Конвектори

-10% 4,690.00 ден 5,220.00 ден

AEG HAUSTECHNIK Конвектор WKL 1003 S

-12% 2,190.00 ден 2,500.00 ден

DYNAMIC Конвектор 8256

-24% 2,190.00 ден 2,890.00 ден

ISKRA конвекторска греалка DL08 Turbo and Timer

-12% 2,499.00 ден 2,840.00 ден

KONCAR Конвектор EKG 1000

-12% 3,140.00 ден 3,560.00 ден

KONCAR Конвектор EKG 1500

-12% 3,450.00 ден 3,920.00 ден

KONCAR Конвектор EKG 2000

-12% 3,810.00 ден 4,330.00 ден

KONCAR Конвектор EKG 2500

-10% 6,260.00 ден 6,960.00 ден

STIEBEL ELTRON Конвектор CK 20S

-10% 6,520.00 ден 7,240.00 ден

STIEBEL ELTRON Конвектор CK 20Trend

-10% 6,520.00 ден 7,250.00 ден

STIEBEL ELTRON Конвектор CNS 250 S

-12% 6,999.00 ден 7,990.00 ден

STIEBEL ELTRON Конвектор CNS 300 S

4,690.00 ден 5,220.00 ден

AEG HAUSTECHNIK Конвектор WKL 1003 S

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19140
 • Јачина 1 kw
 • Модерен тенок и рамен дизајн
 • Безшумност при работа
 • Електричен приклучок 220-240 VВо кошничкаСпореди
2,190.00 ден 2,500.00 ден

DYNAMIC Конвектор 8256

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11504
 • Боја: бела
 • Јачина: 2500 W
 • Автоматска регулација на температурата
 • ТермостатПрочитај повеќеСпореди
2,190.00 ден 2,890.00 ден

ISKRA конвекторска греалка DL08 Turbo and Timer

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Моќност: 1700-2000W
– Напон: 220V-240V ~ 50 / 60Hz
– Самостоен


Во кошничкаСпореди
2,499.00 ден 2,840.00 ден

KONCAR Конвектор EKG 1000

0 %s од 5
(0)
Шифра: 20364
 • Боја: бела
 • Јачина: 1000 W
 • ТермостатВо кошничкаСпореди
3,140.00 ден 3,560.00 ден

KONCAR Конвектор EKG 1500

0 %s од 5
(0)
Шифра: 20365
 • Боја: бела
 • Јачина: 1500 W
 • ТермостатПрочитај повеќеСпореди
3,450.00 ден 3,920.00 ден

KONCAR Конвектор EKG 2000

0 %s од 5
(0)
Шифра: 20366
 • Боја: бела
 • Јачина: 2000 W
 • ТермостатВо кошничкаСпореди
3,810.00 ден 4,330.00 ден

KONCAR Конвектор EKG 2500

0 %s од 5
(0)
Шифра: 20367
 • Боја: бела
 • Јачина: 2500 W
 • ТермостатВо кошничкаСпореди
6,260.00 ден 6,960.00 ден

STIEBEL ELTRON Конвектор CK 20S

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12505
 • Многу брзо загревање на бањи или кујни
 • Јачина 2 kw
 • Модерен тенок и рамен дизајн
 • Електричен приклучок 220-240 VПрочитај повеќеСпореди
6,520.00 ден 7,240.00 ден

STIEBEL ELTRON Конвектор CK 20Trend

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12505-1
 • Многу брзо загревање на бањи или кујни
 • Јачина 2 kw
 • Модерен тенок и рамен дизајн
 • Електричен приклучок 220-240 VПрочитај повеќеСпореди
6,520.00 ден 7,250.00 ден

STIEBEL ELTRON Конвектор CNS 250 S

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12561
 • Јачина 2,5 kw
 • Модерен тенок и рамен дизајн
 • Безшумност при работа
 • Електричен приклучок : 220-240 VПрочитај повеќеСпореди
6,999.00 ден 7,990.00 ден

STIEBEL ELTRON Конвектор CNS 300 S

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12563
 • Јачина 3 kw
 • Модерен тенок и рамен дизајн
 • Безшумност при работа
 • Електричен приклучок 220-240 VПрочитај повеќеСпореди

AEG HAUSTECHNIK Конвектор WKL 1003 S

0 %s од 5
(0)
AEG haustechnik
 • Јачина 1 kw
 • Модерен тенок и рамен дизајн
 • Безшумност при работа
 • Електричен приклучок 220-240 VШифра: 19140
4,690.00 ден 5,220.00 ден Во кошничкаСпореди

DYNAMIC Конвектор 8256

0 %s од 5
(0)
Dynamic
 • Боја: бела
 • Јачина: 2500 W
 • Автоматска регулација на температурата
 • ТермостатШифра: 11504
Достапност:

Нема на залиха

2,190.00 ден 2,500.00 ден Прочитај повеќеСпореди

ISKRA конвекторска греалка DL08 Turbo and Timer

0 %s од 5
(0)
Iskra

– Моќност: 1700-2000W
– Напон: 220V-240V ~ 50 / 60Hz
– Самостоен


Шифра: Нема
2,190.00 ден 2,890.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Конвектор EKG 1000

0 %s од 5
(0)
Končar
 • Боја: бела
 • Јачина: 1000 W
 • ТермостатШифра: 20364
2,499.00 ден 2,840.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Конвектор EKG 1500

0 %s од 5
(0)
Končar
 • Боја: бела
 • Јачина: 1500 W
 • ТермостатШифра: 20365
Достапност:

Нема на залиха

3,140.00 ден 3,560.00 ден Прочитај повеќеСпореди

KONCAR Конвектор EKG 2000

0 %s од 5
(0)
Končar
 • Боја: бела
 • Јачина: 2000 W
 • ТермостатШифра: 20366
3,450.00 ден 3,920.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Конвектор EKG 2500

0 %s од 5
(0)
Končar
 • Боја: бела
 • Јачина: 2500 W
 • ТермостатШифра: 20367
3,810.00 ден 4,330.00 ден Во кошничкаСпореди

STIEBEL ELTRON Конвектор CK 20S

0 %s од 5
(0)
Stiebel Eltron
 • Многу брзо загревање на бањи или кујни
 • Јачина 2 kw
 • Модерен тенок и рамен дизајн
 • Електричен приклучок 220-240 VШифра: 12505
Достапност:

Нема на залиха

6,260.00 ден 6,960.00 ден Прочитај повеќеСпореди

STIEBEL ELTRON Конвектор CK 20Trend

0 %s од 5
(0)
Stiebel Eltron
 • Многу брзо загревање на бањи или кујни
 • Јачина 2 kw
 • Модерен тенок и рамен дизајн
 • Електричен приклучок 220-240 VШифра: 12505-1
Достапност:

Нема на залиха

6,520.00 ден 7,240.00 ден Прочитај повеќеСпореди

STIEBEL ELTRON Конвектор CNS 250 S

0 %s од 5
(0)
Stiebel Eltron
 • Јачина 2,5 kw
 • Модерен тенок и рамен дизајн
 • Безшумност при работа
 • Електричен приклучок : 220-240 VШифра: 12561
Достапност:

Нема на залиха

6,520.00 ден 7,250.00 ден Прочитај повеќеСпореди

STIEBEL ELTRON Конвектор CNS 300 S

0 %s од 5
(0)
Stiebel Eltron
 • Јачина 3 kw
 • Модерен тенок и рамен дизајн
 • Безшумност при работа
 • Електричен приклучок 220-240 VШифра: 12563
Достапност:

Нема на залиха

6,999.00 ден 7,990.00 ден Прочитај повеќеСпореди

AEG HAUSTECHNIK Конвектор WKL 1003 S

0 %s од 5
(0)
AEG haustechnik
 • Јачина 1 kw
 • Модерен тенок и рамен дизајн
 • Безшумност при работа
 • Електричен приклучок 220-240 V4,690.00 ден 5,220.00 ден Во кошничкаСпореди

DYNAMIC Конвектор 8256

0 %s од 5
(0)
Dynamic
 • Боја: бела
 • Јачина: 2500 W
 • Автоматска регулација на температурата
 • ТермостатДостапност:

Нема на залиха

2,190.00 ден 2,500.00 ден Прочитај повеќеСпореди

ISKRA конвекторска греалка DL08 Turbo and Timer

0 %s од 5
(0)
Iskra

– Моќност: 1700-2000W
– Напон: 220V-240V ~ 50 / 60Hz
– Самостоен


2,190.00 ден 2,890.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Конвектор EKG 1000

0 %s од 5
(0)
Končar
 • Боја: бела
 • Јачина: 1000 W
 • Термостат2,499.00 ден 2,840.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Конвектор EKG 1500

0 %s од 5
(0)
Končar
 • Боја: бела
 • Јачина: 1500 W
 • ТермостатДостапност:

Нема на залиха

3,140.00 ден 3,560.00 ден Прочитај повеќеСпореди

KONCAR Конвектор EKG 2000

0 %s од 5
(0)
Končar
 • Боја: бела
 • Јачина: 2000 W
 • Термостат3,450.00 ден 3,920.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Конвектор EKG 2500

0 %s од 5
(0)
Končar
 • Боја: бела
 • Јачина: 2500 W
 • Термостат3,810.00 ден 4,330.00 ден Во кошничкаСпореди

STIEBEL ELTRON Конвектор CK 20S

0 %s од 5
(0)
Stiebel Eltron
 • Многу брзо загревање на бањи или кујни
 • Јачина 2 kw
 • Модерен тенок и рамен дизајн
 • Електричен приклучок 220-240 VДостапност:

Нема на залиха

6,260.00 ден 6,960.00 ден Прочитај повеќеСпореди

STIEBEL ELTRON Конвектор CK 20Trend

0 %s од 5
(0)
Stiebel Eltron
 • Многу брзо загревање на бањи или кујни
 • Јачина 2 kw
 • Модерен тенок и рамен дизајн
 • Електричен приклучок 220-240 VДостапност:

Нема на залиха

6,520.00 ден 7,240.00 ден Прочитај повеќеСпореди

STIEBEL ELTRON Конвектор CNS 250 S

0 %s од 5
(0)
Stiebel Eltron
 • Јачина 2,5 kw
 • Модерен тенок и рамен дизајн
 • Безшумност при работа
 • Електричен приклучок : 220-240 VДостапност:

Нема на залиха

6,520.00 ден 7,250.00 ден Прочитај повеќеСпореди

STIEBEL ELTRON Конвектор CNS 300 S

0 %s од 5
(0)
Stiebel Eltron
 • Јачина 3 kw
 • Модерен тенок и рамен дизајн
 • Безшумност при работа
 • Електричен приклучок 220-240 VДостапност:

Нема на залиха

6,999.00 ден 7,990.00 ден Прочитај повеќеСпореди

AEG HAUSTECHNIK Конвектор WKL 1003 S

0 %s од 5
(0)
 • Јачина 1 kw
 • Модерен тенок и рамен дизајн
 • Безшумност при работа
 • Електричен приклучок 220-240 V4,690.00 ден 5,220.00 ден Во кошничкаСпореди

DYNAMIC Конвектор 8256

0 %s од 5
(0)
 • Боја: бела
 • Јачина: 2500 W
 • Автоматска регулација на температурата
 • Термостат2,190.00 ден 2,500.00 ден Прочитај повеќеСпореди

ISKRA конвекторска греалка DL08 Turbo and Timer

0 %s од 5
(0)

– Моќност: 1700-2000W
– Напон: 220V-240V ~ 50 / 60Hz
– Самостоен


2,190.00 ден 2,890.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Конвектор EKG 1000

0 %s од 5
(0)
 • Боја: бела
 • Јачина: 1000 W
 • Термостат2,499.00 ден 2,840.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Конвектор EKG 1500

0 %s од 5
(0)
 • Боја: бела
 • Јачина: 1500 W
 • Термостат3,140.00 ден 3,560.00 ден Прочитај повеќеСпореди

KONCAR Конвектор EKG 2000

0 %s од 5
(0)
 • Боја: бела
 • Јачина: 2000 W
 • Термостат3,450.00 ден 3,920.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Конвектор EKG 2500

0 %s од 5
(0)
 • Боја: бела
 • Јачина: 2500 W
 • Термостат3,810.00 ден 4,330.00 ден Во кошничкаСпореди

STIEBEL ELTRON Конвектор CK 20S

0 %s од 5
(0)
 • Многу брзо загревање на бањи или кујни
 • Јачина 2 kw
 • Модерен тенок и рамен дизајн
 • Електричен приклучок 220-240 V6,260.00 ден 6,960.00 ден Прочитај повеќеСпореди

STIEBEL ELTRON Конвектор CK 20Trend

0 %s од 5
(0)
 • Многу брзо загревање на бањи или кујни
 • Јачина 2 kw
 • Модерен тенок и рамен дизајн
 • Електричен приклучок 220-240 V6,520.00 ден 7,240.00 ден Прочитај повеќеСпореди

STIEBEL ELTRON Конвектор CNS 250 S

0 %s од 5
(0)
 • Јачина 2,5 kw
 • Модерен тенок и рамен дизајн
 • Безшумност при работа
 • Електричен приклучок : 220-240 V6,520.00 ден 7,250.00 ден Прочитај повеќеСпореди

STIEBEL ELTRON Конвектор CNS 300 S

0 %s од 5
(0)
 • Јачина 3 kw
 • Модерен тенок и рамен дизајн
 • Безшумност при работа
 • Електричен приклучок 220-240 V6,999.00 ден 7,990.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Прикажување на еден резултат