Телесни ваги

-12% 1,460.00 ден 1,650.00 ден

BOMANN Телесна вага PW 1409 FA CB

-24% 1,799.00 ден 2,380.00 ден

BOSCH Телесна вага PPW 3300

-36% 1,999.00 ден 3,130.00 ден

BOSCH Телесна вага PPW 4200

-13% 999.00 ден 1,150.00 ден

ISKRA Дигитална вага за телесна тежина GBS1500

-14% 1,190.00 ден 1,390.00 ден

ISKRA Дигитална вага за телесна тежина GBS1500-Sq

-14% 1,190.00 ден 1,390.00 ден

ISKRA Дигитална вага за телесна тежина GBS1500-Zn

-10% 925.00 ден 1,030.00 ден

SENCOR Телесна вага SBS 2507 RD

-12% 1,050.00 ден 1,190.00 ден

SENCOR Телесна вага SBS 5050BK

-12% 1,050.00 ден 1,190.00 ден

SENCOR Телесна вага SBS 5051WH

1,460.00 ден 1,650.00 ден

BOMANN Телесна вага PW 1409 FA CB

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16926
 • Меморија за 16 корисници
 • Мери во килокрами
 • Голем и лесно читлив дисплеј
 • Работи на батерии
Во кошничкаСпореди
1,799.00 ден 2,380.00 ден

BOSCH Телесна вага PPW 3300

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16837
 • Опсег на мерење: 180 кг
 • Мери во килограми,lb
 • Голем и лесно читлив дисплеј
 • Работи на батерии
Во кошничкаСпореди
1,999.00 ден 3,130.00 ден

BOSCH Телесна вага PPW 4200

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16839
 • Опсег на мерење: 150 кг
 • Мери во килограми,lb
 • Голем и лесно читлив дисплеј
 • Работи на батерии
Во кошничкаСпореди
999.00 ден 1,150.00 ден

ISKRA Дигитална вага за телесна тежина GBS1500

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Транспарентна вага за телесна тежина, од цврсто стакло, со осветлен дисплеј.
– 150 kg максимално оптеретување, со точност до 100 gr.
– 5 mm дебелина на калено стакло

Во кошничкаСпореди
1,190.00 ден 1,390.00 ден

ISKRA Дигитална вага за телесна тежина GBS1500-Sq

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– 150 kg максимално оптеретување, со точност до 100 gr.
– 5 mm дебелина на калено стакло
– Осветлен LCD дисплеј

Во кошничкаСпореди
1,190.00 ден 1,390.00 ден

ISKRA Дигитална вага за телесна тежина GBS1500-Zn

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– 150 kg максимално оптеретување, со точност до 100 gr.
– 5 mm дебелина на калено стакло
– Осветлен LCD дисплеј

Во кошничкаСпореди
999.00 ден 1,190.00 ден

ISKRA Дијагностичка вага за телесна тежина GBS1530 GR/WH

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Дијагностички баланс
– БИА – анализа на биоелектричната импеданса
– максимално оптоварување: 150 кг
– Точност: 100 гр

Select optionsСпореди
925.00 ден 1,030.00 ден

SENCOR Телесна вага SBS 2507 RD

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17385
 • Опсег на мерење: 150 кг
 • Мери во килограми,lb
 • Голем и лесно читлив дисплеј
 • Работи на батерии

 

Во кошничкаСпореди
1,050.00 ден 1,190.00 ден

SENCOR Телесна вага SBS 5050BK

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17386
 • Боја : црна
 • Мери во килограми,lb
 • Ултра тенок дизајн (20 мм)
 • Работи на батерии
Во кошничкаСпореди
1,050.00 ден 1,190.00 ден

SENCOR Телесна вага SBS 5051WH

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17387
 • Боја : бела
 • Мери во килограми,lb
 • Ултра тенок дизајн (20 мм)
 • Работи на батерии
Во кошничкаСпореди

BOMANN Телесна вага PW 1409 FA CB

0 %s од 5
(0)
Bomann
 • Меморија за 16 корисници
 • Мери во килокрами
 • Голем и лесно читлив дисплеј
 • Работи на батерии
Шифра: 16926
1,460.00 ден 1,650.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Телесна вага PPW 3300

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Опсег на мерење: 180 кг
 • Мери во килограми,lb
 • Голем и лесно читлив дисплеј
 • Работи на батерии
Шифра: 16837
1,799.00 ден 2,380.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Телесна вага PPW 4200

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Опсег на мерење: 150 кг
 • Мери во килограми,lb
 • Голем и лесно читлив дисплеј
 • Работи на батерии
Шифра: 16839
1,999.00 ден 3,130.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA Дигитална вага за телесна тежина GBS1500

0 %s од 5
(0)
Iskra

– Транспарентна вага за телесна тежина, од цврсто стакло, со осветлен дисплеј.
– 150 kg максимално оптеретување, со точност до 100 gr.
– 5 mm дебелина на калено стакло

Шифра: Нема
999.00 ден 1,150.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA Дигитална вага за телесна тежина GBS1500-Sq

0 %s од 5
(0)
Iskra

– 150 kg максимално оптеретување, со точност до 100 gr.
– 5 mm дебелина на калено стакло
– Осветлен LCD дисплеј

Шифра: Нема
1,190.00 ден 1,390.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA Дигитална вага за телесна тежина GBS1500-Zn

0 %s од 5
(0)
Iskra

– 150 kg максимално оптеретување, со точност до 100 gr.
– 5 mm дебелина на калено стакло
– Осветлен LCD дисплеј

Шифра: Нема
1,190.00 ден 1,390.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA Дијагностичка вага за телесна тежина GBS1530 GR/WH

0 %s од 5
(0)
Iskra

– Дијагностички баланс
– БИА – анализа на биоелектричната импеданса
– максимално оптоварување: 150 кг
– Точност: 100 гр

Шифра: Нема
999.00 ден 1,190.00 ден Select optionsСпореди

SENCOR Телесна вага SBS 2507 RD

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Опсег на мерење: 150 кг
 • Мери во килограми,lb
 • Голем и лесно читлив дисплеј
 • Работи на батерии

 

Шифра: 17385
925.00 ден 1,030.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Телесна вага SBS 5050BK

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја : црна
 • Мери во килограми,lb
 • Ултра тенок дизајн (20 мм)
 • Работи на батерии
Шифра: 17386
1,050.00 ден 1,190.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Телесна вага SBS 5051WH

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја : бела
 • Мери во килограми,lb
 • Ултра тенок дизајн (20 мм)
 • Работи на батерии
Шифра: 17387
1,050.00 ден 1,190.00 ден Во кошничкаСпореди

BOMANN Телесна вага PW 1409 FA CB

0 %s од 5
(0)
Bomann
 • Меморија за 16 корисници
 • Мери во килокрами
 • Голем и лесно читлив дисплеј
 • Работи на батерии
1,460.00 ден 1,650.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Телесна вага PPW 3300

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Опсег на мерење: 180 кг
 • Мери во килограми,lb
 • Голем и лесно читлив дисплеј
 • Работи на батерии
1,799.00 ден 2,380.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Телесна вага PPW 4200

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Опсег на мерење: 150 кг
 • Мери во килограми,lb
 • Голем и лесно читлив дисплеј
 • Работи на батерии
1,999.00 ден 3,130.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA Дигитална вага за телесна тежина GBS1500

0 %s од 5
(0)
Iskra

– Транспарентна вага за телесна тежина, од цврсто стакло, со осветлен дисплеј.
– 150 kg максимално оптеретување, со точност до 100 gr.
– 5 mm дебелина на калено стакло

999.00 ден 1,150.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA Дигитална вага за телесна тежина GBS1500-Sq

0 %s од 5
(0)
Iskra

– 150 kg максимално оптеретување, со точност до 100 gr.
– 5 mm дебелина на калено стакло
– Осветлен LCD дисплеј

1,190.00 ден 1,390.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA Дигитална вага за телесна тежина GBS1500-Zn

0 %s од 5
(0)
Iskra

– 150 kg максимално оптеретување, со точност до 100 gr.
– 5 mm дебелина на калено стакло
– Осветлен LCD дисплеј

1,190.00 ден 1,390.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA Дијагностичка вага за телесна тежина GBS1530 GR/WH

0 %s од 5
(0)
Iskra

– Дијагностички баланс
– БИА – анализа на биоелектричната импеданса
– максимално оптоварување: 150 кг
– Точност: 100 гр

999.00 ден 1,190.00 ден Select optionsСпореди

SENCOR Телесна вага SBS 2507 RD

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Опсег на мерење: 150 кг
 • Мери во килограми,lb
 • Голем и лесно читлив дисплеј
 • Работи на батерии

 

925.00 ден 1,030.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Телесна вага SBS 5050BK

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја : црна
 • Мери во килограми,lb
 • Ултра тенок дизајн (20 мм)
 • Работи на батерии
1,050.00 ден 1,190.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Телесна вага SBS 5051WH

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја : бела
 • Мери во килограми,lb
 • Ултра тенок дизајн (20 мм)
 • Работи на батерии
1,050.00 ден 1,190.00 ден Во кошничкаСпореди

BOMANN Телесна вага PW 1409 FA CB

0 %s од 5
(0)
 • Меморија за 16 корисници
 • Мери во килокрами
 • Голем и лесно читлив дисплеј
 • Работи на батерии
1,460.00 ден 1,650.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Телесна вага PPW 3300

0 %s од 5
(0)
 • Опсег на мерење: 180 кг
 • Мери во килограми,lb
 • Голем и лесно читлив дисплеј
 • Работи на батерии
1,799.00 ден 2,380.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Телесна вага PPW 4200

0 %s од 5
(0)
 • Опсег на мерење: 150 кг
 • Мери во килограми,lb
 • Голем и лесно читлив дисплеј
 • Работи на батерии
1,999.00 ден 3,130.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA Дигитална вага за телесна тежина GBS1500

0 %s од 5
(0)

– Транспарентна вага за телесна тежина, од цврсто стакло, со осветлен дисплеј.
– 150 kg максимално оптеретување, со точност до 100 gr.
– 5 mm дебелина на калено стакло

999.00 ден 1,150.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA Дигитална вага за телесна тежина GBS1500-Sq

0 %s од 5
(0)

– 150 kg максимално оптеретување, со точност до 100 gr.
– 5 mm дебелина на калено стакло
– Осветлен LCD дисплеј

1,190.00 ден 1,390.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA Дигитална вага за телесна тежина GBS1500-Zn

0 %s од 5
(0)

– 150 kg максимално оптеретување, со точност до 100 gr.
– 5 mm дебелина на калено стакло
– Осветлен LCD дисплеј

1,190.00 ден 1,390.00 ден Во кошничкаСпореди

ISKRA Дијагностичка вага за телесна тежина GBS1530 GR/WH

0 %s од 5
(0)

– Дијагностички баланс
– БИА – анализа на биоелектричната импеданса
– максимално оптоварување: 150 кг
– Точност: 100 гр

999.00 ден 1,190.00 ден Select optionsСпореди

SENCOR Телесна вага SBS 2507 RD

0 %s од 5
(0)
 • Опсег на мерење: 150 кг
 • Мери во килограми,lb
 • Голем и лесно читлив дисплеј
 • Работи на батерии

 

925.00 ден 1,030.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Телесна вага SBS 5050BK

0 %s од 5
(0)
 • Боја : црна
 • Мери во килограми,lb
 • Ултра тенок дизајн (20 мм)
 • Работи на батерии
1,050.00 ден 1,190.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Телесна вага SBS 5051WH

0 %s од 5
(0)
 • Боја : бела
 • Мери во килограми,lb
 • Ултра тенок дизајн (20 мм)
 • Работи на батерии
1,050.00 ден 1,190.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на еден резултат