Даски и навлаки за пеглање

-12% 1,660.00 ден 1,890.00 ден

TEXELL Даска за пеглање Euro 21338E

-12% 1,230.00 ден 1,390.00 ден

TEXELL Даска за пеглање BASIC 20030A

-12% 2,499.00 ден 2,840.00 ден

TEXELL Даска за пеглање MONO TIB 232

-12% 1,130.00 ден 1,285.00 ден

TEXELL Даска за пеглање Standard TIB-257

-10% 215.00 ден 240.00 ден

TEXELL Навлака за даска PREMIUM C34F3

-12% 255.00 ден 290.00 ден

TEXELL Навлака за даска PREMIUM C42F3

-12% 370.00 ден 420.00 ден

TEXELL Навлака за даска PREMIUM DC42F3

1,660.00 ден 1,890.00 ден

TEXELL Даска за пеглање Euro 21338E

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13372
 • Стабилна,квалитетна
 • Лесно прилагодлива
 • Решетка за веш
 • Димензии: 120 x 38 smВо кошничкаСпореди
1,230.00 ден 1,390.00 ден

TEXELL Даска за пеглање BASIC 20030A

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11950
 • Стабилна,квалитетна
 • Лесно прилагодлива
 • Памучен слој
 • Висина: 90 смВо кошничкаСпореди
2,499.00 ден 2,840.00 ден

TEXELL Даска за пеглање MONO TIB 232

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19420
 • 120 х 42 см
 • Висина99 см
 • Памучен слој 10 мм
 • Димензии 168х48х8 смПрочитај повеќеСпореди
1,130.00 ден 1,285.00 ден

TEXELL Даска за пеглање Standard TIB-257

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Површина на даската: 110×33 cm
– Памучна навлака 5 mm
– Димензии 146,5x88x34,5 cm


Во кошничкаСпореди
215.00 ден 240.00 ден

TEXELL Навлака за даска PREMIUM C34F3

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12255
 • Памучна ткаенина 100%
 • Пенаста влошка од 3 мм
 • Отпорна на топлина
 • Цврсти боиВо кошничкаСпореди
255.00 ден 290.00 ден

TEXELL Навлака за даска PREMIUM C42F3

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12256
 • Памучна ткаенина 100%
 • Пенаста влошка од 3 мм
 • Отпорна на топлина
 • Цврсти боиВо кошничкаСпореди
370.00 ден 420.00 ден

TEXELL Навлака за даска PREMIUM DC42F3

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12729
 • Памучна ткаенина 100%
 • Пенаста влошка од 3 мм
 • Отпорна на топлина
 • Цврсти боиВо кошничкаСпореди

TEXELL Даска за пеглање Euro 21338E

0 %s од 5
(0)
Texell
 • Стабилна,квалитетна
 • Лесно прилагодлива
 • Решетка за веш
 • Димензии: 120 x 38 smШифра: 13372
1,660.00 ден 1,890.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Даска за пеглање BASIC 20030A

0 %s од 5
(0)
Texell
 • Стабилна,квалитетна
 • Лесно прилагодлива
 • Памучен слој
 • Висина: 90 смШифра: 11950
1,230.00 ден 1,390.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Даска за пеглање MONO TIB 232

0 %s од 5
(0)
Texell
 • 120 х 42 см
 • Висина99 см
 • Памучен слој 10 мм
 • Димензии 168х48х8 смШифра: 19420
Достапност:

Нема на залиха

2,499.00 ден 2,840.00 ден Прочитај повеќеСпореди

TEXELL Даска за пеглање Standard TIB-257

0 %s од 5
(0)
Texell

– Површина на даската: 110×33 cm
– Памучна навлака 5 mm
– Димензии 146,5x88x34,5 cm


Шифра: Нема
1,130.00 ден 1,285.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Навлака за даска PREMIUM C34F3

0 %s од 5
(0)
Texell
 • Памучна ткаенина 100%
 • Пенаста влошка од 3 мм
 • Отпорна на топлина
 • Цврсти боиШифра: 12255
215.00 ден 240.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Навлака за даска PREMIUM C42F3

0 %s од 5
(0)
Texell
 • Памучна ткаенина 100%
 • Пенаста влошка од 3 мм
 • Отпорна на топлина
 • Цврсти боиШифра: 12256
255.00 ден 290.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Навлака за даска PREMIUM DC42F3

0 %s од 5
(0)
Texell
 • Памучна ткаенина 100%
 • Пенаста влошка од 3 мм
 • Отпорна на топлина
 • Цврсти боиШифра: 12729
370.00 ден 420.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Даска за пеглање Euro 21338E

0 %s од 5
(0)
Texell
 • Стабилна,квалитетна
 • Лесно прилагодлива
 • Решетка за веш
 • Димензии: 120 x 38 sm1,660.00 ден 1,890.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Даска за пеглање BASIC 20030A

0 %s од 5
(0)
Texell
 • Стабилна,квалитетна
 • Лесно прилагодлива
 • Памучен слој
 • Висина: 90 см1,230.00 ден 1,390.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Даска за пеглање MONO TIB 232

0 %s од 5
(0)
Texell
 • 120 х 42 см
 • Висина99 см
 • Памучен слој 10 мм
 • Димензии 168х48х8 смДостапност:

Нема на залиха

2,499.00 ден 2,840.00 ден Прочитај повеќеСпореди

TEXELL Даска за пеглање Standard TIB-257

0 %s од 5
(0)
Texell

– Површина на даската: 110×33 cm
– Памучна навлака 5 mm
– Димензии 146,5x88x34,5 cm


1,130.00 ден 1,285.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Навлака за даска PREMIUM C34F3

0 %s од 5
(0)
Texell
 • Памучна ткаенина 100%
 • Пенаста влошка од 3 мм
 • Отпорна на топлина
 • Цврсти бои215.00 ден 240.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Навлака за даска PREMIUM C42F3

0 %s од 5
(0)
Texell
 • Памучна ткаенина 100%
 • Пенаста влошка од 3 мм
 • Отпорна на топлина
 • Цврсти бои255.00 ден 290.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Навлака за даска PREMIUM DC42F3

0 %s од 5
(0)
Texell
 • Памучна ткаенина 100%
 • Пенаста влошка од 3 мм
 • Отпорна на топлина
 • Цврсти бои370.00 ден 420.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Даска за пеглање Euro 21338E

0 %s од 5
(0)
 • Стабилна,квалитетна
 • Лесно прилагодлива
 • Решетка за веш
 • Димензии: 120 x 38 sm1,660.00 ден 1,890.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Даска за пеглање BASIC 20030A

0 %s од 5
(0)
 • Стабилна,квалитетна
 • Лесно прилагодлива
 • Памучен слој
 • Висина: 90 см1,230.00 ден 1,390.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Даска за пеглање MONO TIB 232

0 %s од 5
(0)
 • 120 х 42 см
 • Висина99 см
 • Памучен слој 10 мм
 • Димензии 168х48х8 см2,499.00 ден 2,840.00 ден Прочитај повеќеСпореди

TEXELL Даска за пеглање Standard TIB-257

0 %s од 5
(0)

– Површина на даската: 110×33 cm
– Памучна навлака 5 mm
– Димензии 146,5x88x34,5 cm


1,130.00 ден 1,285.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Навлака за даска PREMIUM C34F3

0 %s од 5
(0)
 • Памучна ткаенина 100%
 • Пенаста влошка од 3 мм
 • Отпорна на топлина
 • Цврсти бои215.00 ден 240.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Навлака за даска PREMIUM C42F3

0 %s од 5
(0)
 • Памучна ткаенина 100%
 • Пенаста влошка од 3 мм
 • Отпорна на топлина
 • Цврсти бои255.00 ден 290.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Навлака за даска PREMIUM DC42F3

0 %s од 5
(0)
 • Памучна ткаенина 100%
 • Пенаста влошка од 3 мм
 • Отпорна на топлина
 • Цврсти бои370.00 ден 420.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на еден резултат