Вградни фурни

-12% 25,260.00 ден 28,700.00 ден

BOSCH Вградна рерна HBA 513BB1

-12% 25,500.00 ден 28,999.00 ден

BOSCH Вградна рерна HBA 513BS1

-12% 51,260.00 ден 58,250.00 ден

BOSCH Вградна рерна HBG 675BB1

-12% 36,740.00 ден 41,750.00 ден

BOSCH Вградна фурна HBA 573BB0

-12% 35,640.00 ден 40,500.00 ден

BOSCH Вградна фурна HBA 573BS0

-12% 17,700.00 ден 20,100.00 ден

BOSCH Вградна фурна HBF 113BS1

-12% 26,999.00 ден 30,680.00 ден

BOSCH Вградна фурна HBG 5370S0

-12% 37,500.00 ден 42,630.00 ден

BOSCH Вградна фурна HBG 5780B0

-12% 36,850.00 ден 41,880.00 ден

BOSCH Вградна фурна HBG 5780S0

-12% 37,500.00 ден 42,630.00 ден

BOSCH Вградна фурна HBG 5780W0

-12% 43,999.00 ден 49,999.00 ден

BOSCH Вградна фурна HBG 633NB1

-12% 43,999.00 ден 49,999.00 ден

BOSCH Вградна фурна HBG 633NS1

-12% 51,260.00 ден 58,250.00 ден

BOSCH Вградна фурна HBG 675BS1

-16% 19,599.00 ден 23,350.00 ден

BOSCH Вградна фурна HBN 531S1F

-12% 9,999.00 ден 11,360.00 ден

CANDY Вградна фурна FPE 602A/6X

-12% 12,400.00 ден 14,100.00 ден

CANDY Вградна фурна FPE 609A/6XL

-12% 9,999.00 ден 11,360.00 ден

CANDY Вградна фурна FPE 602A/6N

-12% 9,999.00 ден 11,360.00 ден

CANDY Вградна фурна FPE 602A/6W

-12% 12,400.00 ден 14,100.00 ден

CANDY Вградна фурна FPE 609/6WXL

-12% 11,999.00 ден 13,650.00 ден

CANDY Вградна фурна FPE 609/6X

25,260.00 ден 28,700.00 ден

BOSCH Вградна рерна HBA 513BB1

0 %s од 5
(0)
Шифра: 20069

– Распон на температура: 50 °C – 275 °C
– Капацитет: 71 l
– LED дисплеј за управување
– Енергетска класа: A

Во кошничкаСпореди
25,500.00 ден 28,999.00 ден

BOSCH Вградна рерна HBA 513BS1

0 %s од 5
(0)
Шифра: 20034

– Распон на температура: 50 °C – 275 °C
– Капацитет: 71 l
– LED дисплеј за управување
– Енергетска класа: A

Во кошничкаСпореди
51,260.00 ден 58,250.00 ден

BOSCH Вградна рерна HBG 675BB1

0 %s од 5
(0)
Шифра: 20070

– Распон на температура: 30 ° C – 300 ° C
– Капацитет: 71 l
– Енергетска класа: A+
– 13 програми за печење

Во кошничкаСпореди
36,740.00 ден 41,750.00 ден

BOSCH Вградна фурна HBA 573BB0

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14404
 • Боја: црна
 • 5 начини на греење
 • Вовлечени копчиња
 • Пирулиза
Во кошничкаСпореди
35,640.00 ден 40,500.00 ден

BOSCH Вградна фурна HBA 573BS0

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14405
 • Боја: инокс
 • 5 начини на греење
 • Вовлечени копчиња
 • Пирулиза
Во кошничкаСпореди
17,700.00 ден 20,100.00 ден

BOSCH Вградна фурна HBF 113BS1

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19628
 • Боја: инокс
 • 5 функции
 • 3D циркулација на топол воздух
 • Волумен на рерната: 66 литри
Во кошничкаСпореди
26,999.00 ден 30,680.00 ден

BOSCH Вградна фурна HBG 5370S0

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19338
 • Боја: инокс
 • 7 начини на греење
 • Вовлечени копчиња
 • Заклучување за заштита од деца
Во кошничкаСпореди
37,500.00 ден 42,630.00 ден

BOSCH Вградна фурна HBG 5780B0

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19629
 • Боја црна
 • 10 начини на греење
 • Вовлечни копчиња
 • Пирулиза
Во кошничкаСпореди
36,850.00 ден 41,880.00 ден

BOSCH Вградна фурна HBG 5780S0

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14425
 • Боја: инокс
 • 10 начини на греење
 • Вовлечени копчиња
 • Пирулиза
Во кошничкаСпореди
37,500.00 ден 42,630.00 ден

BOSCH Вградна фурна HBG 5780W0

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19630

 

 • боја бела
 • 10 начини на греење
 • Вовлечни копчиња
 • Пирулиза
Во кошничкаСпореди
43,999.00 ден 49,999.00 ден

BOSCH Вградна фурна HBG 633NB1

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19657
 • Вградна рерна со црна боја
 • Интерактивен Колор ЛЦД Дисплеј
 • 10 функции
 • А+ енергетска класа
Во кошничкаСпореди
43,999.00 ден 49,999.00 ден

BOSCH Вградна фурна HBG 633NS1

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14426

• Интерактивен Колор ЛЦД Дисплеј
• 10 функции
• А+ енергетска класа
• Димензии 60x60x54.8 цм

Во кошничкаСпореди
51,260.00 ден 58,250.00 ден

BOSCH Вградна фурна HBG 675BS1

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14428
 • 13 начини на греење
 • TFT дисплеј
 • Заклучување за заштита од деца
 • Приклучна сила: 3.65 kW
Во кошничкаСпореди
19,599.00 ден 23,350.00 ден

BOSCH Вградна фурна HBN 531S1F

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14447
 • 8 начини на греење
 • Вовлечени копчиња
 • Заклучување за заштита од деца
 • Приклучна сила: 3,65 kW
Во кошничкаСпореди
9,999.00 ден 11,360.00 ден

CANDY Вградна фурна FPE 602A/6X

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13640
 • 4 начини на греење
 • Вовлечени копчиња
 • Аналоген програмски саат
 • Приклучна сила: 2,1 kW
Во кошничкаСпореди
12,400.00 ден 14,100.00 ден

CANDY Вградна фурна FPE 609A/6XL

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13645
 • 7 начини на греење
 • Вовлечени копчиња
 • XL дисплеј на допир
 • Приклучна сила: 2,1 kW
Во кошничкаСпореди
9,999.00 ден 11,360.00 ден

CANDY Вградна фурна FPE 602A/6N

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13638
 • 7 начини на греење
 • Вовлечени копчиња
 • Аналоген програмски саат
 • Приклучна сила: 2,1 kW
Во кошничкаСпореди
9,999.00 ден 11,360.00 ден

CANDY Вградна фурна FPE 602A/6W

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13639
 • 7 начини на греење
 • Вовлечени копчиња
 • Аналоген програмски саат
 • Приклучна сила: 2,1 kW
Во кошничкаСпореди
12,400.00 ден 14,100.00 ден

CANDY Вградна фурна FPE 609/6WXL

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13642
 • 8 начини на греење
 • Вовлечени копчиња
 • XL дисплеј на допир
 • Приклучна сила: 2,1 kW
Во кошничкаСпореди
11,999.00 ден 13,650.00 ден

CANDY Вградна фурна FPE 609/6X

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13643
 • 7 начини на греење
 • Вовлечени копчиња
 • Дисплеј со автоматско исклучување
 • Приклучна сила: 2,1 kW
Во кошничкаСпореди

BOSCH Вградна рерна HBA 513BB1

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Распон на температура: 50 °C – 275 °C
– Капацитет: 71 l
– LED дисплеј за управување
– Енергетска класа: A

Шифра: 20069
25,260.00 ден 28,700.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Вградна рерна HBA 513BS1

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Распон на температура: 50 °C – 275 °C
– Капацитет: 71 l
– LED дисплеј за управување
– Енергетска класа: A

Шифра: 20034
25,500.00 ден 28,999.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Вградна рерна HBG 675BB1

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Распон на температура: 30 ° C – 300 ° C
– Капацитет: 71 l
– Енергетска класа: A+
– 13 програми за печење

Шифра: 20070
51,260.00 ден 58,250.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Вградна фурна HBA 573BB0

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: црна
 • 5 начини на греење
 • Вовлечени копчиња
 • Пирулиза
Шифра: 14404
36,740.00 ден 41,750.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Вградна фурна HBA 573BS0

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: инокс
 • 5 начини на греење
 • Вовлечени копчиња
 • Пирулиза
Шифра: 14405
35,640.00 ден 40,500.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Вградна фурна HBF 113BS1

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: инокс
 • 5 функции
 • 3D циркулација на топол воздух
 • Волумен на рерната: 66 литри
Шифра: 19628
17,700.00 ден 20,100.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Вградна фурна HBG 5370S0

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: инокс
 • 7 начини на греење
 • Вовлечени копчиња
 • Заклучување за заштита од деца
Шифра: 19338
26,999.00 ден 30,680.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Вградна фурна HBG 5780B0

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја црна
 • 10 начини на греење
 • Вовлечни копчиња
 • Пирулиза
Шифра: 19629
37,500.00 ден 42,630.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Вградна фурна HBG 5780S0

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: инокс
 • 10 начини на греење
 • Вовлечени копчиња
 • Пирулиза
Шифра: 14425
36,850.00 ден 41,880.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Вградна фурна HBG 5780W0

0 %s од 5
(0)
Bosch

 

 • боја бела
 • 10 начини на греење
 • Вовлечни копчиња
 • Пирулиза
Шифра: 19630
37,500.00 ден 42,630.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Вградна фурна HBG 633NB1

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Вградна рерна со црна боја
 • Интерактивен Колор ЛЦД Дисплеј
 • 10 функции
 • А+ енергетска класа
Шифра: 19657
43,999.00 ден 49,999.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Вградна фурна HBG 633NS1

0 %s од 5
(0)
Bosch

• Интерактивен Колор ЛЦД Дисплеј
• 10 функции
• А+ енергетска класа
• Димензии 60x60x54.8 цм

Шифра: 14426
43,999.00 ден 49,999.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Вградна фурна HBG 675BS1

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • 13 начини на греење
 • TFT дисплеј
 • Заклучување за заштита од деца
 • Приклучна сила: 3.65 kW
Шифра: 14428
51,260.00 ден 58,250.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Вградна фурна HBN 531S1F

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • 8 начини на греење
 • Вовлечени копчиња
 • Заклучување за заштита од деца
 • Приклучна сила: 3,65 kW
Шифра: 14447
19,599.00 ден 23,350.00 ден Во кошничкаСпореди

CANDY Вградна фурна FPE 602A/6X

0 %s од 5
(0)
Candy
 • 4 начини на греење
 • Вовлечени копчиња
 • Аналоген програмски саат
 • Приклучна сила: 2,1 kW
Шифра: 13640
9,999.00 ден 11,360.00 ден Во кошничкаСпореди

CANDY Вградна фурна FPE 609A/6XL

0 %s од 5
(0)
Candy
 • 7 начини на греење
 • Вовлечени копчиња
 • XL дисплеј на допир
 • Приклучна сила: 2,1 kW
Шифра: 13645
12,400.00 ден 14,100.00 ден Во кошничкаСпореди

CANDY Вградна фурна FPE 602A/6N

0 %s од 5
(0)
Candy
 • 7 начини на греење
 • Вовлечени копчиња
 • Аналоген програмски саат
 • Приклучна сила: 2,1 kW
Шифра: 13638
9,999.00 ден 11,360.00 ден Во кошничкаСпореди

CANDY Вградна фурна FPE 602A/6W

0 %s од 5
(0)
Candy
 • 7 начини на греење
 • Вовлечени копчиња
 • Аналоген програмски саат
 • Приклучна сила: 2,1 kW
Шифра: 13639
9,999.00 ден 11,360.00 ден Во кошничкаСпореди

CANDY Вградна фурна FPE 609/6WXL

0 %s од 5
(0)
Candy
 • 8 начини на греење
 • Вовлечени копчиња
 • XL дисплеј на допир
 • Приклучна сила: 2,1 kW
Шифра: 13642
12,400.00 ден 14,100.00 ден Во кошничкаСпореди

CANDY Вградна фурна FPE 609/6X

0 %s од 5
(0)
Candy
 • 7 начини на греење
 • Вовлечени копчиња
 • Дисплеј со автоматско исклучување
 • Приклучна сила: 2,1 kW
Шифра: 13643
11,999.00 ден 13,650.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Вградна рерна HBA 513BB1

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Распон на температура: 50 °C – 275 °C
– Капацитет: 71 l
– LED дисплеј за управување
– Енергетска класа: A

25,260.00 ден 28,700.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Вградна рерна HBA 513BS1

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Распон на температура: 50 °C – 275 °C
– Капацитет: 71 l
– LED дисплеј за управување
– Енергетска класа: A

25,500.00 ден 28,999.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Вградна рерна HBG 675BB1

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Распон на температура: 30 ° C – 300 ° C
– Капацитет: 71 l
– Енергетска класа: A+
– 13 програми за печење

51,260.00 ден 58,250.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Вградна фурна HBA 573BB0

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: црна
 • 5 начини на греење
 • Вовлечени копчиња
 • Пирулиза
36,740.00 ден 41,750.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Вградна фурна HBA 573BS0

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: инокс
 • 5 начини на греење
 • Вовлечени копчиња
 • Пирулиза
35,640.00 ден 40,500.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Вградна фурна HBF 113BS1

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: инокс
 • 5 функции
 • 3D циркулација на топол воздух
 • Волумен на рерната: 66 литри
17,700.00 ден 20,100.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Вградна фурна HBG 5370S0

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: инокс
 • 7 начини на греење
 • Вовлечени копчиња
 • Заклучување за заштита од деца
26,999.00 ден 30,680.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Вградна фурна HBG 5780B0

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја црна
 • 10 начини на греење
 • Вовлечни копчиња
 • Пирулиза
37,500.00 ден 42,630.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Вградна фурна HBG 5780S0

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: инокс
 • 10 начини на греење
 • Вовлечени копчиња
 • Пирулиза
36,850.00 ден 41,880.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Вградна фурна HBG 5780W0

0 %s од 5
(0)
Bosch

 

 • боја бела
 • 10 начини на греење
 • Вовлечни копчиња
 • Пирулиза
37,500.00 ден 42,630.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Вградна фурна HBG 633NB1

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Вградна рерна со црна боја
 • Интерактивен Колор ЛЦД Дисплеј
 • 10 функции
 • А+ енергетска класа
43,999.00 ден 49,999.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Вградна фурна HBG 633NS1

0 %s од 5
(0)
Bosch

• Интерактивен Колор ЛЦД Дисплеј
• 10 функции
• А+ енергетска класа
• Димензии 60x60x54.8 цм

43,999.00 ден 49,999.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Вградна фурна HBG 675BS1

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • 13 начини на греење
 • TFT дисплеј
 • Заклучување за заштита од деца
 • Приклучна сила: 3.65 kW
51,260.00 ден 58,250.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Вградна фурна HBN 531S1F

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • 8 начини на греење
 • Вовлечени копчиња
 • Заклучување за заштита од деца
 • Приклучна сила: 3,65 kW
19,599.00 ден 23,350.00 ден Во кошничкаСпореди

CANDY Вградна фурна FPE 602A/6X

0 %s од 5
(0)
Candy
 • 4 начини на греење
 • Вовлечени копчиња
 • Аналоген програмски саат
 • Приклучна сила: 2,1 kW
9,999.00 ден 11,360.00 ден Во кошничкаСпореди

CANDY Вградна фурна FPE 609A/6XL

0 %s од 5
(0)
Candy
 • 7 начини на греење
 • Вовлечени копчиња
 • XL дисплеј на допир
 • Приклучна сила: 2,1 kW
12,400.00 ден 14,100.00 ден Во кошничкаСпореди

CANDY Вградна фурна FPE 602A/6N

0 %s од 5
(0)
Candy
 • 7 начини на греење
 • Вовлечени копчиња
 • Аналоген програмски саат
 • Приклучна сила: 2,1 kW
9,999.00 ден 11,360.00 ден Во кошничкаСпореди

CANDY Вградна фурна FPE 602A/6W

0 %s од 5
(0)
Candy
 • 7 начини на греење
 • Вовлечени копчиња
 • Аналоген програмски саат
 • Приклучна сила: 2,1 kW
9,999.00 ден 11,360.00 ден Во кошничкаСпореди

CANDY Вградна фурна FPE 609/6WXL

0 %s од 5
(0)
Candy
 • 8 начини на греење
 • Вовлечени копчиња
 • XL дисплеј на допир
 • Приклучна сила: 2,1 kW
12,400.00 ден 14,100.00 ден Во кошничкаСпореди

CANDY Вградна фурна FPE 609/6X

0 %s од 5
(0)
Candy
 • 7 начини на греење
 • Вовлечени копчиња
 • Дисплеј со автоматско исклучување
 • Приклучна сила: 2,1 kW
11,999.00 ден 13,650.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Вградна рерна HBA 513BB1

0 %s од 5
(0)

– Распон на температура: 50 °C – 275 °C
– Капацитет: 71 l
– LED дисплеј за управување
– Енергетска класа: A

25,260.00 ден 28,700.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Вградна рерна HBA 513BS1

0 %s од 5
(0)

– Распон на температура: 50 °C – 275 °C
– Капацитет: 71 l
– LED дисплеј за управување
– Енергетска класа: A

25,500.00 ден 28,999.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Вградна рерна HBG 675BB1

0 %s од 5
(0)

– Распон на температура: 30 ° C – 300 ° C
– Капацитет: 71 l
– Енергетска класа: A+
– 13 програми за печење

51,260.00 ден 58,250.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Вградна фурна HBA 573BB0

0 %s од 5
(0)
 • Боја: црна
 • 5 начини на греење
 • Вовлечени копчиња
 • Пирулиза
36,740.00 ден 41,750.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Вградна фурна HBA 573BS0

0 %s од 5
(0)
 • Боја: инокс
 • 5 начини на греење
 • Вовлечени копчиња
 • Пирулиза
35,640.00 ден 40,500.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Вградна фурна HBF 113BS1

0 %s од 5
(0)
 • Боја: инокс
 • 5 функции
 • 3D циркулација на топол воздух
 • Волумен на рерната: 66 литри
17,700.00 ден 20,100.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Вградна фурна HBG 5370S0

0 %s од 5
(0)
 • Боја: инокс
 • 7 начини на греење
 • Вовлечени копчиња
 • Заклучување за заштита од деца
26,999.00 ден 30,680.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Вградна фурна HBG 5780B0

0 %s од 5
(0)
 • Боја црна
 • 10 начини на греење
 • Вовлечни копчиња
 • Пирулиза
37,500.00 ден 42,630.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Вградна фурна HBG 5780S0

0 %s од 5
(0)
 • Боја: инокс
 • 10 начини на греење
 • Вовлечени копчиња
 • Пирулиза
36,850.00 ден 41,880.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Вградна фурна HBG 5780W0

0 %s од 5
(0)

 

 • боја бела
 • 10 начини на греење
 • Вовлечни копчиња
 • Пирулиза
37,500.00 ден 42,630.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Вградна фурна HBG 633NB1

0 %s од 5
(0)
 • Вградна рерна со црна боја
 • Интерактивен Колор ЛЦД Дисплеј
 • 10 функции
 • А+ енергетска класа
43,999.00 ден 49,999.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Вградна фурна HBG 633NS1

0 %s од 5
(0)

• Интерактивен Колор ЛЦД Дисплеј
• 10 функции
• А+ енергетска класа
• Димензии 60x60x54.8 цм

43,999.00 ден 49,999.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Вградна фурна HBG 675BS1

0 %s од 5
(0)
 • 13 начини на греење
 • TFT дисплеј
 • Заклучување за заштита од деца
 • Приклучна сила: 3.65 kW
51,260.00 ден 58,250.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Вградна фурна HBN 531S1F

0 %s од 5
(0)
 • 8 начини на греење
 • Вовлечени копчиња
 • Заклучување за заштита од деца
 • Приклучна сила: 3,65 kW
19,599.00 ден 23,350.00 ден Во кошничкаСпореди

CANDY Вградна фурна FPE 602A/6X

0 %s од 5
(0)
 • 4 начини на греење
 • Вовлечени копчиња
 • Аналоген програмски саат
 • Приклучна сила: 2,1 kW
9,999.00 ден 11,360.00 ден Во кошничкаСпореди

CANDY Вградна фурна FPE 609A/6XL

0 %s од 5
(0)
 • 7 начини на греење
 • Вовлечени копчиња
 • XL дисплеј на допир
 • Приклучна сила: 2,1 kW
12,400.00 ден 14,100.00 ден Во кошничкаСпореди

CANDY Вградна фурна FPE 602A/6N

0 %s од 5
(0)
 • 7 начини на греење
 • Вовлечени копчиња
 • Аналоген програмски саат
 • Приклучна сила: 2,1 kW
9,999.00 ден 11,360.00 ден Во кошничкаСпореди

CANDY Вградна фурна FPE 602A/6W

0 %s од 5
(0)
 • 7 начини на греење
 • Вовлечени копчиња
 • Аналоген програмски саат
 • Приклучна сила: 2,1 kW
9,999.00 ден 11,360.00 ден Во кошничкаСпореди

CANDY Вградна фурна FPE 609/6WXL

0 %s од 5
(0)
 • 8 начини на греење
 • Вовлечени копчиња
 • XL дисплеј на допир
 • Приклучна сила: 2,1 kW
12,400.00 ден 14,100.00 ден Во кошничкаСпореди

CANDY Вградна фурна FPE 609/6X

0 %s од 5
(0)
 • 7 начини на греење
 • Вовлечени копчиња
 • Дисплеј со автоматско исклучување
 • Приклучна сила: 2,1 kW
11,999.00 ден 13,650.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на еден производ