Сушачи за раце

-12% 8,600.00 ден 9,800.00 ден

BOSCH Сушач за раце THT 920

-12% 7,700.00 ден 8,730.00 ден

STIEBEL ELTRON Сушач за раце HTE 4 electronic

8,600.00 ден 9,800.00 ден

BOSCH Сушач за раце THT 920

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18307
 • Боја:сива
 • Јачина 2,2 kw
 • Издржливо пластично бело куќиште
 • Бучност 54 dB (A)Во кошничкаСпореди
7,700.00 ден 8,730.00 ден

STIEBEL ELTRON Сушач за раце HTE 4 electronic

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14865
 • Сушач за раце
 • Електричен
 • Боја: бела
 • Јачина 1,8 kwВо кошничкаСпореди

BOSCH Сушач за раце THT 920

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја:сива
 • Јачина 2,2 kw
 • Издржливо пластично бело куќиште
 • Бучност 54 dB (A)Шифра: 18307
8,600.00 ден 9,800.00 ден Во кошничкаСпореди

STIEBEL ELTRON Сушач за раце HTE 4 electronic

0 %s од 5
(0)
Stiebel Eltron
 • Сушач за раце
 • Електричен
 • Боја: бела
 • Јачина 1,8 kwШифра: 14865
7,700.00 ден 8,730.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Сушач за раце THT 920

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја:сива
 • Јачина 2,2 kw
 • Издржливо пластично бело куќиште
 • Бучност 54 dB (A)8,600.00 ден 9,800.00 ден Во кошничкаСпореди

STIEBEL ELTRON Сушач за раце HTE 4 electronic

0 %s од 5
(0)
Stiebel Eltron
 • Сушач за раце
 • Електричен
 • Боја: бела
 • Јачина 1,8 kw7,700.00 ден 8,730.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Сушач за раце THT 920

0 %s од 5
(0)
 • Боја:сива
 • Јачина 2,2 kw
 • Издржливо пластично бело куќиште
 • Бучност 54 dB (A)8,600.00 ден 9,800.00 ден Во кошничкаСпореди

STIEBEL ELTRON Сушач за раце HTE 4 electronic

0 %s од 5
(0)
 • Сушач за раце
 • Електричен
 • Боја: бела
 • Јачина 1,8 kw7,700.00 ден 8,730.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на еден резултат