Навлажнувачи ,одвлажнувачи

-12% 17,550.00 ден 19,950.00 ден

AEG Одземач на влага LE 16

-12% 2,680.00 ден 3,050.00 ден

DE LONGHI Навлажнувач VH 300

-12% 29,999.00 ден 34,090.00 ден

DE LONGHI Одвлажнувач DD 30P

-12% 26,800.00 ден 30,400.00 ден

DE LONGHI Одвлажнувач DDS 30 Combi

-12% 1,660.00 ден 1,890.00 ден

SENCOR Навлажнувач SHF 910BL

-12% 2,499.00 ден 2,840.00 ден

SENCOR Навлажнувач на воздух SHF 2050BL

17,550.00 ден 19,950.00 ден

AEG Одземач на влага LE 16

0 %s од 5
(0)
Шифра: LE 16
 • Сила 400W
 • Погоден за одземање на влагата на просторија од 25м2
 • Тежина 15 кг
 • Димензии (В/Ш/Д) 59,5х38х20 см
Во кошничкаСпореди
2,680.00 ден 3,050.00 ден

DE LONGHI Навлажнувач VH 300

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18860
 • Површина: 60 m3
 • Капацитет на резервоарот: 4,4 l
 • Сила на напојување 400W
 • Тежина 1,1 кг
Во кошничкаСпореди
29,999.00 ден 34,090.00 ден

DE LONGHI Одвлажнувач DD 30P

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Тивок при работа
 • Видлив 7 l резервоар
 • Филтер против прашина
 • За простории до 150м3
Прочитај повеќеСпореди
26,800.00 ден 30,400.00 ден

DE LONGHI Одвлажнувач DDS 30 Combi

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12754
 • Одвлажнува површина: 110 m3
 • Собира 25l. вода /24часа
 • Сила на греење 1000W
 • Функција на сушење алишта
Во кошничкаСпореди
1,660.00 ден 1,890.00 ден

SENCOR Навлажнувач SHF 910BL

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17576
 • Површина: 20 m2
 • Капацитет на резервоарот: 2,2 l
 • Сила на напојување 12W
 • Тежина 950 gr
Во кошничкаСпореди
2,499.00 ден 2,840.00 ден

SENCOR Навлажнувач на воздух SHF 2050BL

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19975

– Оптимално за простории до 35 m2
– Оперативно време до 16 часа без надополнување на вода
– Навлажнување 250 ml/h

Во кошничкаСпореди

AEG Одземач на влага LE 16

0 %s од 5
(0)
 • Сила 400W
 • Погоден за одземање на влагата на просторија од 25м2
 • Тежина 15 кг
 • Димензии (В/Ш/Д) 59,5х38х20 см
Шифра: LE 16
17,550.00 ден 19,950.00 ден Во кошничкаСпореди

DE LONGHI Навлажнувач VH 300

0 %s од 5
(0)
De Longhi
 • Површина: 60 m3
 • Капацитет на резервоарот: 4,4 l
 • Сила на напојување 400W
 • Тежина 1,1 кг
Шифра: 18860
2,680.00 ден 3,050.00 ден Во кошничкаСпореди

DE LONGHI Одвлажнувач DD 30P

0 %s од 5
(0)
De Longhi
 • Тивок при работа
 • Видлив 7 l резервоар
 • Филтер против прашина
 • За простории до 150м3
Шифра: Нема
Достапност:

Нема на залиха

29,999.00 ден 34,090.00 ден Прочитај повеќеСпореди

DE LONGHI Одвлажнувач DDS 30 Combi

0 %s од 5
(0)
De Longhi
 • Одвлажнува површина: 110 m3
 • Собира 25l. вода /24часа
 • Сила на греење 1000W
 • Функција на сушење алишта
Шифра: 12754
26,800.00 ден 30,400.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Навлажнувач SHF 910BL

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Површина: 20 m2
 • Капацитет на резервоарот: 2,2 l
 • Сила на напојување 12W
 • Тежина 950 gr
Шифра: 17576
1,660.00 ден 1,890.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Навлажнувач на воздух SHF 2050BL

0 %s од 5
(0)
Sencor

– Оптимално за простории до 35 m2
– Оперативно време до 16 часа без надополнување на вода
– Навлажнување 250 ml/h

Шифра: 19975
2,499.00 ден 2,840.00 ден Во кошничкаСпореди

AEG Одземач на влага LE 16

0 %s од 5
(0)
 • Сила 400W
 • Погоден за одземање на влагата на просторија од 25м2
 • Тежина 15 кг
 • Димензии (В/Ш/Д) 59,5х38х20 см
17,550.00 ден 19,950.00 ден Во кошничкаСпореди

DE LONGHI Навлажнувач VH 300

0 %s од 5
(0)
De Longhi
 • Површина: 60 m3
 • Капацитет на резервоарот: 4,4 l
 • Сила на напојување 400W
 • Тежина 1,1 кг
2,680.00 ден 3,050.00 ден Во кошничкаСпореди

DE LONGHI Одвлажнувач DD 30P

0 %s од 5
(0)
De Longhi
 • Тивок при работа
 • Видлив 7 l резервоар
 • Филтер против прашина
 • За простории до 150м3
Достапност:

Нема на залиха

29,999.00 ден 34,090.00 ден Прочитај повеќеСпореди

DE LONGHI Одвлажнувач DDS 30 Combi

0 %s од 5
(0)
De Longhi
 • Одвлажнува површина: 110 m3
 • Собира 25l. вода /24часа
 • Сила на греење 1000W
 • Функција на сушење алишта
26,800.00 ден 30,400.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Навлажнувач SHF 910BL

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Површина: 20 m2
 • Капацитет на резервоарот: 2,2 l
 • Сила на напојување 12W
 • Тежина 950 gr
1,660.00 ден 1,890.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Навлажнувач на воздух SHF 2050BL

0 %s од 5
(0)
Sencor

– Оптимално за простории до 35 m2
– Оперативно време до 16 часа без надополнување на вода
– Навлажнување 250 ml/h

2,499.00 ден 2,840.00 ден Во кошничкаСпореди

AEG Одземач на влага LE 16

0 %s од 5
(0)
 • Сила 400W
 • Погоден за одземање на влагата на просторија од 25м2
 • Тежина 15 кг
 • Димензии (В/Ш/Д) 59,5х38х20 см
17,550.00 ден 19,950.00 ден Во кошничкаСпореди

DE LONGHI Навлажнувач VH 300

0 %s од 5
(0)
 • Површина: 60 m3
 • Капацитет на резервоарот: 4,4 l
 • Сила на напојување 400W
 • Тежина 1,1 кг
2,680.00 ден 3,050.00 ден Во кошничкаСпореди

DE LONGHI Одвлажнувач DD 30P

0 %s од 5
(0)
 • Тивок при работа
 • Видлив 7 l резервоар
 • Филтер против прашина
 • За простории до 150м3
29,999.00 ден 34,090.00 ден Прочитај повеќеСпореди

DE LONGHI Одвлажнувач DDS 30 Combi

0 %s од 5
(0)
 • Одвлажнува површина: 110 m3
 • Собира 25l. вода /24часа
 • Сила на греење 1000W
 • Функција на сушење алишта
26,800.00 ден 30,400.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Навлажнувач SHF 910BL

0 %s од 5
(0)
 • Површина: 20 m2
 • Капацитет на резервоарот: 2,2 l
 • Сила на напојување 12W
 • Тежина 950 gr
1,660.00 ден 1,890.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Навлажнувач на воздух SHF 2050BL

0 %s од 5
(0)

– Оптимално за простории до 35 m2
– Оперативно време до 16 часа без надополнување на вода
– Навлажнување 250 ml/h

2,499.00 ден 2,840.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на еден резултат