Вградни аспиратори

-15% 9,780.00 ден 11,500.00 ден

BOSCH Аспиратор DFT 63AC50

-15% 21,760.00 ден 25,600.00 ден

BOSCH Аспиратор DHL 575C

-18% 7,150.00 ден 8,740.00 ден

BOSCH Аспиратор DLN 53AA70

-13% 6,790.00 ден 7,810.00 ден

GORENJE Аспиратор DF6116E

-12% 5,990.00 ден 6,820.00 ден

JETAIR Аспиратор AURORA LX/GRX/F 60 см

-12% 6,300.00 ден 7,160.00 ден

JETAIR Аспиратор VIERA GR/A/52

-12% 6,990.00 ден 7,950.00 ден

JETAIR Аспиратор VIERA GR/A/72

-12% 6,990.00 ден 7,950.00 ден

JETAIR Аспиратор VIERA LUX BL/A/52

-12% 4,130.00 ден 4,699.00 ден

KAPPA Аспиратор INLINEA CA16-52XG

-12% 4,950.00 ден 5,620.00 ден

KAPPA Аспиратор SLIMLUX CA10-90XG

-23% 2,990.00 ден 3,890.00 ден

KAPPA Аспиратор SLIMLUX CA30-60XG

-12% 4,699.00 ден 5,350.00 ден

KONCAR Аспиратор NU 60LISM2

9,780.00 ден 11,500.00 ден

BOSCH Аспиратор DFT 63AC50

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– DFT63AC50 e seria 4, вграден аспиратор со сива лајсна
– Oсветлување: 2 x 3 W LED
– Јачина на светлина: 78 lux
– Класично управување


Во кошничкаСпореди
21,760.00 ден 25,600.00 ден

BOSCH Аспиратор DHL 575C

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12846

– Влечна сила 615 m³/h
– Бучност: 50/70 dB
– Вградни димензии (ВХШХД): 418 x 496 x 264 mm
– Ширина и длабина: 52х30 см


Во кошничкаСпореди
7,150.00 ден 8,740.00 ден

BOSCH Аспиратор DLN 53AA70

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19840

– Aспиратор за вградување
– Приклучна снага: 121W
– Димензии(ВХШХД): 208 x 534 x 300 mm
– Боја: inox


Во кошничкаСпореди
6,790.00 ден 7,810.00 ден

GORENJE Аспиратор DF6116E

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12780
 • Влечна сила 400 m³/h
 • Ширина : 59,8 см
 • Копче со 3 брзини
 • Боја : СиваПрочитај повеќеСпореди
5,990.00 ден 6,820.00 ден

JETAIR Аспиратор AURORA LX/GRX/F 60 см

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Боја инокс
– Ширина 60 см
– Контрола 3S механички копчиња
– 3 брзини


Во кошничкаСпореди
6,300.00 ден 7,160.00 ден

JETAIR Аспиратор VIERA GR/A/52

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Боја инокс
– Ширина 53,5 см
– Контрола 3S Slider
– 3 брзини


Во кошничкаСпореди
6,990.00 ден 7,950.00 ден

JETAIR Аспиратор VIERA GR/A/72

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Боја инокс
– Ширина 73.5 см
– Контрола 3S Slider
– 3 брзини


Во кошничкаСпореди
6,990.00 ден 7,950.00 ден

JETAIR Аспиратор VIERA LUX BL/A/52

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Боја мат црна
– Ширина 53,5 см
– Контрола 3S механички копчиња (LUX)
– 3 брзини


Во кошничкаСпореди
4,130.00 ден 4,699.00 ден

KAPPA Аспиратор INLINEA CA16-52XG

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14944
 • Влечна сила 600 m3/ h
 • Ширина : 52 см
 • Копче со 3 брзини
 • Боја : иноксПрочитај повеќеСпореди
4,950.00 ден 5,620.00 ден

KAPPA Аспиратор SLIMLUX CA10-90XG

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17690
 • Влечна сила 500 m3/ h
 • Ширина : 90 см
 • Копче со 2 брзини
 • Боја : иноксПрочитај повеќеСпореди
2,990.00 ден 3,890.00 ден

KAPPA Аспиратор SLIMLUX CA30-60XG

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17693
 • Влечна сила 500 m3/ h
 • Ширина : 60 см
 • Копче со 2 брзини
 • Боја : иноксПрочитај повеќеСпореди
4,699.00 ден 5,350.00 ден

KONCAR Аспиратор NU 60LISM2

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Боја: сива/ предна инокс маска
– Кујнски елемент за вградување
– Димензии (ВхШхД): 17,4x60x30,5/43 cm
– Контрола со копчиња


Во кошничкаСпореди

BOSCH Аспиратор DFT 63AC50

0 %s од 5
(0)
Bosch

– DFT63AC50 e seria 4, вграден аспиратор со сива лајсна
– Oсветлување: 2 x 3 W LED
– Јачина на светлина: 78 lux
– Класично управување


Шифра: Нема
9,780.00 ден 11,500.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Аспиратор DHL 575C

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Влечна сила 615 m³/h
– Бучност: 50/70 dB
– Вградни димензии (ВХШХД): 418 x 496 x 264 mm
– Ширина и длабина: 52х30 см


Шифра: 12846
21,760.00 ден 25,600.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Аспиратор DLN 53AA70

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Aспиратор за вградување
– Приклучна снага: 121W
– Димензии(ВХШХД): 208 x 534 x 300 mm
– Боја: inox


Шифра: 19840
7,150.00 ден 8,740.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Аспиратор DF6116E

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Влечна сила 400 m³/h
 • Ширина : 59,8 см
 • Копче со 3 брзини
 • Боја : СиваШифра: 12780
Достапност:

Нема на залиха

6,790.00 ден 7,810.00 ден Прочитај повеќеСпореди

JETAIR Аспиратор AURORA LX/GRX/F 60 см

0 %s од 5
(0)
Jetair

– Боја инокс
– Ширина 60 см
– Контрола 3S механички копчиња
– 3 брзини


Шифра: Нема
5,990.00 ден 6,820.00 ден Во кошничкаСпореди

JETAIR Аспиратор VIERA GR/A/52

0 %s од 5
(0)
Jetair

– Боја инокс
– Ширина 53,5 см
– Контрола 3S Slider
– 3 брзини


Шифра: Нема
6,300.00 ден 7,160.00 ден Во кошничкаСпореди

JETAIR Аспиратор VIERA GR/A/72

0 %s од 5
(0)
Jetair

– Боја инокс
– Ширина 73.5 см
– Контрола 3S Slider
– 3 брзини


Шифра: Нема
6,990.00 ден 7,950.00 ден Во кошничкаСпореди

JETAIR Аспиратор VIERA LUX BL/A/52

0 %s од 5
(0)
Jetair

– Боја мат црна
– Ширина 53,5 см
– Контрола 3S механички копчиња (LUX)
– 3 брзини


Шифра: Нема
6,990.00 ден 7,950.00 ден Во кошничкаСпореди

KAPPA Аспиратор INLINEA CA16-52XG

0 %s од 5
(0)
kappa
 • Влечна сила 600 m3/ h
 • Ширина : 52 см
 • Копче со 3 брзини
 • Боја : иноксШифра: 14944
Достапност:

Нема на залиха

4,130.00 ден 4,699.00 ден Прочитај повеќеСпореди

KAPPA Аспиратор SLIMLUX CA10-90XG

0 %s од 5
(0)
kappa
 • Влечна сила 500 m3/ h
 • Ширина : 90 см
 • Копче со 2 брзини
 • Боја : иноксШифра: 17690
Достапност:

Нема на залиха

4,950.00 ден 5,620.00 ден Прочитај повеќеСпореди

KAPPA Аспиратор SLIMLUX CA30-60XG

0 %s од 5
(0)
kappa
 • Влечна сила 500 m3/ h
 • Ширина : 60 см
 • Копче со 2 брзини
 • Боја : иноксШифра: 17693
Достапност:

Нема на залиха

2,990.00 ден 3,890.00 ден Прочитај повеќеСпореди

KONCAR Аспиратор NU 60LISM2

0 %s од 5
(0)
Končar

– Боја: сива/ предна инокс маска
– Кујнски елемент за вградување
– Димензии (ВхШхД): 17,4x60x30,5/43 cm
– Контрола со копчиња


Шифра: Нема
4,699.00 ден 5,350.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Аспиратор DFT 63AC50

0 %s од 5
(0)
Bosch

– DFT63AC50 e seria 4, вграден аспиратор со сива лајсна
– Oсветлување: 2 x 3 W LED
– Јачина на светлина: 78 lux
– Класично управување


9,780.00 ден 11,500.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Аспиратор DHL 575C

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Влечна сила 615 m³/h
– Бучност: 50/70 dB
– Вградни димензии (ВХШХД): 418 x 496 x 264 mm
– Ширина и длабина: 52х30 см


21,760.00 ден 25,600.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Аспиратор DLN 53AA70

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Aспиратор за вградување
– Приклучна снага: 121W
– Димензии(ВХШХД): 208 x 534 x 300 mm
– Боја: inox


7,150.00 ден 8,740.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Аспиратор DF6116E

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Влечна сила 400 m³/h
 • Ширина : 59,8 см
 • Копче со 3 брзини
 • Боја : СиваДостапност:

Нема на залиха

6,790.00 ден 7,810.00 ден Прочитај повеќеСпореди

JETAIR Аспиратор AURORA LX/GRX/F 60 см

0 %s од 5
(0)
Jetair

– Боја инокс
– Ширина 60 см
– Контрола 3S механички копчиња
– 3 брзини


5,990.00 ден 6,820.00 ден Во кошничкаСпореди

JETAIR Аспиратор VIERA GR/A/52

0 %s од 5
(0)
Jetair

– Боја инокс
– Ширина 53,5 см
– Контрола 3S Slider
– 3 брзини


6,300.00 ден 7,160.00 ден Во кошничкаСпореди

JETAIR Аспиратор VIERA GR/A/72

0 %s од 5
(0)
Jetair

– Боја инокс
– Ширина 73.5 см
– Контрола 3S Slider
– 3 брзини


6,990.00 ден 7,950.00 ден Во кошничкаСпореди

JETAIR Аспиратор VIERA LUX BL/A/52

0 %s од 5
(0)
Jetair

– Боја мат црна
– Ширина 53,5 см
– Контрола 3S механички копчиња (LUX)
– 3 брзини


6,990.00 ден 7,950.00 ден Во кошничкаСпореди

KAPPA Аспиратор INLINEA CA16-52XG

0 %s од 5
(0)
kappa
 • Влечна сила 600 m3/ h
 • Ширина : 52 см
 • Копче со 3 брзини
 • Боја : иноксДостапност:

Нема на залиха

4,130.00 ден 4,699.00 ден Прочитај повеќеСпореди

KAPPA Аспиратор SLIMLUX CA10-90XG

0 %s од 5
(0)
kappa
 • Влечна сила 500 m3/ h
 • Ширина : 90 см
 • Копче со 2 брзини
 • Боја : иноксДостапност:

Нема на залиха

4,950.00 ден 5,620.00 ден Прочитај повеќеСпореди

KAPPA Аспиратор SLIMLUX CA30-60XG

0 %s од 5
(0)
kappa
 • Влечна сила 500 m3/ h
 • Ширина : 60 см
 • Копче со 2 брзини
 • Боја : иноксДостапност:

Нема на залиха

2,990.00 ден 3,890.00 ден Прочитај повеќеСпореди

KONCAR Аспиратор NU 60LISM2

0 %s од 5
(0)
Končar

– Боја: сива/ предна инокс маска
– Кујнски елемент за вградување
– Димензии (ВхШхД): 17,4x60x30,5/43 cm
– Контрола со копчиња


4,699.00 ден 5,350.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Аспиратор DFT 63AC50

0 %s од 5
(0)

– DFT63AC50 e seria 4, вграден аспиратор со сива лајсна
– Oсветлување: 2 x 3 W LED
– Јачина на светлина: 78 lux
– Класично управување


9,780.00 ден 11,500.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Аспиратор DHL 575C

0 %s од 5
(0)

– Влечна сила 615 m³/h
– Бучност: 50/70 dB
– Вградни димензии (ВХШХД): 418 x 496 x 264 mm
– Ширина и длабина: 52х30 см


21,760.00 ден 25,600.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Аспиратор DLN 53AA70

0 %s од 5
(0)

– Aспиратор за вградување
– Приклучна снага: 121W
– Димензии(ВХШХД): 208 x 534 x 300 mm
– Боја: inox


7,150.00 ден 8,740.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Аспиратор DF6116E

0 %s од 5
(0)
 • Влечна сила 400 m³/h
 • Ширина : 59,8 см
 • Копче со 3 брзини
 • Боја : Сива6,790.00 ден 7,810.00 ден Прочитај повеќеСпореди

JETAIR Аспиратор AURORA LX/GRX/F 60 см

0 %s од 5
(0)

– Боја инокс
– Ширина 60 см
– Контрола 3S механички копчиња
– 3 брзини


5,990.00 ден 6,820.00 ден Во кошничкаСпореди

JETAIR Аспиратор VIERA GR/A/52

0 %s од 5
(0)

– Боја инокс
– Ширина 53,5 см
– Контрола 3S Slider
– 3 брзини


6,300.00 ден 7,160.00 ден Во кошничкаСпореди

JETAIR Аспиратор VIERA GR/A/72

0 %s од 5
(0)

– Боја инокс
– Ширина 73.5 см
– Контрола 3S Slider
– 3 брзини


6,990.00 ден 7,950.00 ден Во кошничкаСпореди

JETAIR Аспиратор VIERA LUX BL/A/52

0 %s од 5
(0)

– Боја мат црна
– Ширина 53,5 см
– Контрола 3S механички копчиња (LUX)
– 3 брзини


6,990.00 ден 7,950.00 ден Во кошничкаСпореди

KAPPA Аспиратор INLINEA CA16-52XG

0 %s од 5
(0)
 • Влечна сила 600 m3/ h
 • Ширина : 52 см
 • Копче со 3 брзини
 • Боја : инокс4,130.00 ден 4,699.00 ден Прочитај повеќеСпореди

KAPPA Аспиратор SLIMLUX CA10-90XG

0 %s од 5
(0)
 • Влечна сила 500 m3/ h
 • Ширина : 90 см
 • Копче со 2 брзини
 • Боја : инокс4,950.00 ден 5,620.00 ден Прочитај повеќеСпореди

KAPPA Аспиратор SLIMLUX CA30-60XG

0 %s од 5
(0)
 • Влечна сила 500 m3/ h
 • Ширина : 60 см
 • Копче со 2 брзини
 • Боја : инокс2,990.00 ден 3,890.00 ден Прочитај повеќеСпореди

KONCAR Аспиратор NU 60LISM2

0 %s од 5
(0)

– Боја: сива/ предна инокс маска
– Кујнски елемент за вградување
– Димензии (ВхШхД): 17,4x60x30,5/43 cm
– Контрола со копчиња


4,699.00 ден 5,350.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на еден резултат