Пегли и парни станици

-13% 1,590.00 ден 1,820.00 ден

DE LONGHI Пегла FXK 18

-13% 1,790.00 ден 2,050.00 ден

DE LONGHI Пегла FXK 20C

-12% 3,890.00 ден 4,430.00 ден

DE LONGHI Пегла FXK 23T

-12% 2,220.00 ден 2,520.00 ден

ELMA Пегла без пареа TP -001

-12% 1,810.00 ден 2,060.00 ден

ELMA Пегла без пареа TP -001

-12% 1,810.00 ден 2,060.00 ден

ELMA Пегла без пареа TP -001

-12% 1,810.00 ден 2,060.00 ден

ELMA Пегла без пареа TP -001

-12% 2,220.00 ден 2,520.00 ден

ELMA Пегла без пареа TP -001

-14% 2,190.00 ден 2,550.00 ден

GORENJE Пегла на пареа SIH 2200 TQC

-13% 1,290.00 ден 1,490.00 ден

GORENJE Пегла на пареа SIH1100TBT

-12% 2,190.00 ден 2,490.00 ден

SENCOR Вертикален пеглач на пареа SSI 0850RS

-12% 6,199.00 ден 7,040.00 ден

SENCOR Парна станица SSI 0710VT

-12% 1,350.00 ден 1,530.00 ден

SENCOR Патна пегла на пареа SSI 1050GR

-12% 1,130.00 ден 1,280.00 ден

SENCOR Пегла SSI 2027 BL

-12% 1,130.00 ден 1,280.00 ден

SENCOR Пегла SSI 2028 YL

-12% 1,270.00 ден 1,440.00 ден

SENCOR Пегла SSI 2800BL

-12% 2,499.00 ден 2,840.00 ден

SENCOR Пегла SSI 3520 RS

-12% 1,370.00 ден 1,560.00 ден

SENCOR Пегла SSI 5420RD

-12% 1,370.00 ден 1,560.00 ден

SENCOR Пегла SSI 5421TQ

-12% 1,840.00 ден 2,090.00 ден

SENCOR Пегла SSI 7710BL

1,590.00 ден 1,820.00 ден

DE LONGHI Пегла FXK 18

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13721
 • Вертикално испуштање на пареата
 • Индикатор на температура
 • Приклучна сила : 1800 W
 • Прозирен резервоар за вода 290 млВо кошничкаСпореди
1,790.00 ден 2,050.00 ден

DE LONGHI Пегла FXK 20C

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13722
 • Вертикално испуштање на пареата
 • Индикатор на температура
 • Приклучна сила : 2000 W
 • Прозирен резервоар за вода 290 млВо кошничкаСпореди
3,890.00 ден 4,430.00 ден

DE LONGHI Пегла FXK 23T

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13723
 • Вертикално испуштање на пареата
 • Индикатор на температура
 • Приклучна сила : 2300 W
 • Прозирен резервоар за вода 300 млВо кошничкаСпореди
2,220.00 ден 2,520.00 ден

ELMA Пегла без пареа TP -001

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18390
 • Боја : црна
 • Пегла без пареа
 • Приклучна сила : 1200 W
 • Рачка од бакелитВо кошничкаСпореди
1,810.00 ден 2,060.00 ден

ELMA Пегла без пареа TP -001

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18394
 • Боја : портокалова
 • Пегла без пареа
 • Приклучна сила : 1200 W
 • Рачка од бакелит

 

 


Во кошничкаСпореди
1,810.00 ден 2,060.00 ден

ELMA Пегла без пареа TP -001

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18395
 • Боја : зелена
 • Пегла без пареа
 • Приклучна сила : 1200 W
 • Рачка од бакелитВо кошничкаСпореди
1,810.00 ден 2,060.00 ден

ELMA Пегла без пареа TP -001

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18393
 • Боја : црвена
 • Пегла без пареа
 • Приклучна сила : 1200 W
 • Рачка од бакелитВо кошничкаСпореди
2,220.00 ден 2,520.00 ден

ELMA Пегла без пареа TP -001

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18392
 • Боја : бела
 • Пегла без пареа
 • Приклучна сила : 1200 W
 • Рачка од бакелитВо кошничкаСпореди
2,190.00 ден 2,550.00 ден

GORENJE Пегла на пареа SIH 2200 TQC

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Моќност на грејачот 2200 W
– Сад за вода 0.28 l
– Нивоа на моќност 3
– Постојана пареа 30


Во кошничкаСпореди
1,290.00 ден 1,490.00 ден

GORENJE Пегла на пареа SIH1100TBT

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Волумен на резервоарот за вода: 0,07 l
– Должина на приклучен кабел: 1,9 m
– Нето тежина на апаратот: 0,4 kg
– Приклучна моќ: 1.100 W


Прочитај повеќеСпореди
2,190.00 ден 2,490.00 ден

SENCOR Вертикален пеглач на пареа SSI 0850RS

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Моќност 1,200 W
– Високи перформанси на парниот систем со испуштање на 20 g/min
– Челична плоча
– Канистер за вода што се отстранува (волумен 260 ml)


Во кошничкаСпореди
6,199.00 ден 7,040.00 ден

SENCOR Парна станица SSI 0710VT

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Отсранлив канистер за вода од 2 L
– Спремна за работа под 1 минута
– Притисок 3 bar
– Исфрла пареа 100 g/min, 4 пати повеќе од стандардна пегла на пареа


Во кошничкаСпореди
1,350.00 ден 1,530.00 ден

SENCOR Патна пегла на пареа SSI 1050GR

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Моќност 1,100 W
– Моќна пареа со сила од 20 g/min
– Керамичка плоча
– Канистер за вода лесен за полнење (volume 75 ml)


Во кошничкаСпореди
1,130.00 ден 1,280.00 ден

SENCOR Пегла SSI 2027 BL

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17875
 • Боја :бело/ сина
 • Индикатор на температура
 • Приклучна сила : 1600 W
 • Прозирен резервоар за вода 200 млВо кошничкаСпореди
1,130.00 ден 1,280.00 ден

SENCOR Пегла SSI 2028 YL

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17876
 • Боја :бело/ жолта
 • Индикатор на температура
 • Приклучна сила : 1600 W
 • Прозирен резервоар за вода 200 млВо кошничкаСпореди
1,270.00 ден 1,440.00 ден

SENCOR Пегла SSI 2800BL

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Моќност 2,000 W
– Систем на пареа со високи перформанси 15 g/min
– Керамичка плоча
– Траснспарентен сад за вода кој лесно се полни (220 ml)


Во кошничкаСпореди
2,499.00 ден 2,840.00 ден

SENCOR Пегла SSI 3520 RS

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Моќност 3100 W
– Непрекината пареа 35 g/min
– Керамичка плоча
– Лесна за полнење со прозирен канистер (280 ml)


Во кошничкаСпореди
1,370.00 ден 1,560.00 ден

SENCOR Пегла SSI 5420RD

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17877
 • Боја :бело/ црвена
 • Индикатор на температура
 • Приклучна сила : 2200 W
 • Прозирен резервоар за вода 260 млВо кошничкаСпореди
1,370.00 ден 1,560.00 ден

SENCOR Пегла SSI 5421TQ

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17878
 • Боја :бело/ тиркизна
 • Индикатор на температура
 • Приклучна сила : 2200 W
 • Прозирен резервоар за вода 260 мл

 


Во кошничкаСпореди
1,840.00 ден 2,090.00 ден

SENCOR Пегла SSI 7710BL

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17879
 • Боја: сина
 • Приклучна сила : 2400 W
 • Прозирен резервоар за вода 300 мл
 • Индикатор на температураВо кошничкаСпореди

DE LONGHI Пегла FXK 18

0 %s од 5
(0)
De Longhi
 • Вертикално испуштање на пареата
 • Индикатор на температура
 • Приклучна сила : 1800 W
 • Прозирен резервоар за вода 290 млШифра: 13721
1,590.00 ден 1,820.00 ден Во кошничкаСпореди

DE LONGHI Пегла FXK 20C

0 %s од 5
(0)
De Longhi
 • Вертикално испуштање на пареата
 • Индикатор на температура
 • Приклучна сила : 2000 W
 • Прозирен резервоар за вода 290 млШифра: 13722
1,790.00 ден 2,050.00 ден Во кошничкаСпореди

DE LONGHI Пегла FXK 23T

0 %s од 5
(0)
De Longhi
 • Вертикално испуштање на пареата
 • Индикатор на температура
 • Приклучна сила : 2300 W
 • Прозирен резервоар за вода 300 млШифра: 13723
3,890.00 ден 4,430.00 ден Во кошничкаСпореди

ELMA Пегла без пареа TP -001

0 %s од 5
(0)
Cezar plus
 • Боја : црна
 • Пегла без пареа
 • Приклучна сила : 1200 W
 • Рачка од бакелитШифра: 18390
2,220.00 ден 2,520.00 ден Во кошничкаСпореди

ELMA Пегла без пареа TP -001

0 %s од 5
(0)
Cezar plus
 • Боја : портокалова
 • Пегла без пареа
 • Приклучна сила : 1200 W
 • Рачка од бакелит

 

 


Шифра: 18394
1,810.00 ден 2,060.00 ден Во кошничкаСпореди

ELMA Пегла без пареа TP -001

0 %s од 5
(0)
Cezar plus
 • Боја : зелена
 • Пегла без пареа
 • Приклучна сила : 1200 W
 • Рачка од бакелитШифра: 18395
1,810.00 ден 2,060.00 ден Во кошничкаСпореди

ELMA Пегла без пареа TP -001

0 %s од 5
(0)
Cezar plus
 • Боја : црвена
 • Пегла без пареа
 • Приклучна сила : 1200 W
 • Рачка од бакелитШифра: 18393
1,810.00 ден 2,060.00 ден Во кошничкаСпореди

ELMA Пегла без пареа TP -001

0 %s од 5
(0)
Cezar plus
 • Боја : бела
 • Пегла без пареа
 • Приклучна сила : 1200 W
 • Рачка од бакелитШифра: 18392
2,220.00 ден 2,520.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Пегла на пареа SIH 2200 TQC

0 %s од 5
(0)
Gorenje

– Моќност на грејачот 2200 W
– Сад за вода 0.28 l
– Нивоа на моќност 3
– Постојана пареа 30


Шифра: Нема
2,190.00 ден 2,550.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Пегла на пареа SIH1100TBT

0 %s од 5
(0)
Gorenje

– Волумен на резервоарот за вода: 0,07 l
– Должина на приклучен кабел: 1,9 m
– Нето тежина на апаратот: 0,4 kg
– Приклучна моќ: 1.100 W


Шифра: Нема
Достапност:

Нема на залиха

1,290.00 ден 1,490.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SENCOR Вертикален пеглач на пареа SSI 0850RS

0 %s од 5
(0)
Sencor

– Моќност 1,200 W
– Високи перформанси на парниот систем со испуштање на 20 g/min
– Челична плоча
– Канистер за вода што се отстранува (волумен 260 ml)


Шифра: Нема
2,190.00 ден 2,490.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Парна станица SSI 0710VT

0 %s од 5
(0)
Sencor

– Отсранлив канистер за вода од 2 L
– Спремна за работа под 1 минута
– Притисок 3 bar
– Исфрла пареа 100 g/min, 4 пати повеќе од стандардна пегла на пареа


Шифра: Нема
6,199.00 ден 7,040.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Патна пегла на пареа SSI 1050GR

0 %s од 5
(0)
Sencor

– Моќност 1,100 W
– Моќна пареа со сила од 20 g/min
– Керамичка плоча
– Канистер за вода лесен за полнење (volume 75 ml)


Шифра: Нема
1,350.00 ден 1,530.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Пегла SSI 2027 BL

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја :бело/ сина
 • Индикатор на температура
 • Приклучна сила : 1600 W
 • Прозирен резервоар за вода 200 млШифра: 17875
1,130.00 ден 1,280.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Пегла SSI 2028 YL

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја :бело/ жолта
 • Индикатор на температура
 • Приклучна сила : 1600 W
 • Прозирен резервоар за вода 200 млШифра: 17876
1,130.00 ден 1,280.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Пегла SSI 2800BL

0 %s од 5
(0)
Sencor

– Моќност 2,000 W
– Систем на пареа со високи перформанси 15 g/min
– Керамичка плоча
– Траснспарентен сад за вода кој лесно се полни (220 ml)


Шифра: Нема
1,270.00 ден 1,440.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Пегла SSI 3520 RS

0 %s од 5
(0)
Sencor

– Моќност 3100 W
– Непрекината пареа 35 g/min
– Керамичка плоча
– Лесна за полнење со прозирен канистер (280 ml)


Шифра: Нема
2,499.00 ден 2,840.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Пегла SSI 5420RD

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја :бело/ црвена
 • Индикатор на температура
 • Приклучна сила : 2200 W
 • Прозирен резервоар за вода 260 млШифра: 17877
1,370.00 ден 1,560.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Пегла SSI 5421TQ

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја :бело/ тиркизна
 • Индикатор на температура
 • Приклучна сила : 2200 W
 • Прозирен резервоар за вода 260 мл

 


Шифра: 17878
1,370.00 ден 1,560.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Пегла SSI 7710BL

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја: сина
 • Приклучна сила : 2400 W
 • Прозирен резервоар за вода 300 мл
 • Индикатор на температураШифра: 17879
1,840.00 ден 2,090.00 ден Во кошничкаСпореди

DE LONGHI Пегла FXK 18

0 %s од 5
(0)
De Longhi
 • Вертикално испуштање на пареата
 • Индикатор на температура
 • Приклучна сила : 1800 W
 • Прозирен резервоар за вода 290 мл1,590.00 ден 1,820.00 ден Во кошничкаСпореди

DE LONGHI Пегла FXK 20C

0 %s од 5
(0)
De Longhi
 • Вертикално испуштање на пареата
 • Индикатор на температура
 • Приклучна сила : 2000 W
 • Прозирен резервоар за вода 290 мл1,790.00 ден 2,050.00 ден Во кошничкаСпореди

DE LONGHI Пегла FXK 23T

0 %s од 5
(0)
De Longhi
 • Вертикално испуштање на пареата
 • Индикатор на температура
 • Приклучна сила : 2300 W
 • Прозирен резервоар за вода 300 мл3,890.00 ден 4,430.00 ден Во кошничкаСпореди

ELMA Пегла без пареа TP -001

0 %s од 5
(0)
Cezar plus
 • Боја : црна
 • Пегла без пареа
 • Приклучна сила : 1200 W
 • Рачка од бакелит2,220.00 ден 2,520.00 ден Во кошничкаСпореди

ELMA Пегла без пареа TP -001

0 %s од 5
(0)
Cezar plus
 • Боја : портокалова
 • Пегла без пареа
 • Приклучна сила : 1200 W
 • Рачка од бакелит

 

 


1,810.00 ден 2,060.00 ден Во кошничкаСпореди

ELMA Пегла без пареа TP -001

0 %s од 5
(0)
Cezar plus
 • Боја : зелена
 • Пегла без пареа
 • Приклучна сила : 1200 W
 • Рачка од бакелит1,810.00 ден 2,060.00 ден Во кошничкаСпореди

ELMA Пегла без пареа TP -001

0 %s од 5
(0)
Cezar plus
 • Боја : црвена
 • Пегла без пареа
 • Приклучна сила : 1200 W
 • Рачка од бакелит1,810.00 ден 2,060.00 ден Во кошничкаСпореди

ELMA Пегла без пареа TP -001

0 %s од 5
(0)
Cezar plus
 • Боја : бела
 • Пегла без пареа
 • Приклучна сила : 1200 W
 • Рачка од бакелит2,220.00 ден 2,520.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Пегла на пареа SIH 2200 TQC

0 %s од 5
(0)
Gorenje

– Моќност на грејачот 2200 W
– Сад за вода 0.28 l
– Нивоа на моќност 3
– Постојана пареа 30


2,190.00 ден 2,550.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Пегла на пареа SIH1100TBT

0 %s од 5
(0)
Gorenje

– Волумен на резервоарот за вода: 0,07 l
– Должина на приклучен кабел: 1,9 m
– Нето тежина на апаратот: 0,4 kg
– Приклучна моќ: 1.100 W


Достапност:

Нема на залиха

1,290.00 ден 1,490.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SENCOR Вертикален пеглач на пареа SSI 0850RS

0 %s од 5
(0)
Sencor

– Моќност 1,200 W
– Високи перформанси на парниот систем со испуштање на 20 g/min
– Челична плоча
– Канистер за вода што се отстранува (волумен 260 ml)


2,190.00 ден 2,490.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Парна станица SSI 0710VT

0 %s од 5
(0)
Sencor

– Отсранлив канистер за вода од 2 L
– Спремна за работа под 1 минута
– Притисок 3 bar
– Исфрла пареа 100 g/min, 4 пати повеќе од стандардна пегла на пареа


6,199.00 ден 7,040.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Патна пегла на пареа SSI 1050GR

0 %s од 5
(0)
Sencor

– Моќност 1,100 W
– Моќна пареа со сила од 20 g/min
– Керамичка плоча
– Канистер за вода лесен за полнење (volume 75 ml)


1,350.00 ден 1,530.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Пегла SSI 2027 BL

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја :бело/ сина
 • Индикатор на температура
 • Приклучна сила : 1600 W
 • Прозирен резервоар за вода 200 мл1,130.00 ден 1,280.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Пегла SSI 2028 YL

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја :бело/ жолта
 • Индикатор на температура
 • Приклучна сила : 1600 W
 • Прозирен резервоар за вода 200 мл1,130.00 ден 1,280.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Пегла SSI 2800BL

0 %s од 5
(0)
Sencor

– Моќност 2,000 W
– Систем на пареа со високи перформанси 15 g/min
– Керамичка плоча
– Траснспарентен сад за вода кој лесно се полни (220 ml)


1,270.00 ден 1,440.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Пегла SSI 3520 RS

0 %s од 5
(0)
Sencor

– Моќност 3100 W
– Непрекината пареа 35 g/min
– Керамичка плоча
– Лесна за полнење со прозирен канистер (280 ml)


2,499.00 ден 2,840.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Пегла SSI 5420RD

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја :бело/ црвена
 • Индикатор на температура
 • Приклучна сила : 2200 W
 • Прозирен резервоар за вода 260 мл1,370.00 ден 1,560.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Пегла SSI 5421TQ

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја :бело/ тиркизна
 • Индикатор на температура
 • Приклучна сила : 2200 W
 • Прозирен резервоар за вода 260 мл

 


1,370.00 ден 1,560.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Пегла SSI 7710BL

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја: сина
 • Приклучна сила : 2400 W
 • Прозирен резервоар за вода 300 мл
 • Индикатор на температура1,840.00 ден 2,090.00 ден Во кошничкаСпореди

DE LONGHI Пегла FXK 18

0 %s од 5
(0)
 • Вертикално испуштање на пареата
 • Индикатор на температура
 • Приклучна сила : 1800 W
 • Прозирен резервоар за вода 290 мл1,590.00 ден 1,820.00 ден Во кошничкаСпореди

DE LONGHI Пегла FXK 20C

0 %s од 5
(0)
 • Вертикално испуштање на пареата
 • Индикатор на температура
 • Приклучна сила : 2000 W
 • Прозирен резервоар за вода 290 мл1,790.00 ден 2,050.00 ден Во кошничкаСпореди

DE LONGHI Пегла FXK 23T

0 %s од 5
(0)
 • Вертикално испуштање на пареата
 • Индикатор на температура
 • Приклучна сила : 2300 W
 • Прозирен резервоар за вода 300 мл3,890.00 ден 4,430.00 ден Во кошничкаСпореди

ELMA Пегла без пареа TP -001

0 %s од 5
(0)
 • Боја : црна
 • Пегла без пареа
 • Приклучна сила : 1200 W
 • Рачка од бакелит2,220.00 ден 2,520.00 ден Во кошничкаСпореди

ELMA Пегла без пареа TP -001

0 %s од 5
(0)
 • Боја : портокалова
 • Пегла без пареа
 • Приклучна сила : 1200 W
 • Рачка од бакелит

 

 


1,810.00 ден 2,060.00 ден Во кошничкаСпореди

ELMA Пегла без пареа TP -001

0 %s од 5
(0)
 • Боја : зелена
 • Пегла без пареа
 • Приклучна сила : 1200 W
 • Рачка од бакелит1,810.00 ден 2,060.00 ден Во кошничкаСпореди

ELMA Пегла без пареа TP -001

0 %s од 5
(0)
 • Боја : црвена
 • Пегла без пареа
 • Приклучна сила : 1200 W
 • Рачка од бакелит1,810.00 ден 2,060.00 ден Во кошничкаСпореди

ELMA Пегла без пареа TP -001

0 %s од 5
(0)
 • Боја : бела
 • Пегла без пареа
 • Приклучна сила : 1200 W
 • Рачка од бакелит2,220.00 ден 2,520.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Пегла на пареа SIH 2200 TQC

0 %s од 5
(0)

– Моќност на грејачот 2200 W
– Сад за вода 0.28 l
– Нивоа на моќност 3
– Постојана пареа 30


2,190.00 ден 2,550.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Пегла на пареа SIH1100TBT

0 %s од 5
(0)

– Волумен на резервоарот за вода: 0,07 l
– Должина на приклучен кабел: 1,9 m
– Нето тежина на апаратот: 0,4 kg
– Приклучна моќ: 1.100 W


1,290.00 ден 1,490.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SENCOR Вертикален пеглач на пареа SSI 0850RS

0 %s од 5
(0)

– Моќност 1,200 W
– Високи перформанси на парниот систем со испуштање на 20 g/min
– Челична плоча
– Канистер за вода што се отстранува (волумен 260 ml)


2,190.00 ден 2,490.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Парна станица SSI 0710VT

0 %s од 5
(0)

– Отсранлив канистер за вода од 2 L
– Спремна за работа под 1 минута
– Притисок 3 bar
– Исфрла пареа 100 g/min, 4 пати повеќе од стандардна пегла на пареа


6,199.00 ден 7,040.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Патна пегла на пареа SSI 1050GR

0 %s од 5
(0)

– Моќност 1,100 W
– Моќна пареа со сила од 20 g/min
– Керамичка плоча
– Канистер за вода лесен за полнење (volume 75 ml)


1,350.00 ден 1,530.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Пегла SSI 2027 BL

0 %s од 5
(0)
 • Боја :бело/ сина
 • Индикатор на температура
 • Приклучна сила : 1600 W
 • Прозирен резервоар за вода 200 мл1,130.00 ден 1,280.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Пегла SSI 2028 YL

0 %s од 5
(0)
 • Боја :бело/ жолта
 • Индикатор на температура
 • Приклучна сила : 1600 W
 • Прозирен резервоар за вода 200 мл1,130.00 ден 1,280.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Пегла SSI 2800BL

0 %s од 5
(0)

– Моќност 2,000 W
– Систем на пареа со високи перформанси 15 g/min
– Керамичка плоча
– Траснспарентен сад за вода кој лесно се полни (220 ml)


1,270.00 ден 1,440.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Пегла SSI 3520 RS

0 %s од 5
(0)

– Моќност 3100 W
– Непрекината пареа 35 g/min
– Керамичка плоча
– Лесна за полнење со прозирен канистер (280 ml)


2,499.00 ден 2,840.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Пегла SSI 5420RD

0 %s од 5
(0)
 • Боја :бело/ црвена
 • Индикатор на температура
 • Приклучна сила : 2200 W
 • Прозирен резервоар за вода 260 мл1,370.00 ден 1,560.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Пегла SSI 5421TQ

0 %s од 5
(0)
 • Боја :бело/ тиркизна
 • Индикатор на температура
 • Приклучна сила : 2200 W
 • Прозирен резервоар за вода 260 мл

 


1,370.00 ден 1,560.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Пегла SSI 7710BL

0 %s од 5
(0)
 • Боја: сина
 • Приклучна сила : 2400 W
 • Прозирен резервоар за вода 300 мл
 • Индикатор на температура1,840.00 ден 2,090.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на еден производ