Батериски правосмукалки

-21% 2,399.00 ден 3,050.00 ден

BOSCH Правосмукалка BKS 4003

-20% 3,299.00 ден 4,100.00 ден

BOSCH Правосмукалка BKS 4043

-22% 2,990.00 ден 3,820.00 ден

BOSCH Правосмукалка BKS 4033

-12% 1,799.00 ден 2,049.00 ден

ISKRA рачна правосмукалка BR-33B4

-12% 1,660.00 ден 1,890.00 ден

SENCOR Правосмукалка SVC 190B

-12% 1,660.00 ден 1,890.00 ден

SENCOR Правосмукалка SVC 190W

-12% 2,090.00 ден 2,380.00 ден

SENCOR Правосмукалка SVC 220BL

2,399.00 ден 3,050.00 ден

BOSCH Правосмукалка BKS 4003

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12082
 • Снага: 6V
 • Капацитет на садод за прашина: 300 ml
 • Еколошки батерии
 • Филтрите можат да се мијат
Во кошничкаСпореди
3,299.00 ден 4,100.00 ден

BOSCH Правосмукалка BKS 4043

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12084
 • Боја: црна/сива
 • Капацитет на садод за прашина: 300 ml
 • 3 исклучително јаки батерии
 • Тежина 1,3 кг
Во кошничкаСпореди
2,990.00 ден 3,820.00 ден

BOSCH Правосмукалка BKS 4033

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12083
 • Боја: црна
 • Капацитет на садод за прашина: 300 ml
 • 3 исклучително јаки батерии
 • Тежина 1,1 кг
Во кошничкаСпореди
1,799.00 ден 2,049.00 ден

ISKRA рачна правосмукалка BR-33B4

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– 4.8 Ni-MH 4×1300 mAh јачина на батерија
– Висока усисна моќ
– Непрекината работа 12-13 мин.

Во кошничкаСпореди
1,660.00 ден 1,890.00 ден

SENCOR Правосмукалка SVC 190B

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18012
 • Боја: црна
 • Непрекинато работење: 15 мин
 • Филтер што може да се мие
 • Ниво на бучава 80 dB
Во кошничкаСпореди
1,660.00 ден 1,890.00 ден

SENCOR Правосмукалка SVC 190W

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18013
 • Боја: бела
 • Непрекинато работење: 15 мин
 • Филтер што може да се мие
 • Ниво на бучава 80 dB
Во кошничкаСпореди
2,090.00 ден 2,380.00 ден

SENCOR Правосмукалка SVC 220BL

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18014
 • Боја : сина
 • LED индикатор
 • Ниво на бучава 77 db
 • Опција за монтирање на ѕид
Во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BKS 4003

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Снага: 6V
 • Капацитет на садод за прашина: 300 ml
 • Еколошки батерии
 • Филтрите можат да се мијат
Шифра: 12082
2,399.00 ден 3,050.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BKS 4043

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: црна/сива
 • Капацитет на садод за прашина: 300 ml
 • 3 исклучително јаки батерии
 • Тежина 1,3 кг
Шифра: 12084
3,299.00 ден 4,100.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BKS 4033

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: црна
 • Капацитет на садод за прашина: 300 ml
 • 3 исклучително јаки батерии
 • Тежина 1,1 кг
Шифра: 12083
2,990.00 ден 3,820.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA рачна правосмукалка BR-33B4

0 %s од 5
(0)
Iskra

– 4.8 Ni-MH 4×1300 mAh јачина на батерија
– Висока усисна моќ
– Непрекината работа 12-13 мин.

Шифра: Нема
1,799.00 ден 2,049.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Правосмукалка SVC 190B

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја: црна
 • Непрекинато работење: 15 мин
 • Филтер што може да се мие
 • Ниво на бучава 80 dB
Шифра: 18012
1,660.00 ден 1,890.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Правосмукалка SVC 190W

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја: бела
 • Непрекинато работење: 15 мин
 • Филтер што може да се мие
 • Ниво на бучава 80 dB
Шифра: 18013
1,660.00 ден 1,890.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Правосмукалка SVC 220BL

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја : сина
 • LED индикатор
 • Ниво на бучава 77 db
 • Опција за монтирање на ѕид
Шифра: 18014
2,090.00 ден 2,380.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BKS 4003

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Снага: 6V
 • Капацитет на садод за прашина: 300 ml
 • Еколошки батерии
 • Филтрите можат да се мијат
2,399.00 ден 3,050.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BKS 4043

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: црна/сива
 • Капацитет на садод за прашина: 300 ml
 • 3 исклучително јаки батерии
 • Тежина 1,3 кг
3,299.00 ден 4,100.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BKS 4033

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: црна
 • Капацитет на садод за прашина: 300 ml
 • 3 исклучително јаки батерии
 • Тежина 1,1 кг
2,990.00 ден 3,820.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA рачна правосмукалка BR-33B4

0 %s од 5
(0)
Iskra

– 4.8 Ni-MH 4×1300 mAh јачина на батерија
– Висока усисна моќ
– Непрекината работа 12-13 мин.

1,799.00 ден 2,049.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Правосмукалка SVC 190B

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја: црна
 • Непрекинато работење: 15 мин
 • Филтер што може да се мие
 • Ниво на бучава 80 dB
1,660.00 ден 1,890.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Правосмукалка SVC 190W

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја: бела
 • Непрекинато работење: 15 мин
 • Филтер што може да се мие
 • Ниво на бучава 80 dB
1,660.00 ден 1,890.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Правосмукалка SVC 220BL

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја : сина
 • LED индикатор
 • Ниво на бучава 77 db
 • Опција за монтирање на ѕид
2,090.00 ден 2,380.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BKS 4003

0 %s од 5
(0)
 • Снага: 6V
 • Капацитет на садод за прашина: 300 ml
 • Еколошки батерии
 • Филтрите можат да се мијат
2,399.00 ден 3,050.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BKS 4043

0 %s од 5
(0)
 • Боја: црна/сива
 • Капацитет на садод за прашина: 300 ml
 • 3 исклучително јаки батерии
 • Тежина 1,3 кг
3,299.00 ден 4,100.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BKS 4033

0 %s од 5
(0)
 • Боја: црна
 • Капацитет на садод за прашина: 300 ml
 • 3 исклучително јаки батерии
 • Тежина 1,1 кг
2,990.00 ден 3,820.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA рачна правосмукалка BR-33B4

0 %s од 5
(0)

– 4.8 Ni-MH 4×1300 mAh јачина на батерија
– Висока усисна моќ
– Непрекината работа 12-13 мин.

1,799.00 ден 2,049.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Правосмукалка SVC 190B

0 %s од 5
(0)
 • Боја: црна
 • Непрекинато работење: 15 мин
 • Филтер што може да се мие
 • Ниво на бучава 80 dB
1,660.00 ден 1,890.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Правосмукалка SVC 190W

0 %s од 5
(0)
 • Боја: бела
 • Непрекинато работење: 15 мин
 • Филтер што може да се мие
 • Ниво на бучава 80 dB
1,660.00 ден 1,890.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Правосмукалка SVC 220BL

0 %s од 5
(0)
 • Боја : сина
 • LED индикатор
 • Ниво на бучава 77 db
 • Опција за монтирање на ѕид
2,090.00 ден 2,380.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на еден резултат