Ладилници со една врата

-9% 22,990.00 ден 25,289.00 ден

GORENJE Фрижидер со една врата R 6191DW

-9% 24,690.00 ден 27,159.00 ден

GORENJE Фрижидер со една врата R 6191DX

-9% 26,690.00 ден 29,360.00 ден

GORENJE Фрижидер со една врата R 6192LW

-9% 15,390.00 ден 16,929.00 ден

GORENJE Фрижидер со една врата R6295W

-12% 6,790.00 ден 7,720.00 ден

KONCAR Фрижидер со една врата H1A 48 110.BF

-12% 6,560.00 ден 7,450.00 ден

KONCAR Фрижидер со една врата H1A 48 112.BF

-12% 11,560.00 ден 13,130.00 ден

KONCAR Фрижидер со една врата HA 54 265.BF

-12% 12,200.00 ден 13,850.00 ден

KONCAR Фрижидер со една врата HA 54 265.SF

22,990.00 ден 25,289.00 ден

GORENJE Фрижидер со една врата R 6191DW

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16970
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Бела
 • Приклучна моќ: 60 W
 • Бучност: 38 dB(A)
Во кошничкаСпореди
24,690.00 ден 27,159.00 ден

GORENJE Фрижидер со една врата R 6191DX

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16971
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Металик сива
 • Приклучна моќ: 60 W
 • Бучност: 38 dB(A)
Во кошничкаСпореди
26,690.00 ден 29,360.00 ден

GORENJE Фрижидер со една врата R 6192LW

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16974
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Бела
 • Приклучна моќ: 60 W
 • Бучност: 38 dB(A)
Во кошничкаСпореди
15,390.00 ден 16,929.00 ден

GORENJE Фрижидер со една врата R6295W

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16978
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Бела
 • Приклучна моќ: 80 W
 • Бучност: 40 dB(A)
Во кошничкаСпореди
6,790.00 ден 7,720.00 ден

KONCAR Фрижидер со една врата H1A 48 110.BF

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14365
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Бела
 • Комора во горниот дел
 • 3 години гаранција
Во кошничкаСпореди
6,560.00 ден 7,450.00 ден

KONCAR Фрижидер со една врата H1A 48 112.BF

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14366
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Бела
 • Бруто капацитет: 110 l
 • 3 години гаранција
Во кошничкаСпореди
11,560.00 ден 13,130.00 ден

KONCAR Фрижидер со една врата HA 54 265.BF

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14371
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Бела
 • Бруто капацитет: 250 l
 • 3 години гаранција
Прочитај повеќеСпореди
12,200.00 ден 13,850.00 ден

KONCAR Фрижидер со една врата HA 54 265.SF

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14372
 • Енергетска класа: А
 • Боја: инокс
 • Бруто капацитет: 250 l
 • 3 години гаранција
Прочитај повеќеСпореди

GORENJE Фрижидер со една врата R 6191DW

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Бела
 • Приклучна моќ: 60 W
 • Бучност: 38 dB(A)
Шифра: 16970
22,990.00 ден 25,289.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Фрижидер со една врата R 6191DX

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Металик сива
 • Приклучна моќ: 60 W
 • Бучност: 38 dB(A)
Шифра: 16971
24,690.00 ден 27,159.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Фрижидер со една врата R 6192LW

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Бела
 • Приклучна моќ: 60 W
 • Бучност: 38 dB(A)
Шифра: 16974
26,690.00 ден 29,360.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Фрижидер со една врата R6295W

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Бела
 • Приклучна моќ: 80 W
 • Бучност: 40 dB(A)
Шифра: 16978
15,390.00 ден 16,929.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Фрижидер со една врата H1A 48 110.BF

0 %s од 5
(0)
Končar
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Бела
 • Комора во горниот дел
 • 3 години гаранција
Шифра: 14365
6,790.00 ден 7,720.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Фрижидер со една врата H1A 48 112.BF

0 %s од 5
(0)
Končar
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Бела
 • Бруто капацитет: 110 l
 • 3 години гаранција
Шифра: 14366
6,560.00 ден 7,450.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Фрижидер со една врата HA 54 265.BF

0 %s од 5
(0)
Končar
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Бела
 • Бруто капацитет: 250 l
 • 3 години гаранција
Шифра: 14371
Достапност:

Нема на залиха

11,560.00 ден 13,130.00 ден Прочитај повеќеСпореди

KONCAR Фрижидер со една врата HA 54 265.SF

0 %s од 5
(0)
Končar
 • Енергетска класа: А
 • Боја: инокс
 • Бруто капацитет: 250 l
 • 3 години гаранција
Шифра: 14372
Достапност:

Нема на залиха

12,200.00 ден 13,850.00 ден Прочитај повеќеСпореди

GORENJE Фрижидер со една врата R 6191DW

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Бела
 • Приклучна моќ: 60 W
 • Бучност: 38 dB(A)
22,990.00 ден 25,289.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Фрижидер со една врата R 6191DX

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Металик сива
 • Приклучна моќ: 60 W
 • Бучност: 38 dB(A)
24,690.00 ден 27,159.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Фрижидер со една врата R 6192LW

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Бела
 • Приклучна моќ: 60 W
 • Бучност: 38 dB(A)
26,690.00 ден 29,360.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Фрижидер со една врата R6295W

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Бела
 • Приклучна моќ: 80 W
 • Бучност: 40 dB(A)
15,390.00 ден 16,929.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Фрижидер со една врата H1A 48 110.BF

0 %s од 5
(0)
Končar
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Бела
 • Комора во горниот дел
 • 3 години гаранција
6,790.00 ден 7,720.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Фрижидер со една врата H1A 48 112.BF

0 %s од 5
(0)
Končar
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Бела
 • Бруто капацитет: 110 l
 • 3 години гаранција
6,560.00 ден 7,450.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Фрижидер со една врата HA 54 265.BF

0 %s од 5
(0)
Končar
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Бела
 • Бруто капацитет: 250 l
 • 3 години гаранција
Достапност:

Нема на залиха

11,560.00 ден 13,130.00 ден Прочитај повеќеСпореди

KONCAR Фрижидер со една врата HA 54 265.SF

0 %s од 5
(0)
Končar
 • Енергетска класа: А
 • Боја: инокс
 • Бруто капацитет: 250 l
 • 3 години гаранција
Достапност:

Нема на залиха

12,200.00 ден 13,850.00 ден Прочитај повеќеСпореди

GORENJE Фрижидер со една врата R 6191DW

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Бела
 • Приклучна моќ: 60 W
 • Бучност: 38 dB(A)
22,990.00 ден 25,289.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Фрижидер со една врата R 6191DX

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Металик сива
 • Приклучна моќ: 60 W
 • Бучност: 38 dB(A)
24,690.00 ден 27,159.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Фрижидер со една врата R 6192LW

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Бела
 • Приклучна моќ: 60 W
 • Бучност: 38 dB(A)
26,690.00 ден 29,360.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Фрижидер со една врата R6295W

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Бела
 • Приклучна моќ: 80 W
 • Бучност: 40 dB(A)
15,390.00 ден 16,929.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Фрижидер со една врата H1A 48 110.BF

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Бела
 • Комора во горниот дел
 • 3 години гаранција
6,790.00 ден 7,720.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Фрижидер со една врата H1A 48 112.BF

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Бела
 • Бруто капацитет: 110 l
 • 3 години гаранција
6,560.00 ден 7,450.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Фрижидер со една врата HA 54 265.BF

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Бела
 • Бруто капацитет: 250 l
 • 3 години гаранција
11,560.00 ден 13,130.00 ден Прочитај повеќеСпореди

KONCAR Фрижидер со една врата HA 54 265.SF

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: А
 • Боја: инокс
 • Бруто капацитет: 250 l
 • 3 години гаранција
12,200.00 ден 13,850.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Прикажување на еден резултат