Аспиратори

-12% 12,999.00 ден 14,770.00 ден

BOSCH Аспиратор DWP 66BC50

-12% 3,490.00 ден 3,960.00 ден

CANDY Аспиратор CFT 610/3S

-12% 3,260.00 ден 3,699.00 ден

CANDY Аспиратор CFT 610/3W

-9% 38,990.00 ден 42,890.00 ден

GORENJE Аспиратор WHI941ST

-9% 33,380.00 ден 36,718.00 ден

GORENJE СЕТ Вградна фурна BO636E11X & Аспиратор WHC623E14X

-12% 10,850.00 ден 12,290.00 ден

KAPPA Аспиратор DAFFNE CC 10-60J 44HPB

-12% 10,850.00 ден 12,290.00 ден

KAPPA Аспиратор DAFNNE CC 10-60X

-12% 8,290.00 ден 9,420.00 ден

KAPPA Аспиратор FALCON CLA26-60BB 11PBE

-12% 7,750.00 ден 8,800.00 ден

KAPPA Аспиратор FALCON CLA26-60SF 11PBE

-12% 10,700.00 ден 12,180.00 ден

KAPPA Аспиратор FALCON CLA26-90BB 11PBE

-12% 9,990.00 ден 11,350.00 ден

KAPPA Аспиратор FALCON CLA26-90SF 11PBE

-12% 14,335.00 ден 16,290.00 ден

KAPPA Аспиратор FAVORE CLA13-60SF 1HTC RC5

-12% 16,230.00 ден 18,390.00 ден

KAPPA Аспиратор FAVORE CLA13-60XB 1HTC RC5

-12% 15,830.00 ден 17,990.00 ден

KAPPA Аспиратор FAVORE CLA13-90SF 1HTC RC5

-12% 17,300.00 ден 19,680.00 ден

KAPPA Аспиратор FAVORE CLA13-90XB 1HTC RC5

-12% 11,420.00 ден 12,970.00 ден

KAPPA Аспиратор FIERA CLA14-60SF 4HTC RC5

-12% 11,930.00 ден 13,550.00 ден

KAPPA Аспиратор FIERA CLA14-60XB 4HTC RC5

-12% 12,999.00 ден 14,770.00 ден

KAPPA Аспиратор FIERA CLA14-90SF 4HTC RC5

-12% 13,950.00 ден 15,850.00 ден

KAPPA Аспиратор FIERA CLA14-90XB 4HTC RC5

-12% 11,999.00 ден 13,630.00 ден

KAPPA Аспиратор FUTURA CLA11-60X 1HHM

12,999.00 ден 14,770.00 ден

BOSCH Аспиратор DWP 66BC50

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19844
 • Самостоен ѕиден кујнски аспиратор
 • Приклучна снага: 220W
 • Димензии(ВХШХД): 799-975 x 600 x 500 mm
 • Боја: inox
Во кошничкаСпореди
3,490.00 ден 3,960.00 ден

CANDY Аспиратор CFT 610/3S

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12446
 • Влечна сила 250 m3/ h
 • Ширина : 60 см
 • Копче со 3 брзини
 • Боја : силвер
Во кошничкаСпореди
3,260.00 ден 3,699.00 ден

CANDY Аспиратор CFT 610/3W

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12447
 • Влечна сила 250 m3/ h
 • Ширина : 60 см
 • Копче со 3 брзини
 • Боја : бела
Во кошничкаСпореди
38,990.00 ден 42,890.00 ден

GORENJE Аспиратор WHI941ST

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19445
 • Влечна сила: 508 m³/h
 • Ширина : 90 см
 • Копче со 3 брзини
 • Боја : инокс
Во кошничкаСпореди
33,380.00 ден 36,718.00 ден

GORENJE СЕТ Вградна фурна BO636E11X & Аспиратор WHC623E14X

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Essential линија
 • Енергетска класа: А
 • Контрола на допир (TouchControl)
 • Самостоен ѕиден кујнски аспиратор
Во кошничкаСпореди
10,850.00 ден 12,290.00 ден

KAPPA Аспиратор DAFFNE CC 10-60J 44HPB

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12688
 • Влечна сила 600 m3/ h
 • Ширина : 60 см
 • Копче со 3 брзини
 • Боја : инокс
Прочитај повеќеСпореди
10,850.00 ден 12,290.00 ден

KAPPA Аспиратор DAFNNE CC 10-60X

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12689
 • Влечна сила 600 m3/ h
 • Ширина : 60 см
 • Копче со 3 брзини
 • Боја : инокс
Прочитај повеќеСпореди
8,290.00 ден 9,420.00 ден

KAPPA Аспиратор FALCON CLA26-60BB 11PBE

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13489
 • Влечна сила 500 m3/ h
 • Ширина : 60 см
 • Копче со 3 брзини
 • Боја : бела
Во кошничкаСпореди
7,750.00 ден 8,800.00 ден

KAPPA Аспиратор FALCON CLA26-60SF 11PBE

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13491
 • Влечна сила 500 m3/ h
 • Ширина : 60 см
 • Копче со 3 брзини
 • Боја : црна
Во кошничкаСпореди
10,700.00 ден 12,180.00 ден

KAPPA Аспиратор FALCON CLA26-90BB 11PBE

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13492
 • Влечна сила 500 m3/ h
 • Ширина : 90 см
 • Копче со 3 брзини
 • Боја : бела
Во кошничкаСпореди
9,990.00 ден 11,350.00 ден

KAPPA Аспиратор FALCON CLA26-90SF 11PBE

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13493
 • Влечна сила 500 m3/ h
 • Ширина : 90 см
 • Копче со 3 брзини
 • Боја : црна
Во кошничкаСпореди
14,335.00 ден 16,290.00 ден

KAPPA Аспиратор FAVORE CLA13-60SF 1HTC RC5

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13504
 • Влечна сила 1000 m3/ h
 • Ширина : 60 см
 • Копче со 9 брзини
 • Боја : црна
Во кошничкаСпореди
16,230.00 ден 18,390.00 ден

KAPPA Аспиратор FAVORE CLA13-60XB 1HTC RC5

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13506
 • Влечна сила 1000 m3/ h
 • Ширина : 60 см
 • Копче со 5 брзини
 • Боја : бела/инокс
Во кошничкаСпореди
15,830.00 ден 17,990.00 ден

KAPPA Аспиратор FAVORE CLA13-90SF 1HTC RC5

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13509
 • Влечна сила 1000 m3/ h
 • Ширина : 90 см
 • Копче со 9 брзини
 • Боја : црна
Прочитај повеќеСпореди
17,300.00 ден 19,680.00 ден

KAPPA Аспиратор FAVORE CLA13-90XB 1HTC RC5

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13510
 • Влечна сила 1000 m3/ h
 • Ширина : 90 см
 • Копче со 5 брзини
 • Боја : инокс
Прочитај повеќеСпореди
11,420.00 ден 12,970.00 ден

KAPPA Аспиратор FIERA CLA14-60SF 4HTC RC5

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13572
 • Влечна сила 600 m3/ h
 • Ширина : 60 см
 • Копче со 5 брзини
 • Боја : црна
Во кошничкаСпореди
11,930.00 ден 13,550.00 ден

KAPPA Аспиратор FIERA CLA14-60XB 4HTC RC5

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13573
 • Влечна сила 600 m3/ h
 • Ширина : 60 см
 • Копче со 5 брзини
 • Боја : бела
Во кошничкаСпореди
12,999.00 ден 14,770.00 ден

KAPPA Аспиратор FIERA CLA14-90SF 4HTC RC5

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13568
 • Влечна сила 600 m3/ h
 • Ширина : 90 см
 • Копче со 5 брзини
 • Боја : црна
Во кошничкаСпореди
13,950.00 ден 15,850.00 ден

KAPPA Аспиратор FIERA CLA14-90XB 4HTC RC5

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13574
 • Влечна сила 600 m3/ h
 • Ширина : 90 см
 • Копче со 5 брзини
 • Боја : бела/инокс
Во кошничкаСпореди
11,999.00 ден 13,630.00 ден

KAPPA Аспиратор FUTURA CLA11-60X 1HHM

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13702
 • Влечна сила 1000 m3/ h
 • Ширина : 60 см
 • Копче со 9 брзини
 • Боја : инокс
Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Аспиратор DWP 66BC50

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Самостоен ѕиден кујнски аспиратор
 • Приклучна снага: 220W
 • Димензии(ВХШХД): 799-975 x 600 x 500 mm
 • Боја: inox
Шифра: 19844
12,999.00 ден 14,770.00 ден Во кошничкаСпореди

CANDY Аспиратор CFT 610/3S

0 %s од 5
(0)
Candy
 • Влечна сила 250 m3/ h
 • Ширина : 60 см
 • Копче со 3 брзини
 • Боја : силвер
Шифра: 12446
3,490.00 ден 3,960.00 ден Во кошничкаСпореди

CANDY Аспиратор CFT 610/3W

0 %s од 5
(0)
Candy
 • Влечна сила 250 m3/ h
 • Ширина : 60 см
 • Копче со 3 брзини
 • Боја : бела
Шифра: 12447
3,260.00 ден 3,699.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Аспиратор WHI941ST

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Влечна сила: 508 m³/h
 • Ширина : 90 см
 • Копче со 3 брзини
 • Боја : инокс
Шифра: 19445
38,990.00 ден 42,890.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE СЕТ Вградна фурна BO636E11X & Аспиратор WHC623E14X

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Essential линија
 • Енергетска класа: А
 • Контрола на допир (TouchControl)
 • Самостоен ѕиден кујнски аспиратор
Шифра: Нема
33,380.00 ден 36,718.00 ден Во кошничкаСпореди

KAPPA Аспиратор DAFFNE CC 10-60J 44HPB

0 %s од 5
(0)
kappa
 • Влечна сила 600 m3/ h
 • Ширина : 60 см
 • Копче со 3 брзини
 • Боја : инокс
Шифра: 12688
Достапност:

Нема на залиха

10,850.00 ден 12,290.00 ден Прочитај повеќеСпореди

KAPPA Аспиратор DAFNNE CC 10-60X

0 %s од 5
(0)
kappa
 • Влечна сила 600 m3/ h
 • Ширина : 60 см
 • Копче со 3 брзини
 • Боја : инокс
Шифра: 12689
Достапност:

Нема на залиха

10,850.00 ден 12,290.00 ден Прочитај повеќеСпореди

KAPPA Аспиратор FALCON CLA26-60BB 11PBE

0 %s од 5
(0)
kappa
 • Влечна сила 500 m3/ h
 • Ширина : 60 см
 • Копче со 3 брзини
 • Боја : бела
Шифра: 13489
8,290.00 ден 9,420.00 ден Во кошничкаСпореди

KAPPA Аспиратор FALCON CLA26-60SF 11PBE

0 %s од 5
(0)
kappa
 • Влечна сила 500 m3/ h
 • Ширина : 60 см
 • Копче со 3 брзини
 • Боја : црна
Шифра: 13491
7,750.00 ден 8,800.00 ден Во кошничкаСпореди

KAPPA Аспиратор FALCON CLA26-90BB 11PBE

0 %s од 5
(0)
kappa
 • Влечна сила 500 m3/ h
 • Ширина : 90 см
 • Копче со 3 брзини
 • Боја : бела
Шифра: 13492
10,700.00 ден 12,180.00 ден Во кошничкаСпореди

KAPPA Аспиратор FALCON CLA26-90SF 11PBE

0 %s од 5
(0)
kappa
 • Влечна сила 500 m3/ h
 • Ширина : 90 см
 • Копче со 3 брзини
 • Боја : црна
Шифра: 13493
9,990.00 ден 11,350.00 ден Во кошничкаСпореди

KAPPA Аспиратор FAVORE CLA13-60SF 1HTC RC5

0 %s од 5
(0)
kappa
 • Влечна сила 1000 m3/ h
 • Ширина : 60 см
 • Копче со 9 брзини
 • Боја : црна
Шифра: 13504
14,335.00 ден 16,290.00 ден Во кошничкаСпореди

KAPPA Аспиратор FAVORE CLA13-60XB 1HTC RC5

0 %s од 5
(0)
kappa
 • Влечна сила 1000 m3/ h
 • Ширина : 60 см
 • Копче со 5 брзини
 • Боја : бела/инокс
Шифра: 13506
16,230.00 ден 18,390.00 ден Во кошничкаСпореди

KAPPA Аспиратор FAVORE CLA13-90SF 1HTC RC5

0 %s од 5
(0)
kappa
 • Влечна сила 1000 m3/ h
 • Ширина : 90 см
 • Копче со 9 брзини
 • Боја : црна
Шифра: 13509
Достапност:

Нема на залиха

15,830.00 ден 17,990.00 ден Прочитај повеќеСпореди

KAPPA Аспиратор FAVORE CLA13-90XB 1HTC RC5

0 %s од 5
(0)
kappa
 • Влечна сила 1000 m3/ h
 • Ширина : 90 см
 • Копче со 5 брзини
 • Боја : инокс
Шифра: 13510
Достапност:

Нема на залиха

17,300.00 ден 19,680.00 ден Прочитај повеќеСпореди

KAPPA Аспиратор FIERA CLA14-60SF 4HTC RC5

0 %s од 5
(0)
kappa
 • Влечна сила 600 m3/ h
 • Ширина : 60 см
 • Копче со 5 брзини
 • Боја : црна
Шифра: 13572
11,420.00 ден 12,970.00 ден Во кошничкаСпореди

KAPPA Аспиратор FIERA CLA14-60XB 4HTC RC5

0 %s од 5
(0)
kappa
 • Влечна сила 600 m3/ h
 • Ширина : 60 см
 • Копче со 5 брзини
 • Боја : бела
Шифра: 13573
11,930.00 ден 13,550.00 ден Во кошничкаСпореди

KAPPA Аспиратор FIERA CLA14-90SF 4HTC RC5

0 %s од 5
(0)
kappa
 • Влечна сила 600 m3/ h
 • Ширина : 90 см
 • Копче со 5 брзини
 • Боја : црна
Шифра: 13568
12,999.00 ден 14,770.00 ден Во кошничкаСпореди

KAPPA Аспиратор FIERA CLA14-90XB 4HTC RC5

0 %s од 5
(0)
kappa
 • Влечна сила 600 m3/ h
 • Ширина : 90 см
 • Копче со 5 брзини
 • Боја : бела/инокс
Шифра: 13574
13,950.00 ден 15,850.00 ден Во кошничкаСпореди

KAPPA Аспиратор FUTURA CLA11-60X 1HHM

0 %s од 5
(0)
kappa
 • Влечна сила 1000 m3/ h
 • Ширина : 60 см
 • Копче со 9 брзини
 • Боја : инокс
Шифра: 13702
Достапност:

Нема на залиха

11,999.00 ден 13,630.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Аспиратор DWP 66BC50

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Самостоен ѕиден кујнски аспиратор
 • Приклучна снага: 220W
 • Димензии(ВХШХД): 799-975 x 600 x 500 mm
 • Боја: inox
12,999.00 ден 14,770.00 ден Во кошничкаСпореди

CANDY Аспиратор CFT 610/3S

0 %s од 5
(0)
Candy
 • Влечна сила 250 m3/ h
 • Ширина : 60 см
 • Копче со 3 брзини
 • Боја : силвер
3,490.00 ден 3,960.00 ден Во кошничкаСпореди

CANDY Аспиратор CFT 610/3W

0 %s од 5
(0)
Candy
 • Влечна сила 250 m3/ h
 • Ширина : 60 см
 • Копче со 3 брзини
 • Боја : бела
3,260.00 ден 3,699.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Аспиратор WHI941ST

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Влечна сила: 508 m³/h
 • Ширина : 90 см
 • Копче со 3 брзини
 • Боја : инокс
38,990.00 ден 42,890.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE СЕТ Вградна фурна BO636E11X & Аспиратор WHC623E14X

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Essential линија
 • Енергетска класа: А
 • Контрола на допир (TouchControl)
 • Самостоен ѕиден кујнски аспиратор
33,380.00 ден 36,718.00 ден Во кошничкаСпореди

KAPPA Аспиратор DAFFNE CC 10-60J 44HPB

0 %s од 5
(0)
kappa
 • Влечна сила 600 m3/ h
 • Ширина : 60 см
 • Копче со 3 брзини
 • Боја : инокс
Достапност:

Нема на залиха

10,850.00 ден 12,290.00 ден Прочитај повеќеСпореди

KAPPA Аспиратор DAFNNE CC 10-60X

0 %s од 5
(0)
kappa
 • Влечна сила 600 m3/ h
 • Ширина : 60 см
 • Копче со 3 брзини
 • Боја : инокс
Достапност:

Нема на залиха

10,850.00 ден 12,290.00 ден Прочитај повеќеСпореди

KAPPA Аспиратор FALCON CLA26-60BB 11PBE

0 %s од 5
(0)
kappa
 • Влечна сила 500 m3/ h
 • Ширина : 60 см
 • Копче со 3 брзини
 • Боја : бела
8,290.00 ден 9,420.00 ден Во кошничкаСпореди

KAPPA Аспиратор FALCON CLA26-60SF 11PBE

0 %s од 5
(0)
kappa
 • Влечна сила 500 m3/ h
 • Ширина : 60 см
 • Копче со 3 брзини
 • Боја : црна
7,750.00 ден 8,800.00 ден Во кошничкаСпореди

KAPPA Аспиратор FALCON CLA26-90BB 11PBE

0 %s од 5
(0)
kappa
 • Влечна сила 500 m3/ h
 • Ширина : 90 см
 • Копче со 3 брзини
 • Боја : бела
10,700.00 ден 12,180.00 ден Во кошничкаСпореди

KAPPA Аспиратор FALCON CLA26-90SF 11PBE

0 %s од 5
(0)
kappa
 • Влечна сила 500 m3/ h
 • Ширина : 90 см
 • Копче со 3 брзини
 • Боја : црна
9,990.00 ден 11,350.00 ден Во кошничкаСпореди

KAPPA Аспиратор FAVORE CLA13-60SF 1HTC RC5

0 %s од 5
(0)
kappa
 • Влечна сила 1000 m3/ h
 • Ширина : 60 см
 • Копче со 9 брзини
 • Боја : црна
14,335.00 ден 16,290.00 ден Во кошничкаСпореди

KAPPA Аспиратор FAVORE CLA13-60XB 1HTC RC5

0 %s од 5
(0)
kappa
 • Влечна сила 1000 m3/ h
 • Ширина : 60 см
 • Копче со 5 брзини
 • Боја : бела/инокс
16,230.00 ден 18,390.00 ден Во кошничкаСпореди

KAPPA Аспиратор FAVORE CLA13-90SF 1HTC RC5

0 %s од 5
(0)
kappa
 • Влечна сила 1000 m3/ h
 • Ширина : 90 см
 • Копче со 9 брзини
 • Боја : црна
Достапност:

Нема на залиха

15,830.00 ден 17,990.00 ден Прочитај повеќеСпореди

KAPPA Аспиратор FAVORE CLA13-90XB 1HTC RC5

0 %s од 5
(0)
kappa
 • Влечна сила 1000 m3/ h
 • Ширина : 90 см
 • Копче со 5 брзини
 • Боја : инокс
Достапност:

Нема на залиха

17,300.00 ден 19,680.00 ден Прочитај повеќеСпореди

KAPPA Аспиратор FIERA CLA14-60SF 4HTC RC5

0 %s од 5
(0)
kappa
 • Влечна сила 600 m3/ h
 • Ширина : 60 см
 • Копче со 5 брзини
 • Боја : црна
11,420.00 ден 12,970.00 ден Во кошничкаСпореди

KAPPA Аспиратор FIERA CLA14-60XB 4HTC RC5

0 %s од 5
(0)
kappa
 • Влечна сила 600 m3/ h
 • Ширина : 60 см
 • Копче со 5 брзини
 • Боја : бела
11,930.00 ден 13,550.00 ден Во кошничкаСпореди

KAPPA Аспиратор FIERA CLA14-90SF 4HTC RC5

0 %s од 5
(0)
kappa
 • Влечна сила 600 m3/ h
 • Ширина : 90 см
 • Копче со 5 брзини
 • Боја : црна
12,999.00 ден 14,770.00 ден Во кошничкаСпореди

KAPPA Аспиратор FIERA CLA14-90XB 4HTC RC5

0 %s од 5
(0)
kappa
 • Влечна сила 600 m3/ h
 • Ширина : 90 см
 • Копче со 5 брзини
 • Боја : бела/инокс
13,950.00 ден 15,850.00 ден Во кошничкаСпореди

KAPPA Аспиратор FUTURA CLA11-60X 1HHM

0 %s од 5
(0)
kappa
 • Влечна сила 1000 m3/ h
 • Ширина : 60 см
 • Копче со 9 брзини
 • Боја : инокс
Достапност:

Нема на залиха

11,999.00 ден 13,630.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Аспиратор DWP 66BC50

0 %s од 5
(0)
 • Самостоен ѕиден кујнски аспиратор
 • Приклучна снага: 220W
 • Димензии(ВХШХД): 799-975 x 600 x 500 mm
 • Боја: inox
12,999.00 ден 14,770.00 ден Во кошничкаСпореди

CANDY Аспиратор CFT 610/3S

0 %s од 5
(0)
 • Влечна сила 250 m3/ h
 • Ширина : 60 см
 • Копче со 3 брзини
 • Боја : силвер
3,490.00 ден 3,960.00 ден Во кошничкаСпореди

CANDY Аспиратор CFT 610/3W

0 %s од 5
(0)
 • Влечна сила 250 m3/ h
 • Ширина : 60 см
 • Копче со 3 брзини
 • Боја : бела
3,260.00 ден 3,699.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Аспиратор WHI941ST

0 %s од 5
(0)
 • Влечна сила: 508 m³/h
 • Ширина : 90 см
 • Копче со 3 брзини
 • Боја : инокс
38,990.00 ден 42,890.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE СЕТ Вградна фурна BO636E11X & Аспиратор WHC623E14X

0 %s од 5
(0)
 • Essential линија
 • Енергетска класа: А
 • Контрола на допир (TouchControl)
 • Самостоен ѕиден кујнски аспиратор
33,380.00 ден 36,718.00 ден Во кошничкаСпореди

KAPPA Аспиратор DAFFNE CC 10-60J 44HPB

0 %s од 5
(0)
 • Влечна сила 600 m3/ h
 • Ширина : 60 см
 • Копче со 3 брзини
 • Боја : инокс
10,850.00 ден 12,290.00 ден Прочитај повеќеСпореди

KAPPA Аспиратор DAFNNE CC 10-60X

0 %s од 5
(0)
 • Влечна сила 600 m3/ h
 • Ширина : 60 см
 • Копче со 3 брзини
 • Боја : инокс
10,850.00 ден 12,290.00 ден Прочитај повеќеСпореди

KAPPA Аспиратор FALCON CLA26-60BB 11PBE

0 %s од 5
(0)
 • Влечна сила 500 m3/ h
 • Ширина : 60 см
 • Копче со 3 брзини
 • Боја : бела
8,290.00 ден 9,420.00 ден Во кошничкаСпореди

KAPPA Аспиратор FALCON CLA26-60SF 11PBE

0 %s од 5
(0)
 • Влечна сила 500 m3/ h
 • Ширина : 60 см
 • Копче со 3 брзини
 • Боја : црна
7,750.00 ден 8,800.00 ден Во кошничкаСпореди

KAPPA Аспиратор FALCON CLA26-90BB 11PBE

0 %s од 5
(0)
 • Влечна сила 500 m3/ h
 • Ширина : 90 см
 • Копче со 3 брзини
 • Боја : бела
10,700.00 ден 12,180.00 ден Во кошничкаСпореди

KAPPA Аспиратор FALCON CLA26-90SF 11PBE

0 %s од 5
(0)
 • Влечна сила 500 m3/ h
 • Ширина : 90 см
 • Копче со 3 брзини
 • Боја : црна
9,990.00 ден 11,350.00 ден Во кошничкаСпореди

KAPPA Аспиратор FAVORE CLA13-60SF 1HTC RC5

0 %s од 5
(0)
 • Влечна сила 1000 m3/ h
 • Ширина : 60 см
 • Копче со 9 брзини
 • Боја : црна
14,335.00 ден 16,290.00 ден Во кошничкаСпореди

KAPPA Аспиратор FAVORE CLA13-60XB 1HTC RC5

0 %s од 5
(0)
 • Влечна сила 1000 m3/ h
 • Ширина : 60 см
 • Копче со 5 брзини
 • Боја : бела/инокс
16,230.00 ден 18,390.00 ден Во кошничкаСпореди

KAPPA Аспиратор FAVORE CLA13-90SF 1HTC RC5

0 %s од 5
(0)
 • Влечна сила 1000 m3/ h
 • Ширина : 90 см
 • Копче со 9 брзини
 • Боја : црна
15,830.00 ден 17,990.00 ден Прочитај повеќеСпореди

KAPPA Аспиратор FAVORE CLA13-90XB 1HTC RC5

0 %s од 5
(0)
 • Влечна сила 1000 m3/ h
 • Ширина : 90 см
 • Копче со 5 брзини
 • Боја : инокс
17,300.00 ден 19,680.00 ден Прочитај повеќеСпореди

KAPPA Аспиратор FIERA CLA14-60SF 4HTC RC5

0 %s од 5
(0)
 • Влечна сила 600 m3/ h
 • Ширина : 60 см
 • Копче со 5 брзини
 • Боја : црна
11,420.00 ден 12,970.00 ден Во кошничкаСпореди

KAPPA Аспиратор FIERA CLA14-60XB 4HTC RC5

0 %s од 5
(0)
 • Влечна сила 600 m3/ h
 • Ширина : 60 см
 • Копче со 5 брзини
 • Боја : бела
11,930.00 ден 13,550.00 ден Во кошничкаСпореди

KAPPA Аспиратор FIERA CLA14-90SF 4HTC RC5

0 %s од 5
(0)
 • Влечна сила 600 m3/ h
 • Ширина : 90 см
 • Копче со 5 брзини
 • Боја : црна
12,999.00 ден 14,770.00 ден Во кошничкаСпореди

KAPPA Аспиратор FIERA CLA14-90XB 4HTC RC5

0 %s од 5
(0)
 • Влечна сила 600 m3/ h
 • Ширина : 90 см
 • Копче со 5 брзини
 • Боја : бела/инокс
13,950.00 ден 15,850.00 ден Во кошничкаСпореди

KAPPA Аспиратор FUTURA CLA11-60X 1HHM

0 %s од 5
(0)
 • Влечна сила 1000 m3/ h
 • Ширина : 60 см
 • Копче со 9 брзини
 • Боја : инокс
11,999.00 ден 13,630.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Прикажување на еден производ