Фенови

-12% 1,480.00 ден 1,680.00 ден

AEG Фен HT 5686

-23% 1,380.00 ден 1,800.00 ден

BOSCH Фен PHD 1150

-13% 1,330.00 ден 1,520.00 ден

BOSCH Фен PHD 2511

-13% 1,330.00 ден 1,520.00 ден

BOSCH Фен PHD 2511B

-12% 990.00 ден 1,130.00 ден

CLATRONIC Фен HTD 3012

-12% 1,230.00 ден 1,400.00 ден

CLATRONIC Фен HTD 3315

-19% 1,070.00 ден 1,320.00 ден

ECG Фен VV 116

-15% 1,650.00 ден 1,950.00 ден

GORENJE Фен HD203BG

-14% 2,050.00 ден 2,380.00 ден

GORENJE Фен HD215PR

-12% 1,150.00 ден 1,310.00 ден

SENCOR Фен SHD 108VT

-13% 690.00 ден 790.00 ден

SENCOR Фен SHD 40 B

-13% 690.00 ден 790.00 ден

SENCOR Фен SHD 40 G

-12% 740.00 ден 840.00 ден

SENCOR Фен SHD 6400 B

-12% 740.00 ден 840.00 ден

SENCOR Фен SHD 6400 V

-12% 1,120.00 ден 1,270.00 ден

SENCOR Фен SHD 6600

-12% 1,120.00 ден 1,270.00 ден

SENCOR Фен SHD 6600 V

-12% 1,120.00 ден 1,270.00 ден

SENCOR Фен SHD 6600 W

-12% 1,020.00 ден 1,160.00 ден

SENCOR Фен SHD 7120WH

-12% 1,370.00 ден 1,560.00 ден

SENCOR Фен SHD 7221GR

-12% 2,430.00 ден 2,760.00 ден

SENCOR Фен SHD 8271VT

1,480.00 ден 1,680.00 ден

AEG Фен HT 5686

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19416
 • Боја: бела
 • Заштита од прегрејување
 • Ладно дување – COOL SHOT
 • Приклучна сила : 1800 WВо кошничкаСпореди
1,380.00 ден 1,800.00 ден

BOSCH Фен PHD 1150

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16589
 • Боја: Црвена цреша
 • Заштита од прегрејување
 • Двостепенско бирање на температурата
 • Приклучна сила : 1200 WВо кошничкаСпореди
1,330.00 ден 1,520.00 ден

BOSCH Фен PHD 2511

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16593
 • Боја: Црна
 • Заштита од прегрејување
 • Тристпенско бирање на температурата
 • Приклучна сила : 1800 WПрочитај повеќеСпореди
1,330.00 ден 1,520.00 ден

BOSCH Фен PHD 2511B

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16594
 • Боја:црна
 • Приклучна сила : 1800 W
 • Тристпенско бирање на температурата
 • Заштита од прегрејувањеПрочитај повеќеСпореди
990.00 ден 1,130.00 ден

CLATRONIC Фен HTD 3012

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14846
 • Боја : бела
 • Избор на 3 температури
 • Cool Shot копче
 • Приклучна сила: 2100WВо кошничкаСпореди
1,230.00 ден 1,400.00 ден

CLATRONIC Фен HTD 3315

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14849
 • Боја: бела
 • Заштита од прегрејување
 • Дифузер и насочувач
 • Приклучна сила : 2000 WПрочитај повеќеСпореди
1,070.00 ден 1,320.00 ден

ECG Фен VV 116

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18921
 • Боја: црна / розе
 • Заштита од прегрејување
 • Дифузер
 • Приклучна сила : 2000 WВо кошничкаСпореди
1,650.00 ден 1,950.00 ден

GORENJE Фен HD203BG

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14507
 • Приклучна сила : 2000 W
 • Заштита од прегревање
 • Дополнителна нега со јонизатор
 • Филтер кој се отстрануваПрочитај повеќеСпореди
2,050.00 ден 2,380.00 ден

GORENJE Фен HD215PR

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14508
 • Приклучна сила : 2200 W
 • Заштита од прегревање
 • Дополнителна нега со јонизатор
 • Филтер кој се отстрануваВо кошничкаСпореди
1,150.00 ден 1,310.00 ден

SENCOR Фен SHD 108VT

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17562
 • Боја: црна/виолетова
 • Заштита од прегрејување
 • Насочувач за воздух и дифузер
 • Приклучна сила : 2000 WВо кошничкаСпореди
690.00 ден 790.00 ден

SENCOR Фен SHD 40 B

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17564
 • Боја: бело / сина
 • Приклучна сила : 1200 W
 • 2 брзини
 • Вклучен е насочувач за воздухВо кошничкаСпореди
690.00 ден 790.00 ден

SENCOR Фен SHD 40 G

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17563
 • Боја: бело / сина
 • Приклучна сила : 1200 W
 • 2 брзини
 • Вклучен е насочувач за воздухВо кошничкаСпореди
740.00 ден 840.00 ден

SENCOR Фен SHD 6400 B

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17566
 • Боја: црнo / љиљакова
 • Приклучна сила : 850 W
 • Рачка која се преклопува
 • Вклучен е насочувач за воздухВо кошничкаСпореди
740.00 ден 840.00 ден

SENCOR Фен SHD 6400 V

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17565
 • Боја: црнo / љиљакова
 • Приклучна сила : 850 W
 • Рачка која се преклопува
 • Вклучен е насочувач за воздухВо кошничкаСпореди
1,120.00 ден 1,270.00 ден

SENCOR Фен SHD 6600

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17569
 • Боја: црвена
 • Приклучна сила : 2000 W
 • Вклучен е насочувач за воздух
 • Заштита од прегрејувањеВо кошничкаСпореди
1,120.00 ден 1,270.00 ден

SENCOR Фен SHD 6600 V

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17570
 • Боја: виолетова
 • Приклучна сила : 2000 W
 • Вклучен е насочувач за воздух
 • Заштита од прегрејувањеВо кошничкаСпореди
1,120.00 ден 1,270.00 ден

SENCOR Фен SHD 6600 W

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17571
 • Боја: бела
 • Приклучна сила : 2000 W
 • Вклучен е насочувач за воздух
 • Заштита од прегрејувањеВо кошничкаСпореди
1,020.00 ден 1,160.00 ден

SENCOR Фен SHD 7120WH

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17572
 • Ултра-лесен дизајн
 • Боја: бела
 • Приклучна сила : 2000 W
 • 2 брзиниВо кошничкаСпореди
1,370.00 ден 1,560.00 ден

SENCOR Фен SHD 7221GR

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17573
 • Ултра-лесен дизајн
 • Боја: бела/зелена
 • Приклучна сила : 1800 W
 • 2 брзиниВо кошничкаСпореди
2,430.00 ден 2,760.00 ден

SENCOR Фен SHD 8271VT

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Број на температури 3
– 2 додатока
– 2 брзини


Во кошничкаСпореди

AEG Фен HT 5686

0 %s од 5
(0)
AEG
 • Боја: бела
 • Заштита од прегрејување
 • Ладно дување – COOL SHOT
 • Приклучна сила : 1800 WШифра: 19416
1,480.00 ден 1,680.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Фен PHD 1150

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: Црвена цреша
 • Заштита од прегрејување
 • Двостепенско бирање на температурата
 • Приклучна сила : 1200 WШифра: 16589
1,380.00 ден 1,800.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Фен PHD 2511

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: Црна
 • Заштита од прегрејување
 • Тристпенско бирање на температурата
 • Приклучна сила : 1800 WШифра: 16593
Достапност:

Нема на залиха

1,330.00 ден 1,520.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Фен PHD 2511B

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја:црна
 • Приклучна сила : 1800 W
 • Тристпенско бирање на температурата
 • Заштита од прегрејувањеШифра: 16594
Достапност:

Нема на залиха

1,330.00 ден 1,520.00 ден Прочитај повеќеСпореди

CLATRONIC Фен HTD 3012

0 %s од 5
(0)
Clatronic
 • Боја : бела
 • Избор на 3 температури
 • Cool Shot копче
 • Приклучна сила: 2100WШифра: 14846
990.00 ден 1,130.00 ден Во кошничкаСпореди

CLATRONIC Фен HTD 3315

0 %s од 5
(0)
Clatronic
 • Боја: бела
 • Заштита од прегрејување
 • Дифузер и насочувач
 • Приклучна сила : 2000 WШифра: 14849
Достапност:

Нема на залиха

1,230.00 ден 1,400.00 ден Прочитај повеќеСпореди

ECG Фен VV 116

0 %s од 5
(0)
 • Боја: црна / розе
 • Заштита од прегрејување
 • Дифузер
 • Приклучна сила : 2000 WШифра: 18921
1,070.00 ден 1,320.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Фен HD203BG

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Приклучна сила : 2000 W
 • Заштита од прегревање
 • Дополнителна нега со јонизатор
 • Филтер кој се отстрануваШифра: 14507
Достапност:

Нема на залиха

1,650.00 ден 1,950.00 ден Прочитај повеќеСпореди

GORENJE Фен HD215PR

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Приклучна сила : 2200 W
 • Заштита од прегревање
 • Дополнителна нега со јонизатор
 • Филтер кој се отстрануваШифра: 14508
2,050.00 ден 2,380.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Фен SHD 108VT

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја: црна/виолетова
 • Заштита од прегрејување
 • Насочувач за воздух и дифузер
 • Приклучна сила : 2000 WШифра: 17562
1,150.00 ден 1,310.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Фен SHD 40 B

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја: бело / сина
 • Приклучна сила : 1200 W
 • 2 брзини
 • Вклучен е насочувач за воздухШифра: 17564
690.00 ден 790.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Фен SHD 40 G

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја: бело / сина
 • Приклучна сила : 1200 W
 • 2 брзини
 • Вклучен е насочувач за воздухШифра: 17563
690.00 ден 790.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Фен SHD 6400 B

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја: црнo / љиљакова
 • Приклучна сила : 850 W
 • Рачка која се преклопува
 • Вклучен е насочувач за воздухШифра: 17566
740.00 ден 840.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Фен SHD 6400 V

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја: црнo / љиљакова
 • Приклучна сила : 850 W
 • Рачка која се преклопува
 • Вклучен е насочувач за воздухШифра: 17565
740.00 ден 840.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Фен SHD 6600

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја: црвена
 • Приклучна сила : 2000 W
 • Вклучен е насочувач за воздух
 • Заштита од прегрејувањеШифра: 17569
1,120.00 ден 1,270.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Фен SHD 6600 V

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја: виолетова
 • Приклучна сила : 2000 W
 • Вклучен е насочувач за воздух
 • Заштита од прегрејувањеШифра: 17570
1,120.00 ден 1,270.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Фен SHD 6600 W

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја: бела
 • Приклучна сила : 2000 W
 • Вклучен е насочувач за воздух
 • Заштита од прегрејувањеШифра: 17571
1,120.00 ден 1,270.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Фен SHD 7120WH

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Ултра-лесен дизајн
 • Боја: бела
 • Приклучна сила : 2000 W
 • 2 брзиниШифра: 17572
1,020.00 ден 1,160.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Фен SHD 7221GR

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Ултра-лесен дизајн
 • Боја: бела/зелена
 • Приклучна сила : 1800 W
 • 2 брзиниШифра: 17573
1,370.00 ден 1,560.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Фен SHD 8271VT

0 %s од 5
(0)
Sencor

– Број на температури 3
– 2 додатока
– 2 брзини


Шифра: Нема
2,430.00 ден 2,760.00 ден Во кошничкаСпореди

AEG Фен HT 5686

0 %s од 5
(0)
AEG
 • Боја: бела
 • Заштита од прегрејување
 • Ладно дување – COOL SHOT
 • Приклучна сила : 1800 W1,480.00 ден 1,680.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Фен PHD 1150

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: Црвена цреша
 • Заштита од прегрејување
 • Двостепенско бирање на температурата
 • Приклучна сила : 1200 W1,380.00 ден 1,800.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Фен PHD 2511

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: Црна
 • Заштита од прегрејување
 • Тристпенско бирање на температурата
 • Приклучна сила : 1800 WДостапност:

Нема на залиха

1,330.00 ден 1,520.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Фен PHD 2511B

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја:црна
 • Приклучна сила : 1800 W
 • Тристпенско бирање на температурата
 • Заштита од прегрејувањеДостапност:

Нема на залиха

1,330.00 ден 1,520.00 ден Прочитај повеќеСпореди

CLATRONIC Фен HTD 3012

0 %s од 5
(0)
Clatronic
 • Боја : бела
 • Избор на 3 температури
 • Cool Shot копче
 • Приклучна сила: 2100W990.00 ден 1,130.00 ден Во кошничкаСпореди

CLATRONIC Фен HTD 3315

0 %s од 5
(0)
Clatronic
 • Боја: бела
 • Заштита од прегрејување
 • Дифузер и насочувач
 • Приклучна сила : 2000 WДостапност:

Нема на залиха

1,230.00 ден 1,400.00 ден Прочитај повеќеСпореди

ECG Фен VV 116

0 %s од 5
(0)
 • Боја: црна / розе
 • Заштита од прегрејување
 • Дифузер
 • Приклучна сила : 2000 W1,070.00 ден 1,320.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Фен HD203BG

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Приклучна сила : 2000 W
 • Заштита од прегревање
 • Дополнителна нега со јонизатор
 • Филтер кој се отстрануваДостапност:

Нема на залиха

1,650.00 ден 1,950.00 ден Прочитај повеќеСпореди

GORENJE Фен HD215PR

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Приклучна сила : 2200 W
 • Заштита од прегревање
 • Дополнителна нега со јонизатор
 • Филтер кој се отстранува2,050.00 ден 2,380.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Фен SHD 108VT

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја: црна/виолетова
 • Заштита од прегрејување
 • Насочувач за воздух и дифузер
 • Приклучна сила : 2000 W1,150.00 ден 1,310.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Фен SHD 40 B

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја: бело / сина
 • Приклучна сила : 1200 W
 • 2 брзини
 • Вклучен е насочувач за воздух690.00 ден 790.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Фен SHD 40 G

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја: бело / сина
 • Приклучна сила : 1200 W
 • 2 брзини
 • Вклучен е насочувач за воздух690.00 ден 790.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Фен SHD 6400 B

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја: црнo / љиљакова
 • Приклучна сила : 850 W
 • Рачка која се преклопува
 • Вклучен е насочувач за воздух740.00 ден 840.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Фен SHD 6400 V

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја: црнo / љиљакова
 • Приклучна сила : 850 W
 • Рачка која се преклопува
 • Вклучен е насочувач за воздух740.00 ден 840.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Фен SHD 6600

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја: црвена
 • Приклучна сила : 2000 W
 • Вклучен е насочувач за воздух
 • Заштита од прегрејување1,120.00 ден 1,270.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Фен SHD 6600 V

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја: виолетова
 • Приклучна сила : 2000 W
 • Вклучен е насочувач за воздух
 • Заштита од прегрејување1,120.00 ден 1,270.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Фен SHD 6600 W

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја: бела
 • Приклучна сила : 2000 W
 • Вклучен е насочувач за воздух
 • Заштита од прегрејување1,120.00 ден 1,270.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Фен SHD 7120WH

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Ултра-лесен дизајн
 • Боја: бела
 • Приклучна сила : 2000 W
 • 2 брзини1,020.00 ден 1,160.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Фен SHD 7221GR

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Ултра-лесен дизајн
 • Боја: бела/зелена
 • Приклучна сила : 1800 W
 • 2 брзини1,370.00 ден 1,560.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Фен SHD 8271VT

0 %s од 5
(0)
Sencor

– Број на температури 3
– 2 додатока
– 2 брзини


2,430.00 ден 2,760.00 ден Во кошничкаСпореди

AEG Фен HT 5686

0 %s од 5
(0)
 • Боја: бела
 • Заштита од прегрејување
 • Ладно дување – COOL SHOT
 • Приклучна сила : 1800 W1,480.00 ден 1,680.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Фен PHD 1150

0 %s од 5
(0)
 • Боја: Црвена цреша
 • Заштита од прегрејување
 • Двостепенско бирање на температурата
 • Приклучна сила : 1200 W1,380.00 ден 1,800.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Фен PHD 2511

0 %s од 5
(0)
 • Боја: Црна
 • Заштита од прегрејување
 • Тристпенско бирање на температурата
 • Приклучна сила : 1800 W1,330.00 ден 1,520.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Фен PHD 2511B

0 %s од 5
(0)
 • Боја:црна
 • Приклучна сила : 1800 W
 • Тристпенско бирање на температурата
 • Заштита од прегрејување1,330.00 ден 1,520.00 ден Прочитај повеќеСпореди

CLATRONIC Фен HTD 3012

0 %s од 5
(0)
 • Боја : бела
 • Избор на 3 температури
 • Cool Shot копче
 • Приклучна сила: 2100W990.00 ден 1,130.00 ден Во кошничкаСпореди

CLATRONIC Фен HTD 3315

0 %s од 5
(0)
 • Боја: бела
 • Заштита од прегрејување
 • Дифузер и насочувач
 • Приклучна сила : 2000 W1,230.00 ден 1,400.00 ден Прочитај повеќеСпореди

ECG Фен VV 116

0 %s од 5
(0)
 • Боја: црна / розе
 • Заштита од прегрејување
 • Дифузер
 • Приклучна сила : 2000 W1,070.00 ден 1,320.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Фен HD203BG

0 %s од 5
(0)
 • Приклучна сила : 2000 W
 • Заштита од прегревање
 • Дополнителна нега со јонизатор
 • Филтер кој се отстранува1,650.00 ден 1,950.00 ден Прочитај повеќеСпореди

GORENJE Фен HD215PR

0 %s од 5
(0)
 • Приклучна сила : 2200 W
 • Заштита од прегревање
 • Дополнителна нега со јонизатор
 • Филтер кој се отстранува2,050.00 ден 2,380.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Фен SHD 108VT

0 %s од 5
(0)
 • Боја: црна/виолетова
 • Заштита од прегрејување
 • Насочувач за воздух и дифузер
 • Приклучна сила : 2000 W1,150.00 ден 1,310.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Фен SHD 40 B

0 %s од 5
(0)
 • Боја: бело / сина
 • Приклучна сила : 1200 W
 • 2 брзини
 • Вклучен е насочувач за воздух690.00 ден 790.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Фен SHD 40 G

0 %s од 5
(0)
 • Боја: бело / сина
 • Приклучна сила : 1200 W
 • 2 брзини
 • Вклучен е насочувач за воздух690.00 ден 790.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Фен SHD 6400 B

0 %s од 5
(0)
 • Боја: црнo / љиљакова
 • Приклучна сила : 850 W
 • Рачка која се преклопува
 • Вклучен е насочувач за воздух740.00 ден 840.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Фен SHD 6400 V

0 %s од 5
(0)
 • Боја: црнo / љиљакова
 • Приклучна сила : 850 W
 • Рачка која се преклопува
 • Вклучен е насочувач за воздух740.00 ден 840.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Фен SHD 6600

0 %s од 5
(0)
 • Боја: црвена
 • Приклучна сила : 2000 W
 • Вклучен е насочувач за воздух
 • Заштита од прегрејување1,120.00 ден 1,270.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Фен SHD 6600 V

0 %s од 5
(0)
 • Боја: виолетова
 • Приклучна сила : 2000 W
 • Вклучен е насочувач за воздух
 • Заштита од прегрејување1,120.00 ден 1,270.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Фен SHD 6600 W

0 %s од 5
(0)
 • Боја: бела
 • Приклучна сила : 2000 W
 • Вклучен е насочувач за воздух
 • Заштита од прегрејување1,120.00 ден 1,270.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Фен SHD 7120WH

0 %s од 5
(0)
 • Ултра-лесен дизајн
 • Боја: бела
 • Приклучна сила : 2000 W
 • 2 брзини1,020.00 ден 1,160.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Фен SHD 7221GR

0 %s од 5
(0)
 • Ултра-лесен дизајн
 • Боја: бела/зелена
 • Приклучна сила : 1800 W
 • 2 брзини1,370.00 ден 1,560.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Фен SHD 8271VT

0 %s од 5
(0)

– Број на температури 3
– 2 додатока
– 2 брзини


2,430.00 ден 2,760.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажани 1–20 од 21 производи