Крпи и џогери

-12% 150.00 ден 170.00 ден

HAMA Крпи од микрофибер H 110873

-12% 1,299.00 ден 1,470.00 ден

LAMART Џогер со кофа LT 8031

150.00 ден 170.00 ден

HAMA Крпи од микрофибер H 110873

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14291
 • 4 крпи микрофибер
 • Висок квалитет за брзо и нежно чистење
 • Димензии (Ш х Д): 32 x 32 см
 • Боја: сина / зелена / црвена / жолта
Во кошничкаСпореди
1,299.00 ден 1,470.00 ден

LAMART Џогер со кофа LT 8031

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15771
 • Материјал: пластика
 • Боја: Сина
 • Обем: 4 l
 • Ротирачка четка – микрофибер
Во кошничкаСпореди

HAMA Крпи од микрофибер H 110873

0 %s од 5
(0)
hama
 • 4 крпи микрофибер
 • Висок квалитет за брзо и нежно чистење
 • Димензии (Ш х Д): 32 x 32 см
 • Боја: сина / зелена / црвена / жолта
Шифра: 14291
150.00 ден 170.00 ден Во кошничкаСпореди

LAMART Џогер со кофа LT 8031

0 %s од 5
(0)
Lamart
 • Материјал: пластика
 • Боја: Сина
 • Обем: 4 l
 • Ротирачка четка – микрофибер
Шифра: 15771
1,299.00 ден 1,470.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Крпи од микрофибер H 110873

0 %s од 5
(0)
hama
 • 4 крпи микрофибер
 • Висок квалитет за брзо и нежно чистење
 • Димензии (Ш х Д): 32 x 32 см
 • Боја: сина / зелена / црвена / жолта
150.00 ден 170.00 ден Во кошничкаСпореди

LAMART Џогер со кофа LT 8031

0 %s од 5
(0)
Lamart
 • Материјал: пластика
 • Боја: Сина
 • Обем: 4 l
 • Ротирачка четка – микрофибер
1,299.00 ден 1,470.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Крпи од микрофибер H 110873

0 %s од 5
(0)
 • 4 крпи микрофибер
 • Висок квалитет за брзо и нежно чистење
 • Димензии (Ш х Д): 32 x 32 см
 • Боја: сина / зелена / црвена / жолта
150.00 ден 170.00 ден Во кошничкаСпореди

LAMART Џогер со кофа LT 8031

0 %s од 5
(0)
 • Материјал: пластика
 • Боја: Сина
 • Обем: 4 l
 • Ротирачка четка – микрофибер
1,299.00 ден 1,470.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на еден резултат