Навлажнувачи и одвлажнувачи на воздух

-12% 3,280.00 ден 3,730.00 ден

SENCOR Навлажнувач на воздух SHF 2080WH

-12% 2,299.00 ден 2,610.00 ден

SENCOR Навлажнувач на воздух SHF 920BL

-12% 14,170.00 ден 16,100.00 ден

SENCOR Одвлажнувач SDH 1020WH

3,280.00 ден 3,730.00 ден

SENCOR Навлажнувач на воздух SHF 2080WH

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Моќност (W) 25 W
– Боја бела
– Идеално решение за простории со многу сув и надразнувачки воздух
– Ноќно светло: 7 атмосферски светла


Во кошничкаСпореди
2,299.00 ден 2,610.00 ден

SENCOR Навлажнувач на воздух SHF 920BL

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Капацитет на навлажнување: 300 ml/h
– Димензии (W×D×H): 23 × 17.5 × 24.5 cm
– Тежина: 950 g
– Капацитет на садот за вода: 2.2 l


Во кошничкаСпореди
14,170.00 ден 16,100.00 ден

SENCOR Одвлажнувач SDH 1020WH

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Абсорбирана влага 10 l / 24 h
– Моќност: 340 W
– Капацитет на канистерот за вода: 2.1 l
– Оперативна температура 5 °C – 32 °C


Во кошничкаСпореди

SENCOR Навлажнувач на воздух SHF 2080WH

0 %s од 5
(0)
Sencor

– Моќност (W) 25 W
– Боја бела
– Идеално решение за простории со многу сув и надразнувачки воздух
– Ноќно светло: 7 атмосферски светла


Шифра: Нема
3,280.00 ден 3,730.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Навлажнувач на воздух SHF 920BL

0 %s од 5
(0)
Sencor

– Капацитет на навлажнување: 300 ml/h
– Димензии (W×D×H): 23 × 17.5 × 24.5 cm
– Тежина: 950 g
– Капацитет на садот за вода: 2.2 l


Шифра: Нема
2,299.00 ден 2,610.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Одвлажнувач SDH 1020WH

0 %s од 5
(0)
Sencor

– Абсорбирана влага 10 l / 24 h
– Моќност: 340 W
– Капацитет на канистерот за вода: 2.1 l
– Оперативна температура 5 °C – 32 °C


Шифра: Нема
14,170.00 ден 16,100.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Навлажнувач на воздух SHF 2080WH

0 %s од 5
(0)
Sencor

– Моќност (W) 25 W
– Боја бела
– Идеално решение за простории со многу сув и надразнувачки воздух
– Ноќно светло: 7 атмосферски светла


3,280.00 ден 3,730.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Навлажнувач на воздух SHF 920BL

0 %s од 5
(0)
Sencor

– Капацитет на навлажнување: 300 ml/h
– Димензии (W×D×H): 23 × 17.5 × 24.5 cm
– Тежина: 950 g
– Капацитет на садот за вода: 2.2 l


2,299.00 ден 2,610.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Одвлажнувач SDH 1020WH

0 %s од 5
(0)
Sencor

– Абсорбирана влага 10 l / 24 h
– Моќност: 340 W
– Капацитет на канистерот за вода: 2.1 l
– Оперативна температура 5 °C – 32 °C


14,170.00 ден 16,100.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Навлажнувач на воздух SHF 2080WH

0 %s од 5
(0)

– Моќност (W) 25 W
– Боја бела
– Идеално решение за простории со многу сув и надразнувачки воздух
– Ноќно светло: 7 атмосферски светла


3,280.00 ден 3,730.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Навлажнувач на воздух SHF 920BL

0 %s од 5
(0)

– Капацитет на навлажнување: 300 ml/h
– Димензии (W×D×H): 23 × 17.5 × 24.5 cm
– Тежина: 950 g
– Капацитет на садот за вода: 2.2 l


2,299.00 ден 2,610.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Одвлажнувач SDH 1020WH

0 %s од 5
(0)

– Абсорбирана влага 10 l / 24 h
– Моќност: 340 W
– Капацитет на канистерот за вода: 2.1 l
– Оперативна температура 5 °C – 32 °C


14,170.00 ден 16,100.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на еден резултат