Фрижидери SIDE BY SIDE

-12%
SALE
100,760.00 ден 114,500.00 ден

BOSCH Фрижидер KAD 93VBFP

-12%
SALE
97,680.00 ден 111,000.00 ден

BOSCH Фрижидер KAD 93VIFP

-12%
SALE
114,730.00 ден 130,380.00 ден

BOSCH Фрижидер KAG 93AIEP

-12%
SALE
82,500.00 ден 93,740.00 ден

BOSCH Фрижидер KAN 93VIFP

-13% 49,990.00 ден 57,500.00 ден

GORENJE Фрижидер NRS9181MX

-13% 69,990.00 ден 80,490.00 ден

GORENJE Фрижидер NRS9181VXB

-13% 59,990.00 ден 68,990.00 ден

GORENJE Фрижидер NRS9182MB

100,760.00 ден 114,500.00 ден

BOSCH Фрижидер KAD 93VBFP

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • No frost
 • Енергетска класа: А+
 • Боја: Црна
 • Лед во коцкиПрочитај повеќеСпореди
97,680.00 ден 111,000.00 ден

BOSCH Фрижидер KAD 93VIFP

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • No frost
 • Енергетска класа: А+
 • Боја: Инокс
 • Лед во коцкиПрочитај повеќеСпореди
114,730.00 ден 130,380.00 ден

BOSCH Фрижидер KAG 93AIEP

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • No frost , Vita fresh plus
 • Енергетска класа: А+
 • Боја: Инокс, Antifingerprint
 • Лед во коцкиПрочитај повеќеСпореди
82,500.00 ден 93,740.00 ден

BOSCH Фрижидер KAN 93VIFP

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • No frost
 • Енергетска класа: А+
 • Боја: Инокс
 • Нето капацитет: 551 LПрочитај повеќеСпореди
49,990.00 ден 57,500.00 ден

GORENJE Фрижидер NRS9181MX

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Енергетска класа: A+
– Димензии (ШxВxД): 91 × 178,6 × 64,3 cm
– Врата: Метална врата
– Боја: Инокс


Во кошничкаСпореди
69,990.00 ден 80,490.00 ден

GORENJE Фрижидер NRS9181VXB

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16389-1

– Енергетска класа: A+
– Димензии (ШxВxД): 90,8 × 179,3 × 72,4 cm
– Отвoрање на врата: Ладилник десно/замрзнувач лево отворање на вратата
– Боја: Инокс


Прочитај повеќеСпореди
59,990.00 ден 68,990.00 ден

GORENJE Фрижидер NRS9182MB

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Енергетска класа: A++
– Димензии (ШxВxД): 90,8 × 178,6 × 63,6 cm
– Врата: Емајлиран челик
– Боја: Црна


Во кошничкаСпореди

BOSCH Фрижидер KAD 93VBFP

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • No frost
 • Енергетска класа: А+
 • Боја: Црна
 • Лед во коцкиШифра: Нема
Достапност:

Нема на залиха

100,760.00 ден 114,500.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Фрижидер KAD 93VIFP

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • No frost
 • Енергетска класа: А+
 • Боја: Инокс
 • Лед во коцкиШифра: Нема
Достапност:

Нема на залиха

97,680.00 ден 111,000.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Фрижидер KAG 93AIEP

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • No frost , Vita fresh plus
 • Енергетска класа: А+
 • Боја: Инокс, Antifingerprint
 • Лед во коцкиШифра: Нема
Достапност:

Нема на залиха

114,730.00 ден 130,380.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Фрижидер KAN 93VIFP

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • No frost
 • Енергетска класа: А+
 • Боја: Инокс
 • Нето капацитет: 551 LШифра: Нема
Достапност:

Нема на залиха

82,500.00 ден 93,740.00 ден Прочитај повеќеСпореди

GORENJE Фрижидер NRS9181MX

0 %s од 5
(0)
Gorenje

– Енергетска класа: A+
– Димензии (ШxВxД): 91 × 178,6 × 64,3 cm
– Врата: Метална врата
– Боја: Инокс


Шифра: Нема
49,990.00 ден 57,500.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Фрижидер NRS9181VXB

0 %s од 5
(0)
Gorenje

– Енергетска класа: A+
– Димензии (ШxВxД): 90,8 × 179,3 × 72,4 cm
– Отвoрање на врата: Ладилник десно/замрзнувач лево отворање на вратата
– Боја: Инокс


Шифра: 16389-1
Достапност:

Нема на залиха

69,990.00 ден 80,490.00 ден Прочитај повеќеСпореди

GORENJE Фрижидер NRS9182MB

0 %s од 5
(0)
Gorenje

– Енергетска класа: A++
– Димензии (ШxВxД): 90,8 × 178,6 × 63,6 cm
– Врата: Емајлиран челик
– Боја: Црна


Шифра: Нема
59,990.00 ден 68,990.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Фрижидер KAD 93VBFP

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • No frost
 • Енергетска класа: А+
 • Боја: Црна
 • Лед во коцкиДостапност:

Нема на залиха

100,760.00 ден 114,500.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Фрижидер KAD 93VIFP

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • No frost
 • Енергетска класа: А+
 • Боја: Инокс
 • Лед во коцкиДостапност:

Нема на залиха

97,680.00 ден 111,000.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Фрижидер KAG 93AIEP

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • No frost , Vita fresh plus
 • Енергетска класа: А+
 • Боја: Инокс, Antifingerprint
 • Лед во коцкиДостапност:

Нема на залиха

114,730.00 ден 130,380.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Фрижидер KAN 93VIFP

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • No frost
 • Енергетска класа: А+
 • Боја: Инокс
 • Нето капацитет: 551 LДостапност:

Нема на залиха

82,500.00 ден 93,740.00 ден Прочитај повеќеСпореди

GORENJE Фрижидер NRS9181MX

0 %s од 5
(0)
Gorenje

– Енергетска класа: A+
– Димензии (ШxВxД): 91 × 178,6 × 64,3 cm
– Врата: Метална врата
– Боја: Инокс


49,990.00 ден 57,500.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Фрижидер NRS9181VXB

0 %s од 5
(0)
Gorenje

– Енергетска класа: A+
– Димензии (ШxВxД): 90,8 × 179,3 × 72,4 cm
– Отвoрање на врата: Ладилник десно/замрзнувач лево отворање на вратата
– Боја: Инокс


Достапност:

Нема на залиха

69,990.00 ден 80,490.00 ден Прочитај повеќеСпореди

GORENJE Фрижидер NRS9182MB

0 %s од 5
(0)
Gorenje

– Енергетска класа: A++
– Димензии (ШxВxД): 90,8 × 178,6 × 63,6 cm
– Врата: Емајлиран челик
– Боја: Црна


59,990.00 ден 68,990.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Фрижидер KAD 93VBFP

0 %s од 5
(0)
 • No frost
 • Енергетска класа: А+
 • Боја: Црна
 • Лед во коцки100,760.00 ден 114,500.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Фрижидер KAD 93VIFP

0 %s од 5
(0)
 • No frost
 • Енергетска класа: А+
 • Боја: Инокс
 • Лед во коцки97,680.00 ден 111,000.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Фрижидер KAG 93AIEP

0 %s од 5
(0)
 • No frost , Vita fresh plus
 • Енергетска класа: А+
 • Боја: Инокс, Antifingerprint
 • Лед во коцки114,730.00 ден 130,380.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Фрижидер KAN 93VIFP

0 %s од 5
(0)
 • No frost
 • Енергетска класа: А+
 • Боја: Инокс
 • Нето капацитет: 551 L82,500.00 ден 93,740.00 ден Прочитај повеќеСпореди

GORENJE Фрижидер NRS9181MX

0 %s од 5
(0)

– Енергетска класа: A+
– Димензии (ШxВxД): 91 × 178,6 × 64,3 cm
– Врата: Метална врата
– Боја: Инокс


49,990.00 ден 57,500.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Фрижидер NRS9181VXB

0 %s од 5
(0)

– Енергетска класа: A+
– Димензии (ШxВxД): 90,8 × 179,3 × 72,4 cm
– Отвoрање на врата: Ладилник десно/замрзнувач лево отворање на вратата
– Боја: Инокс


69,990.00 ден 80,490.00 ден Прочитај повеќеСпореди

GORENJE Фрижидер NRS9182MB

0 %s од 5
(0)

– Енергетска класа: A++
– Димензии (ШxВxД): 90,8 × 178,6 × 63,6 cm
– Врата: Емајлиран челик
– Боја: Црна


59,990.00 ден 68,990.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на еден резултат