Вградни микробранови

-12% 22,999.00 ден 26,130.00 ден

BOSCH Микровална BFL 554MB0

-12% 22,999.00 ден 26,130.00 ден

BOSCH Микровална BFL 554MS0

-12% 38,700.00 ден 43,999.00 ден

BOSCH Микровална BFL 634GB1

-12% 38,700.00 ден 43,999.00 ден

BOSCH Микровална BFL 634GS1

-12% 38,700.00 ден 43,999.00 ден

BOSCH Микровална BFL 634GW1

-12% 18,800.00 ден 21,370.00 ден

BOSCH Микровална HMT 75M651

-12% 11,830.00 ден 13,440.00 ден

CANDY Микровална MIC 25GDFX

-26% 7,390.00 ден 9,990.00 ден

ECG Микровална MTD 206 VSS

-9% 14,190.00 ден 15,610.00 ден

GORENJE Микровална BM 171A4XG

-9% 12,190.00 ден 13,409.00 ден

GORENJE Микровална BM171E2X

-9% 28,990.00 ден 31,890.00 ден

GORENJE Микровална BM251ST

-9% 9,990.00 ден 10,989.00 ден

GORENJE Микровална BM300X

22,999.00 ден 26,130.00 ден

BOSCH Микровална BFL 554MB0

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19346
 • Боја: Црна
 • Максимална моќност: 900 W
 • 25 литри капацитет
 • Мемори програма
Во кошничкаСпореди
22,999.00 ден 26,130.00 ден

BOSCH Микровална BFL 554MS0

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19345

 

 • Црна завршница со инокс лајсни
 • 25 литри капацитет
 • 900 W jачина
 • Мемори програма
Во кошничкаСпореди
38,700.00 ден 43,999.00 ден

BOSCH Микровална BFL 634GB1

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12007
 • Боја: Црна
 • Врата: Стакло
 • Волумен: 21 l
 • Приклучна моќ: 90-900 W
Прочитај повеќеСпореди
38,700.00 ден 43,999.00 ден

BOSCH Микровална BFL 634GS1

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12008
 • Боја: Инокс
 • Врата: Стакло
 • Волумен: 21 l
 • Приклучна моќ: 90-900 W
Прочитај повеќеСпореди
38,700.00 ден 43,999.00 ден

BOSCH Микровална BFL 634GW1

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19347
 • Боја: Бела
 • Врата: Стакло
 • Волумен: 21 l
 • Приклучна моќ: 90-900 W
Прочитај повеќеСпореди
18,800.00 ден 21,370.00 ден

BOSCH Микровална HMT 75M651

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19842
 • а микровална
 • Максимална моќност: 800 W
 • Димензии: 280 x 453 x 320 mm
 • Тежина: 14.3kg
Прочитај повеќеСпореди
11,830.00 ден 13,440.00 ден

CANDY Микровална MIC 25GDFX

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15989
 • Боја: Инокс
 • Врата: Стакло
 • Волумен: 25 l
 • Грил
Во кошничкаСпореди
7,390.00 ден 9,990.00 ден

ECG Микровална MTD 206 VSS

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16199
 • Боја: Инокс
 • Врата: Стакло
 • Волумен: 20 l
 • Приклучна моќ: 800 W
Во кошничкаСпореди
14,190.00 ден 15,610.00 ден

GORENJE Микровална BM 171A4XG

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12107
 • Боја: Црна
 • Врата: Стакло
 • Волумен: 17 l
 • Приклучна моќ: 1.050 W
Во кошничкаСпореди
12,190.00 ден 13,409.00 ден

GORENJE Микровална BM171E2X

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12108
 • Боја: Инокс
 • Врата: Стакло
 • Волумен: 17 l
 • Приклучна моќ: 1.050 W
Во кошничкаСпореди
28,990.00 ден 31,890.00 ден

GORENJE Микровална BM251ST

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19466
 • Боја: Рефлексивна сива
 • Врата: Стакло
 • Волумен: 25 l
 • Приклучна моќ: 1.450 W
Во кошничкаСпореди
9,990.00 ден 10,989.00 ден

GORENJE Микровална BM300X

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12114
 • Боја: Инокс
 • Врата: Стакло
 • Волумен: 20 l
 • Приклучна моќ: 1.250 W
Во кошничкаСпореди

BOSCH Микровална BFL 554MB0

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: Црна
 • Максимална моќност: 900 W
 • 25 литри капацитет
 • Мемори програма
Шифра: 19346
22,999.00 ден 26,130.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Микровална BFL 554MS0

0 %s од 5
(0)
Bosch

 

 • Црна завршница со инокс лајсни
 • 25 литри капацитет
 • 900 W jачина
 • Мемори програма
Шифра: 19345
22,999.00 ден 26,130.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Микровална BFL 634GB1

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: Црна
 • Врата: Стакло
 • Волумен: 21 l
 • Приклучна моќ: 90-900 W
Шифра: 12007
Достапност:

Нема на залиха

38,700.00 ден 43,999.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Микровална BFL 634GS1

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: Инокс
 • Врата: Стакло
 • Волумен: 21 l
 • Приклучна моќ: 90-900 W
Шифра: 12008
Достапност:

Нема на залиха

38,700.00 ден 43,999.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Микровална BFL 634GW1

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: Бела
 • Врата: Стакло
 • Волумен: 21 l
 • Приклучна моќ: 90-900 W
Шифра: 19347
Достапност:

Нема на залиха

38,700.00 ден 43,999.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Микровална HMT 75M651

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • а микровална
 • Максимална моќност: 800 W
 • Димензии: 280 x 453 x 320 mm
 • Тежина: 14.3kg
Шифра: 19842
Достапност:

Нема на залиха

18,800.00 ден 21,370.00 ден Прочитај повеќеСпореди

CANDY Микровална MIC 25GDFX

0 %s од 5
(0)
Candy
 • Боја: Инокс
 • Врата: Стакло
 • Волумен: 25 l
 • Грил
Шифра: 15989
11,830.00 ден 13,440.00 ден Во кошничкаСпореди

ECG Микровална MTD 206 VSS

0 %s од 5
(0)
ECG
 • Боја: Инокс
 • Врата: Стакло
 • Волумен: 20 l
 • Приклучна моќ: 800 W
Шифра: 16199
7,390.00 ден 9,990.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Микровална BM 171A4XG

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Боја: Црна
 • Врата: Стакло
 • Волумен: 17 l
 • Приклучна моќ: 1.050 W
Шифра: 12107
14,190.00 ден 15,610.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Микровална BM171E2X

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Боја: Инокс
 • Врата: Стакло
 • Волумен: 17 l
 • Приклучна моќ: 1.050 W
Шифра: 12108
12,190.00 ден 13,409.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Микровална BM251ST

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Боја: Рефлексивна сива
 • Врата: Стакло
 • Волумен: 25 l
 • Приклучна моќ: 1.450 W
Шифра: 19466
28,990.00 ден 31,890.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Микровална BM300X

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Боја: Инокс
 • Врата: Стакло
 • Волумен: 20 l
 • Приклучна моќ: 1.250 W
Шифра: 12114
9,990.00 ден 10,989.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Микровална BFL 554MB0

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: Црна
 • Максимална моќност: 900 W
 • 25 литри капацитет
 • Мемори програма
22,999.00 ден 26,130.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Микровална BFL 554MS0

0 %s од 5
(0)
Bosch

 

 • Црна завршница со инокс лајсни
 • 25 литри капацитет
 • 900 W jачина
 • Мемори програма
22,999.00 ден 26,130.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Микровална BFL 634GB1

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: Црна
 • Врата: Стакло
 • Волумен: 21 l
 • Приклучна моќ: 90-900 W
Достапност:

Нема на залиха

38,700.00 ден 43,999.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Микровална BFL 634GS1

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: Инокс
 • Врата: Стакло
 • Волумен: 21 l
 • Приклучна моќ: 90-900 W
Достапност:

Нема на залиха

38,700.00 ден 43,999.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Микровална BFL 634GW1

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: Бела
 • Врата: Стакло
 • Волумен: 21 l
 • Приклучна моќ: 90-900 W
Достапност:

Нема на залиха

38,700.00 ден 43,999.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Микровална HMT 75M651

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • а микровална
 • Максимална моќност: 800 W
 • Димензии: 280 x 453 x 320 mm
 • Тежина: 14.3kg
Достапност:

Нема на залиха

18,800.00 ден 21,370.00 ден Прочитај повеќеСпореди

CANDY Микровална MIC 25GDFX

0 %s од 5
(0)
Candy
 • Боја: Инокс
 • Врата: Стакло
 • Волумен: 25 l
 • Грил
11,830.00 ден 13,440.00 ден Во кошничкаСпореди

ECG Микровална MTD 206 VSS

0 %s од 5
(0)
ECG
 • Боја: Инокс
 • Врата: Стакло
 • Волумен: 20 l
 • Приклучна моќ: 800 W
7,390.00 ден 9,990.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Микровална BM 171A4XG

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Боја: Црна
 • Врата: Стакло
 • Волумен: 17 l
 • Приклучна моќ: 1.050 W
14,190.00 ден 15,610.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Микровална BM171E2X

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Боја: Инокс
 • Врата: Стакло
 • Волумен: 17 l
 • Приклучна моќ: 1.050 W
12,190.00 ден 13,409.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Микровална BM251ST

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Боја: Рефлексивна сива
 • Врата: Стакло
 • Волумен: 25 l
 • Приклучна моќ: 1.450 W
28,990.00 ден 31,890.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Микровална BM300X

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Боја: Инокс
 • Врата: Стакло
 • Волумен: 20 l
 • Приклучна моќ: 1.250 W
9,990.00 ден 10,989.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Микровална BFL 554MB0

0 %s од 5
(0)
 • Боја: Црна
 • Максимална моќност: 900 W
 • 25 литри капацитет
 • Мемори програма
22,999.00 ден 26,130.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Микровална BFL 554MS0

0 %s од 5
(0)

 

 • Црна завршница со инокс лајсни
 • 25 литри капацитет
 • 900 W jачина
 • Мемори програма
22,999.00 ден 26,130.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Микровална BFL 634GB1

0 %s од 5
(0)
 • Боја: Црна
 • Врата: Стакло
 • Волумен: 21 l
 • Приклучна моќ: 90-900 W
38,700.00 ден 43,999.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Микровална BFL 634GS1

0 %s од 5
(0)
 • Боја: Инокс
 • Врата: Стакло
 • Волумен: 21 l
 • Приклучна моќ: 90-900 W
38,700.00 ден 43,999.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Микровална BFL 634GW1

0 %s од 5
(0)
 • Боја: Бела
 • Врата: Стакло
 • Волумен: 21 l
 • Приклучна моќ: 90-900 W
38,700.00 ден 43,999.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Микровална HMT 75M651

0 %s од 5
(0)
 • а микровална
 • Максимална моќност: 800 W
 • Димензии: 280 x 453 x 320 mm
 • Тежина: 14.3kg
18,800.00 ден 21,370.00 ден Прочитај повеќеСпореди

CANDY Микровална MIC 25GDFX

0 %s од 5
(0)
 • Боја: Инокс
 • Врата: Стакло
 • Волумен: 25 l
 • Грил
11,830.00 ден 13,440.00 ден Во кошничкаСпореди

ECG Микровална MTD 206 VSS

0 %s од 5
(0)
 • Боја: Инокс
 • Врата: Стакло
 • Волумен: 20 l
 • Приклучна моќ: 800 W
7,390.00 ден 9,990.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Микровална BM 171A4XG

0 %s од 5
(0)
 • Боја: Црна
 • Врата: Стакло
 • Волумен: 17 l
 • Приклучна моќ: 1.050 W
14,190.00 ден 15,610.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Микровална BM171E2X

0 %s од 5
(0)
 • Боја: Инокс
 • Врата: Стакло
 • Волумен: 17 l
 • Приклучна моќ: 1.050 W
12,190.00 ден 13,409.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Микровална BM251ST

0 %s од 5
(0)
 • Боја: Рефлексивна сива
 • Врата: Стакло
 • Волумен: 25 l
 • Приклучна моќ: 1.450 W
28,990.00 ден 31,890.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Микровална BM300X

0 %s од 5
(0)
 • Боја: Инокс
 • Врата: Стакло
 • Волумен: 20 l
 • Приклучна моќ: 1.250 W
9,990.00 ден 10,989.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на еден резултат