Производ

Carrier Климатизери Gold Xpower 42ЕQV025M

Carrier Климатизери Gold Xpower 42ЕQV035M

Carrier Климатизери iPlus 42QHC012DS

Цена
39,138.00 ден 43,480.00 ден
42,075.00 ден 46,750.00 ден
33,300.00 ден 37,000.00 ден
Достапност:In stockIn stockНема на залиха
Опис
 • EQV модел
 • Екстремно тивок и штедлив клима уред
 • Енергетска класа на ладење и греење: А / А
 • Капацитет-ладење/греење (kW):2,5(1,2 ÷ 3,0)/3,2(0,9 ÷ 3,5)
 • EQV модел
 • Екстремно тивок и штедлив клима уред
 • Енергетска класа на ладење и греење: А / А
 • Капацитет-ладење/греење (kW):3,5(1,1 ÷ 4,0)4,2(0,9 ÷ 5,0)
 • Екстремно тивок и штедлив клима уред
 • Енергетска класа на ладење и греење:А / А
 • Wi-Fi можност за управување
 • Капацитет-ладење/греење (kW):3,5(0,5 ÷ 3,8)/3,8(0,6 ÷ 4,2)
Sku 11130 19471 11132
Weight - - -
Dimensions N/A N/A N/A
Цена
39,138.00 ден 43,480.00 ден
42,075.00 ден 46,750.00 ден
33,300.00 ден 37,000.00 ден
Add to cartВо кошничкаВо кошничкаПрочитај повеќе