Микробранови

-12% 5,220.00 ден 5,930.00 ден

BOSCH Микробранова HMT 72 M 420

-12% 5,990.00 ден 6,810.00 ден

BOSCH Микробранова HMT 72 M 450

-12% 9,350.00 ден 10,630.00 ден

BOSCH Микробранова HMT 75 G 451

-12% 8,130.00 ден 9,240.00 ден

BOSCH Микробранова HMT 75 M 451

-12% 10,570.00 ден 12,010.00 ден

BOSCH Микробранова HMT 84 M451

-33% 3,290.00 ден 4,890.00 ден

ECG Микробранова MTM 2003 W

-9% 5,090.00 ден 5,600.00 ден

GORENJE Микробранова MMO20DBII

-9% 4,990.00 ден 5,490.00 ден

GORENJE Микробранова MMO20DGWII

-9% 4,090.00 ден 4,500.00 ден

GORENJE Микробранова MO17MW

-9% 4,090.00 ден 4,499.00 ден

GORENJE Микробранова MO20MW

-9% 16,490.00 ден 18,140.00 ден

GORENJE Микробранова MO23ST

-12% 4,390.00 ден 4,990.00 ден

SAMSUNG Микробранова ME 71A/BOL

5,220.00 ден 5,930.00 ден

BOSCH Микробранова HMT 72 M 420

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14639
 • Боја: Бела
 • Волумен: 17 l
 • Врата: Стакло
 • Приклучна моќ: 800  W
Во кошничкаСпореди
5,990.00 ден 6,810.00 ден

BOSCH Микробранова HMT 72 M 450

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14640
 • Боја: Инокс
 • Волумен: 17 l
 • Врата: Стакло
 • Приклучна моќ: 1.270 W

 

Во кошничкаСпореди
9,350.00 ден 10,630.00 ден

BOSCH Микробранова HMT 75 G 451

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14642
 • Боја: Инокс
 • Волумен: 17 l
 • Врата: Стакло
 • Приклучна моќ: 800 W

 

Во кошничкаСпореди
8,130.00 ден 9,240.00 ден

BOSCH Микробранова HMT 75 M 451

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14644
 • Боја: Инокс
 • Волумен: 17 l
 • Врата: Стакло
 • Приклучна моќ: 800 W

 

Во кошничкаСпореди
10,570.00 ден 12,010.00 ден

BOSCH Микробранова HMT 84 M451

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19344
 • Боја: Инокс
 • Волумен: 25 l
 • Врата: Стакло
 • Приклучна моќ: 800 W
Прочитај повеќеСпореди
3,290.00 ден 4,890.00 ден

ECG Микробранова MTM 2003 W

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16205
 • Боја: Бела
 • Волумен: 20 l
 • Приклучна моќ: 700 W
 • Чинија Димензија 255 mm
Во кошничкаСпореди
5,090.00 ден 5,600.00 ден

GORENJE Микробранова MMO20DBII

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16027
 • Боја: Црна
 • Волумен: 20 l
 • Врата: Стакло
 • Приклучна моќ: 1.250 W
Во кошничкаСпореди
4,990.00 ден 5,490.00 ден

GORENJE Микробранова MMO20DGWII

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19464
 • Боја: Бела
 • Волумен: 20 l
 • Врата: Стакло
 • Приклучна моќ: 1.250 W
Во кошничкаСпореди
4,090.00 ден 4,500.00 ден

GORENJE Микробранова MO17MW

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16044
 • Боја: Бела
 • Волумен: 17 l
 • Врата: Стакло
 • Приклучна моќ: 1.200 W
Прочитај повеќеСпореди
4,090.00 ден 4,499.00 ден

GORENJE Микробранова MO20MW

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16052
 • Боја: Бела
 • Волумен: 20 l
 • Врата: Стакло
 • Приклучна моќ: 1.200 W
Во кошничкаСпореди
16,490.00 ден 18,140.00 ден

GORENJE Микробранова MO23ST

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19465
 • Боја: Рефлексивна сива
 • Волумен: 23 l
 • Врата: Стакло
 • Приклучна моќ: 1.400 W
Во кошничкаСпореди
4,390.00 ден 4,990.00 ден

SAMSUNG Микробранова ME 71A/BOL

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15938
 • Боја: Бела
 • Волумен: 20 l
 • Врата: Стакло
 • Приклучна моќ: 800 W
Во кошничкаСпореди

BOSCH Микробранова HMT 72 M 420

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: Бела
 • Волумен: 17 l
 • Врата: Стакло
 • Приклучна моќ: 800  W
Шифра: 14639
5,220.00 ден 5,930.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Микробранова HMT 72 M 450

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: Инокс
 • Волумен: 17 l
 • Врата: Стакло
 • Приклучна моќ: 1.270 W

 

Шифра: 14640
5,990.00 ден 6,810.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Микробранова HMT 75 G 451

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: Инокс
 • Волумен: 17 l
 • Врата: Стакло
 • Приклучна моќ: 800 W

 

Шифра: 14642
9,350.00 ден 10,630.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Микробранова HMT 75 M 451

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: Инокс
 • Волумен: 17 l
 • Врата: Стакло
 • Приклучна моќ: 800 W

 

Шифра: 14644
8,130.00 ден 9,240.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Микробранова HMT 84 M451

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: Инокс
 • Волумен: 25 l
 • Врата: Стакло
 • Приклучна моќ: 800 W
Шифра: 19344
Достапност:

Нема на залиха

10,570.00 ден 12,010.00 ден Прочитај повеќеСпореди

ECG Микробранова MTM 2003 W

0 %s од 5
(0)
ECG
 • Боја: Бела
 • Волумен: 20 l
 • Приклучна моќ: 700 W
 • Чинија Димензија 255 mm
Шифра: 16205
3,290.00 ден 4,890.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Микробранова MMO20DBII

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Боја: Црна
 • Волумен: 20 l
 • Врата: Стакло
 • Приклучна моќ: 1.250 W
Шифра: 16027
5,090.00 ден 5,600.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Микробранова MMO20DGWII

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Боја: Бела
 • Волумен: 20 l
 • Врата: Стакло
 • Приклучна моќ: 1.250 W
Шифра: 19464
4,990.00 ден 5,490.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Микробранова MO17MW

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Боја: Бела
 • Волумен: 17 l
 • Врата: Стакло
 • Приклучна моќ: 1.200 W
Шифра: 16044
Достапност:

Нема на залиха

4,090.00 ден 4,500.00 ден Прочитај повеќеСпореди

GORENJE Микробранова MO20MW

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Боја: Бела
 • Волумен: 20 l
 • Врата: Стакло
 • Приклучна моќ: 1.200 W
Шифра: 16052
4,090.00 ден 4,499.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Микробранова MO23ST

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Боја: Рефлексивна сива
 • Волумен: 23 l
 • Врата: Стакло
 • Приклучна моќ: 1.400 W
Шифра: 19465
16,490.00 ден 18,140.00 ден Во кошничкаСпореди

SAMSUNG Микробранова ME 71A/BOL

0 %s од 5
(0)
Samsung
 • Боја: Бела
 • Волумен: 20 l
 • Врата: Стакло
 • Приклучна моќ: 800 W
Шифра: 15938
4,390.00 ден 4,990.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Микробранова HMT 72 M 420

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: Бела
 • Волумен: 17 l
 • Врата: Стакло
 • Приклучна моќ: 800  W
5,220.00 ден 5,930.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Микробранова HMT 72 M 450

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: Инокс
 • Волумен: 17 l
 • Врата: Стакло
 • Приклучна моќ: 1.270 W

 

5,990.00 ден 6,810.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Микробранова HMT 75 G 451

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: Инокс
 • Волумен: 17 l
 • Врата: Стакло
 • Приклучна моќ: 800 W

 

9,350.00 ден 10,630.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Микробранова HMT 75 M 451

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: Инокс
 • Волумен: 17 l
 • Врата: Стакло
 • Приклучна моќ: 800 W

 

8,130.00 ден 9,240.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Микробранова HMT 84 M451

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: Инокс
 • Волумен: 25 l
 • Врата: Стакло
 • Приклучна моќ: 800 W
Достапност:

Нема на залиха

10,570.00 ден 12,010.00 ден Прочитај повеќеСпореди

ECG Микробранова MTM 2003 W

0 %s од 5
(0)
ECG
 • Боја: Бела
 • Волумен: 20 l
 • Приклучна моќ: 700 W
 • Чинија Димензија 255 mm
3,290.00 ден 4,890.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Микробранова MMO20DBII

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Боја: Црна
 • Волумен: 20 l
 • Врата: Стакло
 • Приклучна моќ: 1.250 W
5,090.00 ден 5,600.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Микробранова MMO20DGWII

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Боја: Бела
 • Волумен: 20 l
 • Врата: Стакло
 • Приклучна моќ: 1.250 W
4,990.00 ден 5,490.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Микробранова MO17MW

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Боја: Бела
 • Волумен: 17 l
 • Врата: Стакло
 • Приклучна моќ: 1.200 W
Достапност:

Нема на залиха

4,090.00 ден 4,500.00 ден Прочитај повеќеСпореди

GORENJE Микробранова MO20MW

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Боја: Бела
 • Волумен: 20 l
 • Врата: Стакло
 • Приклучна моќ: 1.200 W
4,090.00 ден 4,499.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Микробранова MO23ST

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Боја: Рефлексивна сива
 • Волумен: 23 l
 • Врата: Стакло
 • Приклучна моќ: 1.400 W
16,490.00 ден 18,140.00 ден Во кошничкаСпореди

SAMSUNG Микробранова ME 71A/BOL

0 %s од 5
(0)
Samsung
 • Боја: Бела
 • Волумен: 20 l
 • Врата: Стакло
 • Приклучна моќ: 800 W
4,390.00 ден 4,990.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Микробранова HMT 72 M 420

0 %s од 5
(0)
 • Боја: Бела
 • Волумен: 17 l
 • Врата: Стакло
 • Приклучна моќ: 800  W
5,220.00 ден 5,930.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Микробранова HMT 72 M 450

0 %s од 5
(0)
 • Боја: Инокс
 • Волумен: 17 l
 • Врата: Стакло
 • Приклучна моќ: 1.270 W

 

5,990.00 ден 6,810.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Микробранова HMT 75 G 451

0 %s од 5
(0)
 • Боја: Инокс
 • Волумен: 17 l
 • Врата: Стакло
 • Приклучна моќ: 800 W

 

9,350.00 ден 10,630.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Микробранова HMT 75 M 451

0 %s од 5
(0)
 • Боја: Инокс
 • Волумен: 17 l
 • Врата: Стакло
 • Приклучна моќ: 800 W

 

8,130.00 ден 9,240.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Микробранова HMT 84 M451

0 %s од 5
(0)
 • Боја: Инокс
 • Волумен: 25 l
 • Врата: Стакло
 • Приклучна моќ: 800 W
10,570.00 ден 12,010.00 ден Прочитај повеќеСпореди

ECG Микробранова MTM 2003 W

0 %s од 5
(0)
 • Боја: Бела
 • Волумен: 20 l
 • Приклучна моќ: 700 W
 • Чинија Димензија 255 mm
3,290.00 ден 4,890.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Микробранова MMO20DBII

0 %s од 5
(0)
 • Боја: Црна
 • Волумен: 20 l
 • Врата: Стакло
 • Приклучна моќ: 1.250 W
5,090.00 ден 5,600.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Микробранова MMO20DGWII

0 %s од 5
(0)
 • Боја: Бела
 • Волумен: 20 l
 • Врата: Стакло
 • Приклучна моќ: 1.250 W
4,990.00 ден 5,490.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Микробранова MO17MW

0 %s од 5
(0)
 • Боја: Бела
 • Волумен: 17 l
 • Врата: Стакло
 • Приклучна моќ: 1.200 W
4,090.00 ден 4,500.00 ден Прочитај повеќеСпореди

GORENJE Микробранова MO20MW

0 %s од 5
(0)
 • Боја: Бела
 • Волумен: 20 l
 • Врата: Стакло
 • Приклучна моќ: 1.200 W
4,090.00 ден 4,499.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Микробранова MO23ST

0 %s од 5
(0)
 • Боја: Рефлексивна сива
 • Волумен: 23 l
 • Врата: Стакло
 • Приклучна моќ: 1.400 W
16,490.00 ден 18,140.00 ден Во кошничкаСпореди

SAMSUNG Микробранова ME 71A/BOL

0 %s од 5
(0)
 • Боја: Бела
 • Волумен: 20 l
 • Врата: Стакло
 • Приклучна моќ: 800 W
4,390.00 ден 4,990.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на еден резултат