Пегли и обликувачи за коса

-12% 1,810.00 ден 2,050.00 ден

AEG Пегла за коса HC 5590

-12% 1,810.00 ден 2,050.00 ден

AEG Пегла за коса HC 5590

-12% 1,150.00 ден 1,310.00 ден

AEG Фигаро за коса HCS 5577

-26% 2,690.00 ден 3,650.00 ден

BOSCH Пегла за коса PHS 2105

-29% 2,990.00 ден 4,190.00 ден

BOSCH Пегла за коса PHS 5193

-23% 2,540.00 ден 3,290.00 ден

BOSCH Пегла за коса PHS 9590

-23% 2,790.00 ден 3,620.00 ден

BOSCH Пегла и фигаро за коса PHC 2520

-20% 1,970.00 ден 2,470.00 ден

BOSCH Фигаро за коса PHA 2302

-17% 2,870.00 ден 3,450.00 ден

BOSCH Фигаро за коса PHA 2661

-31% 2,990.00 ден 4,320.00 ден

BOSCH Фигаро за коса PHC 9690

-12% 2,810.00 ден 3,199.00 ден

SENCOR Автоматско фигаро за коса SHS 0900GD

-12% 2,499.00 ден 2,850.00 ден

SENCOR Пегла за коса 3 во 1 SHI 6300GD

-12% 640.00 ден 730.00 ден

SENCOR Пегла за коса SHI 110 BK

-12% 1,030.00 ден 1,170.00 ден

SENCOR Пегла за коса SHI 1100BK

-12% 640.00 ден 730.00 ден

SENCOR Пегла за коса SHI 131

-12% 1,490.00 ден 1,690.00 ден

SENCOR Пегла за коса SHI 3100VT

-12% 2,599.00 ден 2,960.00 ден

SENCOR Пегла за коса SHI 4500GD

-12% 1,880.00 ден 2,140.00 ден

SENCOR Фигаро за коса SHS 0850BK

-12% 2,140.00 ден 2,430.00 ден

SENCOR Фигаро за коса SHS 7551RD

-12% 2,360.00 ден 2,680.00 ден

SENCOR Фигаро за коса SHS 8401BK

1,810.00 ден 2,050.00 ден

AEG Пегла за коса HC 5590

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14465
 • Боја: Бела
 • 7 електронски температури
 • Температура од 140 до 200°C
 • Јачина : 50 WВо кошничкаСпореди
1,810.00 ден 2,050.00 ден

AEG Пегла за коса HC 5590

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14467
 • Боја: Црвена
 • 7 електронски температури
 • Температура од 140 до 200°C
 • Јачина : 50 WВо кошничкаСпореди
1,150.00 ден 1,310.00 ден

AEG Фигаро за коса HCS 5577

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14500
 • Боја: црна
 • 2 во 1
 • Заштита од прегрејување
 • Јачина : 52 WВо кошничкаСпореди
2,690.00 ден 3,650.00 ден

BOSCH Пегла за коса PHS 2105

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16618
 • Боја: сребрена
 • Заштита за прсти
 • Температура од 60 до 170°C°C
 • Јачина : 170 WВо кошничкаСпореди
2,990.00 ден 4,190.00 ден

BOSCH Пегла за коса PHS 5193

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16623
 • Боја: Кафеава со златен сјај
 • Брзо загревање 60 секунди
 • Температура од 100 до 200°C
 • Јачина : 39 WВо кошничкаСпореди
2,540.00 ден 3,290.00 ден

BOSCH Пегла за коса PHS 9590

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16624
 • Боја: Црна
 • Брзо загревање 60 секунди
 • Температура од 100 до 200°C
 • Јачина : 41 WВо кошничкаСпореди
2,790.00 ден 3,620.00 ден

BOSCH Пегла и фигаро за коса PHC 2520

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16585
 • Боја: Лила со златно
 • Заштита за прсти
 • Температура од 100 до 200°C
 • Јачина : 68 WВо кошничкаСпореди
1,970.00 ден 2,470.00 ден

BOSCH Фигаро за коса PHA 2302

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16581
 • Боја: Бела
 • Округла четка со мешани четкици
 • Заштита од прегрејување
 • Јачина : 700 WВо кошничкаСпореди
2,870.00 ден 3,450.00 ден

BOSCH Фигаро за коса PHA 2661

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16582
 • Боја: сребрена /темно сива
 • Округла четка со мешани четкици
 • Заштита од прегрејување
 • Јачина : 1000 WВо кошничкаСпореди
2,990.00 ден 4,320.00 ден

BOSCH Фигаро за коса PHC 9690

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16588
 • Боја: Црна/сребрена
 • Брзо загревање 50 секунди
 • Температура од 120 до 200°C
 • Јачина : 52 W

 


Во кошничкаСпореди
2,810.00 ден 3,199.00 ден

SENCOR Автоматско фигаро за коса SHS 0900GD

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Перфектни локни секој пат кога го употребувате
– Титаниумско тело за брзи резултати
– 11 температури во опсег (120-220 °C)
– Дигитален дисплеј


Во кошничкаСпореди
2,499.00 ден 2,850.00 ден

SENCOR Пегла за коса 3 во 1 SHI 6300GD

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– 4 температури 140/160/180/200 °C
– Титаниумски премаз на плочите
– 3 типа на менливи плочи (рамни и брановидни)


Во кошничкаСпореди
640.00 ден 730.00 ден

SENCOR Пегла за коса SHI 110 BK

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17577
 • Боја: Црна
 • 2 електронски температури
 • Температура од 140 до 200°C
 • Брзо загревањеВо кошничкаСпореди
1,030.00 ден 1,170.00 ден

SENCOR Пегла за коса SHI 1100BK

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Брзо загревање
– Титаниумска подлога на металните плочки за пеглање
– Тенок дизајн
– Две температури: 180 and 200 ° C


Во кошничкаСпореди
640.00 ден 730.00 ден

SENCOR Пегла за коса SHI 131

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17578
 • Боја: Темно сива
 • Брзо загревање
 • Температура до 200°C
 • Јачина : 40 WВо кошничкаСпореди
1,490.00 ден 1,690.00 ден

SENCOR Пегла за коса SHI 3100VT

0 %s од 5
(0)
Шифра: 20648

– 5 температури 150/170/190/220/230 ° C
– Титаниумска површина на металните плочки
– Тенок дизајн
– Должина на кабел 180 cm


Во кошничкаСпореди
2,599.00 ден 2,960.00 ден

SENCOR Пегла за коса SHI 4500GD

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– 14 температури во распон од 100-230 °C
– Титаниумска површина на плочите
– Инфраред загревање за најнежни резултати


Во кошничкаСпореди
1,880.00 ден 2,140.00 ден

SENCOR Фигаро за коса SHS 0850BK

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Екстра мазна кератински керамички премаз
– 5 температури
– LED индикатор
– Дијаметар на штипалките 13-25 mm


Во кошничкаСпореди
2,140.00 ден 2,430.00 ден

SENCOR Фигаро за коса SHS 7551RD

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Кабел кој се врти 360° за спречување на чворови и заплеткувања
– 7 менувачки додатоци
– 2 температури
– Копче за ладен воздух


Во кошничкаСпореди
2,360.00 ден 2,680.00 ден

SENCOR Фигаро за коса SHS 8401BK

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– 2 температури
– Копче за ладен воздух
– 5 додатоци
– Јонизатор со антистатчки ефект


Во кошничкаСпореди

AEG Пегла за коса HC 5590

0 %s од 5
(0)
AEG
 • Боја: Бела
 • 7 електронски температури
 • Температура од 140 до 200°C
 • Јачина : 50 WШифра: 14465
1,810.00 ден 2,050.00 ден Во кошничкаСпореди

AEG Пегла за коса HC 5590

0 %s од 5
(0)
AEG
 • Боја: Црвена
 • 7 електронски температури
 • Температура од 140 до 200°C
 • Јачина : 50 WШифра: 14467
1,810.00 ден 2,050.00 ден Во кошничкаСпореди

AEG Фигаро за коса HCS 5577

0 %s од 5
(0)
AEG
 • Боја: црна
 • 2 во 1
 • Заштита од прегрејување
 • Јачина : 52 WШифра: 14500
1,150.00 ден 1,310.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Пегла за коса PHS 2105

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: сребрена
 • Заштита за прсти
 • Температура од 60 до 170°C°C
 • Јачина : 170 WШифра: 16618
2,690.00 ден 3,650.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Пегла за коса PHS 5193

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: Кафеава со златен сјај
 • Брзо загревање 60 секунди
 • Температура од 100 до 200°C
 • Јачина : 39 WШифра: 16623
2,990.00 ден 4,190.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Пегла за коса PHS 9590

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: Црна
 • Брзо загревање 60 секунди
 • Температура од 100 до 200°C
 • Јачина : 41 WШифра: 16624
2,540.00 ден 3,290.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Пегла и фигаро за коса PHC 2520

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: Лила со златно
 • Заштита за прсти
 • Температура од 100 до 200°C
 • Јачина : 68 WШифра: 16585
2,790.00 ден 3,620.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Фигаро за коса PHA 2302

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: Бела
 • Округла четка со мешани четкици
 • Заштита од прегрејување
 • Јачина : 700 WШифра: 16581
1,970.00 ден 2,470.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Фигаро за коса PHA 2661

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: сребрена /темно сива
 • Округла четка со мешани четкици
 • Заштита од прегрејување
 • Јачина : 1000 WШифра: 16582
2,870.00 ден 3,450.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Фигаро за коса PHC 9690

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: Црна/сребрена
 • Брзо загревање 50 секунди
 • Температура од 120 до 200°C
 • Јачина : 52 W

 


Шифра: 16588
2,990.00 ден 4,320.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Автоматско фигаро за коса SHS 0900GD

0 %s од 5
(0)
Sencor

– Перфектни локни секој пат кога го употребувате
– Титаниумско тело за брзи резултати
– 11 температури во опсег (120-220 °C)
– Дигитален дисплеј


Шифра: Нема
2,810.00 ден 3,199.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Пегла за коса 3 во 1 SHI 6300GD

0 %s од 5
(0)
Sencor

– 4 температури 140/160/180/200 °C
– Титаниумски премаз на плочите
– 3 типа на менливи плочи (рамни и брановидни)


Шифра: Нема
2,499.00 ден 2,850.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Пегла за коса SHI 110 BK

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја: Црна
 • 2 електронски температури
 • Температура од 140 до 200°C
 • Брзо загревањеШифра: 17577
640.00 ден 730.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Пегла за коса SHI 1100BK

0 %s од 5
(0)
Sencor

– Брзо загревање
– Титаниумска подлога на металните плочки за пеглање
– Тенок дизајн
– Две температури: 180 and 200 ° C


Шифра: Нема
1,030.00 ден 1,170.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Пегла за коса SHI 131

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја: Темно сива
 • Брзо загревање
 • Температура до 200°C
 • Јачина : 40 WШифра: 17578
640.00 ден 730.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Пегла за коса SHI 3100VT

0 %s од 5
(0)
Sencor

– 5 температури 150/170/190/220/230 ° C
– Титаниумска површина на металните плочки
– Тенок дизајн
– Должина на кабел 180 cm


Шифра: 20648
1,490.00 ден 1,690.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Пегла за коса SHI 4500GD

0 %s од 5
(0)
Sencor

– 14 температури во распон од 100-230 °C
– Титаниумска површина на плочите
– Инфраред загревање за најнежни резултати


Шифра: Нема
2,599.00 ден 2,960.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Фигаро за коса SHS 0850BK

0 %s од 5
(0)
Sencor

– Екстра мазна кератински керамички премаз
– 5 температури
– LED индикатор
– Дијаметар на штипалките 13-25 mm


Шифра: Нема
1,880.00 ден 2,140.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Фигаро за коса SHS 7551RD

0 %s од 5
(0)
Sencor

– Кабел кој се врти 360° за спречување на чворови и заплеткувања
– 7 менувачки додатоци
– 2 температури
– Копче за ладен воздух


Шифра: Нема
2,140.00 ден 2,430.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Фигаро за коса SHS 8401BK

0 %s од 5
(0)
Sencor

– 2 температури
– Копче за ладен воздух
– 5 додатоци
– Јонизатор со антистатчки ефект


Шифра: Нема
2,360.00 ден 2,680.00 ден Во кошничкаСпореди

AEG Пегла за коса HC 5590

0 %s од 5
(0)
AEG
 • Боја: Бела
 • 7 електронски температури
 • Температура од 140 до 200°C
 • Јачина : 50 W1,810.00 ден 2,050.00 ден Во кошничкаСпореди

AEG Пегла за коса HC 5590

0 %s од 5
(0)
AEG
 • Боја: Црвена
 • 7 електронски температури
 • Температура од 140 до 200°C
 • Јачина : 50 W1,810.00 ден 2,050.00 ден Во кошничкаСпореди

AEG Фигаро за коса HCS 5577

0 %s од 5
(0)
AEG
 • Боја: црна
 • 2 во 1
 • Заштита од прегрејување
 • Јачина : 52 W1,150.00 ден 1,310.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Пегла за коса PHS 2105

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: сребрена
 • Заштита за прсти
 • Температура од 60 до 170°C°C
 • Јачина : 170 W2,690.00 ден 3,650.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Пегла за коса PHS 5193

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: Кафеава со златен сјај
 • Брзо загревање 60 секунди
 • Температура од 100 до 200°C
 • Јачина : 39 W2,990.00 ден 4,190.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Пегла за коса PHS 9590

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: Црна
 • Брзо загревање 60 секунди
 • Температура од 100 до 200°C
 • Јачина : 41 W2,540.00 ден 3,290.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Пегла и фигаро за коса PHC 2520

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: Лила со златно
 • Заштита за прсти
 • Температура од 100 до 200°C
 • Јачина : 68 W2,790.00 ден 3,620.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Фигаро за коса PHA 2302

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: Бела
 • Округла четка со мешани четкици
 • Заштита од прегрејување
 • Јачина : 700 W1,970.00 ден 2,470.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Фигаро за коса PHA 2661

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: сребрена /темно сива
 • Округла четка со мешани четкици
 • Заштита од прегрејување
 • Јачина : 1000 W2,870.00 ден 3,450.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Фигаро за коса PHC 9690

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: Црна/сребрена
 • Брзо загревање 50 секунди
 • Температура од 120 до 200°C
 • Јачина : 52 W

 


2,990.00 ден 4,320.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Автоматско фигаро за коса SHS 0900GD

0 %s од 5
(0)
Sencor

– Перфектни локни секој пат кога го употребувате
– Титаниумско тело за брзи резултати
– 11 температури во опсег (120-220 °C)
– Дигитален дисплеј


2,810.00 ден 3,199.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Пегла за коса 3 во 1 SHI 6300GD

0 %s од 5
(0)
Sencor

– 4 температури 140/160/180/200 °C
– Титаниумски премаз на плочите
– 3 типа на менливи плочи (рамни и брановидни)


2,499.00 ден 2,850.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Пегла за коса SHI 110 BK

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја: Црна
 • 2 електронски температури
 • Температура од 140 до 200°C
 • Брзо загревање640.00 ден 730.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Пегла за коса SHI 1100BK

0 %s од 5
(0)
Sencor

– Брзо загревање
– Титаниумска подлога на металните плочки за пеглање
– Тенок дизајн
– Две температури: 180 and 200 ° C


1,030.00 ден 1,170.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Пегла за коса SHI 131

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја: Темно сива
 • Брзо загревање
 • Температура до 200°C
 • Јачина : 40 W640.00 ден 730.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Пегла за коса SHI 3100VT

0 %s од 5
(0)
Sencor

– 5 температури 150/170/190/220/230 ° C
– Титаниумска површина на металните плочки
– Тенок дизајн
– Должина на кабел 180 cm


1,490.00 ден 1,690.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Пегла за коса SHI 4500GD

0 %s од 5
(0)
Sencor

– 14 температури во распон од 100-230 °C
– Титаниумска површина на плочите
– Инфраред загревање за најнежни резултати


2,599.00 ден 2,960.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Фигаро за коса SHS 0850BK

0 %s од 5
(0)
Sencor

– Екстра мазна кератински керамички премаз
– 5 температури
– LED индикатор
– Дијаметар на штипалките 13-25 mm


1,880.00 ден 2,140.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Фигаро за коса SHS 7551RD

0 %s од 5
(0)
Sencor

– Кабел кој се врти 360° за спречување на чворови и заплеткувања
– 7 менувачки додатоци
– 2 температури
– Копче за ладен воздух


2,140.00 ден 2,430.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Фигаро за коса SHS 8401BK

0 %s од 5
(0)
Sencor

– 2 температури
– Копче за ладен воздух
– 5 додатоци
– Јонизатор со антистатчки ефект


2,360.00 ден 2,680.00 ден Во кошничкаСпореди

AEG Пегла за коса HC 5590

0 %s од 5
(0)
 • Боја: Бела
 • 7 електронски температури
 • Температура од 140 до 200°C
 • Јачина : 50 W1,810.00 ден 2,050.00 ден Во кошничкаСпореди

AEG Пегла за коса HC 5590

0 %s од 5
(0)
 • Боја: Црвена
 • 7 електронски температури
 • Температура од 140 до 200°C
 • Јачина : 50 W1,810.00 ден 2,050.00 ден Во кошничкаСпореди

AEG Фигаро за коса HCS 5577

0 %s од 5
(0)
 • Боја: црна
 • 2 во 1
 • Заштита од прегрејување
 • Јачина : 52 W1,150.00 ден 1,310.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Пегла за коса PHS 2105

0 %s од 5
(0)
 • Боја: сребрена
 • Заштита за прсти
 • Температура од 60 до 170°C°C
 • Јачина : 170 W2,690.00 ден 3,650.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Пегла за коса PHS 5193

0 %s од 5
(0)
 • Боја: Кафеава со златен сјај
 • Брзо загревање 60 секунди
 • Температура од 100 до 200°C
 • Јачина : 39 W2,990.00 ден 4,190.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Пегла за коса PHS 9590

0 %s од 5
(0)
 • Боја: Црна
 • Брзо загревање 60 секунди
 • Температура од 100 до 200°C
 • Јачина : 41 W2,540.00 ден 3,290.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Пегла и фигаро за коса PHC 2520

0 %s од 5
(0)
 • Боја: Лила со златно
 • Заштита за прсти
 • Температура од 100 до 200°C
 • Јачина : 68 W2,790.00 ден 3,620.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Фигаро за коса PHA 2302

0 %s од 5
(0)
 • Боја: Бела
 • Округла четка со мешани четкици
 • Заштита од прегрејување
 • Јачина : 700 W1,970.00 ден 2,470.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Фигаро за коса PHA 2661

0 %s од 5
(0)
 • Боја: сребрена /темно сива
 • Округла четка со мешани четкици
 • Заштита од прегрејување
 • Јачина : 1000 W2,870.00 ден 3,450.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Фигаро за коса PHC 9690

0 %s од 5
(0)
 • Боја: Црна/сребрена
 • Брзо загревање 50 секунди
 • Температура од 120 до 200°C
 • Јачина : 52 W

 


2,990.00 ден 4,320.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Автоматско фигаро за коса SHS 0900GD

0 %s од 5
(0)

– Перфектни локни секој пат кога го употребувате
– Титаниумско тело за брзи резултати
– 11 температури во опсег (120-220 °C)
– Дигитален дисплеј


2,810.00 ден 3,199.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Пегла за коса 3 во 1 SHI 6300GD

0 %s од 5
(0)

– 4 температури 140/160/180/200 °C
– Титаниумски премаз на плочите
– 3 типа на менливи плочи (рамни и брановидни)


2,499.00 ден 2,850.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Пегла за коса SHI 110 BK

0 %s од 5
(0)
 • Боја: Црна
 • 2 електронски температури
 • Температура од 140 до 200°C
 • Брзо загревање640.00 ден 730.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Пегла за коса SHI 1100BK

0 %s од 5
(0)

– Брзо загревање
– Титаниумска подлога на металните плочки за пеглање
– Тенок дизајн
– Две температури: 180 and 200 ° C


1,030.00 ден 1,170.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Пегла за коса SHI 131

0 %s од 5
(0)
 • Боја: Темно сива
 • Брзо загревање
 • Температура до 200°C
 • Јачина : 40 W640.00 ден 730.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Пегла за коса SHI 3100VT

0 %s од 5
(0)

– 5 температури 150/170/190/220/230 ° C
– Титаниумска површина на металните плочки
– Тенок дизајн
– Должина на кабел 180 cm


1,490.00 ден 1,690.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Пегла за коса SHI 4500GD

0 %s од 5
(0)

– 14 температури во распон од 100-230 °C
– Титаниумска површина на плочите
– Инфраред загревање за најнежни резултати


2,599.00 ден 2,960.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Фигаро за коса SHS 0850BK

0 %s од 5
(0)

– Екстра мазна кератински керамички премаз
– 5 температури
– LED индикатор
– Дијаметар на штипалките 13-25 mm


1,880.00 ден 2,140.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Фигаро за коса SHS 7551RD

0 %s од 5
(0)

– Кабел кој се врти 360° за спречување на чворови и заплеткувања
– 7 менувачки додатоци
– 2 температури
– Копче за ладен воздух


2,140.00 ден 2,430.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Фигаро за коса SHS 8401BK

0 %s од 5
(0)

– 2 температури
– Копче за ладен воздух
– 5 додатоци
– Јонизатор со антистатчки ефект


2,360.00 ден 2,680.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на еден производ