Комбинирани фрижидери

-13% 16,990.00 ден 19,550.00 ден

Комбиниран фрижидер BEKO RCSA 330K20W

-12% 33,999.00 ден 38,630.00 ден

Комбиниран фрижидер BOSCH KGN 33NLEB

-12% 34,540.00 ден 39,250.00 ден

Комбиниран фрижидер BOSCH KGV 362LEA

-12% 33,920.00 ден 38,540.00 ден

Комбиниран фрижидер BOSCH KGV 36VWEA

-12% Бела Техника | Комбиниран фрижидер FAVORIT CF 331 - димензии В/Ш/Д: 170/54/59.5 cm - бруто/нето волумен: 270/268 L - ладилник/замрзнувач нето волумен: 184/84 L - Енергетска класа: А+ 12,680.00 ден 14,400.00 ден

Комбиниран Фрижидер FAVORIT CF 331

-12% 17,100.00 ден 19,390.00 ден

Комбиниран фрижидер FAVORIT CF 366

-12% 10,790.00 ден 12,200.00 ден

Комбиниран фрижидер FAVORIT RF 263

-13% 21,990.00 ден 25,300.00 ден

Комбиниран Фрижидер GORENJE NRK6191ES4

-13% 20,990.00 ден 24,140.00 ден

Комбиниран Фрижидер GORENJE NRK6191EW4

-13% 36,990.00 ден 42,540.00 ден

Комбиниран Фрижидер GORENJE NRK6192CLI

-13% 26,990.00 ден 31,040.00 ден

Комбиниран Фрижидер GORENJE NRK619EABXL4

-13% 28,990.00 ден 33,340.00 ден

Комбиниран Фрижидер GORENJE NRK6202AXL4

-18% 15,990.00 ден 19,540.00 ден

Комбиниран Фрижидер GORENJE RF6275W

-13% 19,990.00 ден 22,990.00 ден

Комбиниран Фрижидер GORENJE RK6191ES4

-13% 18,990.00 ден 21,840.00 ден

Комбиниран Фрижидер GORENJE RK6191EW4

-12% 16,220.00 ден 18,430.00 ден

Комбиниран фрижидер KONCAR HC1A 54 278.B1V

-12% 17,590.00 ден 19,990.00 ден

Комбиниран Фрижидер KONCAR HC1A 54 278.S1VN

-12% 18,960.00 ден 21,550.00 ден

Комбиниран фрижидер KONCAR HC1A 60348BF

-12% 11,980.00 ден 13,610.00 ден

Комбиниран Фрижидер KONCAR HL1A 54 262.BFN

-12% 34,840.00 ден 39,590.00 ден

Комбиниран фрижидер LG GBB 59PZDZS

16,990.00 ден 19,550.00 ден

Комбиниран фрижидер BEKO RCSA 330K20W

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Отварање на вратата: Десно
– Средство за ладење: R600a
– Вкупен Нето Капацитет (L): 295 L


Во кошничкаСпореди
33,999.00 ден 38,630.00 ден

Комбиниран фрижидер BOSCH KGN 33NLEB

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– KGN33NLEB e seria 2, E ен. класа, самостоен фрижидер
– NoFrost: целосна заштита од создавање на лед
– MultiAirflow sistem: постојана циркулација на воздухот на сите нивоа за подолга свежина
– LED внатрешно осветлување


Во кошничкаСпореди
34,540.00 ден 39,250.00 ден

Комбиниран фрижидер BOSCH KGV 362LEA

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Вкупна корисна запремнина: 308 l
– Одржување во случај на прекин на ел. енергија: 23 h
– Енергетска класа: E
– Потрошувачка: 226 kWh/год


Во кошничкаСпореди
33,920.00 ден 38,540.00 ден

Комбиниран фрижидер BOSCH KGV 36VWEA

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Модел: KGV36VWEA
– Енергетска класа: E
– Вкупен волумен: 308 l
– Ладилник: 214 l


Во кошничкаСпореди
Бела Техника | Комбиниран фрижидер FAVORIT CF 331 - димензии В/Ш/Д: 170/54/59.5 cm - бруто/нето волумен: 270/268 L - ладилник/замрзнувач нето волумен: 184/84 L - Енергетска класа: А+ 12,680.00 ден 14,400.00 ден

Комбиниран Фрижидер FAVORIT CF 331

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

Комбиниран фрижидер FAVORIT CF 331
– димензии В/Ш/Д: 170/54/59.5 cm
– бруто/нето волумен: 270/268 L
– ладилник/замрзнувач нето волумен: 184/84 L
– Енергетска класа: А+


Во кошничкаСпореди
17,100.00 ден 19,390.00 ден

Комбиниран фрижидер FAVORIT CF 366

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Димензии: 186/59,5/65 CM
– Бруто/нето волумен 348/336 L
– Ладилник/замрзнувач нето волумен 230/106 L
– Енергетска класа: А+


Во кошничкаСпореди
10,790.00 ден 12,200.00 ден

Комбиниран фрижидер FAVORIT RF 263

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– димензии В/Ш/Д: 144/54/57 cm
– бруто/нето волумен: 216/213 L
– ладилник/замрзнувач нето волумен: 171/42 L
– Енергетска класа: А+


Во кошничкаСпореди
21,990.00 ден 25,300.00 ден

Комбиниран Фрижидер GORENJE NRK6191ES4

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Енергетска класа: A+
– Врата: Емајлиран челик
– Боја: Сива металик
– Отвoрање на врата: Лево/десно отворање на врата


Во кошничкаСпореди
20,990.00 ден 24,140.00 ден

Комбиниран Фрижидер GORENJE NRK6191EW4

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Енергетска класа: A+
– Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 59,2 cm
– Врата: Метална врата
– Боја: Бела


Во кошничкаСпореди
36,990.00 ден 42,540.00 ден

Комбиниран Фрижидер GORENJE NRK6192CLI

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Енергетска класа: A++
– Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 59,2 cm
– Врата: Метална врата
– Прилагодливи ногарки: 2


Во кошничкаСпореди
26,990.00 ден 31,040.00 ден

Комбиниран Фрижидер GORENJE NRK619EABXL4

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Енергетска класа: A++
– Отвoрање на врата: Лево/десно отворање на врата
– Ногарки: 2
– Прилагодливи ногарки: 2


Во кошничкаСпореди
28,990.00 ден 33,340.00 ден

Комбиниран Фрижидер GORENJE NRK6202AXL4

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Енергетска класа: A++
– Боја: Сива металик
– Отвoрање на врата: Лево/десно отворање на врата
– Ногарки: 2


Во кошничкаСпореди
15,990.00 ден 19,540.00 ден

Комбиниран Фрижидер GORENJE RF6275W

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17182

– Енергетска класа: А
– Боја: Бела
– Приклучна моќ: 95 W
– Бучност: 41 dB(A)


Во кошничкаСпореди
19,990.00 ден 22,990.00 ден

Комбиниран Фрижидер GORENJE RK6191ES4

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Енергетска класа: A+
– Врата: Емајлиран челик
– Боја: Сива металик
– Отвoрање на врата: Лево/десно отворање на врата


Во кошничкаСпореди
18,990.00 ден 21,840.00 ден

Комбиниран Фрижидер GORENJE RK6191EW4

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Енергетска класа: A+
– Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 59,2 cm
– Врата: Метална врата
– Боја: Бела


Во кошничкаСпореди
16,220.00 ден 18,430.00 ден

Комбиниран фрижидер KONCAR HC1A 54 278.B1V

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14473
 • Енергетска класа: А+
 • Боја: Бела
 • Замрзнувачки дел доле
 • 3 години гаранција



Во кошничкаСпореди
17,590.00 ден 19,990.00 ден

Комбиниран Фрижидер KONCAR HC1A 54 278.S1VN

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14474
 • Енергетска класа: А+
 • Боја: Силвер
 • Замрзнувачки дел доле
 • 3 години гаранција



Во кошничкаСпореди
18,960.00 ден 21,550.00 ден

Комбиниран фрижидер KONCAR HC1A 60348BF

0 %s од 5
(0)
Шифра: 20173

– Вкупен волумен: 348 l
– Капацитет на замрзнување: 4,5 kg/24h
– Димензии (ВхШхД): 186×59,5×65 cm
– Енергетска класа: A+
– Потрошувачка на енергија kWh/год: 306


Во кошничкаСпореди
11,980.00 ден 13,610.00 ден

Комбиниран Фрижидер KONCAR HL1A 54 262.BFN

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14627-2

– Вкупен корисен волумен: 216 l
– Ладилник: 171 l
– Замрзнувач: 42 l
– Димензии (ВхШхД): 144x54x57 cm


Во кошничкаСпореди
34,840.00 ден 39,590.00 ден

Комбиниран фрижидер LG GBB 59PZDZS

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Положба на замрзнувач – доле
– Технологија – Total No Frost
– Енергетска класа A++
– Волумен на ладилникот 225 l


Во кошничкаСпореди

Комбиниран фрижидер BEKO RCSA 330K20W

0 %s од 5
(0)
Beko

– Отварање на вратата: Десно
– Средство за ладење: R600a
– Вкупен Нето Капацитет (L): 295 L


Шифра: Нема
16,990.00 ден 19,550.00 ден Во кошничкаСпореди

Комбиниран фрижидер BOSCH KGN 33NLEB

0 %s од 5
(0)
Bosch

– KGN33NLEB e seria 2, E ен. класа, самостоен фрижидер
– NoFrost: целосна заштита од создавање на лед
– MultiAirflow sistem: постојана циркулација на воздухот на сите нивоа за подолга свежина
– LED внатрешно осветлување


Шифра: Нема
33,999.00 ден 38,630.00 ден Во кошничкаСпореди

Комбиниран фрижидер BOSCH KGV 362LEA

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Вкупна корисна запремнина: 308 l
– Одржување во случај на прекин на ел. енергија: 23 h
– Енергетска класа: E
– Потрошувачка: 226 kWh/год


Шифра: Нема
34,540.00 ден 39,250.00 ден Во кошничкаСпореди

Комбиниран фрижидер BOSCH KGV 36VWEA

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Модел: KGV36VWEA
– Енергетска класа: E
– Вкупен волумен: 308 l
– Ладилник: 214 l


Шифра: Нема
33,920.00 ден 38,540.00 ден Во кошничкаСпореди
Бела Техника | Комбиниран фрижидер FAVORIT CF 331 - димензии В/Ш/Д: 170/54/59.5 cm - бруто/нето волумен: 270/268 L - ладилник/замрзнувач нето волумен: 184/84 L - Енергетска класа: А+

Комбиниран Фрижидер FAVORIT CF 331

0 %s од 5
(0)
FAVORIT

Комбиниран фрижидер FAVORIT CF 331
– димензии В/Ш/Д: 170/54/59.5 cm
– бруто/нето волумен: 270/268 L
– ладилник/замрзнувач нето волумен: 184/84 L
– Енергетска класа: А+


Шифра: Нема
12,680.00 ден 14,400.00 ден Во кошничкаСпореди

Комбиниран фрижидер FAVORIT CF 366

0 %s од 5
(0)
FAVORIT

– Димензии: 186/59,5/65 CM
– Бруто/нето волумен 348/336 L
– Ладилник/замрзнувач нето волумен 230/106 L
– Енергетска класа: А+


Шифра: Нема
17,100.00 ден 19,390.00 ден Во кошничкаСпореди

Комбиниран фрижидер FAVORIT RF 263

0 %s од 5
(0)
FAVORIT

– димензии В/Ш/Д: 144/54/57 cm
– бруто/нето волумен: 216/213 L
– ладилник/замрзнувач нето волумен: 171/42 L
– Енергетска класа: А+


Шифра: Нема
10,790.00 ден 12,200.00 ден Во кошничкаСпореди

Комбиниран Фрижидер GORENJE NRK6191ES4

0 %s од 5
(0)
Gorenje

– Енергетска класа: A+
– Врата: Емајлиран челик
– Боја: Сива металик
– Отвoрање на врата: Лево/десно отворање на врата


Шифра: Нема
21,990.00 ден 25,300.00 ден Во кошничкаСпореди

Комбиниран Фрижидер GORENJE NRK6191EW4

0 %s од 5
(0)
Gorenje

– Енергетска класа: A+
– Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 59,2 cm
– Врата: Метална врата
– Боја: Бела


Шифра: Нема
20,990.00 ден 24,140.00 ден Во кошничкаСпореди

Комбиниран Фрижидер GORENJE NRK6192CLI

0 %s од 5
(0)
Gorenje

– Енергетска класа: A++
– Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 59,2 cm
– Врата: Метална врата
– Прилагодливи ногарки: 2


Шифра: Нема
36,990.00 ден 42,540.00 ден Во кошничкаСпореди

Комбиниран Фрижидер GORENJE NRK619EABXL4

0 %s од 5
(0)
Gorenje

– Енергетска класа: A++
– Отвoрање на врата: Лево/десно отворање на врата
– Ногарки: 2
– Прилагодливи ногарки: 2


Шифра: Нема
26,990.00 ден 31,040.00 ден Во кошничкаСпореди

Комбиниран Фрижидер GORENJE NRK6202AXL4

0 %s од 5
(0)
Gorenje

– Енергетска класа: A++
– Боја: Сива металик
– Отвoрање на врата: Лево/десно отворање на врата
– Ногарки: 2


Шифра: Нема
28,990.00 ден 33,340.00 ден Во кошничкаСпореди

Комбиниран Фрижидер GORENJE RF6275W

0 %s од 5
(0)
Gorenje

– Енергетска класа: А
– Боја: Бела
– Приклучна моќ: 95 W
– Бучност: 41 dB(A)


Шифра: 17182
15,990.00 ден 19,540.00 ден Во кошничкаСпореди

Комбиниран Фрижидер GORENJE RK6191ES4

0 %s од 5
(0)
Gorenje

– Енергетска класа: A+
– Врата: Емајлиран челик
– Боја: Сива металик
– Отвoрање на врата: Лево/десно отворање на врата


Шифра: Нема
19,990.00 ден 22,990.00 ден Во кошничкаСпореди

Комбиниран Фрижидер GORENJE RK6191EW4

0 %s од 5
(0)
Gorenje

– Енергетска класа: A+
– Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 59,2 cm
– Врата: Метална врата
– Боја: Бела


Шифра: Нема
18,990.00 ден 21,840.00 ден Во кошничкаСпореди

Комбиниран фрижидер KONCAR HC1A 54 278.B1V

0 %s од 5
(0)
Končar
 • Енергетска класа: А+
 • Боја: Бела
 • Замрзнувачки дел доле
 • 3 години гаранција



Шифра: 14473
16,220.00 ден 18,430.00 ден Во кошничкаСпореди

Комбиниран Фрижидер KONCAR HC1A 54 278.S1VN

0 %s од 5
(0)
Končar
 • Енергетска класа: А+
 • Боја: Силвер
 • Замрзнувачки дел доле
 • 3 години гаранција



Шифра: 14474
17,590.00 ден 19,990.00 ден Во кошничкаСпореди

Комбиниран фрижидер KONCAR HC1A 60348BF

0 %s од 5
(0)
Končar

– Вкупен волумен: 348 l
– Капацитет на замрзнување: 4,5 kg/24h
– Димензии (ВхШхД): 186×59,5×65 cm
– Енергетска класа: A+
– Потрошувачка на енергија kWh/год: 306


Шифра: 20173
18,960.00 ден 21,550.00 ден Во кошничкаСпореди

Комбиниран Фрижидер KONCAR HL1A 54 262.BFN

0 %s од 5
(0)
Končar

– Вкупен корисен волумен: 216 l
– Ладилник: 171 l
– Замрзнувач: 42 l
– Димензии (ВхШхД): 144x54x57 cm


Шифра: 14627-2
11,980.00 ден 13,610.00 ден Во кошничкаСпореди

Комбиниран фрижидер LG GBB 59PZDZS

0 %s од 5
(0)
LG

– Положба на замрзнувач – доле
– Технологија – Total No Frost
– Енергетска класа A++
– Волумен на ладилникот 225 l


Шифра: Нема
34,840.00 ден 39,590.00 ден Во кошничкаСпореди

Комбиниран фрижидер BEKO RCSA 330K20W

0 %s од 5
(0)
Beko

– Отварање на вратата: Десно
– Средство за ладење: R600a
– Вкупен Нето Капацитет (L): 295 L


16,990.00 ден 19,550.00 ден Во кошничкаСпореди

Комбиниран фрижидер BOSCH KGN 33NLEB

0 %s од 5
(0)
Bosch

– KGN33NLEB e seria 2, E ен. класа, самостоен фрижидер
– NoFrost: целосна заштита од создавање на лед
– MultiAirflow sistem: постојана циркулација на воздухот на сите нивоа за подолга свежина
– LED внатрешно осветлување


33,999.00 ден 38,630.00 ден Во кошничкаСпореди

Комбиниран фрижидер BOSCH KGV 362LEA

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Вкупна корисна запремнина: 308 l
– Одржување во случај на прекин на ел. енергија: 23 h
– Енергетска класа: E
– Потрошувачка: 226 kWh/год


34,540.00 ден 39,250.00 ден Во кошничкаСпореди

Комбиниран фрижидер BOSCH KGV 36VWEA

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Модел: KGV36VWEA
– Енергетска класа: E
– Вкупен волумен: 308 l
– Ладилник: 214 l


33,920.00 ден 38,540.00 ден Во кошничкаСпореди
Бела Техника | Комбиниран фрижидер FAVORIT CF 331 - димензии В/Ш/Д: 170/54/59.5 cm - бруто/нето волумен: 270/268 L - ладилник/замрзнувач нето волумен: 184/84 L - Енергетска класа: А+

Комбиниран Фрижидер FAVORIT CF 331

0 %s од 5
(0)
FAVORIT

Комбиниран фрижидер FAVORIT CF 331
– димензии В/Ш/Д: 170/54/59.5 cm
– бруто/нето волумен: 270/268 L
– ладилник/замрзнувач нето волумен: 184/84 L
– Енергетска класа: А+


12,680.00 ден 14,400.00 ден Во кошничкаСпореди

Комбиниран фрижидер FAVORIT CF 366

0 %s од 5
(0)
FAVORIT

– Димензии: 186/59,5/65 CM
– Бруто/нето волумен 348/336 L
– Ладилник/замрзнувач нето волумен 230/106 L
– Енергетска класа: А+


17,100.00 ден 19,390.00 ден Во кошничкаСпореди

Комбиниран фрижидер FAVORIT RF 263

0 %s од 5
(0)
FAVORIT

– димензии В/Ш/Д: 144/54/57 cm
– бруто/нето волумен: 216/213 L
– ладилник/замрзнувач нето волумен: 171/42 L
– Енергетска класа: А+


10,790.00 ден 12,200.00 ден Во кошничкаСпореди

Комбиниран Фрижидер GORENJE NRK6191ES4

0 %s од 5
(0)
Gorenje

– Енергетска класа: A+
– Врата: Емајлиран челик
– Боја: Сива металик
– Отвoрање на врата: Лево/десно отворање на врата


21,990.00 ден 25,300.00 ден Во кошничкаСпореди

Комбиниран Фрижидер GORENJE NRK6191EW4

0 %s од 5
(0)
Gorenje

– Енергетска класа: A+
– Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 59,2 cm
– Врата: Метална врата
– Боја: Бела


20,990.00 ден 24,140.00 ден Во кошничкаСпореди

Комбиниран Фрижидер GORENJE NRK6192CLI

0 %s од 5
(0)
Gorenje

– Енергетска класа: A++
– Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 59,2 cm
– Врата: Метална врата
– Прилагодливи ногарки: 2


36,990.00 ден 42,540.00 ден Во кошничкаСпореди

Комбиниран Фрижидер GORENJE NRK619EABXL4

0 %s од 5
(0)
Gorenje

– Енергетска класа: A++
– Отвoрање на врата: Лево/десно отворање на врата
– Ногарки: 2
– Прилагодливи ногарки: 2


26,990.00 ден 31,040.00 ден Во кошничкаСпореди

Комбиниран Фрижидер GORENJE NRK6202AXL4

0 %s од 5
(0)
Gorenje

– Енергетска класа: A++
– Боја: Сива металик
– Отвoрање на врата: Лево/десно отворање на врата
– Ногарки: 2


28,990.00 ден 33,340.00 ден Во кошничкаСпореди

Комбиниран Фрижидер GORENJE RF6275W

0 %s од 5
(0)
Gorenje

– Енергетска класа: А
– Боја: Бела
– Приклучна моќ: 95 W
– Бучност: 41 dB(A)


15,990.00 ден 19,540.00 ден Во кошничкаСпореди

Комбиниран Фрижидер GORENJE RK6191ES4

0 %s од 5
(0)
Gorenje

– Енергетска класа: A+
– Врата: Емајлиран челик
– Боја: Сива металик
– Отвoрање на врата: Лево/десно отворање на врата


19,990.00 ден 22,990.00 ден Во кошничкаСпореди

Комбиниран Фрижидер GORENJE RK6191EW4

0 %s од 5
(0)
Gorenje

– Енергетска класа: A+
– Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 59,2 cm
– Врата: Метална врата
– Боја: Бела


18,990.00 ден 21,840.00 ден Во кошничкаСпореди

Комбиниран фрижидер KONCAR HC1A 54 278.B1V

0 %s од 5
(0)
Končar
 • Енергетска класа: А+
 • Боја: Бела
 • Замрзнувачки дел доле
 • 3 години гаранција



16,220.00 ден 18,430.00 ден Во кошничкаСпореди

Комбиниран Фрижидер KONCAR HC1A 54 278.S1VN

0 %s од 5
(0)
Končar
 • Енергетска класа: А+
 • Боја: Силвер
 • Замрзнувачки дел доле
 • 3 години гаранција



17,590.00 ден 19,990.00 ден Во кошничкаСпореди

Комбиниран фрижидер KONCAR HC1A 60348BF

0 %s од 5
(0)
Končar

– Вкупен волумен: 348 l
– Капацитет на замрзнување: 4,5 kg/24h
– Димензии (ВхШхД): 186×59,5×65 cm
– Енергетска класа: A+
– Потрошувачка на енергија kWh/год: 306


18,960.00 ден 21,550.00 ден Во кошничкаСпореди

Комбиниран Фрижидер KONCAR HL1A 54 262.BFN

0 %s од 5
(0)
Končar

– Вкупен корисен волумен: 216 l
– Ладилник: 171 l
– Замрзнувач: 42 l
– Димензии (ВхШхД): 144x54x57 cm


11,980.00 ден 13,610.00 ден Во кошничкаСпореди

Комбиниран фрижидер LG GBB 59PZDZS

0 %s од 5
(0)
LG

– Положба на замрзнувач – доле
– Технологија – Total No Frost
– Енергетска класа A++
– Волумен на ладилникот 225 l


34,840.00 ден 39,590.00 ден Во кошничкаСпореди

Комбиниран фрижидер BEKO RCSA 330K20W

0 %s од 5
(0)

– Отварање на вратата: Десно
– Средство за ладење: R600a
– Вкупен Нето Капацитет (L): 295 L


16,990.00 ден 19,550.00 ден Во кошничкаСпореди

Комбиниран фрижидер BOSCH KGN 33NLEB

0 %s од 5
(0)

– KGN33NLEB e seria 2, E ен. класа, самостоен фрижидер
– NoFrost: целосна заштита од создавање на лед
– MultiAirflow sistem: постојана циркулација на воздухот на сите нивоа за подолга свежина
– LED внатрешно осветлување


33,999.00 ден 38,630.00 ден Во кошничкаСпореди

Комбиниран фрижидер BOSCH KGV 362LEA

0 %s од 5
(0)

– Вкупна корисна запремнина: 308 l
– Одржување во случај на прекин на ел. енергија: 23 h
– Енергетска класа: E
– Потрошувачка: 226 kWh/год


34,540.00 ден 39,250.00 ден Во кошничкаСпореди

Комбиниран фрижидер BOSCH KGV 36VWEA

0 %s од 5
(0)

– Модел: KGV36VWEA
– Енергетска класа: E
– Вкупен волумен: 308 l
– Ладилник: 214 l


33,920.00 ден 38,540.00 ден Во кошничкаСпореди
Бела Техника | Комбиниран фрижидер FAVORIT CF 331 - димензии В/Ш/Д: 170/54/59.5 cm - бруто/нето волумен: 270/268 L - ладилник/замрзнувач нето волумен: 184/84 L - Енергетска класа: А+

Комбиниран Фрижидер FAVORIT CF 331

0 %s од 5
(0)

Комбиниран фрижидер FAVORIT CF 331
– димензии В/Ш/Д: 170/54/59.5 cm
– бруто/нето волумен: 270/268 L
– ладилник/замрзнувач нето волумен: 184/84 L
– Енергетска класа: А+


12,680.00 ден 14,400.00 ден Во кошничкаСпореди

Комбиниран фрижидер FAVORIT CF 366

0 %s од 5
(0)

– Димензии: 186/59,5/65 CM
– Бруто/нето волумен 348/336 L
– Ладилник/замрзнувач нето волумен 230/106 L
– Енергетска класа: А+


17,100.00 ден 19,390.00 ден Во кошничкаСпореди

Комбиниран фрижидер FAVORIT RF 263

0 %s од 5
(0)

– димензии В/Ш/Д: 144/54/57 cm
– бруто/нето волумен: 216/213 L
– ладилник/замрзнувач нето волумен: 171/42 L
– Енергетска класа: А+


10,790.00 ден 12,200.00 ден Во кошничкаСпореди

Комбиниран Фрижидер GORENJE NRK6191ES4

0 %s од 5
(0)

– Енергетска класа: A+
– Врата: Емајлиран челик
– Боја: Сива металик
– Отвoрање на врата: Лево/десно отворање на врата


21,990.00 ден 25,300.00 ден Во кошничкаСпореди

Комбиниран Фрижидер GORENJE NRK6191EW4

0 %s од 5
(0)

– Енергетска класа: A+
– Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 59,2 cm
– Врата: Метална врата
– Боја: Бела


20,990.00 ден 24,140.00 ден Во кошничкаСпореди

Комбиниран Фрижидер GORENJE NRK6192CLI

0 %s од 5
(0)

– Енергетска класа: A++
– Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 59,2 cm
– Врата: Метална врата
– Прилагодливи ногарки: 2


36,990.00 ден 42,540.00 ден Во кошничкаСпореди

Комбиниран Фрижидер GORENJE NRK619EABXL4

0 %s од 5
(0)

– Енергетска класа: A++
– Отвoрање на врата: Лево/десно отворање на врата
– Ногарки: 2
– Прилагодливи ногарки: 2


26,990.00 ден 31,040.00 ден Во кошничкаСпореди

Комбиниран Фрижидер GORENJE NRK6202AXL4

0 %s од 5
(0)

– Енергетска класа: A++
– Боја: Сива металик
– Отвoрање на врата: Лево/десно отворање на врата
– Ногарки: 2


28,990.00 ден 33,340.00 ден Во кошничкаСпореди

Комбиниран Фрижидер GORENJE RF6275W

0 %s од 5
(0)

– Енергетска класа: А
– Боја: Бела
– Приклучна моќ: 95 W
– Бучност: 41 dB(A)


15,990.00 ден 19,540.00 ден Во кошничкаСпореди

Комбиниран Фрижидер GORENJE RK6191ES4

0 %s од 5
(0)

– Енергетска класа: A+
– Врата: Емајлиран челик
– Боја: Сива металик
– Отвoрање на врата: Лево/десно отворање на врата


19,990.00 ден 22,990.00 ден Во кошничкаСпореди

Комбиниран Фрижидер GORENJE RK6191EW4

0 %s од 5
(0)

– Енергетска класа: A+
– Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 59,2 cm
– Врата: Метална врата
– Боја: Бела


18,990.00 ден 21,840.00 ден Во кошничкаСпореди

Комбиниран фрижидер KONCAR HC1A 54 278.B1V

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: А+
 • Боја: Бела
 • Замрзнувачки дел доле
 • 3 години гаранција



16,220.00 ден 18,430.00 ден Во кошничкаСпореди

Комбиниран Фрижидер KONCAR HC1A 54 278.S1VN

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: А+
 • Боја: Силвер
 • Замрзнувачки дел доле
 • 3 години гаранција



17,590.00 ден 19,990.00 ден Во кошничкаСпореди

Комбиниран фрижидер KONCAR HC1A 60348BF

0 %s од 5
(0)

– Вкупен волумен: 348 l
– Капацитет на замрзнување: 4,5 kg/24h
– Димензии (ВхШхД): 186×59,5×65 cm
– Енергетска класа: A+
– Потрошувачка на енергија kWh/год: 306


18,960.00 ден 21,550.00 ден Во кошничкаСпореди

Комбиниран Фрижидер KONCAR HL1A 54 262.BFN

0 %s од 5
(0)

– Вкупен корисен волумен: 216 l
– Ладилник: 171 l
– Замрзнувач: 42 l
– Димензии (ВхШхД): 144x54x57 cm


11,980.00 ден 13,610.00 ден Во кошничкаСпореди

Комбиниран фрижидер LG GBB 59PZDZS

0 %s од 5
(0)

– Положба на замрзнувач – доле
– Технологија – Total No Frost
– Енергетска класа A++
– Волумен на ладилникот 225 l


34,840.00 ден 39,590.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на еден производ