Најголем избор на Телевизори и додатоци од производителите LG, SAMSUNG, VIVAX, TESLA, VOX, SENCOR, HAMA, AEG


Телевизори и додатоци подкатегории

Телевизори и додатоци

-14% 9,499.00 ден 11,090.00 ден

FUEGO LED SMART Телевизор 32EL610 ANDT, 32″

-13% 14,999.00 ден 17,300.00 ден

FUEGO LED SMART Телевизор 43EL610 ANDT, 43″

-13% 20,990.00 ден 23,990.00 ден

FUEGO LED SMART Телевизор 50ELU610 ANDT, 50″

-12% 115.00 ден 130.00 ден

HAMA Адаптер утикач H 047726

-11% 160.00 ден 180.00 ден

HAMA Мини тајмер H 121950

-12% 1,235.00 ден 1,405.00 ден

HAMA ТВ држач H 108723

-12% 860.00 ден 980.00 ден

HAMA ТВ држач THOMSON H 132016

-13% 22,900.00 ден 26,330.00 ден

LG Телевизор 43UP75003LF 4K Ultra HD Smart

-13% 24,900.00 ден 28,630.00 ден

LG Телевизор 43UP75006LF 4K Ultra HD Smart

-13% 25,900.00 ден 29,780.00 ден

LG Телевизор 43UP78003LB 4K Ultra HD Smart

-42% 25,900.00 ден 44,730.00 ден

LG Телевизор 43UP78006LB 4K Ultra HD Smart

-13% 31,900.00 ден 36,680.00 ден

LG Телевизор 50UP75006LF 4K Ultra HD Smart

-13% 34,900.00 ден 40,130.00 ден

LG Телевизор 55UP75003LF 4K Ultra HD Smart

-13% 34,900.00 ден 40,130.00 ден

LG Телевизор 55UP75006LF 4K Ultra HD Smart

-13% 32,900.00 ден 37,830.00 ден

LG Телевизор 55UP78003LB 4K Ultra HD Smart

-13% 89,900.00 ден 103,380.00 ден

LG Телевизор Nano Cell 55NANO966PA 8K UHD Smart

-31% 38,900.00 ден 56,230.00 ден

LG Телевизор Nano Cell LG 50NANO806PA 4K UHD Smart

-13% 39,900.00 ден 45,890.00 ден

LG Телевизор Nano Cell LG 55NANO806PA 4K UHD Smart

-34% 51,900.00 ден 79,230.00 ден

LG Телевизор Nano Cell LG 65NANO806PA 4K UHD Smart

-13% 25,900.00 ден 29,780.00 ден

SAMSUNG Телевизор 4k UHD Smart UE 43 AU7172UXXH

9,499.00 ден 11,090.00 ден

FUEGO LED SMART Телевизор 32EL610 ANDT, 32″

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– 32″(81cm) HD ready SMART LED TV
– Резолуција: 1280×720
– 60Hz CMP
– AndroidTV


Во кошничкаСпореди
14,999.00 ден 17,300.00 ден

FUEGO LED SMART Телевизор 43EL610 ANDT, 43″

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– 43″(109cm)Full HD SMART LED TV
– Резолуција:1920×1080
– 60Hz CMP
– AndroidTV


Во кошничкаСпореди
20,990.00 ден 23,990.00 ден

FUEGO LED SMART Телевизор 50ELU610 ANDT, 50″

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– 50″(127cm)4K Ultra HD SMART LED TV
– Резолуција:(3840х2160)
– Surround sound
– Netflix, Netflix 4k


Во кошничкаСпореди
115.00 ден 130.00 ден

HAMA Адаптер утикач H 047726

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14134
 • Адаптер утикач со склопка
 • Заштита од деца
 • Боја бела
 • 1 излезВо кошничкаСпореди
160.00 ден 180.00 ден

HAMA Мини тајмер H 121950

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14304
 • Боја: бела
 • Заштита од деца
 • Напон: 230 V
 • Димензии (Ш x В x Д): 110 x 150 x 60 mmВо кошничкаСпореди
1,235.00 ден 1,405.00 ден

HAMA ТВ држач H 108723

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14275
 • Модерен дизајн
 • Боја: Црна
 • Големина: XS
 • Препорачана големина на екран: 25-66 смВо кошничкаСпореди
860.00 ден 980.00 ден

HAMA ТВ држач THOMSON H 132016

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14331
 • Боја: Црна
 • Материјал: челик
 • Интегрирана либела за брзо и лесно монтирање
 • Препорачанa големина на екранот: 81 – 165 смВо кошничкаСпореди
22,900.00 ден 26,330.00 ден

LG Телевизор 43UP75003LF 4K Ultra HD Smart

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Тип на екран: Direct LED
– Димензија на екран: 43″/109 cm
– Резолуција на екран: 4K (3840×2160)
– α5 AI Processor 4K


Во кошничкаСпореди
24,900.00 ден 28,630.00 ден

LG Телевизор 43UP75006LF 4K Ultra HD Smart

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Тип на екран: LED
– Димензија на екран: 43″/109cm
– Резолуција на екран: 4K (3840×2160)
– Quad Core Processor 4K


Во кошничкаСпореди
25,900.00 ден 29,780.00 ден

LG Телевизор 43UP78003LB 4K Ultra HD Smart

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Тип на екран: Direct LED
– Димензија на екран: 43″/109cm
– Резолуција на екран: 4K (3840×2160)
– α5 AI Processor 4K


Во кошничкаСпореди
25,900.00 ден 44,730.00 ден

LG Телевизор 43UP78006LB 4K Ultra HD Smart

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Тип на екран: LED
– Димензија на екран: 43″/109cm
– Резолуција на екран: 4K (3840×2160)
– Quad Core Processor 4K


Во кошничкаСпореди
31,900.00 ден 36,680.00 ден

LG Телевизор 50UP75006LF 4K Ultra HD Smart

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Тип на екран: LED
– Димензија на екран: 50″/127cm
– Резолуција на екран: 4K (3840×2160)
– Quad Core Processor 4K


Во кошничкаСпореди
34,900.00 ден 40,130.00 ден

LG Телевизор 55UP75003LF 4K Ultra HD Smart

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Тип на екран: Direct LED
– Димензија на екран: 55″/140cm
– Резолуција на екран: 4K (3840×2160)
– α5 AI Processor 4KВо кошничкаСпореди
34,900.00 ден 40,130.00 ден

LG Телевизор 55UP75006LF 4K Ultra HD Smart

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Тип на екран: LED
– Димензија на екран: 55″/140cm
– Резолуција на екран: 4K (3840×2160)
– Quad Core Processor 4K


Во кошничкаСпореди
32,900.00 ден 37,830.00 ден

LG Телевизор 55UP78003LB 4K Ultra HD Smart

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Тип на екран: Direct LED
– Димензија на екран: 55″/140cm
– Резолуција на екран: 4K (3840×2160)
– α5 AI Processor 4K


Во кошничкаСпореди
89,900.00 ден 103,380.00 ден

LG Телевизор Nano Cell 55NANO966PA 8K UHD Smart

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Тип на екран: 8K Nano Cell
– Димензија на екран: 55″/140 cm
– Резолуција на екран: 8K (7680 x 4320)
– α9 Gen4 AI Processor 8K


Во кошничкаСпореди
38,900.00 ден 56,230.00 ден

LG Телевизор Nano Cell LG 50NANO806PA 4K UHD Smart

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Тип на екран: 4K Nano Cell
– Димензија на екран: 50″/127 cm
– Резолуција на екран: 4K (3840×2160)
– Quad Core Processor 4K


Во кошничкаСпореди
39,900.00 ден 45,890.00 ден

LG Телевизор Nano Cell LG 55NANO806PA 4K UHD Smart

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Тип на екран: 4K Nano Cell
– Димензија на екран: 55″/140 cm
– Резолуција на екран: 4K (3840×2160)
– Quad Core Processor 4K


Во кошничкаСпореди
51,900.00 ден 79,230.00 ден

LG Телевизор Nano Cell LG 65NANO806PA 4K UHD Smart

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Тип на екран: 4K Nano Cell
– Димензија на екран: 65″/165 cm
– Резолуција на екран: 4K (3840×2160)
– Quad Core Processor 4K


Во кошничкаСпореди
25,900.00 ден 29,780.00 ден

SAMSUNG Телевизор 4k UHD Smart UE 43 AU7172UXXH

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– 43″ (108cm) 4К UHD Smart TV
– Резолуција:3.840 x 2.160
– 2000Hz PQI Picture Quality Index
– Operating System Tizen™


Во кошничкаСпореди

FUEGO LED SMART Телевизор 32EL610 ANDT, 32″

0 %s од 5
(0)

– 32″(81cm) HD ready SMART LED TV
– Резолуција: 1280×720
– 60Hz CMP
– AndroidTV


Шифра: Нема
9,499.00 ден 11,090.00 ден Во кошничкаСпореди

FUEGO LED SMART Телевизор 43EL610 ANDT, 43″

0 %s од 5
(0)

– 43″(109cm)Full HD SMART LED TV
– Резолуција:1920×1080
– 60Hz CMP
– AndroidTV


Шифра: Нема
14,999.00 ден 17,300.00 ден Во кошничкаСпореди

FUEGO LED SMART Телевизор 50ELU610 ANDT, 50″

0 %s од 5
(0)

– 50″(127cm)4K Ultra HD SMART LED TV
– Резолуција:(3840х2160)
– Surround sound
– Netflix, Netflix 4k


Шифра: Нема
20,990.00 ден 23,990.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Адаптер утикач H 047726

0 %s од 5
(0)
hama
 • Адаптер утикач со склопка
 • Заштита од деца
 • Боја бела
 • 1 излезШифра: 14134
115.00 ден 130.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Мини тајмер H 121950

0 %s од 5
(0)
hama
 • Боја: бела
 • Заштита од деца
 • Напон: 230 V
 • Димензии (Ш x В x Д): 110 x 150 x 60 mmШифра: 14304
160.00 ден 180.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA ТВ држач H 108723

0 %s од 5
(0)
hama
 • Модерен дизајн
 • Боја: Црна
 • Големина: XS
 • Препорачана големина на екран: 25-66 смШифра: 14275
1,235.00 ден 1,405.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA ТВ држач THOMSON H 132016

0 %s од 5
(0)
hama
 • Боја: Црна
 • Материјал: челик
 • Интегрирана либела за брзо и лесно монтирање
 • Препорачанa големина на екранот: 81 – 165 смШифра: 14331
860.00 ден 980.00 ден Во кошничкаСпореди

LG Телевизор 43UP75003LF 4K Ultra HD Smart

0 %s од 5
(0)
LG

– Тип на екран: Direct LED
– Димензија на екран: 43″/109 cm
– Резолуција на екран: 4K (3840×2160)
– α5 AI Processor 4K


Шифра: Нема
22,900.00 ден 26,330.00 ден Во кошничкаСпореди

LG Телевизор 43UP75006LF 4K Ultra HD Smart

0 %s од 5
(0)
LG

– Тип на екран: LED
– Димензија на екран: 43″/109cm
– Резолуција на екран: 4K (3840×2160)
– Quad Core Processor 4K


Шифра: Нема
24,900.00 ден 28,630.00 ден Во кошничкаСпореди

LG Телевизор 43UP78003LB 4K Ultra HD Smart

0 %s од 5
(0)
LG

– Тип на екран: Direct LED
– Димензија на екран: 43″/109cm
– Резолуција на екран: 4K (3840×2160)
– α5 AI Processor 4K


Шифра: Нема
25,900.00 ден 29,780.00 ден Во кошничкаСпореди

LG Телевизор 43UP78006LB 4K Ultra HD Smart

0 %s од 5
(0)
LG

– Тип на екран: LED
– Димензија на екран: 43″/109cm
– Резолуција на екран: 4K (3840×2160)
– Quad Core Processor 4K


Шифра: Нема
25,900.00 ден 44,730.00 ден Во кошничкаСпореди

LG Телевизор 50UP75006LF 4K Ultra HD Smart

0 %s од 5
(0)
LG

– Тип на екран: LED
– Димензија на екран: 50″/127cm
– Резолуција на екран: 4K (3840×2160)
– Quad Core Processor 4K


Шифра: Нема
31,900.00 ден 36,680.00 ден Во кошничкаСпореди

LG Телевизор 55UP75003LF 4K Ultra HD Smart

0 %s од 5
(0)
LG

– Тип на екран: Direct LED
– Димензија на екран: 55″/140cm
– Резолуција на екран: 4K (3840×2160)
– α5 AI Processor 4KШифра: Нема
34,900.00 ден 40,130.00 ден Во кошничкаСпореди

LG Телевизор 55UP75006LF 4K Ultra HD Smart

0 %s од 5
(0)
LG

– Тип на екран: LED
– Димензија на екран: 55″/140cm
– Резолуција на екран: 4K (3840×2160)
– Quad Core Processor 4K


Шифра: Нема
34,900.00 ден 40,130.00 ден Во кошничкаСпореди

LG Телевизор 55UP78003LB 4K Ultra HD Smart

0 %s од 5
(0)
LG

– Тип на екран: Direct LED
– Димензија на екран: 55″/140cm
– Резолуција на екран: 4K (3840×2160)
– α5 AI Processor 4K


Шифра: Нема
32,900.00 ден 37,830.00 ден Во кошничкаСпореди

LG Телевизор Nano Cell 55NANO966PA 8K UHD Smart

0 %s од 5
(0)
LG

– Тип на екран: 8K Nano Cell
– Димензија на екран: 55″/140 cm
– Резолуција на екран: 8K (7680 x 4320)
– α9 Gen4 AI Processor 8K


Шифра: Нема
89,900.00 ден 103,380.00 ден Во кошничкаСпореди

LG Телевизор Nano Cell LG 50NANO806PA 4K UHD Smart

0 %s од 5
(0)
LG

– Тип на екран: 4K Nano Cell
– Димензија на екран: 50″/127 cm
– Резолуција на екран: 4K (3840×2160)
– Quad Core Processor 4K


Шифра: Нема
38,900.00 ден 56,230.00 ден Во кошничкаСпореди

LG Телевизор Nano Cell LG 55NANO806PA 4K UHD Smart

0 %s од 5
(0)
LG

– Тип на екран: 4K Nano Cell
– Димензија на екран: 55″/140 cm
– Резолуција на екран: 4K (3840×2160)
– Quad Core Processor 4K


Шифра: Нема
39,900.00 ден 45,890.00 ден Во кошничкаСпореди

LG Телевизор Nano Cell LG 65NANO806PA 4K UHD Smart

0 %s од 5
(0)
LG

– Тип на екран: 4K Nano Cell
– Димензија на екран: 65″/165 cm
– Резолуција на екран: 4K (3840×2160)
– Quad Core Processor 4K


Шифра: Нема
51,900.00 ден 79,230.00 ден Во кошничкаСпореди

SAMSUNG Телевизор 4k UHD Smart UE 43 AU7172UXXH

0 %s од 5
(0)
Samsung

– 43″ (108cm) 4К UHD Smart TV
– Резолуција:3.840 x 2.160
– 2000Hz PQI Picture Quality Index
– Operating System Tizen™


Шифра: Нема
25,900.00 ден 29,780.00 ден Во кошничкаСпореди

FUEGO LED SMART Телевизор 32EL610 ANDT, 32″

0 %s од 5
(0)

– 32″(81cm) HD ready SMART LED TV
– Резолуција: 1280×720
– 60Hz CMP
– AndroidTV


9,499.00 ден 11,090.00 ден Во кошничкаСпореди

FUEGO LED SMART Телевизор 43EL610 ANDT, 43″

0 %s од 5
(0)

– 43″(109cm)Full HD SMART LED TV
– Резолуција:1920×1080
– 60Hz CMP
– AndroidTV


14,999.00 ден 17,300.00 ден Во кошничкаСпореди

FUEGO LED SMART Телевизор 50ELU610 ANDT, 50″

0 %s од 5
(0)

– 50″(127cm)4K Ultra HD SMART LED TV
– Резолуција:(3840х2160)
– Surround sound
– Netflix, Netflix 4k


20,990.00 ден 23,990.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Адаптер утикач H 047726

0 %s од 5
(0)
hama
 • Адаптер утикач со склопка
 • Заштита од деца
 • Боја бела
 • 1 излез115.00 ден 130.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Мини тајмер H 121950

0 %s од 5
(0)
hama
 • Боја: бела
 • Заштита од деца
 • Напон: 230 V
 • Димензии (Ш x В x Д): 110 x 150 x 60 mm160.00 ден 180.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA ТВ држач H 108723

0 %s од 5
(0)
hama
 • Модерен дизајн
 • Боја: Црна
 • Големина: XS
 • Препорачана големина на екран: 25-66 см1,235.00 ден 1,405.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA ТВ држач THOMSON H 132016

0 %s од 5
(0)
hama
 • Боја: Црна
 • Материјал: челик
 • Интегрирана либела за брзо и лесно монтирање
 • Препорачанa големина на екранот: 81 – 165 см860.00 ден 980.00 ден Во кошничкаСпореди

LG Телевизор 43UP75003LF 4K Ultra HD Smart

0 %s од 5
(0)
LG

– Тип на екран: Direct LED
– Димензија на екран: 43″/109 cm
– Резолуција на екран: 4K (3840×2160)
– α5 AI Processor 4K


22,900.00 ден 26,330.00 ден Во кошничкаСпореди

LG Телевизор 43UP75006LF 4K Ultra HD Smart

0 %s од 5
(0)
LG

– Тип на екран: LED
– Димензија на екран: 43″/109cm
– Резолуција на екран: 4K (3840×2160)
– Quad Core Processor 4K


24,900.00 ден 28,630.00 ден Во кошничкаСпореди

LG Телевизор 43UP78003LB 4K Ultra HD Smart

0 %s од 5
(0)
LG

– Тип на екран: Direct LED
– Димензија на екран: 43″/109cm
– Резолуција на екран: 4K (3840×2160)
– α5 AI Processor 4K


25,900.00 ден 29,780.00 ден Во кошничкаСпореди

LG Телевизор 43UP78006LB 4K Ultra HD Smart

0 %s од 5
(0)
LG

– Тип на екран: LED
– Димензија на екран: 43″/109cm
– Резолуција на екран: 4K (3840×2160)
– Quad Core Processor 4K


25,900.00 ден 44,730.00 ден Во кошничкаСпореди

LG Телевизор 50UP75006LF 4K Ultra HD Smart

0 %s од 5
(0)
LG

– Тип на екран: LED
– Димензија на екран: 50″/127cm
– Резолуција на екран: 4K (3840×2160)
– Quad Core Processor 4K


31,900.00 ден 36,680.00 ден Во кошничкаСпореди

LG Телевизор 55UP75003LF 4K Ultra HD Smart

0 %s од 5
(0)
LG

– Тип на екран: Direct LED
– Димензија на екран: 55″/140cm
– Резолуција на екран: 4K (3840×2160)
– α5 AI Processor 4K34,900.00 ден 40,130.00 ден Во кошничкаСпореди

LG Телевизор 55UP75006LF 4K Ultra HD Smart

0 %s од 5
(0)
LG

– Тип на екран: LED
– Димензија на екран: 55″/140cm
– Резолуција на екран: 4K (3840×2160)
– Quad Core Processor 4K


34,900.00 ден 40,130.00 ден Во кошничкаСпореди

LG Телевизор 55UP78003LB 4K Ultra HD Smart

0 %s од 5
(0)
LG

– Тип на екран: Direct LED
– Димензија на екран: 55″/140cm
– Резолуција на екран: 4K (3840×2160)
– α5 AI Processor 4K


32,900.00 ден 37,830.00 ден Во кошничкаСпореди

LG Телевизор Nano Cell 55NANO966PA 8K UHD Smart

0 %s од 5
(0)
LG

– Тип на екран: 8K Nano Cell
– Димензија на екран: 55″/140 cm
– Резолуција на екран: 8K (7680 x 4320)
– α9 Gen4 AI Processor 8K


89,900.00 ден 103,380.00 ден Во кошничкаСпореди

LG Телевизор Nano Cell LG 50NANO806PA 4K UHD Smart

0 %s од 5
(0)
LG

– Тип на екран: 4K Nano Cell
– Димензија на екран: 50″/127 cm
– Резолуција на екран: 4K (3840×2160)
– Quad Core Processor 4K


38,900.00 ден 56,230.00 ден Во кошничкаСпореди

LG Телевизор Nano Cell LG 55NANO806PA 4K UHD Smart

0 %s од 5
(0)
LG

– Тип на екран: 4K Nano Cell
– Димензија на екран: 55″/140 cm
– Резолуција на екран: 4K (3840×2160)
– Quad Core Processor 4K


39,900.00 ден 45,890.00 ден Во кошничкаСпореди

LG Телевизор Nano Cell LG 65NANO806PA 4K UHD Smart

0 %s од 5
(0)
LG

– Тип на екран: 4K Nano Cell
– Димензија на екран: 65″/165 cm
– Резолуција на екран: 4K (3840×2160)
– Quad Core Processor 4K


51,900.00 ден 79,230.00 ден Во кошничкаСпореди

SAMSUNG Телевизор 4k UHD Smart UE 43 AU7172UXXH

0 %s од 5
(0)
Samsung

– 43″ (108cm) 4К UHD Smart TV
– Резолуција:3.840 x 2.160
– 2000Hz PQI Picture Quality Index
– Operating System Tizen™


25,900.00 ден 29,780.00 ден Во кошничкаСпореди

FUEGO LED SMART Телевизор 32EL610 ANDT, 32″

0 %s од 5
(0)

– 32″(81cm) HD ready SMART LED TV
– Резолуција: 1280×720
– 60Hz CMP
– AndroidTV


9,499.00 ден 11,090.00 ден Во кошничкаСпореди

FUEGO LED SMART Телевизор 43EL610 ANDT, 43″

0 %s од 5
(0)

– 43″(109cm)Full HD SMART LED TV
– Резолуција:1920×1080
– 60Hz CMP
– AndroidTV


14,999.00 ден 17,300.00 ден Во кошничкаСпореди

FUEGO LED SMART Телевизор 50ELU610 ANDT, 50″

0 %s од 5
(0)

– 50″(127cm)4K Ultra HD SMART LED TV
– Резолуција:(3840х2160)
– Surround sound
– Netflix, Netflix 4k


20,990.00 ден 23,990.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Адаптер утикач H 047726

0 %s од 5
(0)
 • Адаптер утикач со склопка
 • Заштита од деца
 • Боја бела
 • 1 излез115.00 ден 130.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Мини тајмер H 121950

0 %s од 5
(0)
 • Боја: бела
 • Заштита од деца
 • Напон: 230 V
 • Димензии (Ш x В x Д): 110 x 150 x 60 mm160.00 ден 180.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA ТВ држач H 108723

0 %s од 5
(0)
 • Модерен дизајн
 • Боја: Црна
 • Големина: XS
 • Препорачана големина на екран: 25-66 см1,235.00 ден 1,405.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA ТВ држач THOMSON H 132016

0 %s од 5
(0)
 • Боја: Црна
 • Материјал: челик
 • Интегрирана либела за брзо и лесно монтирање
 • Препорачанa големина на екранот: 81 – 165 см860.00 ден 980.00 ден Во кошничкаСпореди

LG Телевизор 43UP75003LF 4K Ultra HD Smart

0 %s од 5
(0)

– Тип на екран: Direct LED
– Димензија на екран: 43″/109 cm
– Резолуција на екран: 4K (3840×2160)
– α5 AI Processor 4K


22,900.00 ден 26,330.00 ден Во кошничкаСпореди

LG Телевизор 43UP75006LF 4K Ultra HD Smart

0 %s од 5
(0)

– Тип на екран: LED
– Димензија на екран: 43″/109cm
– Резолуција на екран: 4K (3840×2160)
– Quad Core Processor 4K


24,900.00 ден 28,630.00 ден Во кошничкаСпореди

LG Телевизор 43UP78003LB 4K Ultra HD Smart

0 %s од 5
(0)

– Тип на екран: Direct LED
– Димензија на екран: 43″/109cm
– Резолуција на екран: 4K (3840×2160)
– α5 AI Processor 4K


25,900.00 ден 29,780.00 ден Во кошничкаСпореди

LG Телевизор 43UP78006LB 4K Ultra HD Smart

0 %s од 5
(0)

– Тип на екран: LED
– Димензија на екран: 43″/109cm
– Резолуција на екран: 4K (3840×2160)
– Quad Core Processor 4K


25,900.00 ден 44,730.00 ден Во кошничкаСпореди

LG Телевизор 50UP75006LF 4K Ultra HD Smart

0 %s од 5
(0)

– Тип на екран: LED
– Димензија на екран: 50″/127cm
– Резолуција на екран: 4K (3840×2160)
– Quad Core Processor 4K


31,900.00 ден 36,680.00 ден Во кошничкаСпореди

LG Телевизор 55UP75003LF 4K Ultra HD Smart

0 %s од 5
(0)

– Тип на екран: Direct LED
– Димензија на екран: 55″/140cm
– Резолуција на екран: 4K (3840×2160)
– α5 AI Processor 4K34,900.00 ден 40,130.00 ден Во кошничкаСпореди

LG Телевизор 55UP75006LF 4K Ultra HD Smart

0 %s од 5
(0)

– Тип на екран: LED
– Димензија на екран: 55″/140cm
– Резолуција на екран: 4K (3840×2160)
– Quad Core Processor 4K


34,900.00 ден 40,130.00 ден Во кошничкаСпореди

LG Телевизор 55UP78003LB 4K Ultra HD Smart

0 %s од 5
(0)

– Тип на екран: Direct LED
– Димензија на екран: 55″/140cm
– Резолуција на екран: 4K (3840×2160)
– α5 AI Processor 4K


32,900.00 ден 37,830.00 ден Во кошничкаСпореди

LG Телевизор Nano Cell 55NANO966PA 8K UHD Smart

0 %s од 5
(0)

– Тип на екран: 8K Nano Cell
– Димензија на екран: 55″/140 cm
– Резолуција на екран: 8K (7680 x 4320)
– α9 Gen4 AI Processor 8K


89,900.00 ден 103,380.00 ден Во кошничкаСпореди

LG Телевизор Nano Cell LG 50NANO806PA 4K UHD Smart

0 %s од 5
(0)

– Тип на екран: 4K Nano Cell
– Димензија на екран: 50″/127 cm
– Резолуција на екран: 4K (3840×2160)
– Quad Core Processor 4K


38,900.00 ден 56,230.00 ден Во кошничкаСпореди

LG Телевизор Nano Cell LG 55NANO806PA 4K UHD Smart

0 %s од 5
(0)

– Тип на екран: 4K Nano Cell
– Димензија на екран: 55″/140 cm
– Резолуција на екран: 4K (3840×2160)
– Quad Core Processor 4K


39,900.00 ден 45,890.00 ден Во кошничкаСпореди

LG Телевизор Nano Cell LG 65NANO806PA 4K UHD Smart

0 %s од 5
(0)

– Тип на екран: 4K Nano Cell
– Димензија на екран: 65″/165 cm
– Резолуција на екран: 4K (3840×2160)
– Quad Core Processor 4K


51,900.00 ден 79,230.00 ден Во кошничкаСпореди

SAMSUNG Телевизор 4k UHD Smart UE 43 AU7172UXXH

0 %s од 5
(0)

– 43″ (108cm) 4К UHD Smart TV
– Резолуција:3.840 x 2.160
– 2000Hz PQI Picture Quality Index
– Operating System Tizen™


25,900.00 ден 29,780.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на еден производ