии (ШxВxД): 84,5 x 82,5 x 60 cm
– Моќ: 8 kW
– Тежина: 133 kg


49,900.00 ден 57,400.00 ден Во кошничкаСпореди
Kamin PLAMEN Amity 3 - Моќ : 8-11 kW - Оптимално за простор до 45 m2 - Големина ( a x b x h /mm) : 597 x 764 x 519 mm - Тежина : 128,5 кг

Камин PLAMEN Amity 3

0 %s од 5
(0)

Камин PLAMEN Amity 3
– Моќ : 8-11 kW
– Оптимално за простор до 45 m2
– Големина ( a x b x h /mm) : 597 x 764 x 519 mm
– Тежина : 128,5 кг


36,000.00 ден 41,400.00 ден Во кошничкаСпореди
Kamin PRITY 1 P34 десен Моќ : 10 kW Погоден за простории до 55 m² Големина ( a x b x h /cm) : 75 x 45 x 80 /cm Тежина : 67 кг

Камин PRITY 1 P34 десен

0 %s од 5
(0)

Камин PRITY 1 P34 десен

 • Моќ : 10 kW
 • Погоден за простории до 55 m²
 • Големина ( a x b x h /cm) : 75 x 45 x 80 /cm
 • Тежина : 67 кг27,930.00 ден 31,740.00 ден Во кошничкаСпореди
Kamin PRITY 1 P34 лев Моќ : 10 kW Погоден за простории до 55 m² Големина ( a x b x h /cm) : 75 x 45 x 80 /cm Тежина : 67 кг

Камин PRITY 1 P34 лев

0 %s од 5
(0)

Камин PRITY 1 P34 лев

 • Моќ : 10 kW
 • Погоден за простории до 55 m²
 • Големина ( a x b x h /cm) : 75 x 45 x 80 /cm
 • Тежина : 67 кг27,930.00 ден 31,740.00 ден Во кошничкаСпореди
Kamin PRITY 2P50BD со декорација десен Моќ: 16 kW Погоден за простории до 88 m2 Големина ( a x b x h /cm) : 99 x 60 x 80 /cm Тежина : 116 кг

Камин PRITY 2P50BD без декорација десен

0 %s од 5
(0)

Камин PRITY 2P50BD со декорација десен

 • Моќ: 16 kW
 • Погоден за простории до 88 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 99 x 60 x 80 /cm
 • Тежина : 116 кг37,050.00 ден 42,100.00 ден Прочитај повеќеСпореди
Kamin PRITY 2P50BD со декорација лев Моќ: 16 kW Погоден за простории до 88 m2 Големина ( a x b x h /cm) : 99 x 60 x 80 /cm Тежина : 116 кг

Камин PRITY 2P50BD без декорација лев

0 %s од 5
(0)

Камин PRITY 2P50BD со декорација лев

 • Моќ: 16 kW
 • Погоден за простории до 88 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 99 x 60 x 80 /cm
 • Тежина : 116 кг37,050.00 ден 42,100.00 ден Прочитај повеќеСпореди
Kamin PRITY AM Моќ: 12 kW Погоден за простории до 66 m2 Големина ( a x b x h /cm) : 72 x 55 x 82 /cm Тежина : 93 кг

Камин PRITY AM

0 %s од 5
(0)

Камин PRITY AM

 • Моќ: 12 kW
 • Погоден за простории до 66 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 72 x 55 x 82 /cm
 • Тежина : 93 кг29,130.00 ден 33,100.00 ден Во кошничкаСпореди
Kamin PRITY CMR Моќ: 15 kW Погоден за простории до 83 m2 Големина ( a x b x h /cm) : 66 x 55 x 90 /cm Тежина : 138 кг

Камин PRITY CMR

0 %s од 5
(0)

Камин PRITY CMR

 • Моќ: 15 kW
 • Погоден за простории до 83 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 66 x 55 x 90 /cm
 • Тежина : 138 кг52,350.00 ден 59,490.00 ден Во кошничкаСпореди
Kamin PRITY K 22 Моќ: 10 kW Погоден за простории до 55 m2 Големина ( a x b x h /cm) : 49 x 51 x 81 /cm Тежина : 80 кг

Камин PRITY K 22

0 %s од 5
(0)

Камин PRITY K 22

 • Моќ: 10 kW
 • Погоден за простории до 55 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 49 x 51 x 81 /cm
 • Тежина : 80 кг19,520.00 ден 22,180.00 ден Во кошничкаСпореди

Showing 1–20 of 54 results