Машини за режење

-27% 1,670.00 ден 2,300.00 ден

BOMANN Машина за режење AS 432

-12% 4,490.00 ден 5,099.00 ден

ISKRA Mашина за сецкање FS-9017A

-12% 2,599.00 ден 2,950.00 ден

SENCOR Машина за режење SFS 1001GR

-12% 4,580.00 ден 5,210.00 ден

SENCOR Машина за режење SFS 4050SS

1,670.00 ден 2,300.00 ден

BOMANN Машина за режење AS 432

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11798
 • Боја : бела
 • Моќност на моторот (max): 150 W
 • 3 ниво на подесување
 • Ширина на режење подесива
Прочитај повеќеСпореди
4,490.00 ден 5,099.00 ден

ISKRA Mашина за сецкање FS-9017A

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Моќност: 150W 
– Напон: 220-240V ~ 50 / 60Hz
– Сечило: 189mm дијаметар

Во кошничкаСпореди
2,599.00 ден 2,950.00 ден

SENCOR Машина за режење SFS 1001GR

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19970

– Отстранлив челичен диск за режење (170 мм)
– Варијабилна дебелина на режење (1-15 мм)
– Склоплив

Во кошничкаСпореди
4,580.00 ден 5,210.00 ден

SENCOR Машина за режење SFS 4050SS

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19971

– Отстранлив челичен диск за режење (дијаметар 190 мм)
– Варијабилна дебелина на режење (1-15 мм)
– Интегриран заштитник за прстите

Во кошничкаСпореди

BOMANN Машина за режење AS 432

0 %s од 5
(0)
Bomann
 • Боја : бела
 • Моќност на моторот (max): 150 W
 • 3 ниво на подесување
 • Ширина на режење подесива
Шифра: 11798
Достапност:

Нема на залиха

1,670.00 ден 2,300.00 ден Прочитај повеќеСпореди

ISKRA Mашина за сецкање FS-9017A

0 %s од 5
(0)
Iskra

– Моќност: 150W 
– Напон: 220-240V ~ 50 / 60Hz
– Сечило: 189mm дијаметар

Шифра: Нема
4,490.00 ден 5,099.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Машина за режење SFS 1001GR

0 %s од 5
(0)
Sencor

– Отстранлив челичен диск за режење (170 мм)
– Варијабилна дебелина на режење (1-15 мм)
– Склоплив

Шифра: 19970
2,599.00 ден 2,950.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Машина за режење SFS 4050SS

0 %s од 5
(0)
Sencor

– Отстранлив челичен диск за режење (дијаметар 190 мм)
– Варијабилна дебелина на режење (1-15 мм)
– Интегриран заштитник за прстите

Шифра: 19971
4,580.00 ден 5,210.00 ден Во кошничкаСпореди

BOMANN Машина за режење AS 432

0 %s од 5
(0)
Bomann
 • Боја : бела
 • Моќност на моторот (max): 150 W
 • 3 ниво на подесување
 • Ширина на режење подесива
Достапност:

Нема на залиха

1,670.00 ден 2,300.00 ден Прочитај повеќеСпореди

ISKRA Mашина за сецкање FS-9017A

0 %s од 5
(0)
Iskra

– Моќност: 150W 
– Напон: 220-240V ~ 50 / 60Hz
– Сечило: 189mm дијаметар

4,490.00 ден 5,099.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Машина за режење SFS 1001GR

0 %s од 5
(0)
Sencor

– Отстранлив челичен диск за режење (170 мм)
– Варијабилна дебелина на режење (1-15 мм)
– Склоплив

2,599.00 ден 2,950.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Машина за режење SFS 4050SS

0 %s од 5
(0)
Sencor

– Отстранлив челичен диск за режење (дијаметар 190 мм)
– Варијабилна дебелина на режење (1-15 мм)
– Интегриран заштитник за прстите

4,580.00 ден 5,210.00 ден Во кошничкаСпореди

BOMANN Машина за режење AS 432

0 %s од 5
(0)
 • Боја : бела
 • Моќност на моторот (max): 150 W
 • 3 ниво на подесување
 • Ширина на режење подесива
1,670.00 ден 2,300.00 ден Прочитај повеќеСпореди

ISKRA Mашина за сецкање FS-9017A

0 %s од 5
(0)

– Моќност: 150W 
– Напон: 220-240V ~ 50 / 60Hz
– Сечило: 189mm дијаметар

4,490.00 ден 5,099.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Машина за режење SFS 1001GR

0 %s од 5
(0)

– Отстранлив челичен диск за режење (170 мм)
– Варијабилна дебелина на режење (1-15 мм)
– Склоплив

2,599.00 ден 2,950.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Машина за режење SFS 4050SS

0 %s од 5
(0)

– Отстранлив челичен диск за режење (дијаметар 190 мм)
– Варијабилна дебелина на режење (1-15 мм)
– Интегриран заштитник за прстите

4,580.00 ден 5,210.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на еден резултат