Маслени радијатори

-9% 4,790.00 ден 5,270.00 ден

GORENJE Електричен радијатор OR2000MM

-13% 4,449.00 ден 5,099.00 ден

ISKRA маслен радијатор YL-B07FT-11

-15% 3,990.00 ден 4,690.00 ден

ISKRA маслен радијатор YL-B28-11

-12% 3,318.00 ден 3,770.00 ден

LIAL Радијатор NST-BF13

4,790.00 ден 5,270.00 ден

GORENJE Електричен радијатор OR2000MM

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19457
 • Место на употреба: Собен
 • Моќност на греачот: 2.000 W
 • Број на ребра: 9
 • Димензии (ШxВxД): 28 × 64 × 42,5 cm
Во кошничкаСпореди
4,449.00 ден 5,099.00 ден

ISKRA маслен радијатор YL-B07FT-11

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– 3 топлински поставки 800W / 1200W / 2500W + вентилатор 400W
– 11 ребра за греење
– 24ч тајмер

Во кошничкаСпореди
3,990.00 ден 4,690.00 ден

ISKRA маслен радијатор YL-B28-11

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– 3 подесувања на топлина 800W / 1200W / 2500W
– Поставување на термостат
– Тројна заштита од прегревање

Во кошничкаСпореди
3,318.00 ден 3,770.00 ден

LIAL Радијатор NST-BF13

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16390
 • Погоден за простории до 20m2
 • Моќ:  2 kW
 • Напојување 220V
 • Механички термостат
Во кошничкаСпореди

GORENJE Електричен радијатор OR2000MM

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Место на употреба: Собен
 • Моќност на греачот: 2.000 W
 • Број на ребра: 9
 • Димензии (ШxВxД): 28 × 64 × 42,5 cm
Шифра: 19457
4,790.00 ден 5,270.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA маслен радијатор YL-B07FT-11

0 %s од 5
(0)
Iskra

– 3 топлински поставки 800W / 1200W / 2500W + вентилатор 400W
– 11 ребра за греење
– 24ч тајмер

Шифра: Нема
4,449.00 ден 5,099.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA маслен радијатор YL-B28-11

0 %s од 5
(0)
Iskra

– 3 подесувања на топлина 800W / 1200W / 2500W
– Поставување на термостат
– Тројна заштита од прегревање

Шифра: Нема
3,990.00 ден 4,690.00 ден Во кошничкаСпореди

LIAL Радијатор NST-BF13

0 %s од 5
(0)
Lial
 • Погоден за простории до 20m2
 • Моќ:  2 kW
 • Напојување 220V
 • Механички термостат
Шифра: 16390
3,318.00 ден 3,770.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Електричен радијатор OR2000MM

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Место на употреба: Собен
 • Моќност на греачот: 2.000 W
 • Број на ребра: 9
 • Димензии (ШxВxД): 28 × 64 × 42,5 cm
4,790.00 ден 5,270.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA маслен радијатор YL-B07FT-11

0 %s од 5
(0)
Iskra

– 3 топлински поставки 800W / 1200W / 2500W + вентилатор 400W
– 11 ребра за греење
– 24ч тајмер

4,449.00 ден 5,099.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA маслен радијатор YL-B28-11

0 %s од 5
(0)
Iskra

– 3 подесувања на топлина 800W / 1200W / 2500W
– Поставување на термостат
– Тројна заштита од прегревање

3,990.00 ден 4,690.00 ден Во кошничкаСпореди

LIAL Радијатор NST-BF13

0 %s од 5
(0)
Lial
 • Погоден за простории до 20m2
 • Моќ:  2 kW
 • Напојување 220V
 • Механички термостат
3,318.00 ден 3,770.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Електричен радијатор OR2000MM

0 %s од 5
(0)
 • Место на употреба: Собен
 • Моќност на греачот: 2.000 W
 • Број на ребра: 9
 • Димензии (ШxВxД): 28 × 64 × 42,5 cm
4,790.00 ден 5,270.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA маслен радијатор YL-B07FT-11

0 %s од 5
(0)

– 3 топлински поставки 800W / 1200W / 2500W + вентилатор 400W
– 11 ребра за греење
– 24ч тајмер

4,449.00 ден 5,099.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA маслен радијатор YL-B28-11

0 %s од 5
(0)

– 3 подесувања на топлина 800W / 1200W / 2500W
– Поставување на термостат
– Тројна заштита од прегревање

3,990.00 ден 4,690.00 ден Во кошничкаСпореди

LIAL Радијатор NST-BF13

0 %s од 5
(0)
 • Погоден за простории до 20m2
 • Моќ:  2 kW
 • Напојување 220V
 • Механички термостат
3,318.00 ден 3,770.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на еден резултат