Термобокали

-12% 1,520.00 ден 1,730.00 ден

BOMANN Термобокал WK 504 CB

-12% 2,460.00 ден 2,790.00 ден

BOSCH Термобокал TWK 3A011

-12% 2,499.00 ден 2,840.00 ден

BOSCH Термобокал TWK 3A013

-12% 2,599.00 ден 2,960.00 ден

BOSCH Термобокал TWK 3A014

-9% 4,700.00 ден 5,180.00 ден

DE LONGHI Кетлер KBO 2001BK

-9% 4,700.00 ден 5,180.00 ден

DE LONGHI Кетлер KBO 2001R

-28% 709.00 ден 990.00 ден

HOME ELECTRONICS Термобокал WK-22001W

-12% 1,199.00 ден 1,360.00 ден

SENCOR Термобокал SWK 1031 SS

-12% 910.00 ден 1,030.00 ден

SENCOR Термобокал SWK 1501 GR

-12% 1,170.00 ден 1,330.00 ден

SENCOR Термобокал SWK 1785BK

-12% 940.00 ден 1,070.00 ден

SENCOR Термобокал SWK 1800WH

-12% 1,450.00 ден 1,650.00 ден

SENCOR Термобокал SWK 37GG

-12% 1,010.00 ден 1,150.00 ден

SENCOR Термобокал SWK1817 TQ

1,520.00 ден 1,730.00 ден

BOMANN Термобокал WK 504 CB

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19136
 • Интегриран грејач
 • Максимален капацитет 1.7 л
 • Индикатор за нивото на вода
 • ФилтерВо кошничкаСпореди
2,460.00 ден 2,790.00 ден

BOSCH Термобокал TWK 3A011

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18622
 • Боја: бела
 • Максимален капацитет 1.7 л
 • Заштита од прегрејување
 • Приклучна сила:  2000-2400 WПрочитај повеќеСпореди
2,499.00 ден 2,840.00 ден

BOSCH Термобокал TWK 3A013

0 %s од 5
(0)
Шифра: 20639

– Топлотно изолирано куќиште
– Боја: црна
– Најголема количина на вода: 1,7 л
– lift-switch-off” исклучување на апаратот кога ќе го подигнеме од постољето


Во кошничкаСпореди
2,599.00 ден 2,960.00 ден

BOSCH Термобокал TWK 3A014

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18621
 • Боја: црвена
 • Максимален капацитет 1.7 л
 • Заштита од прегрејување
 • Приклучна сила: 2000-2400 WВо кошничкаСпореди
4,700.00 ден 5,180.00 ден

DE LONGHI Кетлер KBO 2001BK

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15118
 • Есклузивен кетлер Icona KBO2001BK со ретро дизајн од 1950-ти
 • Капацитет од 1,7 литри
 • Кукуште со црна боја од нерѓосувачки челик.
 • Вклучува 360 ° вртлива основа за безжична погодностПрочитај повеќеСпореди
4,700.00 ден 5,180.00 ден

DE LONGHI Кетлер KBO 2001R

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Есклузивен кетлер Icona KBO2001R со ретро дизајн од 1950-ти
 • Капацитет од 1,7 литри
 • Кукуште со црна боја од нерѓосувачки челик.
 • Вклучува 360 ° вртлива основа за безжична погодностВо кошничкаСпореди
709.00 ден 990.00 ден

HOME ELECTRONICS Термобокал WK-22001W

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18621-1

– 2200W
– 1.7l
– Рамно дно
– Покриен греач од нерѓосувачки челик


Во кошничкаСпореди
1,199.00 ден 1,360.00 ден

SENCOR Термобокал SWK 1031 SS

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18038
 • Боја: инокс / црна
 • Максимален капацитет 1л
 • Интегриран грејач
 • Приклучна сила: 2000 WВо кошничкаСпореди
910.00 ден 1,030.00 ден

SENCOR Термобокал SWK 1501 GR

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18041
 • Боја: бела / зелена
 • Максимален капацитет 1.5 л
 • Интегриран грејач
 • Приклучна сила: 2000 WВо кошничкаСпореди
1,170.00 ден 1,330.00 ден

SENCOR Термобокал SWK 1785BK

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Капацитет 1.7 l
– Филтер за нечистотии и каменец
– Внатрешно ЛЕД светло
– Дно од челик со покриен греач
– Моќ 2200W


Во кошничкаСпореди
940.00 ден 1,070.00 ден

SENCOR Термобокал SWK 1800WH

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18044
 • Боја: бела
 • Максимален капацитет 1.8 л
 • Интегриран грејач
 • Приклучна сила: 2000 WВо кошничкаСпореди
1,090.00 ден 1,240.00 ден

SENCOR Термобокал SWK 2510

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Капацитет 2.5 l
– Боја црна или бела
– Егрономска рачка


Select optionsСпореди
1,450.00 ден 1,650.00 ден

SENCOR Термобокал SWK 37GG

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18046
 • Боја: пастел/зелена
 • Волумен: 1,5l
 • Троен безбедносен систем
 • Приклучна сила:2000-2,400 WВо кошничкаСпореди
1,010.00 ден 1,150.00 ден

SENCOR Термобокал SWK1817 TQ

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18045
 • Боја: бела / сина
 • Максимален капацитет 1.8 л
 • Интегриран грејач
 • Приклучна сила: 2000WВо кошничкаСпореди

BOMANN Термобокал WK 504 CB

0 %s од 5
(0)
Bomann
 • Интегриран грејач
 • Максимален капацитет 1.7 л
 • Индикатор за нивото на вода
 • ФилтерШифра: 19136
1,520.00 ден 1,730.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Термобокал TWK 3A011

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: бела
 • Максимален капацитет 1.7 л
 • Заштита од прегрејување
 • Приклучна сила:  2000-2400 WШифра: 18622
Достапност:

Нема на залиха

2,460.00 ден 2,790.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Термобокал TWK 3A013

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Топлотно изолирано куќиште
– Боја: црна
– Најголема количина на вода: 1,7 л
– lift-switch-off” исклучување на апаратот кога ќе го подигнеме од постољето


Шифра: 20639
2,499.00 ден 2,840.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Термобокал TWK 3A014

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: црвена
 • Максимален капацитет 1.7 л
 • Заштита од прегрејување
 • Приклучна сила: 2000-2400 WШифра: 18621
2,599.00 ден 2,960.00 ден Во кошничкаСпореди

DE LONGHI Кетлер KBO 2001BK

0 %s од 5
(0)
De Longhi
 • Есклузивен кетлер Icona KBO2001BK со ретро дизајн од 1950-ти
 • Капацитет од 1,7 литри
 • Кукуште со црна боја од нерѓосувачки челик.
 • Вклучува 360 ° вртлива основа за безжична погодностШифра: 15118
Достапност:

Нема на залиха

4,700.00 ден 5,180.00 ден Прочитај повеќеСпореди

DE LONGHI Кетлер KBO 2001R

0 %s од 5
(0)
De Longhi
 • Есклузивен кетлер Icona KBO2001R со ретро дизајн од 1950-ти
 • Капацитет од 1,7 литри
 • Кукуште со црна боја од нерѓосувачки челик.
 • Вклучува 360 ° вртлива основа за безжична погодностШифра: Нема
4,700.00 ден 5,180.00 ден Во кошничкаСпореди

HOME ELECTRONICS Термобокал WK-22001W

0 %s од 5
(0)
HOME electronics

– 2200W
– 1.7l
– Рамно дно
– Покриен греач од нерѓосувачки челик


Шифра: 18621-1
709.00 ден 990.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Термобокал SWK 1031 SS

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја: инокс / црна
 • Максимален капацитет 1л
 • Интегриран грејач
 • Приклучна сила: 2000 WШифра: 18038
1,199.00 ден 1,360.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Термобокал SWK 1501 GR

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја: бела / зелена
 • Максимален капацитет 1.5 л
 • Интегриран грејач
 • Приклучна сила: 2000 WШифра: 18041
910.00 ден 1,030.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Термобокал SWK 1785BK

0 %s од 5
(0)
Sencor

– Капацитет 1.7 l
– Филтер за нечистотии и каменец
– Внатрешно ЛЕД светло
– Дно од челик со покриен греач
– Моќ 2200W


Шифра: Нема
1,170.00 ден 1,330.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Термобокал SWK 1800WH

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја: бела
 • Максимален капацитет 1.8 л
 • Интегриран грејач
 • Приклучна сила: 2000 WШифра: 18044
940.00 ден 1,070.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Термобокал SWK 2510

0 %s од 5
(0)
Sencor

– Капацитет 2.5 l
– Боја црна или бела
– Егрономска рачка


Шифра: Нема
1,090.00 ден 1,240.00 ден Select optionsСпореди

SENCOR Термобокал SWK 37GG

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја: пастел/зелена
 • Волумен: 1,5l
 • Троен безбедносен систем
 • Приклучна сила:2000-2,400 WШифра: 18046
1,450.00 ден 1,650.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Термобокал SWK1817 TQ

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја: бела / сина
 • Максимален капацитет 1.8 л
 • Интегриран грејач
 • Приклучна сила: 2000WШифра: 18045
1,010.00 ден 1,150.00 ден Во кошничкаСпореди

BOMANN Термобокал WK 504 CB

0 %s од 5
(0)
Bomann
 • Интегриран грејач
 • Максимален капацитет 1.7 л
 • Индикатор за нивото на вода
 • Филтер1,520.00 ден 1,730.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Термобокал TWK 3A011

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: бела
 • Максимален капацитет 1.7 л
 • Заштита од прегрејување
 • Приклучна сила:  2000-2400 WДостапност:

Нема на залиха

2,460.00 ден 2,790.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Термобокал TWK 3A013

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Топлотно изолирано куќиште
– Боја: црна
– Најголема количина на вода: 1,7 л
– lift-switch-off” исклучување на апаратот кога ќе го подигнеме од постољето


2,499.00 ден 2,840.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Термобокал TWK 3A014

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: црвена
 • Максимален капацитет 1.7 л
 • Заштита од прегрејување
 • Приклучна сила: 2000-2400 W2,599.00 ден 2,960.00 ден Во кошничкаСпореди

DE LONGHI Кетлер KBO 2001BK

0 %s од 5
(0)
De Longhi
 • Есклузивен кетлер Icona KBO2001BK со ретро дизајн од 1950-ти
 • Капацитет од 1,7 литри
 • Кукуште со црна боја од нерѓосувачки челик.
 • Вклучува 360 ° вртлива основа за безжична погодностДостапност:

Нема на залиха

4,700.00 ден 5,180.00 ден Прочитај повеќеСпореди

DE LONGHI Кетлер KBO 2001R

0 %s од 5
(0)
De Longhi
 • Есклузивен кетлер Icona KBO2001R со ретро дизајн од 1950-ти
 • Капацитет од 1,7 литри
 • Кукуште со црна боја од нерѓосувачки челик.
 • Вклучува 360 ° вртлива основа за безжична погодност4,700.00 ден 5,180.00 ден Во кошничкаСпореди

HOME ELECTRONICS Термобокал WK-22001W

0 %s од 5
(0)
HOME electronics

– 2200W
– 1.7l
– Рамно дно
– Покриен греач од нерѓосувачки челик


709.00 ден 990.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Термобокал SWK 1031 SS

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја: инокс / црна
 • Максимален капацитет 1л
 • Интегриран грејач
 • Приклучна сила: 2000 W1,199.00 ден 1,360.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Термобокал SWK 1501 GR

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја: бела / зелена
 • Максимален капацитет 1.5 л
 • Интегриран грејач
 • Приклучна сила: 2000 W910.00 ден 1,030.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Термобокал SWK 1785BK

0 %s од 5
(0)
Sencor

– Капацитет 1.7 l
– Филтер за нечистотии и каменец
– Внатрешно ЛЕД светло
– Дно од челик со покриен греач
– Моќ 2200W


1,170.00 ден 1,330.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Термобокал SWK 1800WH

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја: бела
 • Максимален капацитет 1.8 л
 • Интегриран грејач
 • Приклучна сила: 2000 W940.00 ден 1,070.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Термобокал SWK 2510

0 %s од 5
(0)
Sencor

– Капацитет 2.5 l
– Боја црна или бела
– Егрономска рачка


1,090.00 ден 1,240.00 ден Select optionsСпореди

SENCOR Термобокал SWK 37GG

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја: пастел/зелена
 • Волумен: 1,5l
 • Троен безбедносен систем
 • Приклучна сила:2000-2,400 W1,450.00 ден 1,650.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Термобокал SWK1817 TQ

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја: бела / сина
 • Максимален капацитет 1.8 л
 • Интегриран грејач
 • Приклучна сила: 2000W1,010.00 ден 1,150.00 ден Во кошничкаСпореди

BOMANN Термобокал WK 504 CB

0 %s од 5
(0)
 • Интегриран грејач
 • Максимален капацитет 1.7 л
 • Индикатор за нивото на вода
 • Филтер1,520.00 ден 1,730.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Термобокал TWK 3A011

0 %s од 5
(0)
 • Боја: бела
 • Максимален капацитет 1.7 л
 • Заштита од прегрејување
 • Приклучна сила:  2000-2400 W2,460.00 ден 2,790.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Термобокал TWK 3A013

0 %s од 5
(0)

– Топлотно изолирано куќиште
– Боја: црна
– Најголема количина на вода: 1,7 л
– lift-switch-off” исклучување на апаратот кога ќе го подигнеме од постољето


2,499.00 ден 2,840.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Термобокал TWK 3A014

0 %s од 5
(0)
 • Боја: црвена
 • Максимален капацитет 1.7 л
 • Заштита од прегрејување
 • Приклучна сила: 2000-2400 W2,599.00 ден 2,960.00 ден Во кошничкаСпореди

DE LONGHI Кетлер KBO 2001BK

0 %s од 5
(0)
 • Есклузивен кетлер Icona KBO2001BK со ретро дизајн од 1950-ти
 • Капацитет од 1,7 литри
 • Кукуште со црна боја од нерѓосувачки челик.
 • Вклучува 360 ° вртлива основа за безжична погодност4,700.00 ден 5,180.00 ден Прочитај повеќеСпореди

DE LONGHI Кетлер KBO 2001R

0 %s од 5
(0)
 • Есклузивен кетлер Icona KBO2001R со ретро дизајн од 1950-ти
 • Капацитет од 1,7 литри
 • Кукуште со црна боја од нерѓосувачки челик.
 • Вклучува 360 ° вртлива основа за безжична погодност4,700.00 ден 5,180.00 ден Во кошничкаСпореди

HOME ELECTRONICS Термобокал WK-22001W

0 %s од 5
(0)

– 2200W
– 1.7l
– Рамно дно
– Покриен греач од нерѓосувачки челик


709.00 ден 990.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Термобокал SWK 1031 SS

0 %s од 5
(0)
 • Боја: инокс / црна
 • Максимален капацитет 1л
 • Интегриран грејач
 • Приклучна сила: 2000 W1,199.00 ден 1,360.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Термобокал SWK 1501 GR

0 %s од 5
(0)
 • Боја: бела / зелена
 • Максимален капацитет 1.5 л
 • Интегриран грејач
 • Приклучна сила: 2000 W910.00 ден 1,030.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Термобокал SWK 1785BK

0 %s од 5
(0)

– Капацитет 1.7 l
– Филтер за нечистотии и каменец
– Внатрешно ЛЕД светло
– Дно од челик со покриен греач
– Моќ 2200W


1,170.00 ден 1,330.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Термобокал SWK 1800WH

0 %s од 5
(0)
 • Боја: бела
 • Максимален капацитет 1.8 л
 • Интегриран грејач
 • Приклучна сила: 2000 W940.00 ден 1,070.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Термобокал SWK 2510

0 %s од 5
(0)

– Капацитет 2.5 l
– Боја црна или бела
– Егрономска рачка


1,090.00 ден 1,240.00 ден Select optionsСпореди

SENCOR Термобокал SWK 37GG

0 %s од 5
(0)
 • Боја: пастел/зелена
 • Волумен: 1,5l
 • Троен безбедносен систем
 • Приклучна сила:2000-2,400 W1,450.00 ден 1,650.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Термобокал SWK1817 TQ

0 %s од 5
(0)
 • Боја: бела / сина
 • Максимален капацитет 1.8 л
 • Интегриран грејач
 • Приклучна сила: 2000W1,010.00 ден 1,150.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на еден резултат