Тротинети

-11% 24,999.00 ден 27,999.00 ден

FIAT Електричен тротинет F500-F85

-13% 28,590.00 ден 32,890.00 ден

HAMACHI Електричен тротинет ET-A1

-13% 10,500.00 ден 12,100.00 ден

HAMACHI Електричен тротинет ET-A10

-13% 21,290.00 ден 24,500.00 ден

HAMACHI Електричен тротинет ET-A11 S

-17% 21,490.00 ден 25,890.00 ден

HAMACHI Електричен тротинет ET-A11 S- COMFORT

-13% 12,490.00 ден 14,400.00 ден

HAMACHI Електричен тротинет ET-A2

-19% 14,490.00 ден 17,800.00 ден

HAMACHI Електричен тротинет ET-A3

-17% 21,990.00 ден 26,500.00 ден

HAMACHI Електричен тротинет ET-A4 Plus

-13% 16,990.00 ден 19,500.00 ден

HAMACHI Електричен тротинет ET-A5

-17% 18,990.00 ден 22,990.00 ден

HAMACHI Електричен тротинет ET-A9

-13% 29,900.00 ден 34,400.00 ден

HAMACHI Електричен тротинет ET-M1

-13% 27,999.00 ден 31,999.00 ден

MASERATI Електричен тротинет MC-ES10

-11% 22,500.00 ден 25,200.00 ден

MIGLIORI Електричен тротинет TOBIX 6

-21% 21,900.00 ден 27,780.00 ден

MIGLIORI Електричен тротинет TOBIX 7

-13% 18,999.00 ден 21,850.00 ден

MS ENERGY Електричен тротинет NEUTRON M10

24,999.00 ден 27,999.00 ден

FIAT Електричен тротинет F500-F85

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Црна боја
– Предно и задно светло
– LED дисплеј
– Мак. брзина: 20-25 km/hour


Во кошничкаСпореди
49,200.00 ден61,500.00 ден

HAMACHI Електричен скутер CITY COCO

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– моќност на моторот 1500 W
– опсег од 30 – 60+ км.
– искачување на 25 ° нагиб


Select optionsСпореди
49,200.00 ден61,500.00 ден

HAMACHI Електричен скутер CITY COCO 1

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– моќност на моторот 1500 W
– опсег од 30 – 60+ км.
– искачување на 25 ° нагиб


Select optionsСпореди
49,200.00 ден61,500.00 ден

HAMACHI Електричен скутер CITY COCO 2

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– моќност на моторот 1500 W
– опсег од 30 – 60+ км.
– искачување на 25 ° нагиб


Select optionsСпореди
49,200.00 ден61,500.00 ден

HAMACHI Електричен скутер CITY COCO 3

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– моќност на моторот 1500 W
– опсег од 30 – 60+ км.
– искачување на 25 ° нагиб


Select optionsСпореди
28,590.00 ден 32,890.00 ден

HAMACHI Електричен тротинет ET-A1

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Големина на тркала – 10″
– Максимална брзина 40 km/h
– Обсег со полна батерија – 30 km
– Максимален нагиб на искачување – 20°


Во кошничкаСпореди
10,500.00 ден 12,100.00 ден

HAMACHI Електричен тротинет ET-A10

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Големина на тркала – 8″
– Максимална брзина 12 km/h
– Обсег со полна батерија: 7-13 km


Во кошничкаСпореди
21,290.00 ден 24,500.00 ден

HAMACHI Електричен тротинет ET-A11 S

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Номинална моќност – 350W
– Максимална моќност – 700W
– Предна/Задна кочница Електронска/Диск
– Батерија – Литиумска 36V . 7.8 Ah (30 батерии x 2600 ма)


Во кошничкаСпореди
21,490.00 ден 25,890.00 ден

HAMACHI Електричен тротинет ET-A11 S- COMFORT

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Номинална моќност – 350W
– Максимална моќност – 700W
– Предна/Задна кочница Електронска/Диск
– Батерија – Литиумска 36V . 7.8 Ah (30 батерии x 2600 ма)


Во кошничкаСпореди
12,490.00 ден 14,400.00 ден

HAMACHI Електричен тротинет ET-A2

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Големина на тркала – 5″
– Максимална брзина 25 km/h
– Обсег со полна батерија – 10-15 km
– Максимален нагиб на искачување – 15°


Во кошничкаСпореди
14,490.00 ден 17,800.00 ден

HAMACHI Електричен тротинет ET-A3

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Големина на тркала – 6.5″
– Максимална брзина 25 km/h
– Обсег со полна батерија – 14-23 km
– Максимален нагиб на искачување – 15°


Во кошничкаСпореди
21,990.00 ден 26,500.00 ден

HAMACHI Електричен тротинет ET-A4 Plus

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Големина на тркала – 8″
– Максимална брзина 25 km/h
– Обсег со полна батерија: 20-30 km


Во кошничкаСпореди
16,990.00 ден 19,500.00 ден

HAMACHI Електричен тротинет ET-A5

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Големина на тркала – 8″
– Максимална брзина 20 km/h
– Обсег со полна батерија – 10-17 km
– Максимален нагиб на искачување – 15°


Во кошничкаСпореди
18,990.00 ден 22,990.00 ден

HAMACHI Електричен тротинет ET-A9

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Големина на тркала – 8″
– Максимална брзина 35 km/h
– Обсег со полна батерија – 25 km
– Максимален нагиб на искачување – 15°


Во кошничкаСпореди
29,900.00 ден 34,400.00 ден

HAMACHI Електричен тротинет ET-M1

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Мотор 500 W
– Батерија Li-Ion 48V 13Ah 65 ќелии
– Големина на тркала 10 инчи
– Максимална брзина 30 km/h


Во кошничкаСпореди
21,990.00 ден 25,300.00 ден

KUGOO Електричен тротинет S1 PRO

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Вид На Дисплеј LED
– Моќ 350W
– Батерија 18650 Li-Ion, 7.5AH


Select optionsСпореди
27,999.00 ден 31,999.00 ден

MASERATI Електричен тротинет MC-ES10

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Црна боја
– Предно и задно светло
– LCD дисплеј
– Макс. брзина: 25km/hour


Во кошничкаСпореди
22,500.00 ден 25,200.00 ден

MIGLIORI Електричен тротинет TOBIX 6

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Големина на тркала: 5.5″
– Батерија: 6 Аh
– Мотор: 350 W
– LCD екранот динамично покажува брзина и батерија


Во кошничкаСпореди
21,900.00 ден 27,780.00 ден

MIGLIORI Електричен тротинет TOBIX 7

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Големина на тркала: 8.5″
– Батерија: 5.2 Аh/36 V
– Мотор: 350 W
– LCD екранот динамично покажува брзина и батерија


Во кошничкаСпореди
18,999.00 ден 21,850.00 ден

MS ENERGY Електричен тротинет NEUTRON M10

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Материјал: алуминиум
– Тркала: 8.5″
– Носивост: 120 kg
– Макс. брзина: 25 km/h


Во кошничкаСпореди

FIAT Електричен тротинет F500-F85

0 %s од 5
(0)
Fiat

– Црна боја
– Предно и задно светло
– LED дисплеј
– Мак. брзина: 20-25 km/hour


Шифра: Нема
24,999.00 ден 27,999.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMACHI Електричен скутер CITY COCO

0 %s од 5
(0)
Hamachi

– моќност на моторот 1500 W
– опсег од 30 – 60+ км.
– искачување на 25 ° нагиб


Шифра: Нема
Достапност:

Нема на залиха

49,200.00 ден61,500.00 ден Select optionsСпореди

HAMACHI Електричен скутер CITY COCO 1

0 %s од 5
(0)
Hamachi

– моќност на моторот 1500 W
– опсег од 30 – 60+ км.
– искачување на 25 ° нагиб


Шифра: Нема
Достапност:

Нема на залиха

49,200.00 ден61,500.00 ден Select optionsСпореди

HAMACHI Електричен скутер CITY COCO 2

0 %s од 5
(0)
Hamachi

– моќност на моторот 1500 W
– опсег од 30 – 60+ км.
– искачување на 25 ° нагиб


Шифра: Нема
Достапност:

Нема на залиха

49,200.00 ден61,500.00 ден Select optionsСпореди

HAMACHI Електричен скутер CITY COCO 3

0 %s од 5
(0)
Hamachi

– моќност на моторот 1500 W
– опсег од 30 – 60+ км.
– искачување на 25 ° нагиб


Шифра: Нема
Достапност:

Нема на залиха

49,200.00 ден61,500.00 ден Select optionsСпореди

HAMACHI Електричен тротинет ET-A1

0 %s од 5
(0)
Hamachi

– Големина на тркала – 10″
– Максимална брзина 40 km/h
– Обсег со полна батерија – 30 km
– Максимален нагиб на искачување – 20°


Шифра: Нема
28,590.00 ден 32,890.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMACHI Електричен тротинет ET-A10

0 %s од 5
(0)
Hamachi

– Големина на тркала – 8″
– Максимална брзина 12 km/h
– Обсег со полна батерија: 7-13 km


Шифра: Нема
10,500.00 ден 12,100.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMACHI Електричен тротинет ET-A11 S

0 %s од 5
(0)
Hamachi

– Номинална моќност – 350W
– Максимална моќност – 700W
– Предна/Задна кочница Електронска/Диск
– Батерија – Литиумска 36V . 7.8 Ah (30 батерии x 2600 ма)


Шифра: Нема
21,290.00 ден 24,500.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMACHI Електричен тротинет ET-A11 S- COMFORT

0 %s од 5
(0)
Hamachi

– Номинална моќност – 350W
– Максимална моќност – 700W
– Предна/Задна кочница Електронска/Диск
– Батерија – Литиумска 36V . 7.8 Ah (30 батерии x 2600 ма)


Шифра: Нема
21,490.00 ден 25,890.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMACHI Електричен тротинет ET-A2

0 %s од 5
(0)
Hamachi

– Големина на тркала – 5″
– Максимална брзина 25 km/h
– Обсег со полна батерија – 10-15 km
– Максимален нагиб на искачување – 15°


Шифра: Нема
12,490.00 ден 14,400.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMACHI Електричен тротинет ET-A3

0 %s од 5
(0)
Hamachi

– Големина на тркала – 6.5″
– Максимална брзина 25 km/h
– Обсег со полна батерија – 14-23 km
– Максимален нагиб на искачување – 15°


Шифра: Нема
14,490.00 ден 17,800.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMACHI Електричен тротинет ET-A4 Plus

0 %s од 5
(0)
Hamachi

– Големина на тркала – 8″
– Максимална брзина 25 km/h
– Обсег со полна батерија: 20-30 km


Шифра: Нема
21,990.00 ден 26,500.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMACHI Електричен тротинет ET-A5

0 %s од 5
(0)
Hamachi

– Големина на тркала – 8″
– Максимална брзина 20 km/h
– Обсег со полна батерија – 10-17 km
– Максимален нагиб на искачување – 15°


Шифра: Нема
16,990.00 ден 19,500.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMACHI Електричен тротинет ET-A9

0 %s од 5
(0)
Hamachi

– Големина на тркала – 8″
– Максимална брзина 35 km/h
– Обсег со полна батерија – 25 km
– Максимален нагиб на искачување – 15°


Шифра: Нема
18,990.00 ден 22,990.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMACHI Електричен тротинет ET-M1

0 %s од 5
(0)
Hamachi

– Мотор 500 W
– Батерија Li-Ion 48V 13Ah 65 ќелии
– Големина на тркала 10 инчи
– Максимална брзина 30 km/h


Шифра: Нема
29,900.00 ден 34,400.00 ден Во кошничкаСпореди

KUGOO Електричен тротинет S1 PRO

0 %s од 5
(0)
kugoo

– Вид На Дисплеј LED
– Моќ 350W
– Батерија 18650 Li-Ion, 7.5AH


Шифра: Нема
Достапност:

Нема на залиха

21,990.00 ден 25,300.00 ден Select optionsСпореди

MASERATI Електричен тротинет MC-ES10

0 %s од 5
(0)
Maserati

– Црна боја
– Предно и задно светло
– LCD дисплеј
– Макс. брзина: 25km/hour


Шифра: Нема
27,999.00 ден 31,999.00 ден Во кошничкаСпореди

MIGLIORI Електричен тротинет TOBIX 6

0 %s од 5
(0)

– Големина на тркала: 5.5″
– Батерија: 6 Аh
– Мотор: 350 W
– LCD екранот динамично покажува брзина и батерија


Шифра: Нема
22,500.00 ден 25,200.00 ден Во кошничкаСпореди

MIGLIORI Електричен тротинет TOBIX 7

0 %s од 5
(0)

– Големина на тркала: 8.5″
– Батерија: 5.2 Аh/36 V
– Мотор: 350 W
– LCD екранот динамично покажува брзина и батерија


Шифра: Нема
21,900.00 ден 27,780.00 ден Во кошничкаСпореди

MS ENERGY Електричен тротинет NEUTRON M10

0 %s од 5
(0)
MS ENERGY

– Материјал: алуминиум
– Тркала: 8.5″
– Носивост: 120 kg
– Макс. брзина: 25 km/h


Шифра: Нема
18,999.00 ден 21,850.00 ден Во кошничкаСпореди

FIAT Електричен тротинет F500-F85

0 %s од 5
(0)
Fiat

– Црна боја
– Предно и задно светло
– LED дисплеј
– Мак. брзина: 20-25 km/hour


24,999.00 ден 27,999.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMACHI Електричен скутер CITY COCO

0 %s од 5
(0)
Hamachi

– моќност на моторот 1500 W
– опсег од 30 – 60+ км.
– искачување на 25 ° нагиб


Достапност:

Нема на залиха

49,200.00 ден61,500.00 ден Select optionsСпореди

HAMACHI Електричен скутер CITY COCO 1

0 %s од 5
(0)
Hamachi

– моќност на моторот 1500 W
– опсег од 30 – 60+ км.
– искачување на 25 ° нагиб


Достапност:

Нема на залиха

49,200.00 ден61,500.00 ден Select optionsСпореди

HAMACHI Електричен скутер CITY COCO 2

0 %s од 5
(0)
Hamachi

– моќност на моторот 1500 W
– опсег од 30 – 60+ км.
– искачување на 25 ° нагиб


Достапност:

Нема на залиха

49,200.00 ден61,500.00 ден Select optionsСпореди

HAMACHI Електричен скутер CITY COCO 3

0 %s од 5
(0)
Hamachi

– моќност на моторот 1500 W
– опсег од 30 – 60+ км.
– искачување на 25 ° нагиб


Достапност:

Нема на залиха

49,200.00 ден61,500.00 ден Select optionsСпореди

HAMACHI Електричен тротинет ET-A1

0 %s од 5
(0)
Hamachi

– Големина на тркала – 10″
– Максимална брзина 40 km/h
– Обсег со полна батерија – 30 km
– Максимален нагиб на искачување – 20°


28,590.00 ден 32,890.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMACHI Електричен тротинет ET-A10

0 %s од 5
(0)
Hamachi

– Големина на тркала – 8″
– Максимална брзина 12 km/h
– Обсег со полна батерија: 7-13 km


10,500.00 ден 12,100.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMACHI Електричен тротинет ET-A11 S

0 %s од 5
(0)
Hamachi

– Номинална моќност – 350W
– Максимална моќност – 700W
– Предна/Задна кочница Електронска/Диск
– Батерија – Литиумска 36V . 7.8 Ah (30 батерии x 2600 ма)


21,290.00 ден 24,500.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMACHI Електричен тротинет ET-A11 S- COMFORT

0 %s од 5
(0)
Hamachi

– Номинална моќност – 350W
– Максимална моќност – 700W
– Предна/Задна кочница Електронска/Диск
– Батерија – Литиумска 36V . 7.8 Ah (30 батерии x 2600 ма)


21,490.00 ден 25,890.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMACHI Електричен тротинет ET-A2

0 %s од 5
(0)
Hamachi

– Големина на тркала – 5″
– Максимална брзина 25 km/h
– Обсег со полна батерија – 10-15 km
– Максимален нагиб на искачување – 15°


12,490.00 ден 14,400.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMACHI Електричен тротинет ET-A3

0 %s од 5
(0)
Hamachi

– Големина на тркала – 6.5″
– Максимална брзина 25 km/h
– Обсег со полна батерија – 14-23 km
– Максимален нагиб на искачување – 15°


14,490.00 ден 17,800.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMACHI Електричен тротинет ET-A4 Plus

0 %s од 5
(0)
Hamachi

– Големина на тркала – 8″
– Максимална брзина 25 km/h
– Обсег со полна батерија: 20-30 km


21,990.00 ден 26,500.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMACHI Електричен тротинет ET-A5

0 %s од 5
(0)
Hamachi

– Големина на тркала – 8″
– Максимална брзина 20 km/h
– Обсег со полна батерија – 10-17 km
– Максимален нагиб на искачување – 15°


16,990.00 ден 19,500.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMACHI Електричен тротинет ET-A9

0 %s од 5
(0)
Hamachi

– Големина на тркала – 8″
– Максимална брзина 35 km/h
– Обсег со полна батерија – 25 km
– Максимален нагиб на искачување – 15°


18,990.00 ден 22,990.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMACHI Електричен тротинет ET-M1

0 %s од 5
(0)
Hamachi

– Мотор 500 W
– Батерија Li-Ion 48V 13Ah 65 ќелии
– Големина на тркала 10 инчи
– Максимална брзина 30 km/h


29,900.00 ден 34,400.00 ден Во кошничкаСпореди

KUGOO Електричен тротинет S1 PRO

0 %s од 5
(0)
kugoo

– Вид На Дисплеј LED
– Моќ 350W
– Батерија 18650 Li-Ion, 7.5AH


Достапност:

Нема на залиха

21,990.00 ден 25,300.00 ден Select optionsСпореди

MASERATI Електричен тротинет MC-ES10

0 %s од 5
(0)
Maserati

– Црна боја
– Предно и задно светло
– LCD дисплеј
– Макс. брзина: 25km/hour


27,999.00 ден 31,999.00 ден Во кошничкаСпореди

MIGLIORI Електричен тротинет TOBIX 6

0 %s од 5
(0)

– Големина на тркала: 5.5″
– Батерија: 6 Аh
– Мотор: 350 W
– LCD екранот динамично покажува брзина и батерија


22,500.00 ден 25,200.00 ден Во кошничкаСпореди

MIGLIORI Електричен тротинет TOBIX 7

0 %s од 5
(0)

– Големина на тркала: 8.5″
– Батерија: 5.2 Аh/36 V
– Мотор: 350 W
– LCD екранот динамично покажува брзина и батерија


21,900.00 ден 27,780.00 ден Во кошничкаСпореди

MS ENERGY Електричен тротинет NEUTRON M10

0 %s од 5
(0)
MS ENERGY

– Материјал: алуминиум
– Тркала: 8.5″
– Носивост: 120 kg
– Макс. брзина: 25 km/h


18,999.00 ден 21,850.00 ден Во кошничкаСпореди

FIAT Електричен тротинет F500-F85

0 %s од 5
(0)

– Црна боја
– Предно и задно светло
– LED дисплеј
– Мак. брзина: 20-25 km/hour


24,999.00 ден 27,999.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMACHI Електричен скутер CITY COCO

0 %s од 5
(0)

– моќност на моторот 1500 W
– опсег од 30 – 60+ км.
– искачување на 25 ° нагиб


49,200.00 ден61,500.00 ден Select optionsСпореди

HAMACHI Електричен скутер CITY COCO 1

0 %s од 5
(0)

– моќност на моторот 1500 W
– опсег од 30 – 60+ км.
– искачување на 25 ° нагиб


49,200.00 ден61,500.00 ден Select optionsСпореди

HAMACHI Електричен скутер CITY COCO 2

0 %s од 5
(0)

– моќност на моторот 1500 W
– опсег од 30 – 60+ км.
– искачување на 25 ° нагиб


49,200.00 ден61,500.00 ден Select optionsСпореди

HAMACHI Електричен скутер CITY COCO 3

0 %s од 5
(0)

– моќност на моторот 1500 W
– опсег од 30 – 60+ км.
– искачување на 25 ° нагиб


49,200.00 ден61,500.00 ден Select optionsСпореди

HAMACHI Електричен тротинет ET-A1

0 %s од 5
(0)

– Големина на тркала – 10″
– Максимална брзина 40 km/h
– Обсег со полна батерија – 30 km
– Максимален нагиб на искачување – 20°


28,590.00 ден 32,890.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMACHI Електричен тротинет ET-A10

0 %s од 5
(0)

– Големина на тркала – 8″
– Максимална брзина 12 km/h
– Обсег со полна батерија: 7-13 km


10,500.00 ден 12,100.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMACHI Електричен тротинет ET-A11 S

0 %s од 5
(0)

– Номинална моќност – 350W
– Максимална моќност – 700W
– Предна/Задна кочница Електронска/Диск
– Батерија – Литиумска 36V . 7.8 Ah (30 батерии x 2600 ма)


21,290.00 ден 24,500.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMACHI Електричен тротинет ET-A11 S- COMFORT

0 %s од 5
(0)

– Номинална моќност – 350W
– Максимална моќност – 700W
– Предна/Задна кочница Електронска/Диск
– Батерија – Литиумска 36V . 7.8 Ah (30 батерии x 2600 ма)


21,490.00 ден 25,890.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMACHI Електричен тротинет ET-A2

0 %s од 5
(0)

– Големина на тркала – 5″
– Максимална брзина 25 km/h
– Обсег со полна батерија – 10-15 km
– Максимален нагиб на искачување – 15°


12,490.00 ден 14,400.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMACHI Електричен тротинет ET-A3

0 %s од 5
(0)

– Големина на тркала – 6.5″
– Максимална брзина 25 km/h
– Обсег со полна батерија – 14-23 km
– Максимален нагиб на искачување – 15°


14,490.00 ден 17,800.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMACHI Електричен тротинет ET-A4 Plus

0 %s од 5
(0)

– Големина на тркала – 8″
– Максимална брзина 25 km/h
– Обсег со полна батерија: 20-30 km


21,990.00 ден 26,500.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMACHI Електричен тротинет ET-A5

0 %s од 5
(0)

– Големина на тркала – 8″
– Максимална брзина 20 km/h
– Обсег со полна батерија – 10-17 km
– Максимален нагиб на искачување – 15°


16,990.00 ден 19,500.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMACHI Електричен тротинет ET-A9

0 %s од 5
(0)

– Големина на тркала – 8″
– Максимална брзина 35 km/h
– Обсег со полна батерија – 25 km
– Максимален нагиб на искачување – 15°


18,990.00 ден 22,990.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMACHI Електричен тротинет ET-M1

0 %s од 5
(0)

– Мотор 500 W
– Батерија Li-Ion 48V 13Ah 65 ќелии
– Големина на тркала 10 инчи
– Максимална брзина 30 km/h


29,900.00 ден 34,400.00 ден Во кошничкаСпореди

KUGOO Електричен тротинет S1 PRO

0 %s од 5
(0)

– Вид На Дисплеј LED
– Моќ 350W
– Батерија 18650 Li-Ion, 7.5AH


21,990.00 ден 25,300.00 ден Select optionsСпореди

MASERATI Електричен тротинет MC-ES10

0 %s од 5
(0)

– Црна боја
– Предно и задно светло
– LCD дисплеј
– Макс. брзина: 25km/hour


27,999.00 ден 31,999.00 ден Во кошничкаСпореди

MIGLIORI Електричен тротинет TOBIX 6

0 %s од 5
(0)

– Големина на тркала: 5.5″
– Батерија: 6 Аh
– Мотор: 350 W
– LCD екранот динамично покажува брзина и батерија


22,500.00 ден 25,200.00 ден Во кошничкаСпореди

MIGLIORI Електричен тротинет TOBIX 7

0 %s од 5
(0)

– Големина на тркала: 8.5″
– Батерија: 5.2 Аh/36 V
– Мотор: 350 W
– LCD екранот динамично покажува брзина и батерија


21,900.00 ден 27,780.00 ден Во кошничкаСпореди

MS ENERGY Електричен тротинет NEUTRON M10

0 %s од 5
(0)

– Материјал: алуминиум
– Тркала: 8.5″
– Носивост: 120 kg
– Макс. брзина: 25 km/h


18,999.00 ден 21,850.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на еден производ