Фрижидери за вино

-12% 14,300.00 ден 16,250.00 ден

CANDY Фрижидер за вино CCV 150

-12% 28,270.00 ден 32,120.00 ден

HOOVER Фрижидер за вино HWC 2536

-12% 22,790.00 ден 25,890.00 ден

HOOVER Фрижидер за вино HWCA 2335

14,300.00 ден 16,250.00 ден

CANDY Фрижидер за вино CCV 150

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12344
 • Боја : црна
 • Стаклена врата со инокс рамка
 • Капацитет 40 шишиња
 • Tемпература од 7 ° – 18 ° C
Прочитај повеќеСпореди
28,270.00 ден 32,120.00 ден

HOOVER Фрижидер за вино HWC 2536

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14888
 • Боја : црна
 • 2 ЛЦД монитора
 • Капацитет 71 шишиња
 • 2 различни температурни зони
Прочитај повеќеСпореди
22,790.00 ден 25,890.00 ден

HOOVER Фрижидер за вино HWCA 2335

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14889
 • Боја : црна
 • Стаклена врата со инокс рамка
 • Капацитет 40 шишиња
 • Енергетска класа B
Прочитај повеќеСпореди

CANDY Фрижидер за вино CCV 150

0 %s од 5
(0)
Candy
 • Боја : црна
 • Стаклена врата со инокс рамка
 • Капацитет 40 шишиња
 • Tемпература од 7 ° – 18 ° C
Шифра: 12344
Достапност:

Нема на залиха

14,300.00 ден 16,250.00 ден Прочитај повеќеСпореди

HOOVER Фрижидер за вино HWC 2536

0 %s од 5
(0)
Hoover
 • Боја : црна
 • 2 ЛЦД монитора
 • Капацитет 71 шишиња
 • 2 различни температурни зони
Шифра: 14888
Достапност:

Нема на залиха

28,270.00 ден 32,120.00 ден Прочитај повеќеСпореди

HOOVER Фрижидер за вино HWCA 2335

0 %s од 5
(0)
Hoover
 • Боја : црна
 • Стаклена врата со инокс рамка
 • Капацитет 40 шишиња
 • Енергетска класа B
Шифра: 14889
Достапност:

Нема на залиха

22,790.00 ден 25,890.00 ден Прочитај повеќеСпореди

CANDY Фрижидер за вино CCV 150

0 %s од 5
(0)
Candy
 • Боја : црна
 • Стаклена врата со инокс рамка
 • Капацитет 40 шишиња
 • Tемпература од 7 ° – 18 ° C
Достапност:

Нема на залиха

14,300.00 ден 16,250.00 ден Прочитај повеќеСпореди

HOOVER Фрижидер за вино HWC 2536

0 %s од 5
(0)
Hoover
 • Боја : црна
 • 2 ЛЦД монитора
 • Капацитет 71 шишиња
 • 2 различни температурни зони
Достапност:

Нема на залиха

28,270.00 ден 32,120.00 ден Прочитај повеќеСпореди

HOOVER Фрижидер за вино HWCA 2335

0 %s од 5
(0)
Hoover
 • Боја : црна
 • Стаклена врата со инокс рамка
 • Капацитет 40 шишиња
 • Енергетска класа B
Достапност:

Нема на залиха

22,790.00 ден 25,890.00 ден Прочитај повеќеСпореди

CANDY Фрижидер за вино CCV 150

0 %s од 5
(0)
 • Боја : црна
 • Стаклена врата со инокс рамка
 • Капацитет 40 шишиња
 • Tемпература од 7 ° – 18 ° C
14,300.00 ден 16,250.00 ден Прочитај повеќеСпореди

HOOVER Фрижидер за вино HWC 2536

0 %s од 5
(0)
 • Боја : црна
 • 2 ЛЦД монитора
 • Капацитет 71 шишиња
 • 2 различни температурни зони
28,270.00 ден 32,120.00 ден Прочитај повеќеСпореди

HOOVER Фрижидер за вино HWCA 2335

0 %s од 5
(0)
 • Боја : црна
 • Стаклена врата со инокс рамка
 • Капацитет 40 шишиња
 • Енергетска класа B
22,790.00 ден 25,890.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Прикажување на еден резултат