Скали

-12% 1,090.00 ден 1,240.00 ден

Texell Скали SUPERMAX 2 2022

-12% 1,450.00 ден 1,640.00 ден

Texell Скали SUPERMAX 3 2023

-12% 2,950.00 ден 3,360.00 ден

Скали Texell Alu Dom 308

-12% 2,160.00 ден 2,460.00 ден

Скали Texell Alu Strong TM- A135

1,090.00 ден 1,240.00 ден

Texell Скали SUPERMAX 2 2022

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18003
 • Степеник : 30×20 см
 • Дим. 91х48х5 см
 • Тежина 4,3 kg
 • Капацитет на товар: 150kgПрочитај повеќеСпореди
1,450.00 ден 1,640.00 ден

Texell Скали SUPERMAX 3 2023

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18004
 • Степеник: 30×20 см
 • Дим. 116x48x5cm
 • Тежина 6,1 кг
 • Капацитет на товар: 150 кгПрочитај повеќеСпореди
2,950.00 ден 3,360.00 ден

Скали Texell Alu Dom 308

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11748
 • 8 Степеника
 • Материјал: алуминиум
 • Димензии: 252х56х5см
 • Тежина нето: 10,60 кгВо кошничкаСпореди
2,160.00 ден 2,460.00 ден

Скали Texell Alu Strong TM- A135

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11749
 • 5 Степеника
 • Материјал: алуминиум
 • Димензии: 46 * 100 * 167см
 • Тежина нето: 4,3kgВо кошничкаСпореди

Texell Скали SUPERMAX 2 2022

0 %s од 5
(0)
Texell
 • Степеник : 30×20 см
 • Дим. 91х48х5 см
 • Тежина 4,3 kg
 • Капацитет на товар: 150kgШифра: 18003
Достапност:

Нема на залиха

1,090.00 ден 1,240.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Texell Скали SUPERMAX 3 2023

0 %s од 5
(0)
Texell
 • Степеник: 30×20 см
 • Дим. 116x48x5cm
 • Тежина 6,1 кг
 • Капацитет на товар: 150 кгШифра: 18004
Достапност:

Нема на залиха

1,450.00 ден 1,640.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Скали Texell Alu Dom 308

0 %s од 5
(0)
 • 8 Степеника
 • Материјал: алуминиум
 • Димензии: 252х56х5см
 • Тежина нето: 10,60 кгШифра: 11748
2,950.00 ден 3,360.00 ден Во кошничкаСпореди

Скали Texell Alu Strong TM- A135

0 %s од 5
(0)
 • 5 Степеника
 • Материјал: алуминиум
 • Димензии: 46 * 100 * 167см
 • Тежина нето: 4,3kgШифра: 11749
2,160.00 ден 2,460.00 ден Во кошничкаСпореди

Texell Скали SUPERMAX 2 2022

0 %s од 5
(0)
Texell
 • Степеник : 30×20 см
 • Дим. 91х48х5 см
 • Тежина 4,3 kg
 • Капацитет на товар: 150kgДостапност:

Нема на залиха

1,090.00 ден 1,240.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Texell Скали SUPERMAX 3 2023

0 %s од 5
(0)
Texell
 • Степеник: 30×20 см
 • Дим. 116x48x5cm
 • Тежина 6,1 кг
 • Капацитет на товар: 150 кгДостапност:

Нема на залиха

1,450.00 ден 1,640.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Скали Texell Alu Dom 308

0 %s од 5
(0)
 • 8 Степеника
 • Материјал: алуминиум
 • Димензии: 252х56х5см
 • Тежина нето: 10,60 кг2,950.00 ден 3,360.00 ден Во кошничкаСпореди

Скали Texell Alu Strong TM- A135

0 %s од 5
(0)
 • 5 Степеника
 • Материјал: алуминиум
 • Димензии: 46 * 100 * 167см
 • Тежина нето: 4,3kg2,160.00 ден 2,460.00 ден Во кошничкаСпореди

Texell Скали SUPERMAX 2 2022

0 %s од 5
(0)
 • Степеник : 30×20 см
 • Дим. 91х48х5 см
 • Тежина 4,3 kg
 • Капацитет на товар: 150kg1,090.00 ден 1,240.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Texell Скали SUPERMAX 3 2023

0 %s од 5
(0)
 • Степеник: 30×20 см
 • Дим. 116x48x5cm
 • Тежина 6,1 кг
 • Капацитет на товар: 150 кг1,450.00 ден 1,640.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Скали Texell Alu Dom 308

0 %s од 5
(0)
 • 8 Степеника
 • Материјал: алуминиум
 • Димензии: 252х56х5см
 • Тежина нето: 10,60 кг2,950.00 ден 3,360.00 ден Во кошничкаСпореди

Скали Texell Alu Strong TM- A135

0 %s од 5
(0)
 • 5 Степеника
 • Материјал: алуминиум
 • Димензии: 46 * 100 * 167см
 • Тежина нето: 4,3kg2,160.00 ден 2,460.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на еден резултат