Фритези

-12% 2,750.00 ден 3,120.00 ден

BOMANN Фритеза голема FR 2223CB

-12% 1,999.00 ден 2,260.00 ден

BOMANN Фритеза мала FFR 1290CB

-12% 5,540.00 ден 6,299.00 ден

SENCOR Фритеза без масло SFR 3220WH

-12% 7,199.00 ден 8,190.00 ден

SENCOR Фритеза без масло SFR 5320WH

-12% 2,299.00 ден 2,600.00 ден

VIVAX Фритеза DF-1800B

-13% 2,190.00 ден 2,520.00 ден

VIVAX Фритеза DF-2003 SS

-14% 2,990.00 ден 3,490.00 ден

VOX Фритеза FT5410

2,750.00 ден 3,120.00 ден

BOMANN Фритеза голема FR 2223CB

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13656
 • Фритеза со ладно куќиште
 • Прилагодлив термостат
 • Капак со филтер и прозорец
 • Сила : 1800 W

 


Во кошничкаСпореди
1,999.00 ден 2,260.00 ден

BOMANN Фритеза мала FFR 1290CB

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13525
 • Фритеза со ладно куќиште
 • 2 контролни лампи
 • Заштита од прегрејување
 • Сила: 840 wВо кошничкаСпореди
5,540.00 ден 6,299.00 ден

SENCOR Фритеза без масло SFR 3220WH

0 %s од 5
(0)
Шифра: 20412

– Моќ: 1 500 W
– Волумен на делот за готвење 2.6 L
– Спремна за употреба за 3 мин


Во кошничкаСпореди
7,199.00 ден 8,190.00 ден

SENCOR Фритеза без масло SFR 5320WH

0 %s од 5
(0)
Шифра: 20647

– Капацитет 3 l
– Моќност: 1,400 W
– LED дисплеј
– Спремна за употреба под 3 минути


Прочитај повеќеСпореди
2,299.00 ден 2,600.00 ден

VIVAX Фритеза DF-1800B

0 %s од 5
(0)
Шифра: 00023326-1

– Моќност:1800 W
– Капацитет:2,5 kg
– Контрола на температура


Во кошничкаСпореди
2,190.00 ден 2,520.00 ден

VIVAX Фритеза DF-2003 SS

0 %s од 5
(0)
Шифра: 00023326
 • Моќност:2000W
 • Капацитет:3kg
 • Контрола на температура
 • Термоизолирано куќиштеВо кошничкаСпореди
2,990.00 ден 3,490.00 ден

VOX Фритеза FT5410

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– капацитет 3.5L
– скриени греачи
– отстранлив резервоар
– внатрешност на уредот од нерѓосувачки челикВо кошничкаСпореди

BOMANN Фритеза голема FR 2223CB

0 %s од 5
(0)
Bomann
 • Фритеза со ладно куќиште
 • Прилагодлив термостат
 • Капак со филтер и прозорец
 • Сила : 1800 W

 


Шифра: 13656
2,750.00 ден 3,120.00 ден Во кошничкаСпореди

BOMANN Фритеза мала FFR 1290CB

0 %s од 5
(0)
Bomann
 • Фритеза со ладно куќиште
 • 2 контролни лампи
 • Заштита од прегрејување
 • Сила: 840 wШифра: 13525
1,999.00 ден 2,260.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Фритеза без масло SFR 3220WH

0 %s од 5
(0)
Sencor

– Моќ: 1 500 W
– Волумен на делот за готвење 2.6 L
– Спремна за употреба за 3 мин


Шифра: 20412
5,540.00 ден 6,299.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Фритеза без масло SFR 5320WH

0 %s од 5
(0)
Sencor

– Капацитет 3 l
– Моќност: 1,400 W
– LED дисплеј
– Спремна за употреба под 3 минути


Шифра: 20647
Достапност:

Нема на залиха

7,199.00 ден 8,190.00 ден Прочитај повеќеСпореди

VIVAX Фритеза DF-1800B

0 %s од 5
(0)
VIVAX

– Моќност:1800 W
– Капацитет:2,5 kg
– Контрола на температура


Шифра: 00023326-1
2,299.00 ден 2,600.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Фритеза DF-2003 SS

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • Моќност:2000W
 • Капацитет:3kg
 • Контрола на температура
 • Термоизолирано куќиштеШифра: 00023326
2,190.00 ден 2,520.00 ден Во кошничкаСпореди

VOX Фритеза FT5410

0 %s од 5
(0)
vox

– капацитет 3.5L
– скриени греачи
– отстранлив резервоар
– внатрешност на уредот од нерѓосувачки челикШифра: Нема
2,990.00 ден 3,490.00 ден Во кошничкаСпореди

BOMANN Фритеза голема FR 2223CB

0 %s од 5
(0)
Bomann
 • Фритеза со ладно куќиште
 • Прилагодлив термостат
 • Капак со филтер и прозорец
 • Сила : 1800 W

 


2,750.00 ден 3,120.00 ден Во кошничкаСпореди

BOMANN Фритеза мала FFR 1290CB

0 %s од 5
(0)
Bomann
 • Фритеза со ладно куќиште
 • 2 контролни лампи
 • Заштита од прегрејување
 • Сила: 840 w1,999.00 ден 2,260.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Фритеза без масло SFR 3220WH

0 %s од 5
(0)
Sencor

– Моќ: 1 500 W
– Волумен на делот за готвење 2.6 L
– Спремна за употреба за 3 мин


5,540.00 ден 6,299.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Фритеза без масло SFR 5320WH

0 %s од 5
(0)
Sencor

– Капацитет 3 l
– Моќност: 1,400 W
– LED дисплеј
– Спремна за употреба под 3 минути


Достапност:

Нема на залиха

7,199.00 ден 8,190.00 ден Прочитај повеќеСпореди

VIVAX Фритеза DF-1800B

0 %s од 5
(0)
VIVAX

– Моќност:1800 W
– Капацитет:2,5 kg
– Контрола на температура


2,299.00 ден 2,600.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Фритеза DF-2003 SS

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • Моќност:2000W
 • Капацитет:3kg
 • Контрола на температура
 • Термоизолирано куќиште2,190.00 ден 2,520.00 ден Во кошничкаСпореди

VOX Фритеза FT5410

0 %s од 5
(0)
vox

– капацитет 3.5L
– скриени греачи
– отстранлив резервоар
– внатрешност на уредот од нерѓосувачки челик2,990.00 ден 3,490.00 ден Во кошничкаСпореди

BOMANN Фритеза голема FR 2223CB

0 %s од 5
(0)
 • Фритеза со ладно куќиште
 • Прилагодлив термостат
 • Капак со филтер и прозорец
 • Сила : 1800 W

 


2,750.00 ден 3,120.00 ден Во кошничкаСпореди

BOMANN Фритеза мала FFR 1290CB

0 %s од 5
(0)
 • Фритеза со ладно куќиште
 • 2 контролни лампи
 • Заштита од прегрејување
 • Сила: 840 w1,999.00 ден 2,260.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Фритеза без масло SFR 3220WH

0 %s од 5
(0)

– Моќ: 1 500 W
– Волумен на делот за готвење 2.6 L
– Спремна за употреба за 3 мин


5,540.00 ден 6,299.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Фритеза без масло SFR 5320WH

0 %s од 5
(0)

– Капацитет 3 l
– Моќност: 1,400 W
– LED дисплеј
– Спремна за употреба под 3 минути


7,199.00 ден 8,190.00 ден Прочитај повеќеСпореди

VIVAX Фритеза DF-1800B

0 %s од 5
(0)

– Моќност:1800 W
– Капацитет:2,5 kg
– Контрола на температура


2,299.00 ден 2,600.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Фритеза DF-2003 SS

0 %s од 5
(0)
 • Моќност:2000W
 • Капацитет:3kg
 • Контрола на температура
 • Термоизолирано куќиште2,190.00 ден 2,520.00 ден Во кошничкаСпореди

VOX Фритеза FT5410

0 %s од 5
(0)

– капацитет 3.5L
– скриени греачи
– отстранлив резервоар
– внатрешност на уредот од нерѓосувачки челик2,990.00 ден 3,490.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на еден резултат