Прочистувачи на воздух

-12% 15,700.00 ден 17,843.00 ден

DE LONGHI Прочистувач на воздух AC 100

-12% 18,990.00 ден 21,590.00 ден

DE LONGHI Прочистувач на воздух AC 150

-22% 23,300.00 ден 29,900.00 ден

DE LONGHI Прочистувач на воздух AC 230

-13% 6,990.00 ден 8,050.00 ден

Gorenje прочистувач на воздух Optiair 203M

-11% 9,999.00 ден 11,190.00 ден

Mi Air Purifier 2 – Прочистувач на воздух

-42% 10,999.00 ден 19,000.00 ден

Mi Air Purifier 2S – Прочистувач на воздух

-33% 14,999.00 ден 22,390.00 ден

Mi Air Purifier PRO – Прочистувач на воздух

-10% 1,799.00 ден 1,990.00 ден

Mi Purely – Маска за прочистување воздух

-12% 7,430.00 ден 8,440.00 ден

SENCOR Прочистувач на воздух SHA 8400WH

15,700.00 ден 17,843.00 ден

DE LONGHI Прочистувач на воздух AC 100

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • IONIZАTOR:Ги неутрализира честичките на прашина,автомобилски чад и чад од цигари.
 • PRE FILTER: филтер кој се пере и мие.
 • 3 брзини на вентилаторот
 • Тајмер за исклучување 1-2-4-8 часа.
Прочитај повеќеСпореди
18,990.00 ден 21,590.00 ден

DE LONGHI Прочистувач на воздух AC 150

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19923
 • IONIZАTOR:Ги неутрализира честичките на прашина,автомобилски чад и чад од цигари.
 • Сензор за гасови
 • 4 филтрациски нивоа
 • Тајмер за исклучување 1-2-4-8 часа.
Прочитај повеќеСпореди
23,300.00 ден 29,900.00 ден

DE LONGHI Прочистувач на воздух AC 230

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11570
 • Површина: 80м2
 • Бучавост: 33-50dB
 • Ниво на филтрирање: 5
 • Брзини на работа: 3
Во кошничкаСпореди
6,990.00 ден 8,050.00 ден

Gorenje прочистувач на воздух Optiair 203M

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16442
 • Тајмер: Дигитален+
 • LCD: LCD дисплеј
 • Јонизатор
 • Димензии (ШxВxД): 32,5 × 50 × 17,5 cm
Во кошничкаСпореди
9,999.00 ден 11,190.00 ден

Mi Air Purifier 2 – Прочистувач на воздух

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Прочистува оптимално до 40м2 (310m3/час)
 • Wi-Fi модул
 • 360 степени филтрација
 • Димензии: 54x24x24cm
Прочитај повеќеСпореди
10,999.00 ден 19,000.00 ден

Mi Air Purifier 2S – Прочистувач на воздух

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Прочистува оптимално до 45м2
 • Wi-Fi модул (опција)
 • 360 степени филтрација на големи честички
 • Димензии: 54cm x 24cm x24cm
Во кошничкаСпореди
14,999.00 ден 22,390.00 ден

Mi Air Purifier PRO – Прочистувач на воздух

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Прочистува оптимално до 60м2
 • Wi-Fi модул (опција)
 • 360 степени филтрација на големи честички
 • Димензии: 54cm x 24cm x24cm
Во кошничкаСпореди
1,799.00 ден 1,990.00 ден

Mi Purely – Маска за прочистување воздух

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Моќност: 0.4W
– Батерија: 500mAh lithium-ion
– Користење: 4 – 8 часа

Во кошничкаСпореди
7,430.00 ден 8,440.00 ден

SENCOR Прочистувач на воздух SHA 8400WH

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17558
 • Површина: 20-40м2
 • Бучавост: 30dB
 • Ниво на филтрирање: 3
 • Брзини на работа: 3
Прочитај повеќеСпореди

DE LONGHI Прочистувач на воздух AC 100

0 %s од 5
(0)
 • IONIZАTOR:Ги неутрализира честичките на прашина,автомобилски чад и чад од цигари.
 • PRE FILTER: филтер кој се пере и мие.
 • 3 брзини на вентилаторот
 • Тајмер за исклучување 1-2-4-8 часа.
Шифра: Нема
Достапност:

Нема на залиха

15,700.00 ден 17,843.00 ден Прочитај повеќеСпореди

DE LONGHI Прочистувач на воздух AC 150

0 %s од 5
(0)
 • IONIZАTOR:Ги неутрализира честичките на прашина,автомобилски чад и чад од цигари.
 • Сензор за гасови
 • 4 филтрациски нивоа
 • Тајмер за исклучување 1-2-4-8 часа.
Шифра: 19923
Достапност:

Нема на залиха

18,990.00 ден 21,590.00 ден Прочитај повеќеСпореди

DE LONGHI Прочистувач на воздух AC 230

0 %s од 5
(0)
De Longhi
 • Површина: 80м2
 • Бучавост: 33-50dB
 • Ниво на филтрирање: 5
 • Брзини на работа: 3
Шифра: 11570
23,300.00 ден 29,900.00 ден Во кошничкаСпореди

Gorenje прочистувач на воздух Optiair 203M

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Тајмер: Дигитален+
 • LCD: LCD дисплеј
 • Јонизатор
 • Димензии (ШxВxД): 32,5 × 50 × 17,5 cm
Шифра: 16442
6,990.00 ден 8,050.00 ден Во кошничкаСпореди

Mi Air Purifier 2 – Прочистувач на воздух

0 %s од 5
(0)
 • Прочистува оптимално до 40м2 (310m3/час)
 • Wi-Fi модул
 • 360 степени филтрација
 • Димензии: 54x24x24cm
Шифра: Нема
Достапност:

Нема на залиха

9,999.00 ден 11,190.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Mi Air Purifier 2S – Прочистувач на воздух

0 %s од 5
(0)
 • Прочистува оптимално до 45м2
 • Wi-Fi модул (опција)
 • 360 степени филтрација на големи честички
 • Димензии: 54cm x 24cm x24cm
Шифра: Нема
10,999.00 ден 19,000.00 ден Во кошничкаСпореди

Mi Air Purifier PRO – Прочистувач на воздух

0 %s од 5
(0)
 • Прочистува оптимално до 60м2
 • Wi-Fi модул (опција)
 • 360 степени филтрација на големи честички
 • Димензии: 54cm x 24cm x24cm
Шифра: Нема
14,999.00 ден 22,390.00 ден Во кошничкаСпореди

Mi Purely – Маска за прочистување воздух

0 %s од 5
(0)

– Моќност: 0.4W
– Батерија: 500mAh lithium-ion
– Користење: 4 – 8 часа

Шифра: Нема
1,799.00 ден 1,990.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Прочистувач на воздух SHA 8400WH

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Површина: 20-40м2
 • Бучавост: 30dB
 • Ниво на филтрирање: 3
 • Брзини на работа: 3
Шифра: 17558
Достапност:

Нема на залиха

7,430.00 ден 8,440.00 ден Прочитај повеќеСпореди

DE LONGHI Прочистувач на воздух AC 100

0 %s од 5
(0)
 • IONIZАTOR:Ги неутрализира честичките на прашина,автомобилски чад и чад од цигари.
 • PRE FILTER: филтер кој се пере и мие.
 • 3 брзини на вентилаторот
 • Тајмер за исклучување 1-2-4-8 часа.
Достапност:

Нема на залиха

15,700.00 ден 17,843.00 ден Прочитај повеќеСпореди

DE LONGHI Прочистувач на воздух AC 150

0 %s од 5
(0)
 • IONIZАTOR:Ги неутрализира честичките на прашина,автомобилски чад и чад од цигари.
 • Сензор за гасови
 • 4 филтрациски нивоа
 • Тајмер за исклучување 1-2-4-8 часа.
Достапност:

Нема на залиха

18,990.00 ден 21,590.00 ден Прочитај повеќеСпореди

DE LONGHI Прочистувач на воздух AC 230

0 %s од 5
(0)
De Longhi
 • Површина: 80м2
 • Бучавост: 33-50dB
 • Ниво на филтрирање: 5
 • Брзини на работа: 3
23,300.00 ден 29,900.00 ден Во кошничкаСпореди

Gorenje прочистувач на воздух Optiair 203M

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Тајмер: Дигитален+
 • LCD: LCD дисплеј
 • Јонизатор
 • Димензии (ШxВxД): 32,5 × 50 × 17,5 cm
6,990.00 ден 8,050.00 ден Во кошничкаСпореди

Mi Air Purifier 2 – Прочистувач на воздух

0 %s од 5
(0)
 • Прочистува оптимално до 40м2 (310m3/час)
 • Wi-Fi модул
 • 360 степени филтрација
 • Димензии: 54x24x24cm
Достапност:

Нема на залиха

9,999.00 ден 11,190.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Mi Air Purifier 2S – Прочистувач на воздух

0 %s од 5
(0)
 • Прочистува оптимално до 45м2
 • Wi-Fi модул (опција)
 • 360 степени филтрација на големи честички
 • Димензии: 54cm x 24cm x24cm
10,999.00 ден 19,000.00 ден Во кошничкаСпореди

Mi Air Purifier PRO – Прочистувач на воздух

0 %s од 5
(0)
 • Прочистува оптимално до 60м2
 • Wi-Fi модул (опција)
 • 360 степени филтрација на големи честички
 • Димензии: 54cm x 24cm x24cm
14,999.00 ден 22,390.00 ден Во кошничкаСпореди

Mi Purely – Маска за прочистување воздух

0 %s од 5
(0)

– Моќност: 0.4W
– Батерија: 500mAh lithium-ion
– Користење: 4 – 8 часа

1,799.00 ден 1,990.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Прочистувач на воздух SHA 8400WH

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Површина: 20-40м2
 • Бучавост: 30dB
 • Ниво на филтрирање: 3
 • Брзини на работа: 3
Достапност:

Нема на залиха

7,430.00 ден 8,440.00 ден Прочитај повеќеСпореди

DE LONGHI Прочистувач на воздух AC 100

0 %s од 5
(0)
 • IONIZАTOR:Ги неутрализира честичките на прашина,автомобилски чад и чад од цигари.
 • PRE FILTER: филтер кој се пере и мие.
 • 3 брзини на вентилаторот
 • Тајмер за исклучување 1-2-4-8 часа.
15,700.00 ден 17,843.00 ден Прочитај повеќеСпореди

DE LONGHI Прочистувач на воздух AC 150

0 %s од 5
(0)
 • IONIZАTOR:Ги неутрализира честичките на прашина,автомобилски чад и чад од цигари.
 • Сензор за гасови
 • 4 филтрациски нивоа
 • Тајмер за исклучување 1-2-4-8 часа.
18,990.00 ден 21,590.00 ден Прочитај повеќеСпореди

DE LONGHI Прочистувач на воздух AC 230

0 %s од 5
(0)
 • Површина: 80м2
 • Бучавост: 33-50dB
 • Ниво на филтрирање: 5
 • Брзини на работа: 3
23,300.00 ден 29,900.00 ден Во кошничкаСпореди

Gorenje прочистувач на воздух Optiair 203M

0 %s од 5
(0)
 • Тајмер: Дигитален+
 • LCD: LCD дисплеј
 • Јонизатор
 • Димензии (ШxВxД): 32,5 × 50 × 17,5 cm
6,990.00 ден 8,050.00 ден Во кошничкаСпореди

Mi Air Purifier 2 – Прочистувач на воздух

0 %s од 5
(0)
 • Прочистува оптимално до 40м2 (310m3/час)
 • Wi-Fi модул
 • 360 степени филтрација
 • Димензии: 54x24x24cm
9,999.00 ден 11,190.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Mi Air Purifier 2S – Прочистувач на воздух

0 %s од 5
(0)
 • Прочистува оптимално до 45м2
 • Wi-Fi модул (опција)
 • 360 степени филтрација на големи честички
 • Димензии: 54cm x 24cm x24cm
10,999.00 ден 19,000.00 ден Во кошничкаСпореди

Mi Air Purifier PRO – Прочистувач на воздух

0 %s од 5
(0)
 • Прочистува оптимално до 60м2
 • Wi-Fi модул (опција)
 • 360 степени филтрација на големи честички
 • Димензии: 54cm x 24cm x24cm
14,999.00 ден 22,390.00 ден Во кошничкаСпореди

Mi Purely – Маска за прочистување воздух

0 %s од 5
(0)

– Моќност: 0.4W
– Батерија: 500mAh lithium-ion
– Користење: 4 – 8 часа

1,799.00 ден 1,990.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Прочистувач на воздух SHA 8400WH

0 %s од 5
(0)
 • Површина: 20-40м2
 • Бучавост: 30dB
 • Ниво на филтрирање: 3
 • Брзини на работа: 3
7,430.00 ден 8,440.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Прикажување на еден резултат