Градинарски скари

-13% 4,000.00 ден 4,600.00 ден

EKO PLAM Плинска скара EKO 5V

-13% 2,000.00 ден 2,300.00 ден

EKO PLAM Плинска скара EKO1

-14% 2,150.00 ден 2,500.00 ден

EKO PLAM Плинска скара EKO2

-13% 2,400.00 ден 2,750.00 ден

EKO PLAM Плинска скара EKO3

-14% 2,500.00 ден 2,900.00 ден

EKO PLAM Плинска скара EKO4

-13% 2,600.00 ден 2,990.00 ден

EKO PLAM Плинска скара EKO5

-13% 2,750.00 ден 3,150.00 ден

EKO PLAM Плинска скара EKO6

-13% 5,100.00 ден 5,850.00 ден

EKO PLAM Плинска скара GUS

-13% 1,300.00 ден 1,500.00 ден

EKO PLAM Скара на ќумур EKO 2N

-14% 1,600.00 ден 1,850.00 ден

EKO PLAM Скара на ќумур EKO 3N

-13% 1,850.00 ден 2,130.00 ден

EKO PLAM Скара на ќумур EKO 4V

-13% 4,150.00 ден 4,780.00 ден

EKO PLAM Скара на ќумур GUS

-12% 1,490.00 ден 1,690.00 ден

FIELDMANN Градинарска скара FZG 1000

-12% 1,490.00 ден 1,690.00 ден

FIELDMANN Градинарска скара FZG 1000G

-13% 1,290.00 ден 1,480.00 ден

FIELDMANN Градинарска скара FZG 1003 торба

-12% 1,799.00 ден 2,040.00 ден

FIELDMANN Градинарска скара FZG 1009

-13% 9,590.00 ден 11,030.00 ден

GENUX Плинска скара 49х41,5

-13% 19,990.00 ден 22,990.00 ден

GENUX Плинска скара ЕЛЕГАНТ 2+1

-13% 31,990.00 ден 36,790.00 ден

GENUX Плинска скара ЕЛЕГАНТ 3+1

-13% 35,990.00 ден 41,390.00 ден

GENUX Плинска скара ЕЛЕГАНТ 4+1

4,000.00 ден 4,600.00 ден

EKO PLAM Плинска скара EKO 5V

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Плинска скара на ногарки
– Нелеплива подлога
– Димензии 50 x 33.5 cm


Во кошничкаСпореди
2,000.00 ден 2,300.00 ден

EKO PLAM Плинска скара EKO1

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13253
 • Димензии на плотна 39х29 cm;
 • Изработена од црн топловалан лим;
 • Дебелина на плотна 2,5mm;Во кошничкаСпореди
2,150.00 ден 2,500.00 ден

EKO PLAM Плинска скара EKO2

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13254
 • Плинска скара
 • Димензии 39 x 33
 • Боја: црнаВо кошничкаСпореди
2,400.00 ден 2,750.00 ден

EKO PLAM Плинска скара EKO3

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13255
 • Плинска скара
 • Димензии 39 x 39
 • Боја: црнаВо кошничкаСпореди
2,500.00 ден 2,900.00 ден

EKO PLAM Плинска скара EKO4

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13256
 • Плинска скара
 • Димензии 48 x 33
 • Боја: црнаВо кошничкаСпореди
2,600.00 ден 2,990.00 ден

EKO PLAM Плинска скара EKO5

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13257
 • Плинска скара
 • Нелеплива подлога
 • Димензии 51 x 33
 • Боја: црнаВо кошничкаСпореди
2,750.00 ден 3,150.00 ден

EKO PLAM Плинска скара EKO6

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13258
 • Плинска скара
 • Димензии 46×38
 • Боја: црнаВо кошничкаСпореди
5,100.00 ден 5,850.00 ден

EKO PLAM Плинска скара GUS

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13260
 • Плинска скара(гусана)
 • Димензии 47 x 37
 • Боја: црнаВо кошничкаСпореди
1,300.00 ден 1,500.00 ден

EKO PLAM Скара на ќумур EKO 2N

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Скара на ќумур
– Димензии 43х28 см
– Боја: црна


Во кошничкаСпореди
1,600.00 ден 1,850.00 ден

EKO PLAM Скара на ќумур EKO 3N

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Скара на ќумур
– Димензии 45,5 х 31,5 см
– Боја: црна


Во кошничкаСпореди
1,850.00 ден 2,130.00 ден

EKO PLAM Скара на ќумур EKO 4V

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Скара на ќумур со ногарки
– Димензии 51х30 см
– Боја: црна


Во кошничкаСпореди
4,150.00 ден 4,780.00 ден

EKO PLAM Скара на ќумур GUS

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17643
 • Скара на ќумур(гусана)
 • Боја: црна
 • Димензии 43 x 33Во кошничкаСпореди
1,490.00 ден 1,690.00 ден

FIELDMANN Градинарска скара FZG 1000

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13730
 • Хромирана решетка
 • Големина : 34 cm
 • На јаглен
 • Висина на печење 22 cmПрочитај повеќеСпореди
1,490.00 ден 1,690.00 ден

FIELDMANN Градинарска скара FZG 1000G

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13731
 • Хромирана решетка
 • Големина : 35,5 cm
 • На јаглен
 • Висина на печење 22 cmПрочитај повеќеСпореди
1,290.00 ден 1,480.00 ден

FIELDMANN Градинарска скара FZG 1003 торба

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13732
 • Хромирана решетка
 • Големина : 25 cm
 • На јаглен
 • Торба за пијалоциПрочитај повеќеСпореди
1,799.00 ден 2,040.00 ден

FIELDMANN Градинарска скара FZG 1009

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13733
 • Хромирана решетка
 • Големина : 41 cm
 • На јаглен
 • Висина на печење : 58 cmПрочитај повеќеСпореди
9,590.00 ден 11,030.00 ден

GENUX Плинска скара 49х41,5

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Површината за печење е изработена од емајлирана плоча, димензии на површината за печење (w / d): 49 / 41,5 cm, моќност: 5,8 kW, големина на скара (w / d / h): 62/43/20 cm, повеќестепен прилагодлив режач.


Во кошничкаСпореди
19,990.00 ден 22,990.00 ден

GENUX Плинска скара ЕЛЕГАНТ 2+1

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Скарата има 2 главни горилници и 1 страничен режач, излезна моќност 9,6 kW.
– Плочата за скара е изработена од леано железо, димензии 430X390 mm.


Во кошничкаСпореди
31,990.00 ден 36,790.00 ден

GENUX Плинска скара ЕЛЕГАНТ 3+1

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Скарата има 3 главни горилници и 1 страничен режач, излезна моќност 13.5 kW.
– Плочата за скара е изработена од леано железо, димензии 122х54 см


Во кошничкаСпореди
35,990.00 ден 41,390.00 ден

GENUX Плинска скара ЕЛЕГАНТ 4+1

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Идеална за вашиот двор
– Скарата има 4 главни горилници и 1 страничен, излезна моќност 16,8kW.
– Плочата за скара е изработена од леано железо, димензии 640mm X 420 mm.


Во кошничкаСпореди

EKO PLAM Плинска скара EKO 5V

0 %s од 5
(0)

– Плинска скара на ногарки
– Нелеплива подлога
– Димензии 50 x 33.5 cm


Шифра: Нема
4,000.00 ден 4,600.00 ден Во кошничкаСпореди

EKO PLAM Плинска скара EKO1

0 %s од 5
(0)
 • Димензии на плотна 39х29 cm;
 • Изработена од црн топловалан лим;
 • Дебелина на плотна 2,5mm;Шифра: 13253
2,000.00 ден 2,300.00 ден Во кошничкаСпореди

EKO PLAM Плинска скара EKO2

0 %s од 5
(0)
 • Плинска скара
 • Димензии 39 x 33
 • Боја: црнаШифра: 13254
2,150.00 ден 2,500.00 ден Во кошничкаСпореди

EKO PLAM Плинска скара EKO3

0 %s од 5
(0)
 • Плинска скара
 • Димензии 39 x 39
 • Боја: црнаШифра: 13255
2,400.00 ден 2,750.00 ден Во кошничкаСпореди

EKO PLAM Плинска скара EKO4

0 %s од 5
(0)
 • Плинска скара
 • Димензии 48 x 33
 • Боја: црнаШифра: 13256
2,500.00 ден 2,900.00 ден Во кошничкаСпореди

EKO PLAM Плинска скара EKO5

0 %s од 5
(0)
 • Плинска скара
 • Нелеплива подлога
 • Димензии 51 x 33
 • Боја: црнаШифра: 13257
2,600.00 ден 2,990.00 ден Во кошничкаСпореди

EKO PLAM Плинска скара EKO6

0 %s од 5
(0)
 • Плинска скара
 • Димензии 46×38
 • Боја: црнаШифра: 13258
2,750.00 ден 3,150.00 ден Во кошничкаСпореди

EKO PLAM Плинска скара GUS

0 %s од 5
(0)
 • Плинска скара(гусана)
 • Димензии 47 x 37
 • Боја: црнаШифра: 13260
5,100.00 ден 5,850.00 ден Во кошничкаСпореди

EKO PLAM Скара на ќумур EKO 2N

0 %s од 5
(0)

– Скара на ќумур
– Димензии 43х28 см
– Боја: црна


Шифра: Нема
1,300.00 ден 1,500.00 ден Во кошничкаСпореди

EKO PLAM Скара на ќумур EKO 3N

0 %s од 5
(0)

– Скара на ќумур
– Димензии 45,5 х 31,5 см
– Боја: црна


Шифра: Нема
1,600.00 ден 1,850.00 ден Во кошничкаСпореди

EKO PLAM Скара на ќумур EKO 4V

0 %s од 5
(0)

– Скара на ќумур со ногарки
– Димензии 51х30 см
– Боја: црна


Шифра: Нема
1,850.00 ден 2,130.00 ден Во кошничкаСпореди

EKO PLAM Скара на ќумур GUS

0 %s од 5
(0)
 • Скара на ќумур(гусана)
 • Боја: црна
 • Димензии 43 x 33Шифра: 17643
4,150.00 ден 4,780.00 ден Во кошничкаСпореди

FIELDMANN Градинарска скара FZG 1000

0 %s од 5
(0)
FIELDMANN
 • Хромирана решетка
 • Големина : 34 cm
 • На јаглен
 • Висина на печење 22 cmШифра: 13730
Достапност:

Нема на залиха

1,490.00 ден 1,690.00 ден Прочитај повеќеСпореди

FIELDMANN Градинарска скара FZG 1000G

0 %s од 5
(0)
FIELDMANN
 • Хромирана решетка
 • Големина : 35,5 cm
 • На јаглен
 • Висина на печење 22 cmШифра: 13731
Достапност:

Нема на залиха

1,490.00 ден 1,690.00 ден Прочитај повеќеСпореди

FIELDMANN Градинарска скара FZG 1003 торба

0 %s од 5
(0)
FIELDMANN
 • Хромирана решетка
 • Големина : 25 cm
 • На јаглен
 • Торба за пијалоциШифра: 13732
Достапност:

Нема на залиха

1,290.00 ден 1,480.00 ден Прочитај повеќеСпореди

FIELDMANN Градинарска скара FZG 1009

0 %s од 5
(0)
FIELDMANN
 • Хромирана решетка
 • Големина : 41 cm
 • На јаглен
 • Висина на печење : 58 cmШифра: 13733
Достапност:

Нема на залиха

1,799.00 ден 2,040.00 ден Прочитај повеќеСпореди

GENUX Плинска скара 49х41,5

0 %s од 5
(0)
Genux

– Површината за печење е изработена од емајлирана плоча, димензии на површината за печење (w / d): 49 / 41,5 cm, моќност: 5,8 kW, големина на скара (w / d / h): 62/43/20 cm, повеќестепен прилагодлив режач.


Шифра: Нема
9,590.00 ден 11,030.00 ден Во кошничкаСпореди

GENUX Плинска скара ЕЛЕГАНТ 2+1

0 %s од 5
(0)
Genux

– Скарата има 2 главни горилници и 1 страничен режач, излезна моќност 9,6 kW.
– Плочата за скара е изработена од леано железо, димензии 430X390 mm.


Шифра: Нема
19,990.00 ден 22,990.00 ден Во кошничкаСпореди

GENUX Плинска скара ЕЛЕГАНТ 3+1

0 %s од 5
(0)
Genux

– Скарата има 3 главни горилници и 1 страничен режач, излезна моќност 13.5 kW.
– Плочата за скара е изработена од леано железо, димензии 122х54 см


Шифра: Нема
31,990.00 ден 36,790.00 ден Во кошничкаСпореди

GENUX Плинска скара ЕЛЕГАНТ 4+1

0 %s од 5
(0)
Genux

– Идеална за вашиот двор
– Скарата има 4 главни горилници и 1 страничен, излезна моќност 16,8kW.
– Плочата за скара е изработена од леано железо, димензии 640mm X 420 mm.


Шифра: Нема
35,990.00 ден 41,390.00 ден Во кошничкаСпореди

EKO PLAM Плинска скара EKO 5V

0 %s од 5
(0)

– Плинска скара на ногарки
– Нелеплива подлога
– Димензии 50 x 33.5 cm


4,000.00 ден 4,600.00 ден Во кошничкаСпореди

EKO PLAM Плинска скара EKO1

0 %s од 5
(0)
 • Димензии на плотна 39х29 cm;
 • Изработена од црн топловалан лим;
 • Дебелина на плотна 2,5mm;2,000.00 ден 2,300.00 ден Во кошничкаСпореди

EKO PLAM Плинска скара EKO2

0 %s од 5
(0)
 • Плинска скара
 • Димензии 39 x 33
 • Боја: црна2,150.00 ден 2,500.00 ден Во кошничкаСпореди

EKO PLAM Плинска скара EKO3

0 %s од 5
(0)
 • Плинска скара
 • Димензии 39 x 39
 • Боја: црна2,400.00 ден 2,750.00 ден Во кошничкаСпореди

EKO PLAM Плинска скара EKO4

0 %s од 5
(0)
 • Плинска скара
 • Димензии 48 x 33
 • Боја: црна2,500.00 ден 2,900.00 ден Во кошничкаСпореди

EKO PLAM Плинска скара EKO5

0 %s од 5
(0)
 • Плинска скара
 • Нелеплива подлога
 • Димензии 51 x 33
 • Боја: црна2,600.00 ден 2,990.00 ден Во кошничкаСпореди

EKO PLAM Плинска скара EKO6

0 %s од 5
(0)
 • Плинска скара
 • Димензии 46×38
 • Боја: црна2,750.00 ден 3,150.00 ден Во кошничкаСпореди

EKO PLAM Плинска скара GUS

0 %s од 5
(0)
 • Плинска скара(гусана)
 • Димензии 47 x 37
 • Боја: црна5,100.00 ден 5,850.00 ден Во кошничкаСпореди

EKO PLAM Скара на ќумур EKO 2N

0 %s од 5
(0)

– Скара на ќумур
– Димензии 43х28 см
– Боја: црна


1,300.00 ден 1,500.00 ден Во кошничкаСпореди

EKO PLAM Скара на ќумур EKO 3N

0 %s од 5
(0)

– Скара на ќумур
– Димензии 45,5 х 31,5 см
– Боја: црна


1,600.00 ден 1,850.00 ден Во кошничкаСпореди

EKO PLAM Скара на ќумур EKO 4V

0 %s од 5
(0)

– Скара на ќумур со ногарки
– Димензии 51х30 см
– Боја: црна


1,850.00 ден 2,130.00 ден Во кошничкаСпореди

EKO PLAM Скара на ќумур GUS

0 %s од 5
(0)
 • Скара на ќумур(гусана)
 • Боја: црна
 • Димензии 43 x 334,150.00 ден 4,780.00 ден Во кошничкаСпореди

FIELDMANN Градинарска скара FZG 1000

0 %s од 5
(0)
FIELDMANN
 • Хромирана решетка
 • Големина : 34 cm
 • На јаглен
 • Висина на печење 22 cmДостапност:

Нема на залиха

1,490.00 ден 1,690.00 ден Прочитај повеќеСпореди

FIELDMANN Градинарска скара FZG 1000G

0 %s од 5
(0)
FIELDMANN
 • Хромирана решетка
 • Големина : 35,5 cm
 • На јаглен
 • Висина на печење 22 cmДостапност:

Нема на залиха

1,490.00 ден 1,690.00 ден Прочитај повеќеСпореди

FIELDMANN Градинарска скара FZG 1003 торба

0 %s од 5
(0)
FIELDMANN
 • Хромирана решетка
 • Големина : 25 cm
 • На јаглен
 • Торба за пијалоциДостапност:

Нема на залиха

1,290.00 ден 1,480.00 ден Прочитај повеќеСпореди

FIELDMANN Градинарска скара FZG 1009

0 %s од 5
(0)
FIELDMANN
 • Хромирана решетка
 • Големина : 41 cm
 • На јаглен
 • Висина на печење : 58 cmДостапност:

Нема на залиха

1,799.00 ден 2,040.00 ден Прочитај повеќеСпореди

GENUX Плинска скара 49х41,5

0 %s од 5
(0)
Genux

– Површината за печење е изработена од емајлирана плоча, димензии на површината за печење (w / d): 49 / 41,5 cm, моќност: 5,8 kW, големина на скара (w / d / h): 62/43/20 cm, повеќестепен прилагодлив режач.


9,590.00 ден 11,030.00 ден Во кошничкаСпореди

GENUX Плинска скара ЕЛЕГАНТ 2+1

0 %s од 5
(0)
Genux

– Скарата има 2 главни горилници и 1 страничен режач, излезна моќност 9,6 kW.
– Плочата за скара е изработена од леано железо, димензии 430X390 mm.


19,990.00 ден 22,990.00 ден Во кошничкаСпореди

GENUX Плинска скара ЕЛЕГАНТ 3+1

0 %s од 5
(0)
Genux

– Скарата има 3 главни горилници и 1 страничен режач, излезна моќност 13.5 kW.
– Плочата за скара е изработена од леано железо, димензии 122х54 см


31,990.00 ден 36,790.00 ден Во кошничкаСпореди

GENUX Плинска скара ЕЛЕГАНТ 4+1

0 %s од 5
(0)
Genux

– Идеална за вашиот двор
– Скарата има 4 главни горилници и 1 страничен, излезна моќност 16,8kW.
– Плочата за скара е изработена од леано железо, димензии 640mm X 420 mm.


35,990.00 ден 41,390.00 ден Во кошничкаСпореди

EKO PLAM Плинска скара EKO 5V

0 %s од 5
(0)

– Плинска скара на ногарки
– Нелеплива подлога
– Димензии 50 x 33.5 cm


4,000.00 ден 4,600.00 ден Во кошничкаСпореди

EKO PLAM Плинска скара EKO1

0 %s од 5
(0)
 • Димензии на плотна 39х29 cm;
 • Изработена од црн топловалан лим;
 • Дебелина на плотна 2,5mm;2,000.00 ден 2,300.00 ден Во кошничкаСпореди

EKO PLAM Плинска скара EKO2

0 %s од 5
(0)
 • Плинска скара
 • Димензии 39 x 33
 • Боја: црна2,150.00 ден 2,500.00 ден Во кошничкаСпореди

EKO PLAM Плинска скара EKO3

0 %s од 5
(0)
 • Плинска скара
 • Димензии 39 x 39
 • Боја: црна2,400.00 ден 2,750.00 ден Во кошничкаСпореди

EKO PLAM Плинска скара EKO4

0 %s од 5
(0)
 • Плинска скара
 • Димензии 48 x 33
 • Боја: црна2,500.00 ден 2,900.00 ден Во кошничкаСпореди

EKO PLAM Плинска скара EKO5

0 %s од 5
(0)
 • Плинска скара
 • Нелеплива подлога
 • Димензии 51 x 33
 • Боја: црна2,600.00 ден 2,990.00 ден Во кошничкаСпореди

EKO PLAM Плинска скара EKO6

0 %s од 5
(0)
 • Плинска скара
 • Димензии 46×38
 • Боја: црна2,750.00 ден 3,150.00 ден Во кошничкаСпореди

EKO PLAM Плинска скара GUS

0 %s од 5
(0)
 • Плинска скара(гусана)
 • Димензии 47 x 37
 • Боја: црна5,100.00 ден 5,850.00 ден Во кошничкаСпореди

EKO PLAM Скара на ќумур EKO 2N

0 %s од 5
(0)

– Скара на ќумур
– Димензии 43х28 см
– Боја: црна


1,300.00 ден 1,500.00 ден Во кошничкаСпореди

EKO PLAM Скара на ќумур EKO 3N

0 %s од 5
(0)

– Скара на ќумур
– Димензии 45,5 х 31,5 см
– Боја: црна


1,600.00 ден 1,850.00 ден Во кошничкаСпореди

EKO PLAM Скара на ќумур EKO 4V

0 %s од 5
(0)

– Скара на ќумур со ногарки
– Димензии 51х30 см
– Боја: црна


1,850.00 ден 2,130.00 ден Во кошничкаСпореди

EKO PLAM Скара на ќумур GUS

0 %s од 5
(0)
 • Скара на ќумур(гусана)
 • Боја: црна
 • Димензии 43 x 334,150.00 ден 4,780.00 ден Во кошничкаСпореди

FIELDMANN Градинарска скара FZG 1000

0 %s од 5
(0)
 • Хромирана решетка
 • Големина : 34 cm
 • На јаглен
 • Висина на печење 22 cm1,490.00 ден 1,690.00 ден Прочитај повеќеСпореди

FIELDMANN Градинарска скара FZG 1000G

0 %s од 5
(0)
 • Хромирана решетка
 • Големина : 35,5 cm
 • На јаглен
 • Висина на печење 22 cm1,490.00 ден 1,690.00 ден Прочитај повеќеСпореди

FIELDMANN Градинарска скара FZG 1003 торба

0 %s од 5
(0)
 • Хромирана решетка
 • Големина : 25 cm
 • На јаглен
 • Торба за пијалоци1,290.00 ден 1,480.00 ден Прочитај повеќеСпореди

FIELDMANN Градинарска скара FZG 1009

0 %s од 5
(0)
 • Хромирана решетка
 • Големина : 41 cm
 • На јаглен
 • Висина на печење : 58 cm1,799.00 ден 2,040.00 ден Прочитај повеќеСпореди

GENUX Плинска скара 49х41,5

0 %s од 5
(0)

– Површината за печење е изработена од емајлирана плоча, димензии на површината за печење (w / d): 49 / 41,5 cm, моќност: 5,8 kW, големина на скара (w / d / h): 62/43/20 cm, повеќестепен прилагодлив режач.


9,590.00 ден 11,030.00 ден Во кошничкаСпореди

GENUX Плинска скара ЕЛЕГАНТ 2+1

0 %s од 5
(0)

– Скарата има 2 главни горилници и 1 страничен режач, излезна моќност 9,6 kW.
– Плочата за скара е изработена од леано железо, димензии 430X390 mm.


19,990.00 ден 22,990.00 ден Во кошничкаСпореди

GENUX Плинска скара ЕЛЕГАНТ 3+1

0 %s од 5
(0)

– Скарата има 3 главни горилници и 1 страничен режач, излезна моќност 13.5 kW.
– Плочата за скара е изработена од леано железо, димензии 122х54 см


31,990.00 ден 36,790.00 ден Во кошничкаСпореди

GENUX Плинска скара ЕЛЕГАНТ 4+1

0 %s од 5
(0)

– Идеална за вашиот двор
– Скарата има 4 главни горилници и 1 страничен, излезна моќност 16,8kW.
– Плочата за скара е изработена од леано железо, димензии 640mm X 420 mm.


35,990.00 ден 41,390.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на еден производ