Тајфуни

-17% 1,490.00 ден 1,790.00 ден

SENATOR греалка тајфун на струја PTC 2000

-13% 6,190.00 ден 7,120.00 ден

ZOBO греалка тајфун на гас G10

-13% 6,290.00 ден 7,230.00 ден

ZOBO греалка тајфун на гас G15

-13% 9,490.00 ден 10,920.00 ден

ZOBO греалка тајфун на гас G20

-13% 10,490.00 ден 12,060.00 ден

ZOBO греалка тајфун на гас G30

-13% 3,490.00 ден 4,020.00 ден

ZOBO греалка тајфун на струја ЗB-EF3

-13% 5,790.00 ден 6,660.00 ден

ZOBO греалка тајфун на струја ЗB-EF5

1,490.00 ден 1,790.00 ден

SENATOR греалка тајфун на струја PTC 2000

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Материјал Керамика и термоотпорен метал
– Контрола со термостат
– Димензии (ШхДхВ) 189х176х192 мм


Прочитај повеќеСпореди
6,190.00 ден 7,120.00 ден

ZOBO греалка тајфун на гас G10

0 %s од 5
(0)
Шифра: 407047

– Моќност 10KW
– Потрошувачка на гас 0.71Kg/h
– Издувна моќ 300m?/hПрочитај повеќеСпореди
6,290.00 ден 7,230.00 ден

ZOBO греалка тајфун на гас G15

0 %s од 5
(0)
Шифра: 407048

– Моќност 15KW
– Потрошувачка на гас 1.07Kg/h
– Издувна моќ 300m?/h


Прочитај повеќеСпореди
9,490.00 ден 10,920.00 ден

ZOBO греалка тајфун на гас G20

0 %s од 5
(0)
Шифра: 407049

– Моќност 20KW
– Потрошувачка на гас 1.42Kg/h
– Издувна моќ 500m?/h


Прочитај повеќеСпореди
10,490.00 ден 12,060.00 ден

ZOBO греалка тајфун на гас G30

0 %s од 5
(0)
Шифра: 407050

– Моќност 30KW
– Потрошувачка на гас 2.13Kg/h
– Издувна моќ 750m?/h


Прочитај повеќеСпореди
3,490.00 ден 4,020.00 ден

ZOBO греалка тајфун на струја ЗB-EF3

0 %s од 5
(0)
Шифра: 407054

– Моќност 30/1500/3000W
– Издувна моќ 280m?/h
– Загревање на простор 40m?Прочитај повеќеСпореди
5,790.00 ден 6,660.00 ден

ZOBO греалка тајфун на струја ЗB-EF5

0 %s од 5
(0)
Шифра: 407055

– Моќност 30/2500/5000W
– Издувна моќ 320m?/h
– Загревање на простор 50m2Прочитај повеќеСпореди

SENATOR греалка тајфун на струја PTC 2000

0 %s од 5
(0)

– Материјал Керамика и термоотпорен метал
– Контрола со термостат
– Димензии (ШхДхВ) 189х176х192 мм


Шифра: Нема
Достапност:

Нема на залиха

1,490.00 ден 1,790.00 ден Прочитај повеќеСпореди

ZOBO греалка тајфун на гас G10

0 %s од 5
(0)
ZOBO

– Моќност 10KW
– Потрошувачка на гас 0.71Kg/h
– Издувна моќ 300m?/hШифра: 407047
Достапност:

Нема на залиха

6,190.00 ден 7,120.00 ден Прочитај повеќеСпореди

ZOBO греалка тајфун на гас G15

0 %s од 5
(0)
ZOBO

– Моќност 15KW
– Потрошувачка на гас 1.07Kg/h
– Издувна моќ 300m?/h


Шифра: 407048
Достапност:

Нема на залиха

6,290.00 ден 7,230.00 ден Прочитај повеќеСпореди

ZOBO греалка тајфун на гас G20

0 %s од 5
(0)
ZOBO

– Моќност 20KW
– Потрошувачка на гас 1.42Kg/h
– Издувна моќ 500m?/h


Шифра: 407049
Достапност:

Нема на залиха

9,490.00 ден 10,920.00 ден Прочитај повеќеСпореди

ZOBO греалка тајфун на гас G30

0 %s од 5
(0)
ZOBO

– Моќност 30KW
– Потрошувачка на гас 2.13Kg/h
– Издувна моќ 750m?/h


Шифра: 407050
Достапност:

Нема на залиха

10,490.00 ден 12,060.00 ден Прочитај повеќеСпореди

ZOBO греалка тајфун на струја ЗB-EF3

0 %s од 5
(0)
ZOBO

– Моќност 30/1500/3000W
– Издувна моќ 280m?/h
– Загревање на простор 40m?Шифра: 407054
Достапност:

Нема на залиха

3,490.00 ден 4,020.00 ден Прочитај повеќеСпореди

ZOBO греалка тајфун на струја ЗB-EF5

0 %s од 5
(0)
ZOBO

– Моќност 30/2500/5000W
– Издувна моќ 320m?/h
– Загревање на простор 50m2Шифра: 407055
Достапност:

Нема на залиха

5,790.00 ден 6,660.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SENATOR греалка тајфун на струја PTC 2000

0 %s од 5
(0)

– Материјал Керамика и термоотпорен метал
– Контрола со термостат
– Димензии (ШхДхВ) 189х176х192 мм


Достапност:

Нема на залиха

1,490.00 ден 1,790.00 ден Прочитај повеќеСпореди

ZOBO греалка тајфун на гас G10

0 %s од 5
(0)
ZOBO

– Моќност 10KW
– Потрошувачка на гас 0.71Kg/h
– Издувна моќ 300m?/hДостапност:

Нема на залиха

6,190.00 ден 7,120.00 ден Прочитај повеќеСпореди

ZOBO греалка тајфун на гас G15

0 %s од 5
(0)
ZOBO

– Моќност 15KW
– Потрошувачка на гас 1.07Kg/h
– Издувна моќ 300m?/h


Достапност:

Нема на залиха

6,290.00 ден 7,230.00 ден Прочитај повеќеСпореди

ZOBO греалка тајфун на гас G20

0 %s од 5
(0)
ZOBO

– Моќност 20KW
– Потрошувачка на гас 1.42Kg/h
– Издувна моќ 500m?/h


Достапност:

Нема на залиха

9,490.00 ден 10,920.00 ден Прочитај повеќеСпореди

ZOBO греалка тајфун на гас G30

0 %s од 5
(0)
ZOBO

– Моќност 30KW
– Потрошувачка на гас 2.13Kg/h
– Издувна моќ 750m?/h


Достапност:

Нема на залиха

10,490.00 ден 12,060.00 ден Прочитај повеќеСпореди

ZOBO греалка тајфун на струја ЗB-EF3

0 %s од 5
(0)
ZOBO

– Моќност 30/1500/3000W
– Издувна моќ 280m?/h
– Загревање на простор 40m?Достапност:

Нема на залиха

3,490.00 ден 4,020.00 ден Прочитај повеќеСпореди

ZOBO греалка тајфун на струја ЗB-EF5

0 %s од 5
(0)
ZOBO

– Моќност 30/2500/5000W
– Издувна моќ 320m?/h
– Загревање на простор 50m2Достапност:

Нема на залиха

5,790.00 ден 6,660.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SENATOR греалка тајфун на струја PTC 2000

0 %s од 5
(0)

– Материјал Керамика и термоотпорен метал
– Контрола со термостат
– Димензии (ШхДхВ) 189х176х192 мм


1,490.00 ден 1,790.00 ден Прочитај повеќеСпореди

ZOBO греалка тајфун на гас G10

0 %s од 5
(0)

– Моќност 10KW
– Потрошувачка на гас 0.71Kg/h
– Издувна моќ 300m?/h6,190.00 ден 7,120.00 ден Прочитај повеќеСпореди

ZOBO греалка тајфун на гас G15

0 %s од 5
(0)

– Моќност 15KW
– Потрошувачка на гас 1.07Kg/h
– Издувна моќ 300m?/h


6,290.00 ден 7,230.00 ден Прочитај повеќеСпореди

ZOBO греалка тајфун на гас G20

0 %s од 5
(0)

– Моќност 20KW
– Потрошувачка на гас 1.42Kg/h
– Издувна моќ 500m?/h


9,490.00 ден 10,920.00 ден Прочитај повеќеСпореди

ZOBO греалка тајфун на гас G30

0 %s од 5
(0)

– Моќност 30KW
– Потрошувачка на гас 2.13Kg/h
– Издувна моќ 750m?/h


10,490.00 ден 12,060.00 ден Прочитај повеќеСпореди

ZOBO греалка тајфун на струја ЗB-EF3

0 %s од 5
(0)

– Моќност 30/1500/3000W
– Издувна моќ 280m?/h
– Загревање на простор 40m?3,490.00 ден 4,020.00 ден Прочитај повеќеСпореди

ZOBO греалка тајфун на струја ЗB-EF5

0 %s од 5
(0)

– Моќност 30/2500/5000W
– Издувна моќ 320m?/h
– Загревање на простор 50m25,790.00 ден 6,660.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Прикажување на еден резултат