Аксесоари за апарати за готвење

-12% 3,120.00 ден 3,550.00 ден

BOSCH Лајсна за аспиратор DSZ 4655

-11% 390.00 ден 440.00 ден

HAMA Филтер за аспиратор H 110832

3,120.00 ден 3,550.00 ден

BOSCH Лајсна за аспиратор DSZ 4655

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12951
 • Лајсна за вграден аспиратор на извлекување
 • Боја : инокс
 • нерѓосувачки челик
 • ширина : 60 cmВо кошничкаСпореди
390.00 ден 440.00 ден

HAMA Филтер за аспиратор H 110832

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14290
 • Филтер со активен јаглен
 • Големина: 470 x 570 mm
 • Сет од 2 парчиња
 • Спречува таложење на мрснотии на мебелот и во кујнатаПрочитај повеќеСпореди

BOSCH Лајсна за аспиратор DSZ 4655

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Лајсна за вграден аспиратор на извлекување
 • Боја : инокс
 • нерѓосувачки челик
 • ширина : 60 cmШифра: 12951
3,120.00 ден 3,550.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Филтер за аспиратор H 110832

0 %s од 5
(0)
hama
 • Филтер со активен јаглен
 • Големина: 470 x 570 mm
 • Сет од 2 парчиња
 • Спречува таложење на мрснотии на мебелот и во кујнатаШифра: 14290
Достапност:

Нема на залиха

390.00 ден 440.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Лајсна за аспиратор DSZ 4655

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Лајсна за вграден аспиратор на извлекување
 • Боја : инокс
 • нерѓосувачки челик
 • ширина : 60 cm3,120.00 ден 3,550.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Филтер за аспиратор H 110832

0 %s од 5
(0)
hama
 • Филтер со активен јаглен
 • Големина: 470 x 570 mm
 • Сет од 2 парчиња
 • Спречува таложење на мрснотии на мебелот и во кујнатаДостапност:

Нема на залиха

390.00 ден 440.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Лајсна за аспиратор DSZ 4655

0 %s од 5
(0)
 • Лајсна за вграден аспиратор на извлекување
 • Боја : инокс
 • нерѓосувачки челик
 • ширина : 60 cm3,120.00 ден 3,550.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Филтер за аспиратор H 110832

0 %s од 5
(0)
 • Филтер со активен јаглен
 • Големина: 470 x 570 mm
 • Сет од 2 парчиња
 • Спречува таложење на мрснотии на мебелот и во кујната390.00 ден 440.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Прикажување на еден резултат