Аксесоари за домашни апарати

-10% 1,490.00 ден 1,650.00 ден

BOSCH Филтер BBZ 123GALL

-13% 599.00 ден 690.00 ден

BOSCH Филтер BBZ 41 FG ALL

-13% 599.00 ден 690.00 ден

BOSCH Филтер BBZ 41 FK

-13% 699.00 ден 799.00 ден

BOSCH Филтер BBZ 41 FP

-12% 2,990.00 ден 3,405.00 ден

DE LONGHI Филтер 5513710021

-12% 360.00 ден 410.00 ден

FIELDMANN Текстилен филтер FDU 901001 E

-12% 360.00 ден 410.00 ден

FIELDMANN Хепа филтер FDU 9003

-12% 1,150.00 ден 1,310.00 ден

LIV Хепа филтер 199360

370.00 ден

SENCOR Книжни кеси BAGS for SVC 7CA

-12% 185.00 ден 210.00 ден

SENCOR Книжни кеси SVC 45/52

-10% 130.00 ден 145.00 ден

SENCOR Платнена кеса SVC 45/52

-12% 150.00 ден 170.00 ден

SENCOR Платнена кеса SVC 900

-12% 980.00 ден 1,110.00 ден

SENCOR Филтер SHX 004

-13% 385.00 ден 440.00 ден

SENCOR Хепа филтер SVX 005HF

-13% 270.00 ден 310.00 ден

SENCOR Хепа филтер SVX 007HF

-11% 240.00 ден 270.00 ден

SENCOR Хепа филтер SVX 010HF

1,490.00 ден 1,650.00 ден

BOSCH Филтер BBZ 123GALL

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11955
 • Сет 12 филтер кеси
 • 3 резервни филтри
 • Висок квалитет
Во кошничкаСпореди
599.00 ден 690.00 ден

BOSCH Филтер BBZ 41 FG ALL

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11960
 • Сет 4 филтер кеси
 • Одговараат на BSG7….
 • За сите видови правосмукалки со тип G
Во кошничкаСпореди
599.00 ден 690.00 ден

BOSCH Филтер BBZ 41 FK

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11962
 • Сет 4 филтер кеси
 • 1 микро – хигиенски филтер
 • BSG1../BSN1..
 • Синтетички неткаен материјал
Во кошничкаСпореди
699.00 ден 799.00 ден

BOSCH Филтер BBZ 41 FP

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11963
 • Сет 4 филтер кеси
 • Одговараат на BSG8
 • За вид на правосмукалка G
 • Висок квалитет
Во кошничкаСпореди
2,990.00 ден 3,405.00 ден

DE LONGHI Филтер 5513710021

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11334
 • Филтер за AC 230
  Заменски сет филтри за прочистувач
  Димензии: 14,4 x 10,2 x 1 Zoll
  Тежина: 100 g
Во кошничкаСпореди
360.00 ден 410.00 ден

FIELDMANN Текстилен филтер FDU 901001 E

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13519
 • Текстилна капа за модел FDU 201001 Е
 • Филтрирање преку памук влакна
 • Редовна замена го спречува оштетувањето на вакумот
Во кошничкаСпореди
360.00 ден 410.00 ден

FIELDMANN Хепа филтер FDU 9003

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13518
 • За правосмукалка FDU 2002-E , FDU 2006-E
 • Високо квалитетен материјал
 • Постигнување максимално чист воздух
Во кошничкаСпореди
1,150.00 ден 1,310.00 ден

LIV Хепа филтер 199360

0 %s од 5
(0)
Шифра: 10442
 • Филтер кој се користи при смукување со водена филтрација
Во кошничкаСпореди
370.00 ден

SENCOR Книжни кеси BAGS for SVC 7CA

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18027
 • За правосмукалка SVC 7CA-EUE2
 • Сет книжни 5 кеси 2 филтерa
 • Само за еднократна употреба
Во кошничкаСпореди
185.00 ден 210.00 ден

SENCOR Книжни кеси SVC 45/52

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18017
 • За правосмукалка SVC 45/52
 • 5 парчиња во пакетот
 • 2 × филтера
 • Само за еднократна употреба
Во кошничкаСпореди
130.00 ден 145.00 ден

SENCOR Платнена кеса SVC 45/52

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18018
 • 1 платнена кеса
Во кошничкаСпореди
150.00 ден 170.00 ден

SENCOR Платнена кеса SVC 900

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18030
 • 1 платнена кеса
Во кошничкаСпореди
980.00 ден 1,110.00 ден

SENCOR Филтер SHX 004

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17602
 • Заменски филтер за прочистувач за SHA 8400WH
Во кошничкаСпореди
385.00 ден 440.00 ден

SENCOR Хепа филтер SVX 005HF

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18034
 • Резервни 2 хепа филтри( влезен и излезен)
 • За правосмукалка SVC 900
 • Може да се пере
 • За повеќекратна употреба
Во кошничкаСпореди
270.00 ден 310.00 ден

SENCOR Хепа филтер SVX 007HF

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18035
 • Хепа филтер
 • За правосмукалка SVC 7CA-EUE2
Во кошничкаСпореди
240.00 ден 270.00 ден

SENCOR Хепа филтер SVX 010HF

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18036
 • Хепа филтер
 • За правосмукалка SVC 6301VT EU E2
Во кошничкаСпореди

BOSCH Филтер BBZ 123GALL

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Сет 12 филтер кеси
 • 3 резервни филтри
 • Висок квалитет
Шифра: 11955
1,490.00 ден 1,650.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Филтер BBZ 41 FG ALL

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Сет 4 филтер кеси
 • Одговараат на BSG7….
 • За сите видови правосмукалки со тип G
Шифра: 11960
599.00 ден 690.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Филтер BBZ 41 FK

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Сет 4 филтер кеси
 • 1 микро – хигиенски филтер
 • BSG1../BSN1..
 • Синтетички неткаен материјал
Шифра: 11962
599.00 ден 690.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Филтер BBZ 41 FP

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Сет 4 филтер кеси
 • Одговараат на BSG8
 • За вид на правосмукалка G
 • Висок квалитет
Шифра: 11963
699.00 ден 799.00 ден Во кошничкаСпореди

DE LONGHI Филтер 5513710021

0 %s од 5
(0)
De Longhi
 • Филтер за AC 230
  Заменски сет филтри за прочистувач
  Димензии: 14,4 x 10,2 x 1 Zoll
  Тежина: 100 g
Шифра: 11334
2,990.00 ден 3,405.00 ден Во кошничкаСпореди

FIELDMANN Текстилен филтер FDU 901001 E

0 %s од 5
(0)
FIELDMANN
 • Текстилна капа за модел FDU 201001 Е
 • Филтрирање преку памук влакна
 • Редовна замена го спречува оштетувањето на вакумот
Шифра: 13519
360.00 ден 410.00 ден Во кошничкаСпореди

FIELDMANN Хепа филтер FDU 9003

0 %s од 5
(0)
FIELDMANN
 • За правосмукалка FDU 2002-E , FDU 2006-E
 • Високо квалитетен материјал
 • Постигнување максимално чист воздух
Шифра: 13518
360.00 ден 410.00 ден Во кошничкаСпореди

LIV Хепа филтер 199360

0 %s од 5
(0)
LIV
 • Филтер кој се користи при смукување со водена филтрација
Шифра: 10442
1,150.00 ден 1,310.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Книжни кеси BAGS for SVC 7CA

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • За правосмукалка SVC 7CA-EUE2
 • Сет книжни 5 кеси 2 филтерa
 • Само за еднократна употреба
Шифра: 18027

SENCOR Книжни кеси SVC 45/52

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • За правосмукалка SVC 45/52
 • 5 парчиња во пакетот
 • 2 × филтера
 • Само за еднократна употреба
Шифра: 18017
185.00 ден 210.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Платнена кеса SVC 45/52

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • 1 платнена кеса
Шифра: 18018
130.00 ден 145.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Платнена кеса SVC 900

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • 1 платнена кеса
Шифра: 18030
150.00 ден 170.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Филтер SHX 004

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Заменски филтер за прочистувач за SHA 8400WH
Шифра: 17602
980.00 ден 1,110.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Хепа филтер SVX 005HF

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Резервни 2 хепа филтри( влезен и излезен)
 • За правосмукалка SVC 900
 • Може да се пере
 • За повеќекратна употреба
Шифра: 18034
385.00 ден 440.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Хепа филтер SVX 007HF

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Хепа филтер
 • За правосмукалка SVC 7CA-EUE2
Шифра: 18035
270.00 ден 310.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Хепа филтер SVX 010HF

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Хепа филтер
 • За правосмукалка SVC 6301VT EU E2
Шифра: 18036
240.00 ден 270.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Филтер BBZ 123GALL

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Сет 12 филтер кеси
 • 3 резервни филтри
 • Висок квалитет
1,490.00 ден 1,650.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Филтер BBZ 41 FG ALL

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Сет 4 филтер кеси
 • Одговараат на BSG7….
 • За сите видови правосмукалки со тип G
599.00 ден 690.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Филтер BBZ 41 FK

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Сет 4 филтер кеси
 • 1 микро – хигиенски филтер
 • BSG1../BSN1..
 • Синтетички неткаен материјал
599.00 ден 690.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Филтер BBZ 41 FP

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Сет 4 филтер кеси
 • Одговараат на BSG8
 • За вид на правосмукалка G
 • Висок квалитет
699.00 ден 799.00 ден Во кошничкаСпореди

DE LONGHI Филтер 5513710021

0 %s од 5
(0)
De Longhi
 • Филтер за AC 230
  Заменски сет филтри за прочистувач
  Димензии: 14,4 x 10,2 x 1 Zoll
  Тежина: 100 g
2,990.00 ден 3,405.00 ден Во кошничкаСпореди

FIELDMANN Текстилен филтер FDU 901001 E

0 %s од 5
(0)
FIELDMANN
 • Текстилна капа за модел FDU 201001 Е
 • Филтрирање преку памук влакна
 • Редовна замена го спречува оштетувањето на вакумот
360.00 ден 410.00 ден Во кошничкаСпореди

FIELDMANN Хепа филтер FDU 9003

0 %s од 5
(0)
FIELDMANN
 • За правосмукалка FDU 2002-E , FDU 2006-E
 • Високо квалитетен материјал
 • Постигнување максимално чист воздух
360.00 ден 410.00 ден Во кошничкаСпореди

LIV Хепа филтер 199360

0 %s од 5
(0)
LIV
 • Филтер кој се користи при смукување со водена филтрација
1,150.00 ден 1,310.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Книжни кеси BAGS for SVC 7CA

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • За правосмукалка SVC 7CA-EUE2
 • Сет книжни 5 кеси 2 филтерa
 • Само за еднократна употреба

SENCOR Книжни кеси SVC 45/52

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • За правосмукалка SVC 45/52
 • 5 парчиња во пакетот
 • 2 × филтера
 • Само за еднократна употреба
185.00 ден 210.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Платнена кеса SVC 45/52

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • 1 платнена кеса
130.00 ден 145.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Платнена кеса SVC 900

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • 1 платнена кеса
150.00 ден 170.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Филтер SHX 004

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Заменски филтер за прочистувач за SHA 8400WH
980.00 ден 1,110.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Хепа филтер SVX 005HF

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Резервни 2 хепа филтри( влезен и излезен)
 • За правосмукалка SVC 900
 • Може да се пере
 • За повеќекратна употреба
385.00 ден 440.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Хепа филтер SVX 007HF

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Хепа филтер
 • За правосмукалка SVC 7CA-EUE2
270.00 ден 310.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Хепа филтер SVX 010HF

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Хепа филтер
 • За правосмукалка SVC 6301VT EU E2
240.00 ден 270.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Филтер BBZ 123GALL

0 %s од 5
(0)
 • Сет 12 филтер кеси
 • 3 резервни филтри
 • Висок квалитет
1,490.00 ден 1,650.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Филтер BBZ 41 FG ALL

0 %s од 5
(0)
 • Сет 4 филтер кеси
 • Одговараат на BSG7….
 • За сите видови правосмукалки со тип G
599.00 ден 690.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Филтер BBZ 41 FK

0 %s од 5
(0)
 • Сет 4 филтер кеси
 • 1 микро – хигиенски филтер
 • BSG1../BSN1..
 • Синтетички неткаен материјал
599.00 ден 690.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Филтер BBZ 41 FP

0 %s од 5
(0)
 • Сет 4 филтер кеси
 • Одговараат на BSG8
 • За вид на правосмукалка G
 • Висок квалитет
699.00 ден 799.00 ден Во кошничкаСпореди

DE LONGHI Филтер 5513710021

0 %s од 5
(0)
 • Филтер за AC 230
  Заменски сет филтри за прочистувач
  Димензии: 14,4 x 10,2 x 1 Zoll
  Тежина: 100 g
2,990.00 ден 3,405.00 ден Во кошничкаСпореди

FIELDMANN Текстилен филтер FDU 901001 E

0 %s од 5
(0)
 • Текстилна капа за модел FDU 201001 Е
 • Филтрирање преку памук влакна
 • Редовна замена го спречува оштетувањето на вакумот
360.00 ден 410.00 ден Во кошничкаСпореди

FIELDMANN Хепа филтер FDU 9003

0 %s од 5
(0)
 • За правосмукалка FDU 2002-E , FDU 2006-E
 • Високо квалитетен материјал
 • Постигнување максимално чист воздух
360.00 ден 410.00 ден Во кошничкаСпореди

LIV Хепа филтер 199360

0 %s од 5
(0)
 • Филтер кој се користи при смукување со водена филтрација
1,150.00 ден 1,310.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Книжни кеси BAGS for SVC 7CA

0 %s од 5
(0)
 • За правосмукалка SVC 7CA-EUE2
 • Сет книжни 5 кеси 2 филтерa
 • Само за еднократна употреба

SENCOR Книжни кеси SVC 45/52

0 %s од 5
(0)
 • За правосмукалка SVC 45/52
 • 5 парчиња во пакетот
 • 2 × филтера
 • Само за еднократна употреба
185.00 ден 210.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Платнена кеса SVC 45/52

0 %s од 5
(0)
 • 1 платнена кеса
130.00 ден 145.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Платнена кеса SVC 900

0 %s од 5
(0)
 • 1 платнена кеса
150.00 ден 170.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Филтер SHX 004

0 %s од 5
(0)
 • Заменски филтер за прочистувач за SHA 8400WH
980.00 ден 1,110.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Хепа филтер SVX 005HF

0 %s од 5
(0)
 • Резервни 2 хепа филтри( влезен и излезен)
 • За правосмукалка SVC 900
 • Може да се пере
 • За повеќекратна употреба
385.00 ден 440.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Хепа филтер SVX 007HF

0 %s од 5
(0)
 • Хепа филтер
 • За правосмукалка SVC 7CA-EUE2
270.00 ден 310.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Хепа филтер SVX 010HF

0 %s од 5
(0)
 • Хепа филтер
 • За правосмукалка SVC 6301VT EU E2
240.00 ден 270.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на еден резултат