Радио будилници

-12% 1,150.00 ден 1,310.00 ден

SENCOR Будилник SDC 4400W

-12% 1,130.00 ден 1,290.00 ден

SENCOR Будилник SRC 136B

-12% 1,610.00 ден 1,830.00 ден

SENCOR Будилник SRC 170 OR

-12% 1,530.00 ден 1,740.00 ден

SENCOR Будилник SRC 3100 B

1,150.00 ден 1,310.00 ден

SENCOR Будилник SDC 4400W

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17439
 • Боја: бела
 • USB полнач
 • Двоен алармВо кошничкаСпореди
1,130.00 ден 1,290.00 ден

SENCOR Будилник SRC 136B

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17860
 • Радио будилник
 • Боја: црна
 • PLL FM радио
 • 0,6 ” LED дисплеј (1,5 см)Во кошничкаСпореди
1,610.00 ден 1,830.00 ден

SENCOR Будилник SRC 170 OR

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17860-1

– Дигитален показател на часот и фреквенцијата
– Година/месец/датум
– LED дисплеј 1,2″ (3 cm)
– PLL FM Radio


Во кошничкаСпореди
1,530.00 ден 1,740.00 ден

SENCOR Будилник SRC 3100 B

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– PLL FM Radio со 10 мемориски станици
– FM ресивер 87.5 – 108 MHz
– Amber LED дисплеј 0.9″


Во кошничкаСпореди

SENCOR Будилник SDC 4400W

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја: бела
 • USB полнач
 • Двоен алармШифра: 17439
1,150.00 ден 1,310.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Будилник SRC 136B

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Радио будилник
 • Боја: црна
 • PLL FM радио
 • 0,6 ” LED дисплеј (1,5 см)Шифра: 17860
1,130.00 ден 1,290.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Будилник SRC 170 OR

0 %s од 5
(0)
Sencor

– Дигитален показател на часот и фреквенцијата
– Година/месец/датум
– LED дисплеј 1,2″ (3 cm)
– PLL FM Radio


Шифра: 17860-1
1,610.00 ден 1,830.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Будилник SRC 3100 B

0 %s од 5
(0)
Sencor

– PLL FM Radio со 10 мемориски станици
– FM ресивер 87.5 – 108 MHz
– Amber LED дисплеј 0.9″


Шифра: Нема
1,530.00 ден 1,740.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Будилник SDC 4400W

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја: бела
 • USB полнач
 • Двоен аларм1,150.00 ден 1,310.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Будилник SRC 136B

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Радио будилник
 • Боја: црна
 • PLL FM радио
 • 0,6 ” LED дисплеј (1,5 см)1,130.00 ден 1,290.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Будилник SRC 170 OR

0 %s од 5
(0)
Sencor

– Дигитален показател на часот и фреквенцијата
– Година/месец/датум
– LED дисплеј 1,2″ (3 cm)
– PLL FM Radio


1,610.00 ден 1,830.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Будилник SRC 3100 B

0 %s од 5
(0)
Sencor

– PLL FM Radio со 10 мемориски станици
– FM ресивер 87.5 – 108 MHz
– Amber LED дисплеј 0.9″


1,530.00 ден 1,740.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Будилник SDC 4400W

0 %s од 5
(0)
 • Боја: бела
 • USB полнач
 • Двоен аларм1,150.00 ден 1,310.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Будилник SRC 136B

0 %s од 5
(0)
 • Радио будилник
 • Боја: црна
 • PLL FM радио
 • 0,6 ” LED дисплеј (1,5 см)1,130.00 ден 1,290.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Будилник SRC 170 OR

0 %s од 5
(0)

– Дигитален показател на часот и фреквенцијата
– Година/месец/датум
– LED дисплеј 1,2″ (3 cm)
– PLL FM Radio


1,610.00 ден 1,830.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Будилник SRC 3100 B

0 %s од 5
(0)

– PLL FM Radio со 10 мемориски станици
– FM ресивер 87.5 – 108 MHz
– Amber LED дисплеј 0.9″


1,530.00 ден 1,740.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на еден резултат