ЛЕД телевизори

-15% 11,500.00 ден 13,500.00 ден

FAVORIT LED Телевизор 43DN4JM2T2S2A ANDROID

-14% 6,990.00 ден 8,100.00 ден

FAVORIT Телевизор 32DN4M3T2S2A – ANDROID

-11% 8,400.00 ден 9,400.00 ден

FAVORIT Телевизор 32DN4P4T2HD

-13% 6,990.00 ден 8,040.00 ден

FUEGO LED SMART Телевизор 32EL610 ANDT, 32″

-14% 11,990.00 ден 13,990.00 ден

FUEGO LED SMART Телевизор 43EL610 ANDT, 43″

-13% 23,999.00 ден 27,600.00 ден

FUEGO LED SMART Телевизор 50ELU610 ANDT, 50″

-14% 5,990.00 ден 6,990.00 ден

FUEGO LED Телевизор 32EL600T 32″

-13% 22,900.00 ден 26,330.00 ден

LG Телевизор 43UP75003LF 4K Ultra HD Smart

-25% 23,900.00 ден 32,080.00 ден

LG Телевизор 43UQ75006LF 4K Ultra HD Smart

-27% 26,900.00 ден 36,680.00 ден

LG Телевизор 50UQ75006LF 4K Ultra HD Smart

-23% 38,900.00 ден 50,480.00 ден

LG Телевизор 65UQ75006LF Smart 4K LED TV

-13% 68,900.00 ден 79,300.00 ден

LG Телевизор Nano Cell 55NANO966PA 8K UHD Smart

-13% 33,900.00 ден 38,990.00 ден

LG Телевизор Nano Cell LG 50NANO806PA 4K UHD Smart

-13% 39,900.00 ден 45,890.00 ден

SAMSUNG Телевизор QE43LS03AAUXXH QLED 4K Ultra HD Smart

-13% 29,900.00 ден 34,380.00 ден

SAMSUNG Телевизор QE43Q60BAUXXH

-39% 46,900.00 ден 76,940.00 ден

SAMSUNG Телевизор QE43QN90AATXXH Neo QLED 4K Ultra HD Smart

-13% 29,900.00 ден 34,390.00 ден

SAMSUNG Телевизор UE43AU9072UXXH Crystal 4K Ultra HD Smart

-13% 25,900.00 ден 29,780.00 ден

SAMSUNG Телевизор UE43BU8072UXXH 4K Ultra HD Smart

-13% 25,900.00 ден 29,780.00 ден

SAMSUNG Телевизор UE50AU7172UXXH

-32% 25,900.00 ден 37,840.00 ден

SAMSUNG Телевизор UE50AU8072 Crystal 4K Ultra HD Smart

11,500.00 ден 13,500.00 ден

FAVORIT LED Телевизор 43DN4JM2T2S2A ANDROID

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Дијагонала 43″ (109cm)
– Екран led
– Резолуција 1920×1080 (full hd)
– Тјунер dvb-t2/s2


Во кошничкаСпореди
6,990.00 ден 8,100.00 ден

FAVORIT Телевизор 32DN4M3T2S2A – ANDROID

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Дијагонала 32” (80cm)
– Екран led
– Резолуција 1366×768 (hd ready)
– Тјунер digitalen dvb-t2/s2


Во кошничкаСпореди
8,400.00 ден 9,400.00 ден

FAVORIT Телевизор 32DN4P4T2HD

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Дијагонала 32” (80cm)
– Екран led
– Резолуција 1366×768 (hd ready)
– Тјунер digitalen dvb-t2/c


Во кошничкаСпореди
6,990.00 ден 8,040.00 ден

FUEGO LED SMART Телевизор 32EL610 ANDT, 32″

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– 32″(81cm) HD ready SMART LED TV
– Резолуција: 1280×720
– 60Hz CMP
– AndroidTV


Во кошничкаСпореди
11,990.00 ден 13,990.00 ден

FUEGO LED SMART Телевизор 43EL610 ANDT, 43″

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– 43″(109cm)Full HD SMART LED TV
– Резолуција:1920×1080
– 60Hz CMP
– AndroidTV


Во кошничкаСпореди
23,999.00 ден 27,600.00 ден

FUEGO LED SMART Телевизор 50ELU610 ANDT, 50″

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– 50″(127cm)4K Ultra HD SMART LED TV
– Резолуција:(3840х2160)
– Surround sound
– Netflix, Netflix 4k


Во кошничкаСпореди
5,990.00 ден 6,990.00 ден

FUEGO LED Телевизор 32EL600T 32″

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– 32″(82cm) HD Ready LED TV
– Резолуција:1366×768
– 100Hz CMP
– 2xHDMI, USB


Во кошничкаСпореди
22,900.00 ден 26,330.00 ден

LG Телевизор 43UP75003LF 4K Ultra HD Smart

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Тип на екран: Direct LED
– Димензија на екран: 43″/109 cm
– Резолуција на екран: 4K (3840×2160)
– α5 AI Processor 4K


Во кошничкаСпореди
23,900.00 ден 32,080.00 ден

LG Телевизор 43UQ75006LF 4K Ultra HD Smart

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Тип на екран: LED
– Димензија на екран: 43″/109cm
– Резолуција на екран: 4K (3840×2160)
– α5 Gen5 AI Processor 4K


Во кошничкаСпореди
26,900.00 ден 36,680.00 ден

LG Телевизор 50UQ75006LF 4K Ultra HD Smart

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Тип на екран: LED
– Димензија на екран: 50″/127cm
– Резолуција на екран: 4K (3840×2160)
– α5 Gen5 AI Processor 4K


Во кошничкаСпореди
38,900.00 ден 50,480.00 ден

LG Телевизор 65UQ75006LF Smart 4K LED TV

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Тип на екран: LED
– Димензија на екран: 65″/165cm
– Резолуција на екран: 4K (3840×2160)
– Quad Core Processor 4K


Во кошничкаСпореди
68,900.00 ден 79,300.00 ден

LG Телевизор Nano Cell 55NANO966PA 8K UHD Smart

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Тип на екран: 8K Nano Cell
– Димензија на екран: 55″/140 cm
– Резолуција на екран: 8K (7680 x 4320)
– α9 Gen4 AI Processor 8K


Во кошничкаСпореди
33,900.00 ден 38,990.00 ден

LG Телевизор Nano Cell LG 50NANO806PA 4K UHD Smart

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Тип на екран: 4K Nano Cell
– Димензија на екран: 50″/127 cm
– Резолуција на екран: 4K (3840×2160)
– Quad Core Processor 4K


Во кошничкаСпореди
39,900.00 ден 45,890.00 ден

SAMSUNG Телевизор QE43LS03AAUXXH QLED 4K Ultra HD Smart

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– ДИМЕНЗИЈА НА ЕКРАН 43″ (109 cm)
– РЕЗОЛУЦИЈА НА ЕКРАН, PIXEL 4K (3,840 x 2,160)
– ОСВЕЖУВАЊЕ НА ЕКРАНОТ (REFRESH RATE), HZ 60
– ПРОЦЕОР Quantum процесор 4K


Во кошничкаСпореди
29,900.00 ден 34,380.00 ден

SAMSUNG Телевизор QE43Q60BAUXXH

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– ДИМЕНЗИЈА НА ЕКРАН 43″ (109 cm)
– РЕЗОЛУЦИЈА НА ЕКРАН 4K (3840×2160)
– REFRESH RATE 60Hz
– ПРОЦЕОР Quantum Processor 4K


Во кошничкаСпореди
46,900.00 ден 76,940.00 ден

SAMSUNG Телевизор QE43QN90AATXXH Neo QLED 4K Ultra HD Smart

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Тип на екран: Neo QLED
– Димензија на екран: 43″/108cm
– Резолуција на екран: 4K (3840×2160)
– Quantum Processor Lite 4K


Во кошничкаСпореди
29,900.00 ден 34,390.00 ден

SAMSUNG Телевизор UE43AU9072UXXH Crystal 4K Ultra HD Smart

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Тип на екран: LED
– Димензија на екран: 43″/109cm
– Резолуција на екран: 4K (3840×2160)
– Crystal processor 4K


Во кошничкаСпореди
25,900.00 ден 29,780.00 ден

SAMSUNG Телевизор UE43BU8072UXXH 4K Ultra HD Smart

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– ДИМЕНЗИЈА НА ЕКРАН 43″ (109 cm)
– РЕЗОЛУЦИЈА НА ЕКРАН 4K (3840×2160)
– ТИП НА ТЈУНЕР DVB-T2CS2
– SMART TV


Во кошничкаСпореди
25,900.00 ден 29,780.00 ден

SAMSUNG Телевизор UE50AU7172UXXH

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– ДИМЕНЗИЈА НА ЕКРАН 50″ (127 cm)
– РЕЗОЛУЦИЈА НА ЕКРАН, PIXEL 4K (3,840 x 2,160)
– ОСВЕЖУВАЊЕ НА ЕКРАНОТ (REFRESH RATE), HZ 60
– ПРОЦЕОР Crystal 4K procesor


Во кошничкаСпореди
25,900.00 ден 37,840.00 ден

SAMSUNG Телевизор UE50AU8072 Crystal 4K Ultra HD Smart

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Тип на екран: LED
– Димензија на екран: 50″/127cm
– Резолуција на екран: 4K (3840×2160)
– Crystal processor 4K


Во кошничкаСпореди

FAVORIT LED Телевизор 43DN4JM2T2S2A ANDROID

0 %s од 5
(0)
FAVORIT

– Дијагонала 43″ (109cm)
– Екран led
– Резолуција 1920×1080 (full hd)
– Тјунер dvb-t2/s2


Шифра: Нема
11,500.00 ден 13,500.00 ден Во кошничкаСпореди

FAVORIT Телевизор 32DN4M3T2S2A – ANDROID

0 %s од 5
(0)
FAVORIT

– Дијагонала 32” (80cm)
– Екран led
– Резолуција 1366×768 (hd ready)
– Тјунер digitalen dvb-t2/s2


Шифра: Нема
6,990.00 ден 8,100.00 ден Во кошничкаСпореди

FAVORIT Телевизор 32DN4P4T2HD

0 %s од 5
(0)
FAVORIT

– Дијагонала 32” (80cm)
– Екран led
– Резолуција 1366×768 (hd ready)
– Тјунер digitalen dvb-t2/c


Шифра: Нема
8,400.00 ден 9,400.00 ден Во кошничкаСпореди

FUEGO LED SMART Телевизор 32EL610 ANDT, 32″

0 %s од 5
(0)

– 32″(81cm) HD ready SMART LED TV
– Резолуција: 1280×720
– 60Hz CMP
– AndroidTV


Шифра: Нема
6,990.00 ден 8,040.00 ден Во кошничкаСпореди

FUEGO LED SMART Телевизор 43EL610 ANDT, 43″

0 %s од 5
(0)

– 43″(109cm)Full HD SMART LED TV
– Резолуција:1920×1080
– 60Hz CMP
– AndroidTV


Шифра: Нема
11,990.00 ден 13,990.00 ден Во кошничкаСпореди

FUEGO LED SMART Телевизор 50ELU610 ANDT, 50″

0 %s од 5
(0)

– 50″(127cm)4K Ultra HD SMART LED TV
– Резолуција:(3840х2160)
– Surround sound
– Netflix, Netflix 4k


Шифра: Нема
23,999.00 ден 27,600.00 ден Во кошничкаСпореди

FUEGO LED Телевизор 32EL600T 32″

0 %s од 5
(0)

– 32″(82cm) HD Ready LED TV
– Резолуција:1366×768
– 100Hz CMP
– 2xHDMI, USB


Шифра: Нема
5,990.00 ден 6,990.00 ден Во кошничкаСпореди

LG Телевизор 43UP75003LF 4K Ultra HD Smart

0 %s од 5
(0)
LG

– Тип на екран: Direct LED
– Димензија на екран: 43″/109 cm
– Резолуција на екран: 4K (3840×2160)
– α5 AI Processor 4K


Шифра: Нема
22,900.00 ден 26,330.00 ден Во кошничкаСпореди

LG Телевизор 43UQ75006LF 4K Ultra HD Smart

0 %s од 5
(0)
LG

– Тип на екран: LED
– Димензија на екран: 43″/109cm
– Резолуција на екран: 4K (3840×2160)
– α5 Gen5 AI Processor 4K


Шифра: Нема
23,900.00 ден 32,080.00 ден Во кошничкаСпореди

LG Телевизор 50UQ75006LF 4K Ultra HD Smart

0 %s од 5
(0)
LG

– Тип на екран: LED
– Димензија на екран: 50″/127cm
– Резолуција на екран: 4K (3840×2160)
– α5 Gen5 AI Processor 4K


Шифра: Нема
26,900.00 ден 36,680.00 ден Во кошничкаСпореди

LG Телевизор 65UQ75006LF Smart 4K LED TV

0 %s од 5
(0)
LG

– Тип на екран: LED
– Димензија на екран: 65″/165cm
– Резолуција на екран: 4K (3840×2160)
– Quad Core Processor 4K


Шифра: Нема
38,900.00 ден 50,480.00 ден Во кошничкаСпореди

LG Телевизор Nano Cell 55NANO966PA 8K UHD Smart

0 %s од 5
(0)
LG

– Тип на екран: 8K Nano Cell
– Димензија на екран: 55″/140 cm
– Резолуција на екран: 8K (7680 x 4320)
– α9 Gen4 AI Processor 8K


Шифра: Нема
68,900.00 ден 79,300.00 ден Во кошничкаСпореди

LG Телевизор Nano Cell LG 50NANO806PA 4K UHD Smart

0 %s од 5
(0)
LG

– Тип на екран: 4K Nano Cell
– Димензија на екран: 50″/127 cm
– Резолуција на екран: 4K (3840×2160)
– Quad Core Processor 4K


Шифра: Нема
33,900.00 ден 38,990.00 ден Во кошничкаСпореди

SAMSUNG Телевизор QE43LS03AAUXXH QLED 4K Ultra HD Smart

0 %s од 5
(0)
Samsung

– ДИМЕНЗИЈА НА ЕКРАН 43″ (109 cm)
– РЕЗОЛУЦИЈА НА ЕКРАН, PIXEL 4K (3,840 x 2,160)
– ОСВЕЖУВАЊЕ НА ЕКРАНОТ (REFRESH RATE), HZ 60
– ПРОЦЕОР Quantum процесор 4K


Шифра: Нема
39,900.00 ден 45,890.00 ден Во кошничкаСпореди

SAMSUNG Телевизор QE43Q60BAUXXH

0 %s од 5
(0)
Samsung

– ДИМЕНЗИЈА НА ЕКРАН 43″ (109 cm)
– РЕЗОЛУЦИЈА НА ЕКРАН 4K (3840×2160)
– REFRESH RATE 60Hz
– ПРОЦЕОР Quantum Processor 4K


Шифра: Нема
29,900.00 ден 34,380.00 ден Во кошничкаСпореди

SAMSUNG Телевизор QE43QN90AATXXH Neo QLED 4K Ultra HD Smart

0 %s од 5
(0)
Samsung

– Тип на екран: Neo QLED
– Димензија на екран: 43″/108cm
– Резолуција на екран: 4K (3840×2160)
– Quantum Processor Lite 4K


Шифра: Нема
46,900.00 ден 76,940.00 ден Во кошничкаСпореди

SAMSUNG Телевизор UE43AU9072UXXH Crystal 4K Ultra HD Smart

0 %s од 5
(0)
Samsung

– Тип на екран: LED
– Димензија на екран: 43″/109cm
– Резолуција на екран: 4K (3840×2160)
– Crystal processor 4K


Шифра: Нема
29,900.00 ден 34,390.00 ден Во кошничкаСпореди

SAMSUNG Телевизор UE43BU8072UXXH 4K Ultra HD Smart

0 %s од 5
(0)
Samsung

– ДИМЕНЗИЈА НА ЕКРАН 43″ (109 cm)
– РЕЗОЛУЦИЈА НА ЕКРАН 4K (3840×2160)
– ТИП НА ТЈУНЕР DVB-T2CS2
– SMART TV


Шифра: Нема
25,900.00 ден 29,780.00 ден Во кошничкаСпореди

SAMSUNG Телевизор UE50AU7172UXXH

0 %s од 5
(0)
Samsung

– ДИМЕНЗИЈА НА ЕКРАН 50″ (127 cm)
– РЕЗОЛУЦИЈА НА ЕКРАН, PIXEL 4K (3,840 x 2,160)
– ОСВЕЖУВАЊЕ НА ЕКРАНОТ (REFRESH RATE), HZ 60
– ПРОЦЕОР Crystal 4K procesor


Шифра: Нема
25,900.00 ден 29,780.00 ден Во кошничкаСпореди

SAMSUNG Телевизор UE50AU8072 Crystal 4K Ultra HD Smart

0 %s од 5
(0)
Samsung

– Тип на екран: LED
– Димензија на екран: 50″/127cm
– Резолуција на екран: 4K (3840×2160)
– Crystal processor 4K


Шифра: Нема
25,900.00 ден 37,840.00 ден Во кошничкаСпореди

FAVORIT LED Телевизор 43DN4JM2T2S2A ANDROID

0 %s од 5
(0)
FAVORIT

– Дијагонала 43″ (109cm)
– Екран led
– Резолуција 1920×1080 (full hd)
– Тјунер dvb-t2/s2


11,500.00 ден 13,500.00 ден Во кошничкаСпореди

FAVORIT Телевизор 32DN4M3T2S2A – ANDROID

0 %s од 5
(0)
FAVORIT

– Дијагонала 32” (80cm)
– Екран led
– Резолуција 1366×768 (hd ready)
– Тјунер digitalen dvb-t2/s2


6,990.00 ден 8,100.00 ден Во кошничкаСпореди

FAVORIT Телевизор 32DN4P4T2HD

0 %s од 5
(0)
FAVORIT

– Дијагонала 32” (80cm)
– Екран led
– Резолуција 1366×768 (hd ready)
– Тјунер digitalen dvb-t2/c


8,400.00 ден 9,400.00 ден Во кошничкаСпореди

FUEGO LED SMART Телевизор 32EL610 ANDT, 32″

0 %s од 5
(0)

– 32″(81cm) HD ready SMART LED TV
– Резолуција: 1280×720
– 60Hz CMP
– AndroidTV


6,990.00 ден 8,040.00 ден Во кошничкаСпореди

FUEGO LED SMART Телевизор 43EL610 ANDT, 43″

0 %s од 5
(0)

– 43″(109cm)Full HD SMART LED TV
– Резолуција:1920×1080
– 60Hz CMP
– AndroidTV


11,990.00 ден 13,990.00 ден Во кошничкаСпореди

FUEGO LED SMART Телевизор 50ELU610 ANDT, 50″

0 %s од 5
(0)

– 50″(127cm)4K Ultra HD SMART LED TV
– Резолуција:(3840х2160)
– Surround sound
– Netflix, Netflix 4k


23,999.00 ден 27,600.00 ден Во кошничкаСпореди

FUEGO LED Телевизор 32EL600T 32″

0 %s од 5
(0)

– 32″(82cm) HD Ready LED TV
– Резолуција:1366×768
– 100Hz CMP
– 2xHDMI, USB


5,990.00 ден 6,990.00 ден Во кошничкаСпореди

LG Телевизор 43UP75003LF 4K Ultra HD Smart

0 %s од 5
(0)
LG

– Тип на екран: Direct LED
– Димензија на екран: 43″/109 cm
– Резолуција на екран: 4K (3840×2160)
– α5 AI Processor 4K


22,900.00 ден 26,330.00 ден Во кошничкаСпореди

LG Телевизор 43UQ75006LF 4K Ultra HD Smart

0 %s од 5
(0)
LG

– Тип на екран: LED
– Димензија на екран: 43″/109cm
– Резолуција на екран: 4K (3840×2160)
– α5 Gen5 AI Processor 4K


23,900.00 ден 32,080.00 ден Во кошничкаСпореди

LG Телевизор 50UQ75006LF 4K Ultra HD Smart

0 %s од 5
(0)
LG

– Тип на екран: LED
– Димензија на екран: 50″/127cm
– Резолуција на екран: 4K (3840×2160)
– α5 Gen5 AI Processor 4K


26,900.00 ден 36,680.00 ден Во кошничкаСпореди

LG Телевизор 65UQ75006LF Smart 4K LED TV

0 %s од 5
(0)
LG

– Тип на екран: LED
– Димензија на екран: 65″/165cm
– Резолуција на екран: 4K (3840×2160)
– Quad Core Processor 4K


38,900.00 ден 50,480.00 ден Во кошничкаСпореди

LG Телевизор Nano Cell 55NANO966PA 8K UHD Smart

0 %s од 5
(0)
LG

– Тип на екран: 8K Nano Cell
– Димензија на екран: 55″/140 cm
– Резолуција на екран: 8K (7680 x 4320)
– α9 Gen4 AI Processor 8K


68,900.00 ден 79,300.00 ден Во кошничкаСпореди

LG Телевизор Nano Cell LG 50NANO806PA 4K UHD Smart

0 %s од 5
(0)
LG

– Тип на екран: 4K Nano Cell
– Димензија на екран: 50″/127 cm
– Резолуција на екран: 4K (3840×2160)
– Quad Core Processor 4K


33,900.00 ден 38,990.00 ден Во кошничкаСпореди

SAMSUNG Телевизор QE43LS03AAUXXH QLED 4K Ultra HD Smart

0 %s од 5
(0)
Samsung

– ДИМЕНЗИЈА НА ЕКРАН 43″ (109 cm)
– РЕЗОЛУЦИЈА НА ЕКРАН, PIXEL 4K (3,840 x 2,160)
– ОСВЕЖУВАЊЕ НА ЕКРАНОТ (REFRESH RATE), HZ 60
– ПРОЦЕОР Quantum процесор 4K


39,900.00 ден 45,890.00 ден Во кошничкаСпореди

SAMSUNG Телевизор QE43Q60BAUXXH

0 %s од 5
(0)
Samsung

– ДИМЕНЗИЈА НА ЕКРАН 43″ (109 cm)
– РЕЗОЛУЦИЈА НА ЕКРАН 4K (3840×2160)
– REFRESH RATE 60Hz
– ПРОЦЕОР Quantum Processor 4K


29,900.00 ден 34,380.00 ден Во кошничкаСпореди

SAMSUNG Телевизор QE43QN90AATXXH Neo QLED 4K Ultra HD Smart

0 %s од 5
(0)
Samsung

– Тип на екран: Neo QLED
– Димензија на екран: 43″/108cm
– Резолуција на екран: 4K (3840×2160)
– Quantum Processor Lite 4K


46,900.00 ден 76,940.00 ден Во кошничкаСпореди

SAMSUNG Телевизор UE43AU9072UXXH Crystal 4K Ultra HD Smart

0 %s од 5
(0)
Samsung

– Тип на екран: LED
– Димензија на екран: 43″/109cm
– Резолуција на екран: 4K (3840×2160)
– Crystal processor 4K


29,900.00 ден 34,390.00 ден Во кошничкаСпореди

SAMSUNG Телевизор UE43BU8072UXXH 4K Ultra HD Smart

0 %s од 5
(0)
Samsung

– ДИМЕНЗИЈА НА ЕКРАН 43″ (109 cm)
– РЕЗОЛУЦИЈА НА ЕКРАН 4K (3840×2160)
– ТИП НА ТЈУНЕР DVB-T2CS2
– SMART TV


25,900.00 ден 29,780.00 ден Во кошничкаСпореди

SAMSUNG Телевизор UE50AU7172UXXH

0 %s од 5
(0)
Samsung

– ДИМЕНЗИЈА НА ЕКРАН 50″ (127 cm)
– РЕЗОЛУЦИЈА НА ЕКРАН, PIXEL 4K (3,840 x 2,160)
– ОСВЕЖУВАЊЕ НА ЕКРАНОТ (REFRESH RATE), HZ 60
– ПРОЦЕОР Crystal 4K procesor


25,900.00 ден 29,780.00 ден Во кошничкаСпореди

SAMSUNG Телевизор UE50AU8072 Crystal 4K Ultra HD Smart

0 %s од 5
(0)
Samsung

– Тип на екран: LED
– Димензија на екран: 50″/127cm
– Резолуција на екран: 4K (3840×2160)
– Crystal processor 4K


25,900.00 ден 37,840.00 ден Во кошничкаСпореди

FAVORIT LED Телевизор 43DN4JM2T2S2A ANDROID

0 %s од 5
(0)

– Дијагонала 43″ (109cm)
– Екран led
– Резолуција 1920×1080 (full hd)
– Тјунер dvb-t2/s2


11,500.00 ден 13,500.00 ден Во кошничкаСпореди

FAVORIT Телевизор 32DN4M3T2S2A – ANDROID

0 %s од 5
(0)

– Дијагонала 32” (80cm)
– Екран led
– Резолуција 1366×768 (hd ready)
– Тјунер digitalen dvb-t2/s2


6,990.00 ден 8,100.00 ден Во кошничкаСпореди

FAVORIT Телевизор 32DN4P4T2HD

0 %s од 5
(0)

– Дијагонала 32” (80cm)
– Екран led
– Резолуција 1366×768 (hd ready)
– Тјунер digitalen dvb-t2/c


8,400.00 ден 9,400.00 ден Во кошничкаСпореди

FUEGO LED SMART Телевизор 32EL610 ANDT, 32″

0 %s од 5
(0)

– 32″(81cm) HD ready SMART LED TV
– Резолуција: 1280×720
– 60Hz CMP
– AndroidTV


6,990.00 ден 8,040.00 ден Во кошничкаСпореди

FUEGO LED SMART Телевизор 43EL610 ANDT, 43″

0 %s од 5
(0)

– 43″(109cm)Full HD SMART LED TV
– Резолуција:1920×1080
– 60Hz CMP
– AndroidTV


11,990.00 ден 13,990.00 ден Во кошничкаСпореди

FUEGO LED SMART Телевизор 50ELU610 ANDT, 50″

0 %s од 5
(0)

– 50″(127cm)4K Ultra HD SMART LED TV
– Резолуција:(3840х2160)
– Surround sound
– Netflix, Netflix 4k


23,999.00 ден 27,600.00 ден Во кошничкаСпореди

FUEGO LED Телевизор 32EL600T 32″

0 %s од 5
(0)

– 32″(82cm) HD Ready LED TV
– Резолуција:1366×768
– 100Hz CMP
– 2xHDMI, USB


5,990.00 ден 6,990.00 ден Во кошничкаСпореди

LG Телевизор 43UP75003LF 4K Ultra HD Smart

0 %s од 5
(0)

– Тип на екран: Direct LED
– Димензија на екран: 43″/109 cm
– Резолуција на екран: 4K (3840×2160)
– α5 AI Processor 4K


22,900.00 ден 26,330.00 ден Во кошничкаСпореди

LG Телевизор 43UQ75006LF 4K Ultra HD Smart

0 %s од 5
(0)

– Тип на екран: LED
– Димензија на екран: 43″/109cm
– Резолуција на екран: 4K (3840×2160)
– α5 Gen5 AI Processor 4K


23,900.00 ден 32,080.00 ден Во кошничкаСпореди

LG Телевизор 50UQ75006LF 4K Ultra HD Smart

0 %s од 5
(0)

– Тип на екран: LED
– Димензија на екран: 50″/127cm
– Резолуција на екран: 4K (3840×2160)
– α5 Gen5 AI Processor 4K


26,900.00 ден 36,680.00 ден Во кошничкаСпореди

LG Телевизор 65UQ75006LF Smart 4K LED TV

0 %s од 5
(0)

– Тип на екран: LED
– Димензија на екран: 65″/165cm
– Резолуција на екран: 4K (3840×2160)
– Quad Core Processor 4K


38,900.00 ден 50,480.00 ден Во кошничкаСпореди

LG Телевизор Nano Cell 55NANO966PA 8K UHD Smart

0 %s од 5
(0)

– Тип на екран: 8K Nano Cell
– Димензија на екран: 55″/140 cm
– Резолуција на екран: 8K (7680 x 4320)
– α9 Gen4 AI Processor 8K


68,900.00 ден 79,300.00 ден Во кошничкаСпореди

LG Телевизор Nano Cell LG 50NANO806PA 4K UHD Smart

0 %s од 5
(0)

– Тип на екран: 4K Nano Cell
– Димензија на екран: 50″/127 cm
– Резолуција на екран: 4K (3840×2160)
– Quad Core Processor 4K


33,900.00 ден 38,990.00 ден Во кошничкаСпореди

SAMSUNG Телевизор QE43LS03AAUXXH QLED 4K Ultra HD Smart

0 %s од 5
(0)

– ДИМЕНЗИЈА НА ЕКРАН 43″ (109 cm)
– РЕЗОЛУЦИЈА НА ЕКРАН, PIXEL 4K (3,840 x 2,160)
– ОСВЕЖУВАЊЕ НА ЕКРАНОТ (REFRESH RATE), HZ 60
– ПРОЦЕОР Quantum процесор 4K


39,900.00 ден 45,890.00 ден Во кошничкаСпореди

SAMSUNG Телевизор QE43Q60BAUXXH

0 %s од 5
(0)

– ДИМЕНЗИЈА НА ЕКРАН 43″ (109 cm)
– РЕЗОЛУЦИЈА НА ЕКРАН 4K (3840×2160)
– REFRESH RATE 60Hz
– ПРОЦЕОР Quantum Processor 4K


29,900.00 ден 34,380.00 ден Во кошничкаСпореди

SAMSUNG Телевизор QE43QN90AATXXH Neo QLED 4K Ultra HD Smart

0 %s од 5
(0)

– Тип на екран: Neo QLED
– Димензија на екран: 43″/108cm
– Резолуција на екран: 4K (3840×2160)
– Quantum Processor Lite 4K


46,900.00 ден 76,940.00 ден Во кошничкаСпореди

SAMSUNG Телевизор UE43AU9072UXXH Crystal 4K Ultra HD Smart

0 %s од 5
(0)

– Тип на екран: LED
– Димензија на екран: 43″/109cm
– Резолуција на екран: 4K (3840×2160)
– Crystal processor 4K


29,900.00 ден 34,390.00 ден Во кошничкаСпореди

SAMSUNG Телевизор UE43BU8072UXXH 4K Ultra HD Smart

0 %s од 5
(0)

– ДИМЕНЗИЈА НА ЕКРАН 43″ (109 cm)
– РЕЗОЛУЦИЈА НА ЕКРАН 4K (3840×2160)
– ТИП НА ТЈУНЕР DVB-T2CS2
– SMART TV


25,900.00 ден 29,780.00 ден Во кошничкаСпореди

SAMSUNG Телевизор UE50AU7172UXXH

0 %s од 5
(0)

– ДИМЕНЗИЈА НА ЕКРАН 50″ (127 cm)
– РЕЗОЛУЦИЈА НА ЕКРАН, PIXEL 4K (3,840 x 2,160)
– ОСВЕЖУВАЊЕ НА ЕКРАНОТ (REFRESH RATE), HZ 60
– ПРОЦЕОР Crystal 4K procesor


25,900.00 ден 29,780.00 ден Во кошничкаСпореди

SAMSUNG Телевизор UE50AU8072 Crystal 4K Ultra HD Smart

0 %s од 5
(0)

– Тип на екран: LED
– Димензија на екран: 50″/127cm
– Резолуција на екран: 4K (3840×2160)
– Crystal processor 4K


25,900.00 ден 37,840.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажани 1–20 од 51 производи