Кабли за audio/ video 

-12% 360.00 ден 410.00 ден

HAMA “AluLine” Кабел H 115932

-10% 260.00 ден 290.00 ден

HAMA HDMI кабел H 030113

-12% 265.00 ден 300.00 ден

HAMA High speed кабел THOMSON H 132155

-12% 360.00 ден 410.00 ден

HAMA High speed кабел THOMSON H 132156

-10% 90.00 ден 100.00 ден

HAMA Антенски кабел H 011900

-14% 95.00 ден 110.00 ден

HAMA Антенски кабел H 011901

-13% 130.00 ден 150.00 ден

HAMA Антенски кабел H 011902

-13% 65.00 ден 75.00 ден

HAMA Антенски кабел H 043031

-12% 115.00 ден 130.00 ден

HAMA Аудио адаптер H 043254

-9% 100.00 ден 110.00 ден

HAMA Аудио кабел H 043300

-11% 125.00 ден 140.00 ден

HAMA Аудио кабел H 043302

-8% 120.00 ден 130.00 ден

HAMA Аудио кабел H 043319

-13% 105.00 ден 120.00 ден

HAMA Видео споен кабел H 043131

-3% 1,150.00 ден 1,190.00 ден

HAMA Дистрибуциска плоча H 047840

-13% 70.00 ден 80.00 ден

HAMA Кабел H 030448

-10% 260.00 ден 290.00 ден

HAMA Кабел H 043134

-12% 145.00 ден 165.00 ден

HAMA Кабел за звучници H 030721

-12% 145.00 ден 165.00 ден

HAMA Кабел за звучници H 030724

-10% 280.00 ден 310.00 ден

HAMA Кабел за звучници H 030725

-12% 115.00 ден 130.00 ден

HAMA Кабел за спојување H 043330

360.00 ден 410.00 ден

HAMA “AluLine” Кабел H 115932

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14301
 • За поврзување на smartphone со stereo систем и car радио
 • Конектор : 2 x RCA
 • Должина на кабел : 2m
 • Боја : сребренаВо кошничкаСпореди
260.00 ден 290.00 ден

HAMA HDMI кабел H 030113

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14081
 • Кабел од најлон
 • Должина 1,5 м
 • IC 10Прочитај повеќеСпореди
265.00 ден 300.00 ден

HAMA High speed кабел THOMSON H 132155

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14336
 • Дополнителна заштита
 • 3D пренос
 • Должина: 1,5 m
 • Боја: ЦрнаВо кошничкаСпореди
360.00 ден 410.00 ден

HAMA High speed кабел THOMSON H 132156

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14337
 • Дополнителна заштита
 • 3D пренос
 • Должина: 3 m
 • Боја: ЦрнаПрочитај повеќеСпореди
90.00 ден 100.00 ден

HAMA Антенски кабел H 011900

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14053
 • Висококвалитетен
 • Боја бела
 • Должина 1,5 м
 • Двојна заштитаПрочитај повеќеСпореди
95.00 ден 110.00 ден

HAMA Антенски кабел H 011901

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14054
 • Висококвалитетен
 • Боја бела
 • Должина 3 м
 • Двојна заштитаПрочитај повеќеСпореди
130.00 ден 150.00 ден

HAMA Антенски кабел H 011902

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14055
 • Висококвалитетен
 • Боја бела
 • Должина 5 м
 • Двојна заштитаПрочитај повеќеСпореди
65.00 ден 75.00 ден

HAMA Антенски кабел H 043031

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14112
 • Боја : црна
 • Должина на кабел : 2 m
 • Прием 75 db
 • Двојна заштитаПрочитај повеќеСпореди
115.00 ден 130.00 ден

HAMA Аудио адаптер H 043254

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14120
 • Аудио адаптер
 • Машки утикач
 • Должина 3,5 мм
 • СтереоПрочитај повеќеСпореди
100.00 ден 110.00 ден

HAMA Аудио кабел H 043300

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14121
 • Аудио продолжен кабел
 • Должина 3,5 мм
 • Стерео машки 3,5 мм
 • Стерео женски 2,5 ммВо кошничкаСпореди
125.00 ден 140.00 ден

HAMA Аудио кабел H 043302

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14122
 • Аудио продолжен кабел
 • Должина 3,5 мм
 • Стерео машки 3,5 мм
 • Стерео женски 5 ммПрочитај повеќеСпореди
120.00 ден 130.00 ден

HAMA Аудио кабел H 043319

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14123
 • Аудио кабел
 • Машки утикач 2,5 ммПрочитај повеќеСпореди
105.00 ден 120.00 ден

HAMA Видео споен кабел H 043131

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14115
 • За пренос на аналогни видео сигнали
 • 4-пински приклучок
 • Должина: 2 м
 • Боја: ЦрнаВо кошничкаСпореди
1,150.00 ден 1,190.00 ден

HAMA Дистрибуциска плоча H 047840

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14137
 • Боја : црна
 • Должина на кабел : 1.4 m
 • Интегрирана заштита на децата
 • За поврзување до 8 уредиПрочитај повеќеСпореди
70.00 ден 80.00 ден

HAMA Кабел H 030448

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14084
 • Пин машки женски
 • Конекција: 3,5 мм
 • Должина: 2,5 m,
 • Боја: ЦрнаВо кошничкаСпореди
260.00 ден 290.00 ден

HAMA Кабел H 043134

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14116
 • Должина на кабел : 2 м
 • Боја : црна
 • Тежина: 0.1 kg
 • Поврзување: 2 x 3 RCAПрочитај повеќеСпореди
145.00 ден 165.00 ден

HAMA Кабел за звучници H 030721

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14092
 • Кабел за звучници
 • 2 x 0,75 mm
 • Должина : 10 m
 • ПрозирнаВо кошничкаСпореди
145.00 ден 165.00 ден

HAMA Кабел за звучници H 030724

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14093
 • Кабел за звучници
 • 2 x 1,5 mm
 • Должина : 5 m
 • ПрозирнаВо кошничкаСпореди
280.00 ден 310.00 ден

HAMA Кабел за звучници H 030725

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14094
 • Кабел за звучници
 • 2 x 1,5 mm
 • Должина : 10 m
 • ПрозирнаПрочитај повеќеСпореди
115.00 ден 130.00 ден

HAMA Кабел за спојување H 043330

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14125
 • Должина: 1,5 m
 • Боја: Црна
 • Конекција: 3,5 мм џек приклучок
 • Стерео џек утикачПрочитај повеќеСпореди

HAMA “AluLine” Кабел H 115932

0 %s од 5
(0)
hama
 • За поврзување на smartphone со stereo систем и car радио
 • Конектор : 2 x RCA
 • Должина на кабел : 2m
 • Боја : сребренаШифра: 14301
360.00 ден 410.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA HDMI кабел H 030113

0 %s од 5
(0)
hama
 • Кабел од најлон
 • Должина 1,5 м
 • IC 10Шифра: 14081
Достапност:

Нема на залиха

260.00 ден 290.00 ден Прочитај повеќеСпореди

HAMA High speed кабел THOMSON H 132155

0 %s од 5
(0)
hama
 • Дополнителна заштита
 • 3D пренос
 • Должина: 1,5 m
 • Боја: ЦрнаШифра: 14336
265.00 ден 300.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA High speed кабел THOMSON H 132156

0 %s од 5
(0)
hama
 • Дополнителна заштита
 • 3D пренос
 • Должина: 3 m
 • Боја: ЦрнаШифра: 14337
Достапност:

Нема на залиха

360.00 ден 410.00 ден Прочитај повеќеСпореди

HAMA Антенски кабел H 011900

0 %s од 5
(0)
hama
 • Висококвалитетен
 • Боја бела
 • Должина 1,5 м
 • Двојна заштитаШифра: 14053
Достапност:

Нема на залиха

90.00 ден 100.00 ден Прочитај повеќеСпореди

HAMA Антенски кабел H 011901

0 %s од 5
(0)
hama
 • Висококвалитетен
 • Боја бела
 • Должина 3 м
 • Двојна заштитаШифра: 14054
Достапност:

Нема на залиха

95.00 ден 110.00 ден Прочитај повеќеСпореди

HAMA Антенски кабел H 011902

0 %s од 5
(0)
hama
 • Висококвалитетен
 • Боја бела
 • Должина 5 м
 • Двојна заштитаШифра: 14055
Достапност:

Нема на залиха

130.00 ден 150.00 ден Прочитај повеќеСпореди

HAMA Антенски кабел H 043031

0 %s од 5
(0)
hama
 • Боја : црна
 • Должина на кабел : 2 m
 • Прием 75 db
 • Двојна заштитаШифра: 14112
Достапност:

Нема на залиха

65.00 ден 75.00 ден Прочитај повеќеСпореди

HAMA Аудио адаптер H 043254

0 %s од 5
(0)
hama
 • Аудио адаптер
 • Машки утикач
 • Должина 3,5 мм
 • СтереоШифра: 14120
Достапност:

Нема на залиха

115.00 ден 130.00 ден Прочитај повеќеСпореди

HAMA Аудио кабел H 043300

0 %s од 5
(0)
hama
 • Аудио продолжен кабел
 • Должина 3,5 мм
 • Стерео машки 3,5 мм
 • Стерео женски 2,5 ммШифра: 14121
100.00 ден 110.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Аудио кабел H 043302

0 %s од 5
(0)
hama
 • Аудио продолжен кабел
 • Должина 3,5 мм
 • Стерео машки 3,5 мм
 • Стерео женски 5 ммШифра: 14122
Достапност:

Нема на залиха

125.00 ден 140.00 ден Прочитај повеќеСпореди

HAMA Аудио кабел H 043319

0 %s од 5
(0)
hama
 • Аудио кабел
 • Машки утикач 2,5 ммШифра: 14123
Достапност:

Нема на залиха

120.00 ден 130.00 ден Прочитај повеќеСпореди

HAMA Видео споен кабел H 043131

0 %s од 5
(0)
hama
 • За пренос на аналогни видео сигнали
 • 4-пински приклучок
 • Должина: 2 м
 • Боја: ЦрнаШифра: 14115
105.00 ден 120.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Дистрибуциска плоча H 047840

0 %s од 5
(0)
hama
 • Боја : црна
 • Должина на кабел : 1.4 m
 • Интегрирана заштита на децата
 • За поврзување до 8 уредиШифра: 14137
Достапност:

Нема на залиха

1,150.00 ден 1,190.00 ден Прочитај повеќеСпореди

HAMA Кабел H 030448

0 %s од 5
(0)
hama
 • Пин машки женски
 • Конекција: 3,5 мм
 • Должина: 2,5 m,
 • Боја: ЦрнаШифра: 14084
70.00 ден 80.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Кабел H 043134

0 %s од 5
(0)
hama
 • Должина на кабел : 2 м
 • Боја : црна
 • Тежина: 0.1 kg
 • Поврзување: 2 x 3 RCAШифра: 14116
Достапност:

Нема на залиха

260.00 ден 290.00 ден Прочитај повеќеСпореди

HAMA Кабел за звучници H 030721

0 %s од 5
(0)
hama
 • Кабел за звучници
 • 2 x 0,75 mm
 • Должина : 10 m
 • ПрозирнаШифра: 14092
145.00 ден 165.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Кабел за звучници H 030724

0 %s од 5
(0)
hama
 • Кабел за звучници
 • 2 x 1,5 mm
 • Должина : 5 m
 • ПрозирнаШифра: 14093
145.00 ден 165.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Кабел за звучници H 030725

0 %s од 5
(0)
hama
 • Кабел за звучници
 • 2 x 1,5 mm
 • Должина : 10 m
 • ПрозирнаШифра: 14094
Достапност:

Нема на залиха

280.00 ден 310.00 ден Прочитај повеќеСпореди

HAMA Кабел за спојување H 043330

0 %s од 5
(0)
hama
 • Должина: 1,5 m
 • Боја: Црна
 • Конекција: 3,5 мм џек приклучок
 • Стерео џек утикачШифра: 14125
Достапност:

Нема на залиха

115.00 ден 130.00 ден Прочитај повеќеСпореди

HAMA “AluLine” Кабел H 115932

0 %s од 5
(0)
hama
 • За поврзување на smartphone со stereo систем и car радио
 • Конектор : 2 x RCA
 • Должина на кабел : 2m
 • Боја : сребрена360.00 ден 410.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA HDMI кабел H 030113

0 %s од 5
(0)
hama
 • Кабел од најлон
 • Должина 1,5 м
 • IC 10Достапност:

Нема на залиха

260.00 ден 290.00 ден Прочитај повеќеСпореди

HAMA High speed кабел THOMSON H 132155

0 %s од 5
(0)
hama
 • Дополнителна заштита
 • 3D пренос
 • Должина: 1,5 m
 • Боја: Црна265.00 ден 300.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA High speed кабел THOMSON H 132156

0 %s од 5
(0)
hama
 • Дополнителна заштита
 • 3D пренос
 • Должина: 3 m
 • Боја: ЦрнаДостапност:

Нема на залиха

360.00 ден 410.00 ден Прочитај повеќеСпореди

HAMA Антенски кабел H 011900

0 %s од 5
(0)
hama
 • Висококвалитетен
 • Боја бела
 • Должина 1,5 м
 • Двојна заштитаДостапност:

Нема на залиха

90.00 ден 100.00 ден Прочитај повеќеСпореди

HAMA Антенски кабел H 011901

0 %s од 5
(0)
hama
 • Висококвалитетен
 • Боја бела
 • Должина 3 м
 • Двојна заштитаДостапност:

Нема на залиха

95.00 ден 110.00 ден Прочитај повеќеСпореди

HAMA Антенски кабел H 011902

0 %s од 5
(0)
hama
 • Висококвалитетен
 • Боја бела
 • Должина 5 м
 • Двојна заштитаДостапност:

Нема на залиха

130.00 ден 150.00 ден Прочитај повеќеСпореди

HAMA Антенски кабел H 043031

0 %s од 5
(0)
hama
 • Боја : црна
 • Должина на кабел : 2 m
 • Прием 75 db
 • Двојна заштитаДостапност:

Нема на залиха

65.00 ден 75.00 ден Прочитај повеќеСпореди

HAMA Аудио адаптер H 043254

0 %s од 5
(0)
hama
 • Аудио адаптер
 • Машки утикач
 • Должина 3,5 мм
 • СтереоДостапност:

Нема на залиха

115.00 ден 130.00 ден Прочитај повеќеСпореди

HAMA Аудио кабел H 043300

0 %s од 5
(0)
hama
 • Аудио продолжен кабел
 • Должина 3,5 мм
 • Стерео машки 3,5 мм
 • Стерео женски 2,5 мм100.00 ден 110.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Аудио кабел H 043302

0 %s од 5
(0)
hama
 • Аудио продолжен кабел
 • Должина 3,5 мм
 • Стерео машки 3,5 мм
 • Стерео женски 5 ммДостапност:

Нема на залиха

125.00 ден 140.00 ден Прочитај повеќеСпореди

HAMA Аудио кабел H 043319

0 %s од 5
(0)
hama
 • Аудио кабел
 • Машки утикач 2,5 ммДостапност:

Нема на залиха

120.00 ден 130.00 ден Прочитај повеќеСпореди

HAMA Видео споен кабел H 043131

0 %s од 5
(0)
hama
 • За пренос на аналогни видео сигнали
 • 4-пински приклучок
 • Должина: 2 м
 • Боја: Црна105.00 ден 120.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Дистрибуциска плоча H 047840

0 %s од 5
(0)
hama
 • Боја : црна
 • Должина на кабел : 1.4 m
 • Интегрирана заштита на децата
 • За поврзување до 8 уредиДостапност:

Нема на залиха

1,150.00 ден 1,190.00 ден Прочитај повеќеСпореди

HAMA Кабел H 030448

0 %s од 5
(0)
hama
 • Пин машки женски
 • Конекција: 3,5 мм
 • Должина: 2,5 m,
 • Боја: Црна70.00 ден 80.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Кабел H 043134

0 %s од 5
(0)
hama
 • Должина на кабел : 2 м
 • Боја : црна
 • Тежина: 0.1 kg
 • Поврзување: 2 x 3 RCAДостапност:

Нема на залиха

260.00 ден 290.00 ден Прочитај повеќеСпореди

HAMA Кабел за звучници H 030721

0 %s од 5
(0)
hama
 • Кабел за звучници
 • 2 x 0,75 mm
 • Должина : 10 m
 • Прозирна145.00 ден 165.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Кабел за звучници H 030724

0 %s од 5
(0)
hama
 • Кабел за звучници
 • 2 x 1,5 mm
 • Должина : 5 m
 • Прозирна145.00 ден 165.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Кабел за звучници H 030725

0 %s од 5
(0)
hama
 • Кабел за звучници
 • 2 x 1,5 mm
 • Должина : 10 m
 • ПрозирнаДостапност:

Нема на залиха

280.00 ден 310.00 ден Прочитај повеќеСпореди

HAMA Кабел за спојување H 043330

0 %s од 5
(0)
hama
 • Должина: 1,5 m
 • Боја: Црна
 • Конекција: 3,5 мм џек приклучок
 • Стерео џек утикачДостапност:

Нема на залиха

115.00 ден 130.00 ден Прочитај повеќеСпореди

HAMA “AluLine” Кабел H 115932

0 %s од 5
(0)
 • За поврзување на smartphone со stereo систем и car радио
 • Конектор : 2 x RCA
 • Должина на кабел : 2m
 • Боја : сребрена360.00 ден 410.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA HDMI кабел H 030113

0 %s од 5
(0)
 • Кабел од најлон
 • Должина 1,5 м
 • IC 10260.00 ден 290.00 ден Прочитај повеќеСпореди

HAMA High speed кабел THOMSON H 132155

0 %s од 5
(0)
 • Дополнителна заштита
 • 3D пренос
 • Должина: 1,5 m
 • Боја: Црна265.00 ден 300.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA High speed кабел THOMSON H 132156

0 %s од 5
(0)
 • Дополнителна заштита
 • 3D пренос
 • Должина: 3 m
 • Боја: Црна360.00 ден 410.00 ден Прочитај повеќеСпореди

HAMA Антенски кабел H 011900

0 %s од 5
(0)
 • Висококвалитетен
 • Боја бела
 • Должина 1,5 м
 • Двојна заштита90.00 ден 100.00 ден Прочитај повеќеСпореди

HAMA Антенски кабел H 011901

0 %s од 5
(0)
 • Висококвалитетен
 • Боја бела
 • Должина 3 м
 • Двојна заштита95.00 ден 110.00 ден Прочитај повеќеСпореди

HAMA Антенски кабел H 011902

0 %s од 5
(0)
 • Висококвалитетен
 • Боја бела
 • Должина 5 м
 • Двојна заштита130.00 ден 150.00 ден Прочитај повеќеСпореди

HAMA Антенски кабел H 043031

0 %s од 5
(0)
 • Боја : црна
 • Должина на кабел : 2 m
 • Прием 75 db
 • Двојна заштита65.00 ден 75.00 ден Прочитај повеќеСпореди

HAMA Аудио адаптер H 043254

0 %s од 5
(0)
 • Аудио адаптер
 • Машки утикач
 • Должина 3,5 мм
 • Стерео115.00 ден 130.00 ден Прочитај повеќеСпореди

HAMA Аудио кабел H 043300

0 %s од 5
(0)
 • Аудио продолжен кабел
 • Должина 3,5 мм
 • Стерео машки 3,5 мм
 • Стерео женски 2,5 мм100.00 ден 110.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Аудио кабел H 043302

0 %s од 5
(0)
 • Аудио продолжен кабел
 • Должина 3,5 мм
 • Стерео машки 3,5 мм
 • Стерео женски 5 мм125.00 ден 140.00 ден Прочитај повеќеСпореди

HAMA Аудио кабел H 043319

0 %s од 5
(0)
 • Аудио кабел
 • Машки утикач 2,5 мм120.00 ден 130.00 ден Прочитај повеќеСпореди

HAMA Видео споен кабел H 043131

0 %s од 5
(0)
 • За пренос на аналогни видео сигнали
 • 4-пински приклучок
 • Должина: 2 м
 • Боја: Црна105.00 ден 120.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Дистрибуциска плоча H 047840

0 %s од 5
(0)
 • Боја : црна
 • Должина на кабел : 1.4 m
 • Интегрирана заштита на децата
 • За поврзување до 8 уреди1,150.00 ден 1,190.00 ден Прочитај повеќеСпореди

HAMA Кабел H 030448

0 %s од 5
(0)
 • Пин машки женски
 • Конекција: 3,5 мм
 • Должина: 2,5 m,
 • Боја: Црна70.00 ден 80.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Кабел H 043134

0 %s од 5
(0)
 • Должина на кабел : 2 м
 • Боја : црна
 • Тежина: 0.1 kg
 • Поврзување: 2 x 3 RCA260.00 ден 290.00 ден Прочитај повеќеСпореди

HAMA Кабел за звучници H 030721

0 %s од 5
(0)
 • Кабел за звучници
 • 2 x 0,75 mm
 • Должина : 10 m
 • Прозирна145.00 ден 165.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Кабел за звучници H 030724

0 %s од 5
(0)
 • Кабел за звучници
 • 2 x 1,5 mm
 • Должина : 5 m
 • Прозирна145.00 ден 165.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Кабел за звучници H 030725

0 %s од 5
(0)
 • Кабел за звучници
 • 2 x 1,5 mm
 • Должина : 10 m
 • Прозирна280.00 ден 310.00 ден Прочитај повеќеСпореди

HAMA Кабел за спојување H 043330

0 %s од 5
(0)
 • Должина: 1,5 m
 • Боја: Црна
 • Конекција: 3,5 мм џек приклучок
 • Стерео џек утикач115.00 ден 130.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Прикажување на еден производ