Прочистувачи на воздух

-13% 20,900.00 ден 24,000.00 ден

BLUEAIR Прочистувач на воздух Blue Pure 221

-13% 8,700.00 ден 10,000.00 ден

BLUEAIR Прочистувач на воздух Blue Pure 411

-13% 24,400.00 ден 28,100.00 ден

BLUEAIR Прочистувач на воздух Classic 205

-13% 30,250.00 ден 34,800.00 ден

BLUEAIR Прочистувач на воздух Classic 280i

-13% 34,900.00 ден 40,140.00 ден

BLUEAIR Прочистувач на воздух Classic 405

-13% 40,700.00 ден 46,800.00 ден

BLUEAIR Прочистувач на воздух Classic 480i

-13% 50,000.00 ден 57,500.00 ден

BLUEAIR Прочистувач на воздух Classic 605

-13% 55,900.00 ден 64,300.00 ден

BLUEAIR Прочистувач на воздух Classic 680i

-13% 81,000.00 ден 93,150.00 ден

BLUEAIR Прочистувач на воздух Pro L

-13% 48,300.00 ден 55,550.00 ден

BLUEAIR Прочистувач на воздух Pro M

-13% 174,150.00 ден 200,300.00 ден

BLUEAIR Прочистувач на воздух Pro XL

-15% 9,990.00 ден 11,800.00 ден

ELECTROLUX Прочистувач на воздух FA31-202GY

-13% 18,490.00 ден 21,260.00 ден

Gorenje прочистувач на воздух AP500 SENSE AIR

-13% 8,490.00 ден 9,760.00 ден

Gorenje прочистувач на воздух Optiair 203M

-12% 9,420.00 ден 10,699.00 ден

SENCOR Прочистувач на воздух SHA 8400WH

-13% 45,000.00 ден 51,750.00 ден

WINIX Прочистувач на воздух Boneco P700

-13% 19,990.00 ден 23,000.00 ден

WINIX Прочистувач на воздух Tower QS

-13% 19,990.00 ден 23,000.00 ден

WINIX Прочистувач на воздух TowerQ со Wi-Fi апликација

-13% 16,990.00 ден 19,550.00 ден

WINIX Прочистувач на воздух U300

-13% 17,990.00 ден 20,700.00 ден

WINIX Прочистувач на воздух Zero

20,900.00 ден 24,000.00 ден

BLUEAIR Прочистувач на воздух Blue Pure 221

0 %s од 5
(0)
Шифра: 102936

– Големина на соба: до 50m2
– Активирање со едно копче
– Високо квалитетна челична мрежа
– Индикатор за промена на филтер


Во кошничкаСпореди
8,700.00 ден 10,000.00 ден

BLUEAIR Прочистувач на воздух Blue Pure 411

0 %s од 5
(0)
Шифра: 101432

– Контрола со едно копче
– Мал но, моќен
– Прочистува до: 15 m2
– Гаранција 2 години


Во кошничкаСпореди
24,400.00 ден 28,100.00 ден

BLUEAIR Прочистувач на воздух Classic 205

0 %s од 5
(0)
Шифра: 200013

– Прочистува до: 26m2
– Поврзување/сензори: Wi-Fi, Blueair Friend Компатибилност, Blueair Aware Компатибилност
– Проток на воздух: низок до 128m3/h и висок до 374m3/h
– Индикатор за замена на филтер: ИМА


Во кошничкаСпореди
30,250.00 ден 34,800.00 ден

BLUEAIR Прочистувач на воздух Classic 280i

0 %s од 5
(0)
Шифра: 200035

– Интегрирани сензори за квалитет на воздухот
– Wi-Fi овозможено
– Прочистува до: 26 m2


Во кошничкаСпореди
34,900.00 ден 40,140.00 ден

BLUEAIR Прочистувач на воздух Classic 405

0 %s од 5
(0)
Шифра: 200018

– Поврзување/сензори: Wi-Fi, Blueair Friend Компатибилност, Blueair Aware Компатибилност
– Проток на воздух: 120-350m3/h
– Бучавост: до 52dB
– Индикатор за замена на филтер: ИМА
– Големина на просторија: 40m2


Во кошничкаСпореди
40,700.00 ден 46,800.00 ден

BLUEAIR Прочистувач на воздух Classic 480i

0 %s од 5
(0)
Шифра: 200040

– Интегрирани сензори за квалитет на воздухот
– Wi-Fi овозможено
– Прочистува до: 40 m2


Во кошничкаСпореди
50,000.00 ден 57,500.00 ден

BLUEAIR Прочистувач на воздух Classic 605

0 %s од 5
(0)
Шифра: 200028

– Wi-Fi овозможено
– Прочистува до: 72 m2
– Smoke-stop Filter
– Филтер за честички
– HEPA silent технологија


Во кошничкаСпореди
55,900.00 ден 64,300.00 ден

BLUEAIR Прочистувач на воздух Classic 680i

0 %s од 5
(0)
Шифра: 200050

– Дизајнирано за големи простори за живеење
– Wi-Fi овозможено
– Прочистува до: 72 m2


Во кошничкаСпореди
81,000.00 ден 93,150.00 ден

BLUEAIR Прочистувач на воздух Pro L

0 %s од 5
(0)
Шифра: ProLK230SMW

– Опција за интелегентен модул за воздух
– Compact design, big performance
– Прочистува до: 72 m2
– Гаранција 2 години


Во кошничкаСпореди
48,300.00 ден 55,550.00 ден

BLUEAIR Прочистувач на воздух Pro M

0 %s од 5
(0)
Шифра: ProMK230SMW

– Елегантен со мали димензии
– Опција за интелегентен модул за воздух
– Големина на соба: до 36m2
– Гаранција 2 години


Во кошничкаСпореди
174,150.00 ден 200,300.00 ден

BLUEAIR Прочистувач на воздух Pro XL

0 %s од 5
(0)
Шифра: ProXLES230SMW

– Најголем капацитет за прочистувач на воздух
– Вграден интелегентен модул за воздух
– Големина на соба: до 110m2
– Гаранција 2 години


Во кошничкаСпореди
9,990.00 ден 11,800.00 ден

ELECTROLUX Прочистувач на воздух FA31-202GY

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Прочистува до 203 м2 за еден час
– Препорачлив за простор до 40 m2
– Автоматски ја прилагодиува брзината на работа во зависност од квалитетот на воздухот.
– Тивка работа кога е во Sleep mode 26dB(A).


Во кошничкаСпореди
18,490.00 ден 21,260.00 ден

Gorenje прочистувач на воздух AP500 SENSE AIR

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– ЛЦД: ЛЦД дисплеј
– Јонизатор
– Ниво на бучава: 35 dB(A)re1pW
– Турбо режим на работа


Прочитај повеќеСпореди
8,490.00 ден 9,760.00 ден

Gorenje прочистувач на воздух Optiair 203M

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16442
 • Тајмер: Дигитален+
 • LCD: LCD дисплеј
 • Јонизатор
 • Димензии (ШxВxД): 32,5 × 50 × 17,5 cmВо кошничкаСпореди
9,420.00 ден 10,699.00 ден

SENCOR Прочистувач на воздух SHA 8400WH

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17558
 • Површина: 20-40м2
 • Бучавост: 30dB
 • Ниво на филтрирање: 3
 • Брзини на работа: 3Во кошничкаСпореди
45,000.00 ден 51,750.00 ден

WINIX Прочистувач на воздух Boneco P700

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Тежина 15kg
– Димензии 36 x 39 x 77 cm
– Оптимална површина 72м2
– Проток на воздух 800m3/h


Во кошничкаСпореди
19,990.00 ден 23,000.00 ден

WINIX Прочистувач на воздух Tower QS

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Звучници JBL 41mm 2 X 8W dual passive radiator, SPL : 80dB @1W/1m, Impedance : 4ohm, Frequency range : 90Hz~20kHz
– Конекција со мобилен BlueTooth 2.4 GHz (2402 ~ 2480 MHz) compatible with HSP, HFP, A2DP, AVPVP
– Тежина 7.7kg
– Димензии 31 X 75 x 31 cm


Во кошничкаСпореди
19,990.00 ден 23,000.00 ден

WINIX Прочистувач на воздух TowerQ со Wi-Fi апликација

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Конекција со мобилен Wi-Fi, мобилна апликација
– Тежина 7.7kg
– Димензии 31 X 75 x 31 cm
– Оптимална површина (AHAM) 30м2


Во кошничкаСпореди
16,990.00 ден 19,550.00 ден

WINIX Прочистувач на воздух U300

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Тежина 26kg
– Димензии 43 X 43 x 101 cm
– Оптимална површина (потврдена од AHAM) 70м2


Во кошничкаСпореди
17,990.00 ден 20,700.00 ден

WINIX Прочистувач на воздух Zero

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Тежина 7kg
– Димензии 21 X 60 x 38 cm
– Оптимална површина (AHAM) 35м2
– Брзини на вентилатор 5 (ноќна, спора, средна, брза, турбо)


Во кошничкаСпореди

BLUEAIR Прочистувач на воздух Blue Pure 221

0 %s од 5
(0)
BlueAir

– Големина на соба: до 50m2
– Активирање со едно копче
– Високо квалитетна челична мрежа
– Индикатор за промена на филтер


Шифра: 102936
20,900.00 ден 24,000.00 ден Во кошничкаСпореди

BLUEAIR Прочистувач на воздух Blue Pure 411

0 %s од 5
(0)
BlueAir

– Контрола со едно копче
– Мал но, моќен
– Прочистува до: 15 m2
– Гаранција 2 години


Шифра: 101432
8,700.00 ден 10,000.00 ден Во кошничкаСпореди

BLUEAIR Прочистувач на воздух Classic 205

0 %s од 5
(0)
BlueAir

– Прочистува до: 26m2
– Поврзување/сензори: Wi-Fi, Blueair Friend Компатибилност, Blueair Aware Компатибилност
– Проток на воздух: низок до 128m3/h и висок до 374m3/h
– Индикатор за замена на филтер: ИМА


Шифра: 200013
24,400.00 ден 28,100.00 ден Во кошничкаСпореди

BLUEAIR Прочистувач на воздух Classic 280i

0 %s од 5
(0)
BlueAir

– Интегрирани сензори за квалитет на воздухот
– Wi-Fi овозможено
– Прочистува до: 26 m2


Шифра: 200035
30,250.00 ден 34,800.00 ден Во кошничкаСпореди

BLUEAIR Прочистувач на воздух Classic 405

0 %s од 5
(0)
BlueAir

– Поврзување/сензори: Wi-Fi, Blueair Friend Компатибилност, Blueair Aware Компатибилност
– Проток на воздух: 120-350m3/h
– Бучавост: до 52dB
– Индикатор за замена на филтер: ИМА
– Големина на просторија: 40m2


Шифра: 200018
34,900.00 ден 40,140.00 ден Во кошничкаСпореди

BLUEAIR Прочистувач на воздух Classic 480i

0 %s од 5
(0)
BlueAir

– Интегрирани сензори за квалитет на воздухот
– Wi-Fi овозможено
– Прочистува до: 40 m2


Шифра: 200040
40,700.00 ден 46,800.00 ден Во кошничкаСпореди

BLUEAIR Прочистувач на воздух Classic 605

0 %s од 5
(0)
BlueAir

– Wi-Fi овозможено
– Прочистува до: 72 m2
– Smoke-stop Filter
– Филтер за честички
– HEPA silent технологија


Шифра: 200028
50,000.00 ден 57,500.00 ден Во кошничкаСпореди

BLUEAIR Прочистувач на воздух Classic 680i

0 %s од 5
(0)
BlueAir

– Дизајнирано за големи простори за живеење
– Wi-Fi овозможено
– Прочистува до: 72 m2


Шифра: 200050
55,900.00 ден 64,300.00 ден Во кошничкаСпореди

BLUEAIR Прочистувач на воздух Pro L

0 %s од 5
(0)
BlueAir

– Опција за интелегентен модул за воздух
– Compact design, big performance
– Прочистува до: 72 m2
– Гаранција 2 години


Шифра: ProLK230SMW
81,000.00 ден 93,150.00 ден Во кошничкаСпореди

BLUEAIR Прочистувач на воздух Pro M

0 %s од 5
(0)
BlueAir

– Елегантен со мали димензии
– Опција за интелегентен модул за воздух
– Големина на соба: до 36m2
– Гаранција 2 години


Шифра: ProMK230SMW
48,300.00 ден 55,550.00 ден Во кошничкаСпореди

BLUEAIR Прочистувач на воздух Pro XL

0 %s од 5
(0)
BlueAir

– Најголем капацитет за прочистувач на воздух
– Вграден интелегентен модул за воздух
– Големина на соба: до 110m2
– Гаранција 2 години


Шифра: ProXLES230SMW
174,150.00 ден 200,300.00 ден Во кошничкаСпореди

ELECTROLUX Прочистувач на воздух FA31-202GY

0 %s од 5
(0)
Electrolux

– Прочистува до 203 м2 за еден час
– Препорачлив за простор до 40 m2
– Автоматски ја прилагодиува брзината на работа во зависност од квалитетот на воздухот.
– Тивка работа кога е во Sleep mode 26dB(A).


Шифра: Нема
9,990.00 ден 11,800.00 ден Во кошничкаСпореди

Gorenje прочистувач на воздух AP500 SENSE AIR

0 %s од 5
(0)
Gorenje

– ЛЦД: ЛЦД дисплеј
– Јонизатор
– Ниво на бучава: 35 dB(A)re1pW
– Турбо режим на работа


Шифра: Нема
Достапност:

Нема на залиха

18,490.00 ден 21,260.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Gorenje прочистувач на воздух Optiair 203M

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Тајмер: Дигитален+
 • LCD: LCD дисплеј
 • Јонизатор
 • Димензии (ШxВxД): 32,5 × 50 × 17,5 cmШифра: 16442
8,490.00 ден 9,760.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Прочистувач на воздух SHA 8400WH

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Површина: 20-40м2
 • Бучавост: 30dB
 • Ниво на филтрирање: 3
 • Брзини на работа: 3Шифра: 17558
9,420.00 ден 10,699.00 ден Во кошничкаСпореди

WINIX Прочистувач на воздух Boneco P700

0 %s од 5
(0)
Winix

– Тежина 15kg
– Димензии 36 x 39 x 77 cm
– Оптимална површина 72м2
– Проток на воздух 800m3/h


Шифра: Нема
45,000.00 ден 51,750.00 ден Во кошничкаСпореди

WINIX Прочистувач на воздух Tower QS

0 %s од 5
(0)
Winix

– Звучници JBL 41mm 2 X 8W dual passive radiator, SPL : 80dB @1W/1m, Impedance : 4ohm, Frequency range : 90Hz~20kHz
– Конекција со мобилен BlueTooth 2.4 GHz (2402 ~ 2480 MHz) compatible with HSP, HFP, A2DP, AVPVP
– Тежина 7.7kg
– Димензии 31 X 75 x 31 cm


Шифра: Нема
19,990.00 ден 23,000.00 ден Во кошничкаСпореди

WINIX Прочистувач на воздух TowerQ со Wi-Fi апликација

0 %s од 5
(0)
Winix

– Конекција со мобилен Wi-Fi, мобилна апликација
– Тежина 7.7kg
– Димензии 31 X 75 x 31 cm
– Оптимална површина (AHAM) 30м2


Шифра: Нема
19,990.00 ден 23,000.00 ден Во кошничкаСпореди

WINIX Прочистувач на воздух U300

0 %s од 5
(0)
Winix

– Тежина 26kg
– Димензии 43 X 43 x 101 cm
– Оптимална површина (потврдена од AHAM) 70м2


Шифра: Нема
16,990.00 ден 19,550.00 ден Во кошничкаСпореди

WINIX Прочистувач на воздух Zero

0 %s од 5
(0)
Winix

– Тежина 7kg
– Димензии 21 X 60 x 38 cm
– Оптимална површина (AHAM) 35м2
– Брзини на вентилатор 5 (ноќна, спора, средна, брза, турбо)


Шифра: Нема
17,990.00 ден 20,700.00 ден Во кошничкаСпореди

BLUEAIR Прочистувач на воздух Blue Pure 221

0 %s од 5
(0)
BlueAir

– Големина на соба: до 50m2
– Активирање со едно копче
– Високо квалитетна челична мрежа
– Индикатор за промена на филтер


20,900.00 ден 24,000.00 ден Во кошничкаСпореди

BLUEAIR Прочистувач на воздух Blue Pure 411

0 %s од 5
(0)
BlueAir

– Контрола со едно копче
– Мал но, моќен
– Прочистува до: 15 m2
– Гаранција 2 години


8,700.00 ден 10,000.00 ден Во кошничкаСпореди

BLUEAIR Прочистувач на воздух Classic 205

0 %s од 5
(0)
BlueAir

– Прочистува до: 26m2
– Поврзување/сензори: Wi-Fi, Blueair Friend Компатибилност, Blueair Aware Компатибилност
– Проток на воздух: низок до 128m3/h и висок до 374m3/h
– Индикатор за замена на филтер: ИМА


24,400.00 ден 28,100.00 ден Во кошничкаСпореди

BLUEAIR Прочистувач на воздух Classic 280i

0 %s од 5
(0)
BlueAir

– Интегрирани сензори за квалитет на воздухот
– Wi-Fi овозможено
– Прочистува до: 26 m2


30,250.00 ден 34,800.00 ден Во кошничкаСпореди

BLUEAIR Прочистувач на воздух Classic 405

0 %s од 5
(0)
BlueAir

– Поврзување/сензори: Wi-Fi, Blueair Friend Компатибилност, Blueair Aware Компатибилност
– Проток на воздух: 120-350m3/h
– Бучавост: до 52dB
– Индикатор за замена на филтер: ИМА
– Големина на просторија: 40m2


34,900.00 ден 40,140.00 ден Во кошничкаСпореди

BLUEAIR Прочистувач на воздух Classic 480i

0 %s од 5
(0)
BlueAir

– Интегрирани сензори за квалитет на воздухот
– Wi-Fi овозможено
– Прочистува до: 40 m2


40,700.00 ден 46,800.00 ден Во кошничкаСпореди

BLUEAIR Прочистувач на воздух Classic 605

0 %s од 5
(0)
BlueAir

– Wi-Fi овозможено
– Прочистува до: 72 m2
– Smoke-stop Filter
– Филтер за честички
– HEPA silent технологија


50,000.00 ден 57,500.00 ден Во кошничкаСпореди

BLUEAIR Прочистувач на воздух Classic 680i

0 %s од 5
(0)
BlueAir

– Дизајнирано за големи простори за живеење
– Wi-Fi овозможено
– Прочистува до: 72 m2


55,900.00 ден 64,300.00 ден Во кошничкаСпореди

BLUEAIR Прочистувач на воздух Pro L

0 %s од 5
(0)
BlueAir

– Опција за интелегентен модул за воздух
– Compact design, big performance
– Прочистува до: 72 m2
– Гаранција 2 години


81,000.00 ден 93,150.00 ден Во кошничкаСпореди

BLUEAIR Прочистувач на воздух Pro M

0 %s од 5
(0)
BlueAir

– Елегантен со мали димензии
– Опција за интелегентен модул за воздух
– Големина на соба: до 36m2
– Гаранција 2 години


48,300.00 ден 55,550.00 ден Во кошничкаСпореди

BLUEAIR Прочистувач на воздух Pro XL

0 %s од 5
(0)
BlueAir

– Најголем капацитет за прочистувач на воздух
– Вграден интелегентен модул за воздух
– Големина на соба: до 110m2
– Гаранција 2 години


174,150.00 ден 200,300.00 ден Во кошничкаСпореди

ELECTROLUX Прочистувач на воздух FA31-202GY

0 %s од 5
(0)
Electrolux

– Прочистува до 203 м2 за еден час
– Препорачлив за простор до 40 m2
– Автоматски ја прилагодиува брзината на работа во зависност од квалитетот на воздухот.
– Тивка работа кога е во Sleep mode 26dB(A).


9,990.00 ден 11,800.00 ден Во кошничкаСпореди

Gorenje прочистувач на воздух AP500 SENSE AIR

0 %s од 5
(0)
Gorenje

– ЛЦД: ЛЦД дисплеј
– Јонизатор
– Ниво на бучава: 35 dB(A)re1pW
– Турбо режим на работа


Достапност:

Нема на залиха

18,490.00 ден 21,260.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Gorenje прочистувач на воздух Optiair 203M

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Тајмер: Дигитален+
 • LCD: LCD дисплеј
 • Јонизатор
 • Димензии (ШxВxД): 32,5 × 50 × 17,5 cm8,490.00 ден 9,760.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Прочистувач на воздух SHA 8400WH

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Површина: 20-40м2
 • Бучавост: 30dB
 • Ниво на филтрирање: 3
 • Брзини на работа: 39,420.00 ден 10,699.00 ден Во кошничкаСпореди

WINIX Прочистувач на воздух Boneco P700

0 %s од 5
(0)
Winix

– Тежина 15kg
– Димензии 36 x 39 x 77 cm
– Оптимална површина 72м2
– Проток на воздух 800m3/h


45,000.00 ден 51,750.00 ден Во кошничкаСпореди

WINIX Прочистувач на воздух Tower QS

0 %s од 5
(0)
Winix

– Звучници JBL 41mm 2 X 8W dual passive radiator, SPL : 80dB @1W/1m, Impedance : 4ohm, Frequency range : 90Hz~20kHz
– Конекција со мобилен BlueTooth 2.4 GHz (2402 ~ 2480 MHz) compatible with HSP, HFP, A2DP, AVPVP
– Тежина 7.7kg
– Димензии 31 X 75 x 31 cm


19,990.00 ден 23,000.00 ден Во кошничкаСпореди

WINIX Прочистувач на воздух TowerQ со Wi-Fi апликација

0 %s од 5
(0)
Winix

– Конекција со мобилен Wi-Fi, мобилна апликација
– Тежина 7.7kg
– Димензии 31 X 75 x 31 cm
– Оптимална површина (AHAM) 30м2


19,990.00 ден 23,000.00 ден Во кошничкаСпореди

WINIX Прочистувач на воздух U300

0 %s од 5
(0)
Winix

– Тежина 26kg
– Димензии 43 X 43 x 101 cm
– Оптимална површина (потврдена од AHAM) 70м2


16,990.00 ден 19,550.00 ден Во кошничкаСпореди

WINIX Прочистувач на воздух Zero

0 %s од 5
(0)
Winix

– Тежина 7kg
– Димензии 21 X 60 x 38 cm
– Оптимална површина (AHAM) 35м2
– Брзини на вентилатор 5 (ноќна, спора, средна, брза, турбо)


17,990.00 ден 20,700.00 ден Во кошничкаСпореди

BLUEAIR Прочистувач на воздух Blue Pure 221

0 %s од 5
(0)

– Големина на соба: до 50m2
– Активирање со едно копче
– Високо квалитетна челична мрежа
– Индикатор за промена на филтер


20,900.00 ден 24,000.00 ден Во кошничкаСпореди

BLUEAIR Прочистувач на воздух Blue Pure 411

0 %s од 5
(0)

– Контрола со едно копче
– Мал но, моќен
– Прочистува до: 15 m2
– Гаранција 2 години


8,700.00 ден 10,000.00 ден Во кошничкаСпореди

BLUEAIR Прочистувач на воздух Classic 205

0 %s од 5
(0)

– Прочистува до: 26m2
– Поврзување/сензори: Wi-Fi, Blueair Friend Компатибилност, Blueair Aware Компатибилност
– Проток на воздух: низок до 128m3/h и висок до 374m3/h
– Индикатор за замена на филтер: ИМА


24,400.00 ден 28,100.00 ден Во кошничкаСпореди

BLUEAIR Прочистувач на воздух Classic 280i

0 %s од 5
(0)

– Интегрирани сензори за квалитет на воздухот
– Wi-Fi овозможено
– Прочистува до: 26 m2


30,250.00 ден 34,800.00 ден Во кошничкаСпореди

BLUEAIR Прочистувач на воздух Classic 405

0 %s од 5
(0)

– Поврзување/сензори: Wi-Fi, Blueair Friend Компатибилност, Blueair Aware Компатибилност
– Проток на воздух: 120-350m3/h
– Бучавост: до 52dB
– Индикатор за замена на филтер: ИМА
– Големина на просторија: 40m2


34,900.00 ден 40,140.00 ден Во кошничкаСпореди

BLUEAIR Прочистувач на воздух Classic 480i

0 %s од 5
(0)

– Интегрирани сензори за квалитет на воздухот
– Wi-Fi овозможено
– Прочистува до: 40 m2


40,700.00 ден 46,800.00 ден Во кошничкаСпореди

BLUEAIR Прочистувач на воздух Classic 605

0 %s од 5
(0)

– Wi-Fi овозможено
– Прочистува до: 72 m2
– Smoke-stop Filter
– Филтер за честички
– HEPA silent технологија


50,000.00 ден 57,500.00 ден Во кошничкаСпореди

BLUEAIR Прочистувач на воздух Classic 680i

0 %s од 5
(0)

– Дизајнирано за големи простори за живеење
– Wi-Fi овозможено
– Прочистува до: 72 m2


55,900.00 ден 64,300.00 ден Во кошничкаСпореди

BLUEAIR Прочистувач на воздух Pro L

0 %s од 5
(0)

– Опција за интелегентен модул за воздух
– Compact design, big performance
– Прочистува до: 72 m2
– Гаранција 2 години


81,000.00 ден 93,150.00 ден Во кошничкаСпореди

BLUEAIR Прочистувач на воздух Pro M

0 %s од 5
(0)

– Елегантен со мали димензии
– Опција за интелегентен модул за воздух
– Големина на соба: до 36m2
– Гаранција 2 години


48,300.00 ден 55,550.00 ден Во кошничкаСпореди

BLUEAIR Прочистувач на воздух Pro XL

0 %s од 5
(0)

– Најголем капацитет за прочистувач на воздух
– Вграден интелегентен модул за воздух
– Големина на соба: до 110m2
– Гаранција 2 години


174,150.00 ден 200,300.00 ден Во кошничкаСпореди

ELECTROLUX Прочистувач на воздух FA31-202GY

0 %s од 5
(0)

– Прочистува до 203 м2 за еден час
– Препорачлив за простор до 40 m2
– Автоматски ја прилагодиува брзината на работа во зависност од квалитетот на воздухот.
– Тивка работа кога е во Sleep mode 26dB(A).


9,990.00 ден 11,800.00 ден Во кошничкаСпореди

Gorenje прочистувач на воздух AP500 SENSE AIR

0 %s од 5
(0)

– ЛЦД: ЛЦД дисплеј
– Јонизатор
– Ниво на бучава: 35 dB(A)re1pW
– Турбо режим на работа


18,490.00 ден 21,260.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Gorenje прочистувач на воздух Optiair 203M

0 %s од 5
(0)
 • Тајмер: Дигитален+
 • LCD: LCD дисплеј
 • Јонизатор
 • Димензии (ШxВxД): 32,5 × 50 × 17,5 cm8,490.00 ден 9,760.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Прочистувач на воздух SHA 8400WH

0 %s од 5
(0)
 • Површина: 20-40м2
 • Бучавост: 30dB
 • Ниво на филтрирање: 3
 • Брзини на работа: 39,420.00 ден 10,699.00 ден Во кошничкаСпореди

WINIX Прочистувач на воздух Boneco P700

0 %s од 5
(0)

– Тежина 15kg
– Димензии 36 x 39 x 77 cm
– Оптимална површина 72м2
– Проток на воздух 800m3/h


45,000.00 ден 51,750.00 ден Во кошничкаСпореди

WINIX Прочистувач на воздух Tower QS

0 %s од 5
(0)

– Звучници JBL 41mm 2 X 8W dual passive radiator, SPL : 80dB @1W/1m, Impedance : 4ohm, Frequency range : 90Hz~20kHz
– Конекција со мобилен BlueTooth 2.4 GHz (2402 ~ 2480 MHz) compatible with HSP, HFP, A2DP, AVPVP
– Тежина 7.7kg
– Димензии 31 X 75 x 31 cm


19,990.00 ден 23,000.00 ден Во кошничкаСпореди

WINIX Прочистувач на воздух TowerQ со Wi-Fi апликација

0 %s од 5
(0)

– Конекција со мобилен Wi-Fi, мобилна апликација
– Тежина 7.7kg
– Димензии 31 X 75 x 31 cm
– Оптимална површина (AHAM) 30м2


19,990.00 ден 23,000.00 ден Во кошничкаСпореди

WINIX Прочистувач на воздух U300

0 %s од 5
(0)

– Тежина 26kg
– Димензии 43 X 43 x 101 cm
– Оптимална површина (потврдена од AHAM) 70м2


16,990.00 ден 19,550.00 ден Во кошничкаСпореди

WINIX Прочистувач на воздух Zero

0 %s од 5
(0)

– Тежина 7kg
– Димензии 21 X 60 x 38 cm
– Оптимална површина (AHAM) 35м2
– Брзини на вентилатор 5 (ноќна, спора, средна, брза, турбо)


17,990.00 ден 20,700.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на еден производ