Алати

-16% 799.00 ден 949.00 ден

ISKRA 18 Сет Штрафцигери ERO HTS

-11% 399.00 ден 450.00 ден

ISKRA 6 Сет Штрафцигери ERO HTS

-11% 599.00 ден 670.00 ден

ISKRA 8 Сет Штрафцигери ERO HTS

-11% 3,990.00 ден 4,490.00 ден

ISKRA Аголна брусалка GX AG010 B

-11% 3,990.00 ден 4,490.00 ден

ISKRA Аголна брусалка GX AG010 1

-16% 1,590.00 ден 1,890.00 ден

ISKRA Аголна брусалка GX-AG046-2

-14% 2,490.00 ден 2,890.00 ден

ISKRA Аголна брусалка GX-AG047

-14% 2,490.00 ден 2,890.00 ден

ISKRA Аголна брусалка S1M-DD13-125 B

-12% 1,899.00 ден 2,149.00 ден

ISKRA Аголна брусалка S1M-HF-115-1

-12% 1,490.00 ден 1,690.00 ден

ISKRA Батерија за батериска штрафилица E144/E180

-13% 3,490.00 ден 3,990.00 ден

ISKRA Батериска дупчалка ML-CD92-144

-11% 3,999.00 ден 4,500.00 ден

ISKRA Батериска дупчалка ML-CD92-180

-11% 5,990.00 ден 6,720.00 ден

ISKRA Батериска дупчалка во куфер со 2 батерии ML-CD92-180S

-12% 3,860.00 ден 4,390.00 ден

ISKRA Батериска ножица M0E 6ET 7.2 (ET1002)

-11% 4,250.00 ден 4,790.00 ден

ISKRA Батериска сабјеста пила J0F 2ET 10.8 (ET1405)

-11% 1,499.00 ден 1,680.00 ден

ISKRA Батериски штрафцигер со преклоп HL SD15Li 1036

-11% 2,390.00 ден 2,690.00 ден

ISKRA Батериски штрафцигер, комплет со битови ML CS19 36

-11% 6,990.00 ден 7,890.00 ден

ISKRA Бензиска моторна пила PN-2500-2A

-12% 7,690.00 ден 8,690.00 ден

ISKRA Бензиска моторна пила PN-3800-6

-11% 8,490.00 ден 9,590.00 ден

ISKRA Бензиска моторна пила PN-4600

799.00 ден 949.00 ден

ISKRA 18 Сет Штрафцигери ERO HTS

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– “8 штрафцигери со магнетна глава
– 10 прецизни штрафцигери
– Хром ванадиум челик”

Во кошничкаСпореди
399.00 ден 450.00 ден

ISKRA 6 Сет Штрафцигери ERO HTS

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– “6 штрафцигера со магнетна глава
– Х. (+) крст 1x100mm/1x125mm/2x150mm
– SL (-) Слот 3x75mm/4x100mm/5x150mm
– Хром-ванадиум челик”

Во кошничкаСпореди
599.00 ден 670.00 ден

ISKRA 8 Сет Штрафцигери ERO HTS

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– “8 шрафцигера со магнетна главата
– Х. (+) крст
– Хром-ванадиум челик

Во кошничкаСпореди
3,990.00 ден 4,490.00 ден

ISKRA Аголна брусалка GX AG010 B

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– 2000 W јачина
– 6500 rpm во празен од
– 230 mm макс. големина на диск

Во кошничкаСпореди
3,990.00 ден 4,490.00 ден

ISKRA Аголна брусалка GX AG010 1

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– 2000 W јачина
– 6500 rpm во празен од
– 180 mm макс. големина на диск

Во кошничкаСпореди
1,590.00 ден 1,890.00 ден

ISKRA Аголна брусалка GX-AG046-2

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Напон: 220-240V~50Hz
– Јачина: 500W (max)
– Вртежи: 0-11.000 okr/min

Во кошничкаСпореди
2,490.00 ден 2,890.00 ден

ISKRA Аголна брусалка GX-AG047

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– 900 W јачина
– 12000 rpm во празен од
– 125 mm макс. големина на диск

Во кошничкаСпореди
2,490.00 ден 2,890.00 ден

ISKRA Аголна брусалка S1M-DD13-125 B

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– 900 W јачина
– 11000 rpm во празен од
– 125 mm макс. големина на диск

Во кошничкаСпореди
1,899.00 ден 2,149.00 ден

ISKRA Аголна брусалка S1M-HF-115-1

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– 600 W јачина
– 11000 rpm во празен од
– 115 mm макс. големина на диск

Во кошничкаСпореди
1,490.00 ден 1,690.00 ден

ISKRA Батерија за батериска штрафилица E144/E180

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Јачина – 14,4 V/ 18 V 1500 mAh
– Материјал за напон – Li-ion
– Изработка од тврда пластика

Во кошничкаСпореди
3,490.00 ден 3,990.00 ден

ISKRA Батериска дупчалка ML-CD92-144

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Напон: 14.4V
– Моќност : Li-ion Батерија ( 1,5Ah )
– Вртежи во празно: 0-700 / min-1

Во кошничкаСпореди
3,999.00 ден 4,500.00 ден

ISKRA Батериска дупчалка ML-CD92-180

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Напон: 18V,
– Моќност : Li-ion Батерија (1,5Ah)
– Вртежи во празно: 0-700 / min-1

Во кошничкаСпореди
5,990.00 ден 6,720.00 ден

ISKRA Батериска дупчалка во куфер со 2 батерии ML-CD92-180S

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– напон: 18V две батерии
– моќност: 2 x Li-ion батерија ( 1,5ah )
– -1.Ниво: 0-400 мин.

Во кошничкаСпореди
3,860.00 ден 4,390.00 ден

ISKRA Батериска ножица M0E 6ET 7.2 (ET1002)

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Напон: 7.2V
– Моќност: Li-ion Батерија(1,3Ah)
– Вртежи во празно: 1,2 сек / рез

Во кошничкаСпореди
4,250.00 ден 4,790.00 ден

ISKRA Батериска сабјеста пила J0F 2ET 10.8 (ET1405)

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Напон: 7.2V
– Моќност: Li-ion Батерија(1,3Ah)
– Вртежи во празно: 1,2 сек / рез

Во кошничкаСпореди
1,499.00 ден 1,680.00 ден

ISKRA Батериски штрафцигер со преклоп HL SD15Li 1036

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Напон: 3,6V
– Моќност : Li-ion Батерија ( 1,3Ah )
– Вртежи во празно: 180 / мин-1

Во кошничкаСпореди
2,390.00 ден 2,690.00 ден

ISKRA Батериски штрафцигер, комплет со битови ML CS19 36

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Напон: 3,6V
– Моќност : Li-ion Батерија ( 1,3Ah )
– Вртежи во празно: 180 / мин-1

Во кошничкаСпореди
6,990.00 ден 7,890.00 ден

ISKRA Бензиска моторна пила PN-2500-2A

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Волумен на мотор: 25,4 cm3
– Номинална излезна моќ: 0.7 kW ( 1 HP )
– Вртежи во празно: 3500 врт/мин

Во кошничкаСпореди
7,690.00 ден 8,690.00 ден

ISKRA Бензиска моторна пила PN-3800-6

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Бензиска моторна пила 
– Зафатнина на моторот: 37,2 cm3
– Номинална излезна моќност: 1,2 kW 

Во кошничкаСпореди
8,490.00 ден 9,590.00 ден

ISKRA Бензиска моторна пила PN-4600

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– 45,8 cm3 зафатнина на моторот
– 1,6 kW (2,2km) излезна сила
– 3000 вртежи во мин.

Во кошничкаСпореди

ISKRA 18 Сет Штрафцигери ERO HTS

0 %s од 5
(0)
Iskra

– “8 штрафцигери со магнетна глава
– 10 прецизни штрафцигери
– Хром ванадиум челик”

Шифра: Нема
799.00 ден 949.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA 6 Сет Штрафцигери ERO HTS

0 %s од 5
(0)
Iskra

– “6 штрафцигера со магнетна глава
– Х. (+) крст 1x100mm/1x125mm/2x150mm
– SL (-) Слот 3x75mm/4x100mm/5x150mm
– Хром-ванадиум челик”

Шифра: Нема
399.00 ден 450.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA 8 Сет Штрафцигери ERO HTS

0 %s од 5
(0)
Iskra

– “8 шрафцигера со магнетна главата
– Х. (+) крст
– Хром-ванадиум челик

Шифра: Нема
599.00 ден 670.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA Аголна брусалка GX AG010 B

0 %s од 5
(0)
Iskra

– 2000 W јачина
– 6500 rpm во празен од
– 230 mm макс. големина на диск

Шифра: Нема
3,990.00 ден 4,490.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA Аголна брусалка GX AG010 1

0 %s од 5
(0)
Iskra

– 2000 W јачина
– 6500 rpm во празен од
– 180 mm макс. големина на диск

Шифра: Нема
3,990.00 ден 4,490.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA Аголна брусалка GX-AG046-2

0 %s од 5
(0)
Iskra

– Напон: 220-240V~50Hz
– Јачина: 500W (max)
– Вртежи: 0-11.000 okr/min

Шифра: Нема
1,590.00 ден 1,890.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA Аголна брусалка GX-AG047

0 %s од 5
(0)
Iskra

– 900 W јачина
– 12000 rpm во празен од
– 125 mm макс. големина на диск

Шифра: Нема
2,490.00 ден 2,890.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA Аголна брусалка S1M-DD13-125 B

0 %s од 5
(0)
Iskra

– 900 W јачина
– 11000 rpm во празен од
– 125 mm макс. големина на диск

Шифра: Нема
2,490.00 ден 2,890.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA Аголна брусалка S1M-HF-115-1

0 %s од 5
(0)
Iskra

– 600 W јачина
– 11000 rpm во празен од
– 115 mm макс. големина на диск

Шифра: Нема
1,899.00 ден 2,149.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA Батерија за батериска штрафилица E144/E180

0 %s од 5
(0)
Iskra

– Јачина – 14,4 V/ 18 V 1500 mAh
– Материјал за напон – Li-ion
– Изработка од тврда пластика

Шифра: Нема
1,490.00 ден 1,690.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA Батериска дупчалка ML-CD92-144

0 %s од 5
(0)
Iskra

– Напон: 14.4V
– Моќност : Li-ion Батерија ( 1,5Ah )
– Вртежи во празно: 0-700 / min-1

Шифра: Нема
3,490.00 ден 3,990.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA Батериска дупчалка ML-CD92-180

0 %s од 5
(0)
Iskra

– Напон: 18V,
– Моќност : Li-ion Батерија (1,5Ah)
– Вртежи во празно: 0-700 / min-1

Шифра: Нема
3,999.00 ден 4,500.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA Батериска дупчалка во куфер со 2 батерии ML-CD92-180S

0 %s од 5
(0)
Iskra

– напон: 18V две батерии
– моќност: 2 x Li-ion батерија ( 1,5ah )
– -1.Ниво: 0-400 мин.

Шифра: Нема
5,990.00 ден 6,720.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA Батериска ножица M0E 6ET 7.2 (ET1002)

0 %s од 5
(0)
Iskra

– Напон: 7.2V
– Моќност: Li-ion Батерија(1,3Ah)
– Вртежи во празно: 1,2 сек / рез

Шифра: Нема
3,860.00 ден 4,390.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA Батериска сабјеста пила J0F 2ET 10.8 (ET1405)

0 %s од 5
(0)
Iskra

– Напон: 7.2V
– Моќност: Li-ion Батерија(1,3Ah)
– Вртежи во празно: 1,2 сек / рез

Шифра: Нема
4,250.00 ден 4,790.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA Батериски штрафцигер со преклоп HL SD15Li 1036

0 %s од 5
(0)
Iskra

– Напон: 3,6V
– Моќност : Li-ion Батерија ( 1,3Ah )
– Вртежи во празно: 180 / мин-1

Шифра: Нема
1,499.00 ден 1,680.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA Батериски штрафцигер, комплет со битови ML CS19 36

0 %s од 5
(0)
Iskra

– Напон: 3,6V
– Моќност : Li-ion Батерија ( 1,3Ah )
– Вртежи во празно: 180 / мин-1

Шифра: Нема
2,390.00 ден 2,690.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA Бензиска моторна пила PN-2500-2A

0 %s од 5
(0)
Iskra

– Волумен на мотор: 25,4 cm3
– Номинална излезна моќ: 0.7 kW ( 1 HP )
– Вртежи во празно: 3500 врт/мин

Шифра: Нема
6,990.00 ден 7,890.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA Бензиска моторна пила PN-3800-6

0 %s од 5
(0)
Iskra

– Бензиска моторна пила 
– Зафатнина на моторот: 37,2 cm3
– Номинална излезна моќност: 1,2 kW 

Шифра: Нема
7,690.00 ден 8,690.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA Бензиска моторна пила PN-4600

0 %s од 5
(0)
Iskra

– 45,8 cm3 зафатнина на моторот
– 1,6 kW (2,2km) излезна сила
– 3000 вртежи во мин.

Шифра: Нема
8,490.00 ден 9,590.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA 18 Сет Штрафцигери ERO HTS

0 %s од 5
(0)
Iskra

– “8 штрафцигери со магнетна глава
– 10 прецизни штрафцигери
– Хром ванадиум челик”

799.00 ден 949.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA 6 Сет Штрафцигери ERO HTS

0 %s од 5
(0)
Iskra

– “6 штрафцигера со магнетна глава
– Х. (+) крст 1x100mm/1x125mm/2x150mm
– SL (-) Слот 3x75mm/4x100mm/5x150mm
– Хром-ванадиум челик”

399.00 ден 450.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA 8 Сет Штрафцигери ERO HTS

0 %s од 5
(0)
Iskra

– “8 шрафцигера со магнетна главата
– Х. (+) крст
– Хром-ванадиум челик

599.00 ден 670.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA Аголна брусалка GX AG010 B

0 %s од 5
(0)
Iskra

– 2000 W јачина
– 6500 rpm во празен од
– 230 mm макс. големина на диск

3,990.00 ден 4,490.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA Аголна брусалка GX AG010 1

0 %s од 5
(0)
Iskra

– 2000 W јачина
– 6500 rpm во празен од
– 180 mm макс. големина на диск

3,990.00 ден 4,490.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA Аголна брусалка GX-AG046-2

0 %s од 5
(0)
Iskra

– Напон: 220-240V~50Hz
– Јачина: 500W (max)
– Вртежи: 0-11.000 okr/min

1,590.00 ден 1,890.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA Аголна брусалка GX-AG047

0 %s од 5
(0)
Iskra

– 900 W јачина
– 12000 rpm во празен од
– 125 mm макс. големина на диск

2,490.00 ден 2,890.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA Аголна брусалка S1M-DD13-125 B

0 %s од 5
(0)
Iskra

– 900 W јачина
– 11000 rpm во празен од
– 125 mm макс. големина на диск

2,490.00 ден 2,890.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA Аголна брусалка S1M-HF-115-1

0 %s од 5
(0)
Iskra

– 600 W јачина
– 11000 rpm во празен од
– 115 mm макс. големина на диск

1,899.00 ден 2,149.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA Батерија за батериска штрафилица E144/E180

0 %s од 5
(0)
Iskra

– Јачина – 14,4 V/ 18 V 1500 mAh
– Материјал за напон – Li-ion
– Изработка од тврда пластика

1,490.00 ден 1,690.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA Батериска дупчалка ML-CD92-144

0 %s од 5
(0)
Iskra

– Напон: 14.4V
– Моќност : Li-ion Батерија ( 1,5Ah )
– Вртежи во празно: 0-700 / min-1

3,490.00 ден 3,990.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA Батериска дупчалка ML-CD92-180

0 %s од 5
(0)
Iskra

– Напон: 18V,
– Моќност : Li-ion Батерија (1,5Ah)
– Вртежи во празно: 0-700 / min-1

3,999.00 ден 4,500.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA Батериска дупчалка во куфер со 2 батерии ML-CD92-180S

0 %s од 5
(0)
Iskra

– напон: 18V две батерии
– моќност: 2 x Li-ion батерија ( 1,5ah )
– -1.Ниво: 0-400 мин.

5,990.00 ден 6,720.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA Батериска ножица M0E 6ET 7.2 (ET1002)

0 %s од 5
(0)
Iskra

– Напон: 7.2V
– Моќност: Li-ion Батерија(1,3Ah)
– Вртежи во празно: 1,2 сек / рез

3,860.00 ден 4,390.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA Батериска сабјеста пила J0F 2ET 10.8 (ET1405)

0 %s од 5
(0)
Iskra

– Напон: 7.2V
– Моќност: Li-ion Батерија(1,3Ah)
– Вртежи во празно: 1,2 сек / рез

4,250.00 ден 4,790.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA Батериски штрафцигер со преклоп HL SD15Li 1036

0 %s од 5
(0)
Iskra

– Напон: 3,6V
– Моќност : Li-ion Батерија ( 1,3Ah )
– Вртежи во празно: 180 / мин-1

1,499.00 ден 1,680.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA Батериски штрафцигер, комплет со битови ML CS19 36

0 %s од 5
(0)
Iskra

– Напон: 3,6V
– Моќност : Li-ion Батерија ( 1,3Ah )
– Вртежи во празно: 180 / мин-1

2,390.00 ден 2,690.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA Бензиска моторна пила PN-2500-2A

0 %s од 5
(0)
Iskra

– Волумен на мотор: 25,4 cm3
– Номинална излезна моќ: 0.7 kW ( 1 HP )
– Вртежи во празно: 3500 врт/мин

6,990.00 ден 7,890.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA Бензиска моторна пила PN-3800-6

0 %s од 5
(0)
Iskra

– Бензиска моторна пила 
– Зафатнина на моторот: 37,2 cm3
– Номинална излезна моќност: 1,2 kW 

7,690.00 ден 8,690.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA Бензиска моторна пила PN-4600

0 %s од 5
(0)
Iskra

– 45,8 cm3 зафатнина на моторот
– 1,6 kW (2,2km) излезна сила
– 3000 вртежи во мин.

8,490.00 ден 9,590.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA 18 Сет Штрафцигери ERO HTS

0 %s од 5
(0)

– “8 штрафцигери со магнетна глава
– 10 прецизни штрафцигери
– Хром ванадиум челик”

799.00 ден 949.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA 6 Сет Штрафцигери ERO HTS

0 %s од 5
(0)

– “6 штрафцигера со магнетна глава
– Х. (+) крст 1x100mm/1x125mm/2x150mm
– SL (-) Слот 3x75mm/4x100mm/5x150mm
– Хром-ванадиум челик”

399.00 ден 450.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA 8 Сет Штрафцигери ERO HTS

0 %s од 5
(0)

– “8 шрафцигера со магнетна главата
– Х. (+) крст
– Хром-ванадиум челик

599.00 ден 670.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA Аголна брусалка GX AG010 B

0 %s од 5
(0)

– 2000 W јачина
– 6500 rpm во празен од
– 230 mm макс. големина на диск

3,990.00 ден 4,490.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA Аголна брусалка GX AG010 1

0 %s од 5
(0)

– 2000 W јачина
– 6500 rpm во празен од
– 180 mm макс. големина на диск

3,990.00 ден 4,490.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA Аголна брусалка GX-AG046-2

0 %s од 5
(0)

– Напон: 220-240V~50Hz
– Јачина: 500W (max)
– Вртежи: 0-11.000 okr/min

1,590.00 ден 1,890.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA Аголна брусалка GX-AG047

0 %s од 5
(0)

– 900 W јачина
– 12000 rpm во празен од
– 125 mm макс. големина на диск

2,490.00 ден 2,890.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA Аголна брусалка S1M-DD13-125 B

0 %s од 5
(0)

– 900 W јачина
– 11000 rpm во празен од
– 125 mm макс. големина на диск

2,490.00 ден 2,890.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA Аголна брусалка S1M-HF-115-1

0 %s од 5
(0)

– 600 W јачина
– 11000 rpm во празен од
– 115 mm макс. големина на диск

1,899.00 ден 2,149.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA Батерија за батериска штрафилица E144/E180

0 %s од 5
(0)

– Јачина – 14,4 V/ 18 V 1500 mAh
– Материјал за напон – Li-ion
– Изработка од тврда пластика

1,490.00 ден 1,690.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA Батериска дупчалка ML-CD92-144

0 %s од 5
(0)

– Напон: 14.4V
– Моќност : Li-ion Батерија ( 1,5Ah )
– Вртежи во празно: 0-700 / min-1

3,490.00 ден 3,990.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA Батериска дупчалка ML-CD92-180

0 %s од 5
(0)

– Напон: 18V,
– Моќност : Li-ion Батерија (1,5Ah)
– Вртежи во празно: 0-700 / min-1

3,999.00 ден 4,500.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA Батериска дупчалка во куфер со 2 батерии ML-CD92-180S

0 %s од 5
(0)

– напон: 18V две батерии
– моќност: 2 x Li-ion батерија ( 1,5ah )
– -1.Ниво: 0-400 мин.

5,990.00 ден 6,720.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA Батериска ножица M0E 6ET 7.2 (ET1002)

0 %s од 5
(0)

– Напон: 7.2V
– Моќност: Li-ion Батерија(1,3Ah)
– Вртежи во празно: 1,2 сек / рез

3,860.00 ден 4,390.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA Батериска сабјеста пила J0F 2ET 10.8 (ET1405)

0 %s од 5
(0)

– Напон: 7.2V
– Моќност: Li-ion Батерија(1,3Ah)
– Вртежи во празно: 1,2 сек / рез

4,250.00 ден 4,790.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA Батериски штрафцигер со преклоп HL SD15Li 1036

0 %s од 5
(0)

– Напон: 3,6V
– Моќност : Li-ion Батерија ( 1,3Ah )
– Вртежи во празно: 180 / мин-1

1,499.00 ден 1,680.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA Батериски штрафцигер, комплет со битови ML CS19 36

0 %s од 5
(0)

– Напон: 3,6V
– Моќност : Li-ion Батерија ( 1,3Ah )
– Вртежи во празно: 180 / мин-1

2,390.00 ден 2,690.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA Бензиска моторна пила PN-2500-2A

0 %s од 5
(0)

– Волумен на мотор: 25,4 cm3
– Номинална излезна моќ: 0.7 kW ( 1 HP )
– Вртежи во празно: 3500 врт/мин

6,990.00 ден 7,890.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA Бензиска моторна пила PN-3800-6

0 %s од 5
(0)

– Бензиска моторна пила 
– Зафатнина на моторот: 37,2 cm3
– Номинална излезна моќност: 1,2 kW 

7,690.00 ден 8,690.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA Бензиска моторна пила PN-4600

0 %s од 5
(0)

– 45,8 cm3 зафатнина на моторот
– 1,6 kW (2,2km) излезна сила
– 3000 вртежи во мин.

8,490.00 ден 9,590.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на еден производ