Сецковци

-12% 2,399.00 ден 2,730.00 ден

BOSCH Сецко MMR 08R2

-12% 2,399.00 ден 2,730.00 ден

BOSCH Сецко MMR 08А1

-12% 3,499.00 ден 3,970.00 ден

BOSCH Сецко MMR 15A1

-12% 3,040.00 ден 3,460.00 ден

SENCOR Мултисецкалица SSG 3500W

-12% 2,100.00 ден 2,390.00 ден

SENCOR Сецко SCB 5100WH

-12% 1,730.00 ден 1,960.00 ден

SENCOR Сецко SHB 4310

-12% 1,970.00 ден 2,240.00 ден

SENCOR Сецко SHB 4330

-13% 1,190.00 ден 1,370.00 ден

VOX Сецко MC 353

-13% 1,390.00 ден 1,600.00 ден

VOX Сецко MC 366

-13% 2,090.00 ден 2,400.00 ден

VOX Сецко MC 7005

2,399.00 ден 2,730.00 ден

BOSCH Сецко MMR 08R2

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16036
 • Боја: црвена
 • Моќност на моторот (max): 400 W
 • Моментално вклучување
 • Капацитет на садот за сечкање: 800 mlВо кошничкаСпореди
2,399.00 ден 2,730.00 ден

BOSCH Сецко MMR 08А1

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16035
 • Боја: бела / пастелно плава
 • Моќност на моторот (max): 400 W
 • Моментално вклучување
 • Капацитет на садот за сечкање: 800 mlВо кошничкаСпореди
3,499.00 ден 3,970.00 ден

BOSCH Сецко MMR 15A1

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16038
 • Боја: бела
 • Моќност на моторот (max): 400 W
 • Моментално вклучување
 • Капацитет на садот за сечкање: 1,5 lВо кошничкаСпореди
3,040.00 ден 3,460.00 ден

SENCOR Мултисецкалица SSG 3500W

0 %s од 5
(0)
Шифра: 20263
 • Боја: бела
 • Моќност на моторот (max): 150 W
 • Сецка и ренда
 • 7 додатоци за совршени резултатиВо кошничкаСпореди
2,100.00 ден 2,390.00 ден

SENCOR Сецко SCB 5100WH

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17404
 • Боја: бела
 • Стаклен сад од 1000ml
 • Моќност на моторот (max): 500 W
 • Компактен и ергономски дизајнВо кошничкаСпореди
1,730.00 ден 1,960.00 ден

SENCOR Сецко SHB 4310

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17560
 • Боја: бела
 • Моќност на моторот (max): 300 W
 • Моментално вклучување
 • Капацитет на садот за сечкање: 650 ml

 


Во кошничкаСпореди
1,970.00 ден 2,240.00 ден

SENCOR Сецко SHB 4330

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17561
 • Боја: бела
 • Стаклен сад од 1000ml
 • Моќност на моторот (max): 230 W
 • Моментално вклучувањеВо кошничкаСпореди
1,190.00 ден 1,370.00 ден

VOX Сецко MC 353

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Моќност: 200 W
– Капацитет на садот: 300 мл
– Садот се мие во машина за садови и може да се користи во микробранова печка


Во кошничкаСпореди
1,390.00 ден 1,600.00 ден

VOX Сецко MC 366

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Моќност: 300 W
– Капацитет: 1 л
– Број на брзини: 1
– Број на ножеви: 2


Во кошничкаСпореди
2,090.00 ден 2,400.00 ден

VOX Сецко MC 7005

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Моќност: 400 W
– Капацитет на садот: 1.5 л
– 2 Брзини
– Стаклен сад


Во кошничкаСпореди

BOSCH Сецко MMR 08R2

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: црвена
 • Моќност на моторот (max): 400 W
 • Моментално вклучување
 • Капацитет на садот за сечкање: 800 mlШифра: 16036
2,399.00 ден 2,730.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Сецко MMR 08А1

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: бела / пастелно плава
 • Моќност на моторот (max): 400 W
 • Моментално вклучување
 • Капацитет на садот за сечкање: 800 mlШифра: 16035
2,399.00 ден 2,730.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Сецко MMR 15A1

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: бела
 • Моќност на моторот (max): 400 W
 • Моментално вклучување
 • Капацитет на садот за сечкање: 1,5 lШифра: 16038
3,499.00 ден 3,970.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Мултисецкалица SSG 3500W

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја: бела
 • Моќност на моторот (max): 150 W
 • Сецка и ренда
 • 7 додатоци за совршени резултатиШифра: 20263
3,040.00 ден 3,460.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Сецко SCB 5100WH

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја: бела
 • Стаклен сад од 1000ml
 • Моќност на моторот (max): 500 W
 • Компактен и ергономски дизајнШифра: 17404
2,100.00 ден 2,390.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Сецко SHB 4310

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја: бела
 • Моќност на моторот (max): 300 W
 • Моментално вклучување
 • Капацитет на садот за сечкање: 650 ml

 


Шифра: 17560
1,730.00 ден 1,960.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Сецко SHB 4330

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја: бела
 • Стаклен сад од 1000ml
 • Моќност на моторот (max): 230 W
 • Моментално вклучувањеШифра: 17561
1,970.00 ден 2,240.00 ден Во кошничкаСпореди

VOX Сецко MC 353

0 %s од 5
(0)
vox

– Моќност: 200 W
– Капацитет на садот: 300 мл
– Садот се мие во машина за садови и може да се користи во микробранова печка


Шифра: Нема
1,190.00 ден 1,370.00 ден Во кошничкаСпореди

VOX Сецко MC 366

0 %s од 5
(0)
vox

– Моќност: 300 W
– Капацитет: 1 л
– Број на брзини: 1
– Број на ножеви: 2


Шифра: Нема
1,390.00 ден 1,600.00 ден Во кошничкаСпореди

VOX Сецко MC 7005

0 %s од 5
(0)
vox

– Моќност: 400 W
– Капацитет на садот: 1.5 л
– 2 Брзини
– Стаклен сад


Шифра: Нема
2,090.00 ден 2,400.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Сецко MMR 08R2

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: црвена
 • Моќност на моторот (max): 400 W
 • Моментално вклучување
 • Капацитет на садот за сечкање: 800 ml2,399.00 ден 2,730.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Сецко MMR 08А1

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: бела / пастелно плава
 • Моќност на моторот (max): 400 W
 • Моментално вклучување
 • Капацитет на садот за сечкање: 800 ml2,399.00 ден 2,730.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Сецко MMR 15A1

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: бела
 • Моќност на моторот (max): 400 W
 • Моментално вклучување
 • Капацитет на садот за сечкање: 1,5 l3,499.00 ден 3,970.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Мултисецкалица SSG 3500W

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја: бела
 • Моќност на моторот (max): 150 W
 • Сецка и ренда
 • 7 додатоци за совршени резултати3,040.00 ден 3,460.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Сецко SCB 5100WH

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја: бела
 • Стаклен сад од 1000ml
 • Моќност на моторот (max): 500 W
 • Компактен и ергономски дизајн2,100.00 ден 2,390.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Сецко SHB 4310

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја: бела
 • Моќност на моторот (max): 300 W
 • Моментално вклучување
 • Капацитет на садот за сечкање: 650 ml

 


1,730.00 ден 1,960.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Сецко SHB 4330

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја: бела
 • Стаклен сад од 1000ml
 • Моќност на моторот (max): 230 W
 • Моментално вклучување1,970.00 ден 2,240.00 ден Во кошничкаСпореди

VOX Сецко MC 353

0 %s од 5
(0)
vox

– Моќност: 200 W
– Капацитет на садот: 300 мл
– Садот се мие во машина за садови и може да се користи во микробранова печка


1,190.00 ден 1,370.00 ден Во кошничкаСпореди

VOX Сецко MC 366

0 %s од 5
(0)
vox

– Моќност: 300 W
– Капацитет: 1 л
– Број на брзини: 1
– Број на ножеви: 2


1,390.00 ден 1,600.00 ден Во кошничкаСпореди

VOX Сецко MC 7005

0 %s од 5
(0)
vox

– Моќност: 400 W
– Капацитет на садот: 1.5 л
– 2 Брзини
– Стаклен сад


2,090.00 ден 2,400.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Сецко MMR 08R2

0 %s од 5
(0)
 • Боја: црвена
 • Моќност на моторот (max): 400 W
 • Моментално вклучување
 • Капацитет на садот за сечкање: 800 ml2,399.00 ден 2,730.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Сецко MMR 08А1

0 %s од 5
(0)
 • Боја: бела / пастелно плава
 • Моќност на моторот (max): 400 W
 • Моментално вклучување
 • Капацитет на садот за сечкање: 800 ml2,399.00 ден 2,730.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Сецко MMR 15A1

0 %s од 5
(0)
 • Боја: бела
 • Моќност на моторот (max): 400 W
 • Моментално вклучување
 • Капацитет на садот за сечкање: 1,5 l3,499.00 ден 3,970.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Мултисецкалица SSG 3500W

0 %s од 5
(0)
 • Боја: бела
 • Моќност на моторот (max): 150 W
 • Сецка и ренда
 • 7 додатоци за совршени резултати3,040.00 ден 3,460.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Сецко SCB 5100WH

0 %s од 5
(0)
 • Боја: бела
 • Стаклен сад од 1000ml
 • Моќност на моторот (max): 500 W
 • Компактен и ергономски дизајн2,100.00 ден 2,390.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Сецко SHB 4310

0 %s од 5
(0)
 • Боја: бела
 • Моќност на моторот (max): 300 W
 • Моментално вклучување
 • Капацитет на садот за сечкање: 650 ml

 


1,730.00 ден 1,960.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Сецко SHB 4330

0 %s од 5
(0)
 • Боја: бела
 • Стаклен сад од 1000ml
 • Моќност на моторот (max): 230 W
 • Моментално вклучување1,970.00 ден 2,240.00 ден Во кошничкаСпореди

VOX Сецко MC 353

0 %s од 5
(0)

– Моќност: 200 W
– Капацитет на садот: 300 мл
– Садот се мие во машина за садови и може да се користи во микробранова печка


1,190.00 ден 1,370.00 ден Во кошничкаСпореди

VOX Сецко MC 366

0 %s од 5
(0)

– Моќност: 300 W
– Капацитет: 1 л
– Број на брзини: 1
– Број на ножеви: 2


1,390.00 ден 1,600.00 ден Во кошничкаСпореди

VOX Сецко MC 7005

0 %s од 5
(0)

– Моќност: 400 W
– Капацитет на садот: 1.5 л
– 2 Брзини
– Стаклен сад


2,090.00 ден 2,400.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на еден резултат