Мелници за кафе

-12% 1,160.00 ден 1,320.00 ден

BOMANN Мелница за кафе KSW 445 CB

-12% 1,230.00 ден 1,399.00 ден

BOSCH Мелница за кафе TSM 6A011W

-12% 1,199.00 ден 1,360.00 ден

BOSCH Мелница за кафе МКМ 6000

-12% 1,199.00 ден 1,360.00 ден

BOSCH Мелница за кафе МКМ 6003

-12% 1,450.00 ден 1,650.00 ден

DE LONGHI Мелница за кафе KG 30

-12% 1,820.00 ден 2,060.00 ден

DE LONGHI Мелница за кафе KG 40

-8% 3,400.00 ден 3,680.00 ден

DE LONGHI Мелница за кафе KG 59

-12% 950.00 ден 1,080.00 ден

SENCOR Мелница за кафе SCG 1050WH

-12% 2,750.00 ден 3,130.00 ден

SENCOR Мелница за кафе SCG 5050BK

1,160.00 ден 1,320.00 ден

BOMANN Мелница за кафе KSW 445 CB

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15389
 • Електрична мелница за кафе со грејач
 • Боја : сиво/црна
 • Моќност на моторот (max): 120 W
 • Лесно управувањеВо кошничкаСпореди
1,230.00 ден 1,399.00 ден

BOSCH Мелница за кафе TSM 6A011W

0 %s од 5
(0)
Шифра: 20508
 • Боја : бела
 • Моќност на моторот (max): 180 W
 • Лесно управување
 • Ножеви од нерѓосувачки челикВо кошничкаСпореди
1,199.00 ден 1,360.00 ден

BOSCH Мелница за кафе МКМ 6000

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16009
 • Боја : бела
 • Моќност на моторот (max): 180 W
 • Лесно управување
 • Ножеви од нерѓосувачки челикВо кошничкаСпореди
1,199.00 ден 1,360.00 ден

BOSCH Мелница за кафе МКМ 6003

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16010
 • Боја : црна
 • Моќност на моторот (max): 180 W
 • Лесно управување
 • Ножеви од нерѓосувачки челикВо кошничкаСпореди
1,450.00 ден 1,650.00 ден

DE LONGHI Мелница за кафе KG 30

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15188
 • Боја : црна
 • Моќност на моторот (max): 150 W
 • Лесно управување
 • Ножеви од нерѓосувачки челикВо кошничкаСпореди
1,820.00 ден 2,060.00 ден

DE LONGHI Мелница за кафе KG 40

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15191
 • Боја : црна
 • Моќност на моторот (max): 170 W
 • Лесно управување
 • Ножеви од нерѓосувачки челикПрочитај повеќеСпореди
3,400.00 ден 3,680.00 ден

DE LONGHI Мелница за кафе KG 59

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15193
 • Боја : црна
 • Моќност на моторот (max): 85 W
 • Лесно управување
 • Ножеви од нерѓосувачки челикПрочитај повеќеСпореди
950.00 ден 1,080.00 ден

SENCOR Мелница за кафе SCG 1050WH

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17410
 • Боја : бела
 • Моќност на моторот (max): 150 W
 • Лесно управување
 • Капацитет на садот за мелење: 50 gВо кошничкаСпореди
2,750.00 ден 3,130.00 ден

SENCOR Мелница за кафе SCG 5050BK

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17411
 • Боја: црна
 • Брзо и прецизно мелење
 • Тежина: 1,5 кг
 • Лесно управувањеВо кошничкаСпореди

BOMANN Мелница за кафе KSW 445 CB

0 %s од 5
(0)
Bomann
 • Електрична мелница за кафе со грејач
 • Боја : сиво/црна
 • Моќност на моторот (max): 120 W
 • Лесно управувањеШифра: 15389
1,160.00 ден 1,320.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Мелница за кафе TSM 6A011W

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја : бела
 • Моќност на моторот (max): 180 W
 • Лесно управување
 • Ножеви од нерѓосувачки челикШифра: 20508
1,230.00 ден 1,399.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Мелница за кафе МКМ 6000

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја : бела
 • Моќност на моторот (max): 180 W
 • Лесно управување
 • Ножеви од нерѓосувачки челикШифра: 16009
1,199.00 ден 1,360.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Мелница за кафе МКМ 6003

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја : црна
 • Моќност на моторот (max): 180 W
 • Лесно управување
 • Ножеви од нерѓосувачки челикШифра: 16010
1,199.00 ден 1,360.00 ден Во кошничкаСпореди

DE LONGHI Мелница за кафе KG 30

0 %s од 5
(0)
De Longhi
 • Боја : црна
 • Моќност на моторот (max): 150 W
 • Лесно управување
 • Ножеви од нерѓосувачки челикШифра: 15188
1,450.00 ден 1,650.00 ден Во кошничкаСпореди

DE LONGHI Мелница за кафе KG 40

0 %s од 5
(0)
De Longhi
 • Боја : црна
 • Моќност на моторот (max): 170 W
 • Лесно управување
 • Ножеви од нерѓосувачки челикШифра: 15191
Достапност:

Нема на залиха

1,820.00 ден 2,060.00 ден Прочитај повеќеСпореди

DE LONGHI Мелница за кафе KG 59

0 %s од 5
(0)
De Longhi
 • Боја : црна
 • Моќност на моторот (max): 85 W
 • Лесно управување
 • Ножеви од нерѓосувачки челикШифра: 15193
Достапност:

Нема на залиха

3,400.00 ден 3,680.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SENCOR Мелница за кафе SCG 1050WH

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја : бела
 • Моќност на моторот (max): 150 W
 • Лесно управување
 • Капацитет на садот за мелење: 50 gШифра: 17410
950.00 ден 1,080.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Мелница за кафе SCG 5050BK

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја: црна
 • Брзо и прецизно мелење
 • Тежина: 1,5 кг
 • Лесно управувањеШифра: 17411
2,750.00 ден 3,130.00 ден Во кошничкаСпореди

BOMANN Мелница за кафе KSW 445 CB

0 %s од 5
(0)
Bomann
 • Електрична мелница за кафе со грејач
 • Боја : сиво/црна
 • Моќност на моторот (max): 120 W
 • Лесно управување1,160.00 ден 1,320.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Мелница за кафе TSM 6A011W

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја : бела
 • Моќност на моторот (max): 180 W
 • Лесно управување
 • Ножеви од нерѓосувачки челик1,230.00 ден 1,399.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Мелница за кафе МКМ 6000

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја : бела
 • Моќност на моторот (max): 180 W
 • Лесно управување
 • Ножеви од нерѓосувачки челик1,199.00 ден 1,360.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Мелница за кафе МКМ 6003

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја : црна
 • Моќност на моторот (max): 180 W
 • Лесно управување
 • Ножеви од нерѓосувачки челик1,199.00 ден 1,360.00 ден Во кошничкаСпореди

DE LONGHI Мелница за кафе KG 30

0 %s од 5
(0)
De Longhi
 • Боја : црна
 • Моќност на моторот (max): 150 W
 • Лесно управување
 • Ножеви од нерѓосувачки челик1,450.00 ден 1,650.00 ден Во кошничкаСпореди

DE LONGHI Мелница за кафе KG 40

0 %s од 5
(0)
De Longhi
 • Боја : црна
 • Моќност на моторот (max): 170 W
 • Лесно управување
 • Ножеви од нерѓосувачки челикДостапност:

Нема на залиха

1,820.00 ден 2,060.00 ден Прочитај повеќеСпореди

DE LONGHI Мелница за кафе KG 59

0 %s од 5
(0)
De Longhi
 • Боја : црна
 • Моќност на моторот (max): 85 W
 • Лесно управување
 • Ножеви од нерѓосувачки челикДостапност:

Нема на залиха

3,400.00 ден 3,680.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SENCOR Мелница за кафе SCG 1050WH

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја : бела
 • Моќност на моторот (max): 150 W
 • Лесно управување
 • Капацитет на садот за мелење: 50 g950.00 ден 1,080.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Мелница за кафе SCG 5050BK

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја: црна
 • Брзо и прецизно мелење
 • Тежина: 1,5 кг
 • Лесно управување2,750.00 ден 3,130.00 ден Во кошничкаСпореди

BOMANN Мелница за кафе KSW 445 CB

0 %s од 5
(0)
 • Електрична мелница за кафе со грејач
 • Боја : сиво/црна
 • Моќност на моторот (max): 120 W
 • Лесно управување1,160.00 ден 1,320.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Мелница за кафе TSM 6A011W

0 %s од 5
(0)
 • Боја : бела
 • Моќност на моторот (max): 180 W
 • Лесно управување
 • Ножеви од нерѓосувачки челик1,230.00 ден 1,399.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Мелница за кафе МКМ 6000

0 %s од 5
(0)
 • Боја : бела
 • Моќност на моторот (max): 180 W
 • Лесно управување
 • Ножеви од нерѓосувачки челик1,199.00 ден 1,360.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Мелница за кафе МКМ 6003

0 %s од 5
(0)
 • Боја : црна
 • Моќност на моторот (max): 180 W
 • Лесно управување
 • Ножеви од нерѓосувачки челик1,199.00 ден 1,360.00 ден Во кошничкаСпореди

DE LONGHI Мелница за кафе KG 30

0 %s од 5
(0)
 • Боја : црна
 • Моќност на моторот (max): 150 W
 • Лесно управување
 • Ножеви од нерѓосувачки челик1,450.00 ден 1,650.00 ден Во кошничкаСпореди

DE LONGHI Мелница за кафе KG 40

0 %s од 5
(0)
 • Боја : црна
 • Моќност на моторот (max): 170 W
 • Лесно управување
 • Ножеви од нерѓосувачки челик1,820.00 ден 2,060.00 ден Прочитај повеќеСпореди

DE LONGHI Мелница за кафе KG 59

0 %s од 5
(0)
 • Боја : црна
 • Моќност на моторот (max): 85 W
 • Лесно управување
 • Ножеви од нерѓосувачки челик3,400.00 ден 3,680.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SENCOR Мелница за кафе SCG 1050WH

0 %s од 5
(0)
 • Боја : бела
 • Моќност на моторот (max): 150 W
 • Лесно управување
 • Капацитет на садот за мелење: 50 g950.00 ден 1,080.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Мелница за кафе SCG 5050BK

0 %s од 5
(0)
 • Боја: црна
 • Брзо и прецизно мелење
 • Тежина: 1,5 кг
 • Лесно управување2,750.00 ден 3,130.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на еден резултат