Додатоци за телевизор

-12% 115.00 ден 130.00 ден

HAMA Адаптер утикач H 047726

-11% 160.00 ден 180.00 ден

HAMA Мини тајмер H 121950

-11% 42,000.00 ден 47,000.00 ден

XIAOMI Проектор Mi Smart Projector 2

115.00 ден 130.00 ден

HAMA Адаптер утикач H 047726

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14134
 • Адаптер утикач со склопка
 • Заштита од деца
 • Боја бела
 • 1 излезВо кошничкаСпореди
160.00 ден 180.00 ден

HAMA Мини тајмер H 121950

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14304
 • Боја: бела
 • Заштита од деца
 • Напон: 230 V
 • Димензии (Ш x В x Д): 110 x 150 x 60 mmВо кошничкаСпореди
42,000.00 ден 47,000.00 ден

XIAOMI Проектор Mi Smart Projector 2

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Лесен и пренослив
– Оптимално проектирање во опсег помеѓу 60″ ~ 120″
– Осветлување 500 ANSI lumens
– 1080p FHD


Во кошничкаСпореди

HAMA Адаптер утикач H 047726

0 %s од 5
(0)
hama
 • Адаптер утикач со склопка
 • Заштита од деца
 • Боја бела
 • 1 излезШифра: 14134
115.00 ден 130.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Мини тајмер H 121950

0 %s од 5
(0)
hama
 • Боја: бела
 • Заштита од деца
 • Напон: 230 V
 • Димензии (Ш x В x Д): 110 x 150 x 60 mmШифра: 14304
160.00 ден 180.00 ден Во кошничкаСпореди

XIAOMI Проектор Mi Smart Projector 2

0 %s од 5
(0)
Xiaomi MI

– Лесен и пренослив
– Оптимално проектирање во опсег помеѓу 60″ ~ 120″
– Осветлување 500 ANSI lumens
– 1080p FHD


Шифра: Нема
42,000.00 ден 47,000.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Адаптер утикач H 047726

0 %s од 5
(0)
hama
 • Адаптер утикач со склопка
 • Заштита од деца
 • Боја бела
 • 1 излез115.00 ден 130.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Мини тајмер H 121950

0 %s од 5
(0)
hama
 • Боја: бела
 • Заштита од деца
 • Напон: 230 V
 • Димензии (Ш x В x Д): 110 x 150 x 60 mm160.00 ден 180.00 ден Во кошничкаСпореди

XIAOMI Проектор Mi Smart Projector 2

0 %s од 5
(0)
Xiaomi MI

– Лесен и пренослив
– Оптимално проектирање во опсег помеѓу 60″ ~ 120″
– Осветлување 500 ANSI lumens
– 1080p FHD


42,000.00 ден 47,000.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Адаптер утикач H 047726

0 %s од 5
(0)
 • Адаптер утикач со склопка
 • Заштита од деца
 • Боја бела
 • 1 излез115.00 ден 130.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Мини тајмер H 121950

0 %s од 5
(0)
 • Боја: бела
 • Заштита од деца
 • Напон: 230 V
 • Димензии (Ш x В x Д): 110 x 150 x 60 mm160.00 ден 180.00 ден Во кошничкаСпореди

XIAOMI Проектор Mi Smart Projector 2

0 %s од 5
(0)

– Лесен и пренослив
– Оптимално проектирање во опсег помеѓу 60″ ~ 120″
– Осветлување 500 ANSI lumens
– 1080p FHD


42,000.00 ден 47,000.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на еден резултат