Електрични шпорети

-10% 14,190.00 ден 15,750.00 ден

Alfa Plam Електричен шпорет S 140 55 R

-10% 14,190.00 ден 15,750.00 ден

Alfa Plam Електричен шпорет S140.55.13

-10% 13,650.00 ден 15,150.00 ден

Alfa Plam Електричен шпорет S140.55.33

-12% 6,398.00 ден 7,270.00 ден

BLAGOEVIК Мини шпорет MBS-бел

-12% 6,398.00 ден 7,270.00 ден

BLAGOEVIК Мини шпорет MBS-крем

-12% 6,398.00 ден 7,270.00 ден

BLAGOEVIК Мини шпорет MBS-црн

-16% 23,600.00 ден 27,999.00 ден

BOSCH Електричен шпорет HCA 422 120

-12% 26,190.00 ден 29,760.00 ден

BOSCH Електричен шпорет HCA 422 250E

-12% 28,500.00 ден 32,390.00 ден

BOSCH Електричен шпорет HCA 743 220F

-12% 32,290.00 ден 36,690.00 ден

BOSCH Електричен шпорет HCA 743 250E

-12% 28,500.00 ден 32,390.00 ден

BOSCH Електричен шпорет HKN 39A121

-12% 2,750.00 ден 3,120.00 ден

FERRE Округла фурна Samdan 1007

-9% 12,490.00 ден 13,740.00 ден

GORENJE Електричен шпорет E51102AW

-12% 13,490.00 ден 15,389.00 ден

GORENJE Електричен шпорет E6110WB

-9% 15,990.00 ден 17,589.00 ден

GORENJE Електричен шпорет E6121WD

-9% 21,990.00 ден 24,189.00 ден

GORENJE Електричен шпорет EC6111SG

-10% 18,990.00 ден 20,990.00 ден

GORENJE Електричен шпорет EC6111WG

-9% 23,490.00 ден 25,839.00 ден

GORENJE Електричен шпорет EC6141SC

-9% 22,690.00 ден 24,959.00 ден

GORENJE Електричен шпорет EC6141WC

-9% 6,390.00 ден 7,030.00 ден

GORENJE Мини шпорет OM33HPX

14,190.00 ден 15,750.00 ден

Alfa Plam Електричен шпорет S 140 55 R

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Енергетска класа: C
 • 4 рингли – 1 експрес рингла
 • Капацитет на рерна: 70l
 • Димензии (Ш x В x Д): 550 x 600 x 850 mm
Во кошничкаСпореди
14,190.00 ден 15,750.00 ден

Alfa Plam Електричен шпорет S140.55.13

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Енергетска класа: C
 • 4 рингли – 1 експрес рингла
 • Капацитет на рерна: 70l
 • Димензии (Ш x В x Д): 55x85x60 cm
Во кошничкаСпореди
13,650.00 ден 15,150.00 ден

Alfa Plam Електричен шпорет S140.55.33

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Енергетска класа: C
 • 4 рингли – 1 експрес рингла
 • Капацитет на рерна: 70l
 • Димензии (Ш x В x Д): 55x85x60 cm
Во кошничкаСпореди
6,398.00 ден 7,270.00 ден

BLAGOEVIК Мини шпорет MBS-бел

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Приклучна моќ: 3,7 кW
 • Димензии (ШxВxД): 31,5 x 57 x 35 cm
 • Рерна 24L
 • Температура на рерната(Мах) 250°C
Прочитај повеќеСпореди
6,398.00 ден 7,270.00 ден

BLAGOEVIК Мини шпорет MBS-крем

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Приклучна моќ: 3,6 кW
 • Димензии (ШxВxД): 31,5 x 57 x 35 cm
 • Рерна 23L
 • Температура на рерната(Мах) 250°C
Прочитај повеќеСпореди
6,398.00 ден 7,270.00 ден

BLAGOEVIК Мини шпорет MBS-црн

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Приклучна моќ: 3,6 кW
 • Димензии (ШxВxД): 31,5 x 57 x 35 cm
 • Рерна 24L
 • Температура на рерната(Мах) 250°C
Прочитај повеќеСпореди
23,600.00 ден 27,999.00 ден

BOSCH Електричен шпорет HCA 422 120

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19339
 • Енергетска класа : А
 • Боја : бела
 • Приклучна сила:  9,2 kW
 • Фиока за прибор
Во кошничкаСпореди
26,190.00 ден 29,760.00 ден

BOSCH Електричен шпорет HCA 422 250E

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14484
 • Енергетска класа : А
 • Боја : инокс
 • Приклучна сила: 9,2 kW
 • Фиока за прибор
Во кошничкаСпореди
28,500.00 ден 32,390.00 ден

BOSCH Електричен шпорет HCA 743 220F

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14485
 • Енергетска класа : А
 • Боја : бела
 • Приклучна сила: 9,7 kW
 • Фиока за прибор
Во кошничкаСпореди
32,290.00 ден 36,690.00 ден

BOSCH Електричен шпорет HCA 743 250E

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14486
 • Енергетска класа : А
 • Боја : инокс
 • Приклучна сила: 9,7 kW
 • Фиока за прибор
Во кошничкаСпореди
28,500.00 ден 32,390.00 ден

BOSCH Електричен шпорет HKN 39A121

0 %s од 5
(0)
Шифра: 20279
 • Енергетска класа : А
 • Боја : бела
 • 1 x решетка, 1 x универзална тава за печење
 • 3D hot air – печење на 3 нивоа истовремено
Во кошничкаСпореди
2,750.00 ден 3,120.00 ден

FERRE Округла фурна Samdan 1007

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17358
 • Вати: 2 x 700w = 1400w
 • Валтажа: 220-240v
 • Термостат
Во кошничкаСпореди
12,490.00 ден 13,740.00 ден

GORENJE Електричен шпорет E51102AW

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13042
 • Енергетска класа : B
 • Боја : бела
 • Приклучна сила: 7,4 kW
 • Врата: Стакло
Прочитај повеќеСпореди
13,490.00 ден 15,389.00 ден

GORENJE Електричен шпорет E6110WB

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13046
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Бела
 • Приклучна моќ: 8.200 W
 • Врата: Стакло
Прочитај повеќеСпореди
15,990.00 ден 17,589.00 ден

GORENJE Електричен шпорет E6121WD

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13050
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Бела
 • Приклучна моќ: 8.700 W
 • Врата: Стакло
Во кошничкаСпореди
21,990.00 ден 24,189.00 ден

GORENJE Електричен шпорет EC6111SG

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13115
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Металик сива
 • Приклучна моќ: 8.400 W
 • Врата: Стакло
Прочитај повеќеСпореди
18,990.00 ден 20,990.00 ден

GORENJE Електричен шпорет EC6111WG

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13116
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Бела
 • Приклучна моќ: 8.400 W
 • Врата: Стакло
Во кошничкаСпореди
23,490.00 ден 25,839.00 ден

GORENJE Електричен шпорет EC6141SC

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13117
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Металик сива
 • Приклучна моќ: 9.100 W
 • Врата: Стакло
Во кошничкаСпореди
22,690.00 ден 24,959.00 ден

GORENJE Електричен шпорет EC6141WC

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13118
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Бела
 • Приклучна моќ: 9.100 W
 • Врата: Стакло
Во кошничкаСпореди
6,390.00 ден 7,030.00 ден

GORENJE Мини шпорет OM33HPX

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16421
 • Нето тежина на апаратот: 10 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 12,2 kg
 • Приклучна моќ: 1.600 W
 • Димензии (ШxВxД): 45 × 32,4 × 30 cm
Прочитај повеќеСпореди

Alfa Plam Електричен шпорет S 140 55 R

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: C
 • 4 рингли – 1 експрес рингла
 • Капацитет на рерна: 70l
 • Димензии (Ш x В x Д): 550 x 600 x 850 mm
Шифра: Нема
14,190.00 ден 15,750.00 ден Во кошничкаСпореди

Alfa Plam Електричен шпорет S140.55.13

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: C
 • 4 рингли – 1 експрес рингла
 • Капацитет на рерна: 70l
 • Димензии (Ш x В x Д): 55x85x60 cm
Шифра: Нема
14,190.00 ден 15,750.00 ден Во кошничкаСпореди

Alfa Plam Електричен шпорет S140.55.33

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: C
 • 4 рингли – 1 експрес рингла
 • Капацитет на рерна: 70l
 • Димензии (Ш x В x Д): 55x85x60 cm
Шифра: Нема
13,650.00 ден 15,150.00 ден Во кошничкаСпореди

BLAGOEVIК Мини шпорет MBS-бел

0 %s од 5
(0)
 • Приклучна моќ: 3,7 кW
 • Димензии (ШxВxД): 31,5 x 57 x 35 cm
 • Рерна 24L
 • Температура на рерната(Мах) 250°C
Шифра: Нема
Достапност:

Нема на залиха

6,398.00 ден 7,270.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BLAGOEVIК Мини шпорет MBS-крем

0 %s од 5
(0)
 • Приклучна моќ: 3,6 кW
 • Димензии (ШxВxД): 31,5 x 57 x 35 cm
 • Рерна 23L
 • Температура на рерната(Мах) 250°C
Шифра: Нема
Достапност:

Нема на залиха

6,398.00 ден 7,270.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BLAGOEVIК Мини шпорет MBS-црн

0 %s од 5
(0)
 • Приклучна моќ: 3,6 кW
 • Димензии (ШxВxД): 31,5 x 57 x 35 cm
 • Рерна 24L
 • Температура на рерната(Мах) 250°C
Шифра: Нема
Достапност:

Нема на залиха

6,398.00 ден 7,270.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Електричен шпорет HCA 422 120

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Енергетска класа : А
 • Боја : бела
 • Приклучна сила:  9,2 kW
 • Фиока за прибор
Шифра: 19339
23,600.00 ден 27,999.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Електричен шпорет HCA 422 250E

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Енергетска класа : А
 • Боја : инокс
 • Приклучна сила: 9,2 kW
 • Фиока за прибор
Шифра: 14484
26,190.00 ден 29,760.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Електричен шпорет HCA 743 220F

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Енергетска класа : А
 • Боја : бела
 • Приклучна сила: 9,7 kW
 • Фиока за прибор
Шифра: 14485
28,500.00 ден 32,390.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Електричен шпорет HCA 743 250E

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Енергетска класа : А
 • Боја : инокс
 • Приклучна сила: 9,7 kW
 • Фиока за прибор
Шифра: 14486
32,290.00 ден 36,690.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Електричен шпорет HKN 39A121

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Енергетска класа : А
 • Боја : бела
 • 1 x решетка, 1 x универзална тава за печење
 • 3D hot air – печење на 3 нивоа истовремено
Шифра: 20279
28,500.00 ден 32,390.00 ден Во кошничкаСпореди

FERRE Округла фурна Samdan 1007

0 %s од 5
(0)
Ferre
 • Вати: 2 x 700w = 1400w
 • Валтажа: 220-240v
 • Термостат
Шифра: 17358
2,750.00 ден 3,120.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Електричен шпорет E51102AW

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Енергетска класа : B
 • Боја : бела
 • Приклучна сила: 7,4 kW
 • Врата: Стакло
Шифра: 13042
Достапност:

Нема на залиха

12,490.00 ден 13,740.00 ден Прочитај повеќеСпореди

GORENJE Електричен шпорет E6110WB

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Бела
 • Приклучна моќ: 8.200 W
 • Врата: Стакло
Шифра: 13046
Достапност:

Нема на залиха

13,490.00 ден 15,389.00 ден Прочитај повеќеСпореди

GORENJE Електричен шпорет E6121WD

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Бела
 • Приклучна моќ: 8.700 W
 • Врата: Стакло
Шифра: 13050
15,990.00 ден 17,589.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Електричен шпорет EC6111SG

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Металик сива
 • Приклучна моќ: 8.400 W
 • Врата: Стакло
Шифра: 13115
Достапност:

Нема на залиха

21,990.00 ден 24,189.00 ден Прочитај повеќеСпореди

GORENJE Електричен шпорет EC6111WG

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Бела
 • Приклучна моќ: 8.400 W
 • Врата: Стакло
Шифра: 13116
18,990.00 ден 20,990.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Електричен шпорет EC6141SC

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Металик сива
 • Приклучна моќ: 9.100 W
 • Врата: Стакло
Шифра: 13117
23,490.00 ден 25,839.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Електричен шпорет EC6141WC

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Бела
 • Приклучна моќ: 9.100 W
 • Врата: Стакло
Шифра: 13118
22,690.00 ден 24,959.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Мини шпорет OM33HPX

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Нето тежина на апаратот: 10 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 12,2 kg
 • Приклучна моќ: 1.600 W
 • Димензии (ШxВxД): 45 × 32,4 × 30 cm
Шифра: 16421
Достапност:

Нема на залиха

6,390.00 ден 7,030.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Alfa Plam Електричен шпорет S 140 55 R

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: C
 • 4 рингли – 1 експрес рингла
 • Капацитет на рерна: 70l
 • Димензии (Ш x В x Д): 550 x 600 x 850 mm
14,190.00 ден 15,750.00 ден Во кошничкаСпореди

Alfa Plam Електричен шпорет S140.55.13

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: C
 • 4 рингли – 1 експрес рингла
 • Капацитет на рерна: 70l
 • Димензии (Ш x В x Д): 55x85x60 cm
14,190.00 ден 15,750.00 ден Во кошничкаСпореди

Alfa Plam Електричен шпорет S140.55.33

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: C
 • 4 рингли – 1 експрес рингла
 • Капацитет на рерна: 70l
 • Димензии (Ш x В x Д): 55x85x60 cm
13,650.00 ден 15,150.00 ден Во кошничкаСпореди

BLAGOEVIК Мини шпорет MBS-бел

0 %s од 5
(0)
 • Приклучна моќ: 3,7 кW
 • Димензии (ШxВxД): 31,5 x 57 x 35 cm
 • Рерна 24L
 • Температура на рерната(Мах) 250°C
Достапност:

Нема на залиха

6,398.00 ден 7,270.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BLAGOEVIК Мини шпорет MBS-крем

0 %s од 5
(0)
 • Приклучна моќ: 3,6 кW
 • Димензии (ШxВxД): 31,5 x 57 x 35 cm
 • Рерна 23L
 • Температура на рерната(Мах) 250°C
Достапност:

Нема на залиха

6,398.00 ден 7,270.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BLAGOEVIК Мини шпорет MBS-црн

0 %s од 5
(0)
 • Приклучна моќ: 3,6 кW
 • Димензии (ШxВxД): 31,5 x 57 x 35 cm
 • Рерна 24L
 • Температура на рерната(Мах) 250°C
Достапност:

Нема на залиха

6,398.00 ден 7,270.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Електричен шпорет HCA 422 120

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Енергетска класа : А
 • Боја : бела
 • Приклучна сила:  9,2 kW
 • Фиока за прибор
23,600.00 ден 27,999.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Електричен шпорет HCA 422 250E

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Енергетска класа : А
 • Боја : инокс
 • Приклучна сила: 9,2 kW
 • Фиока за прибор
26,190.00 ден 29,760.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Електричен шпорет HCA 743 220F

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Енергетска класа : А
 • Боја : бела
 • Приклучна сила: 9,7 kW
 • Фиока за прибор
28,500.00 ден 32,390.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Електричен шпорет HCA 743 250E

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Енергетска класа : А
 • Боја : инокс
 • Приклучна сила: 9,7 kW
 • Фиока за прибор
32,290.00 ден 36,690.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Електричен шпорет HKN 39A121

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Енергетска класа : А
 • Боја : бела
 • 1 x решетка, 1 x универзална тава за печење
 • 3D hot air – печење на 3 нивоа истовремено
28,500.00 ден 32,390.00 ден Во кошничкаСпореди

FERRE Округла фурна Samdan 1007

0 %s од 5
(0)
Ferre
 • Вати: 2 x 700w = 1400w
 • Валтажа: 220-240v
 • Термостат
2,750.00 ден 3,120.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Електричен шпорет E51102AW

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Енергетска класа : B
 • Боја : бела
 • Приклучна сила: 7,4 kW
 • Врата: Стакло
Достапност:

Нема на залиха

12,490.00 ден 13,740.00 ден Прочитај повеќеСпореди

GORENJE Електричен шпорет E6110WB

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Бела
 • Приклучна моќ: 8.200 W
 • Врата: Стакло
Достапност:

Нема на залиха

13,490.00 ден 15,389.00 ден Прочитај повеќеСпореди

GORENJE Електричен шпорет E6121WD

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Бела
 • Приклучна моќ: 8.700 W
 • Врата: Стакло
15,990.00 ден 17,589.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Електричен шпорет EC6111SG

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Металик сива
 • Приклучна моќ: 8.400 W
 • Врата: Стакло
Достапност:

Нема на залиха

21,990.00 ден 24,189.00 ден Прочитај повеќеСпореди

GORENJE Електричен шпорет EC6111WG

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Бела
 • Приклучна моќ: 8.400 W
 • Врата: Стакло
18,990.00 ден 20,990.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Електричен шпорет EC6141SC

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Металик сива
 • Приклучна моќ: 9.100 W
 • Врата: Стакло
23,490.00 ден 25,839.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Електричен шпорет EC6141WC

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Бела
 • Приклучна моќ: 9.100 W
 • Врата: Стакло
22,690.00 ден 24,959.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Мини шпорет OM33HPX

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Нето тежина на апаратот: 10 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 12,2 kg
 • Приклучна моќ: 1.600 W
 • Димензии (ШxВxД): 45 × 32,4 × 30 cm
Достапност:

Нема на залиха

6,390.00 ден 7,030.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Alfa Plam Електричен шпорет S 140 55 R

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: C
 • 4 рингли – 1 експрес рингла
 • Капацитет на рерна: 70l
 • Димензии (Ш x В x Д): 550 x 600 x 850 mm
14,190.00 ден 15,750.00 ден Во кошничкаСпореди

Alfa Plam Електричен шпорет S140.55.13

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: C
 • 4 рингли – 1 експрес рингла
 • Капацитет на рерна: 70l
 • Димензии (Ш x В x Д): 55x85x60 cm
14,190.00 ден 15,750.00 ден Во кошничкаСпореди

Alfa Plam Електричен шпорет S140.55.33

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: C
 • 4 рингли – 1 експрес рингла
 • Капацитет на рерна: 70l
 • Димензии (Ш x В x Д): 55x85x60 cm
13,650.00 ден 15,150.00 ден Во кошничкаСпореди

BLAGOEVIК Мини шпорет MBS-бел

0 %s од 5
(0)
 • Приклучна моќ: 3,7 кW
 • Димензии (ШxВxД): 31,5 x 57 x 35 cm
 • Рерна 24L
 • Температура на рерната(Мах) 250°C
6,398.00 ден 7,270.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BLAGOEVIК Мини шпорет MBS-крем

0 %s од 5
(0)
 • Приклучна моќ: 3,6 кW
 • Димензии (ШxВxД): 31,5 x 57 x 35 cm
 • Рерна 23L
 • Температура на рерната(Мах) 250°C
6,398.00 ден 7,270.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BLAGOEVIК Мини шпорет MBS-црн

0 %s од 5
(0)
 • Приклучна моќ: 3,6 кW
 • Димензии (ШxВxД): 31,5 x 57 x 35 cm
 • Рерна 24L
 • Температура на рерната(Мах) 250°C
6,398.00 ден 7,270.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Електричен шпорет HCA 422 120

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа : А
 • Боја : бела
 • Приклучна сила:  9,2 kW
 • Фиока за прибор
23,600.00 ден 27,999.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Електричен шпорет HCA 422 250E

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа : А
 • Боја : инокс
 • Приклучна сила: 9,2 kW
 • Фиока за прибор
26,190.00 ден 29,760.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Електричен шпорет HCA 743 220F

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа : А
 • Боја : бела
 • Приклучна сила: 9,7 kW
 • Фиока за прибор
28,500.00 ден 32,390.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Електричен шпорет HCA 743 250E

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа : А
 • Боја : инокс
 • Приклучна сила: 9,7 kW
 • Фиока за прибор
32,290.00 ден 36,690.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Електричен шпорет HKN 39A121

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа : А
 • Боја : бела
 • 1 x решетка, 1 x универзална тава за печење
 • 3D hot air – печење на 3 нивоа истовремено
28,500.00 ден 32,390.00 ден Во кошничкаСпореди

FERRE Округла фурна Samdan 1007

0 %s од 5
(0)
 • Вати: 2 x 700w = 1400w
 • Валтажа: 220-240v
 • Термостат
2,750.00 ден 3,120.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Електричен шпорет E51102AW

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа : B
 • Боја : бела
 • Приклучна сила: 7,4 kW
 • Врата: Стакло
12,490.00 ден 13,740.00 ден Прочитај повеќеСпореди

GORENJE Електричен шпорет E6110WB

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Бела
 • Приклучна моќ: 8.200 W
 • Врата: Стакло
13,490.00 ден 15,389.00 ден Прочитај повеќеСпореди

GORENJE Електричен шпорет E6121WD

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Бела
 • Приклучна моќ: 8.700 W
 • Врата: Стакло
15,990.00 ден 17,589.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Електричен шпорет EC6111SG

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Металик сива
 • Приклучна моќ: 8.400 W
 • Врата: Стакло
21,990.00 ден 24,189.00 ден Прочитај повеќеСпореди

GORENJE Електричен шпорет EC6111WG

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Бела
 • Приклучна моќ: 8.400 W
 • Врата: Стакло
18,990.00 ден 20,990.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Електричен шпорет EC6141SC

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Металик сива
 • Приклучна моќ: 9.100 W
 • Врата: Стакло
23,490.00 ден 25,839.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Електричен шпорет EC6141WC

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Бела
 • Приклучна моќ: 9.100 W
 • Врата: Стакло
22,690.00 ден 24,959.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Мини шпорет OM33HPX

0 %s од 5
(0)
 • Нето тежина на апаратот: 10 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 12,2 kg
 • Приклучна моќ: 1.600 W
 • Димензии (ШxВxД): 45 × 32,4 × 30 cm
6,390.00 ден 7,030.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Прикажување на еден производ