Машини за перење и сушење

-11% 56,999.00 ден 63,750.00 ден

BOSCH Машина за перење и сушење WVG 30442EU

-17% 29,299.00 ден 35,290.00 ден

CANDY Машина за перење и сушење GVW 596LWC-S

-13% 39,990.00 ден 45,990.00 ден

GORENJE Машина за перење и сушење WD10514

-13% 32,990.00 ден 37,940.00 ден

GORENJE Машина за перење и сушење WD73121

56,999.00 ден 63,750.00 ден

BOSCH Машина за перење и сушење WVG 30442EU

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19343
 • Енергетска класа А
 • Капацитет на перење: 7 кг
 • Капацитет на сушење: 4 кг
 • Број на вртежи на центрифугата: 1500 rpmПрочитај повеќеСпореди
29,299.00 ден 35,290.00 ден

CANDY Машина за перење и сушење GVW 596LWC-S

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Енергетска класа А
 • Капацитет на перење: 9 кг
 • Капацитет на сушење: 6 кг
 • Број на вртежи на центрифугата: 1500 rpmПрочитај повеќеСпореди
39,990.00 ден 45,990.00 ден

GORENJE Машина за перење и сушење WD10514

0 %s од 5
(0)
Шифра: 23500145

– Енергетска класа: A
– Капацитет за перење: 10 kg
– Капацитет на сушење: 7 кг
– Inverter PowerDrive


Во кошничкаСпореди
32,990.00 ден 37,940.00 ден

GORENJE Машина за перење и сушење WD73121

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19073
 • Енергетска класа: B
 • Капацитет за перење: 1-7 kg
 • Капацитет на сушење: 5 кг
 • Број на вртежи на центрифугата: 1.200 rpmВо кошничкаСпореди

BOSCH Машина за перење и сушење WVG 30442EU

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Енергетска класа А
 • Капацитет на перење: 7 кг
 • Капацитет на сушење: 4 кг
 • Број на вртежи на центрифугата: 1500 rpmШифра: 19343
Достапност:

Нема на залиха

56,999.00 ден 63,750.00 ден Прочитај повеќеСпореди

CANDY Машина за перење и сушење GVW 596LWC-S

0 %s од 5
(0)
Candy
 • Енергетска класа А
 • Капацитет на перење: 9 кг
 • Капацитет на сушење: 6 кг
 • Број на вртежи на центрифугата: 1500 rpmШифра: Нема
Достапност:

Нема на залиха

29,299.00 ден 35,290.00 ден Прочитај повеќеСпореди

GORENJE Машина за перење и сушење WD10514

0 %s од 5
(0)
Gorenje

– Енергетска класа: A
– Капацитет за перење: 10 kg
– Капацитет на сушење: 7 кг
– Inverter PowerDrive


Шифра: 23500145
39,990.00 ден 45,990.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Машина за перење и сушење WD73121

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Енергетска класа: B
 • Капацитет за перење: 1-7 kg
 • Капацитет на сушење: 5 кг
 • Број на вртежи на центрифугата: 1.200 rpmШифра: 19073
32,990.00 ден 37,940.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за перење и сушење WVG 30442EU

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Енергетска класа А
 • Капацитет на перење: 7 кг
 • Капацитет на сушење: 4 кг
 • Број на вртежи на центрифугата: 1500 rpmДостапност:

Нема на залиха

56,999.00 ден 63,750.00 ден Прочитај повеќеСпореди

CANDY Машина за перење и сушење GVW 596LWC-S

0 %s од 5
(0)
Candy
 • Енергетска класа А
 • Капацитет на перење: 9 кг
 • Капацитет на сушење: 6 кг
 • Број на вртежи на центрифугата: 1500 rpmДостапност:

Нема на залиха

29,299.00 ден 35,290.00 ден Прочитај повеќеСпореди

GORENJE Машина за перење и сушење WD10514

0 %s од 5
(0)
Gorenje

– Енергетска класа: A
– Капацитет за перење: 10 kg
– Капацитет на сушење: 7 кг
– Inverter PowerDrive


39,990.00 ден 45,990.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Машина за перење и сушење WD73121

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Енергетска класа: B
 • Капацитет за перење: 1-7 kg
 • Капацитет на сушење: 5 кг
 • Број на вртежи на центрифугата: 1.200 rpm32,990.00 ден 37,940.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за перење и сушење WVG 30442EU

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа А
 • Капацитет на перење: 7 кг
 • Капацитет на сушење: 4 кг
 • Број на вртежи на центрифугата: 1500 rpm56,999.00 ден 63,750.00 ден Прочитај повеќеСпореди

CANDY Машина за перење и сушење GVW 596LWC-S

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа А
 • Капацитет на перење: 9 кг
 • Капацитет на сушење: 6 кг
 • Број на вртежи на центрифугата: 1500 rpm29,299.00 ден 35,290.00 ден Прочитај повеќеСпореди

GORENJE Машина за перење и сушење WD10514

0 %s од 5
(0)

– Енергетска класа: A
– Капацитет за перење: 10 kg
– Капацитет на сушење: 7 кг
– Inverter PowerDrive


39,990.00 ден 45,990.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Машина за перење и сушење WD73121

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: B
 • Капацитет за перење: 1-7 kg
 • Капацитет на сушење: 5 кг
 • Број на вртежи на центрифугата: 1.200 rpm32,990.00 ден 37,940.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на еден резултат