Машинки за бричење

-12% 920.00 ден 1,050.00 ден

SENCOR Апарат за бричење SMS 2001 BK

-12% 1,490.00 ден 1,690.00 ден

SENCOR Апарат за бричење SMS 4011BL

-12% 1,980.00 ден 2,250.00 ден

SENCOR Апарат за бричење SMS 5510BK

-12% 1,980.00 ден 2,250.00 ден

SENCOR Апарат за бричење SMS 5520BL

920.00 ден 1,050.00 ден

SENCOR Апарат за бричење SMS 2001 BK

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17748
 • Две глави за бричење
 • Отстранлива глава за полесно чистење
 • Вклучени додатоци:кабел за полнење,заштитен капак,четка
 • Јачина :2 WВо кошничкаСпореди
1,490.00 ден 1,690.00 ден

SENCOR Апарат за бричење SMS 4011BL

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Три независни глави за бричење кои се прилагогуваат по потреба
– Долг работен век на главите
– Оперативно време: 75 min
– Време на полнење: 8 h


Во кошничкаСпореди
1,980.00 ден 2,250.00 ден

SENCOR Апарат за бричење SMS 5510BK

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Direct Drive технологија
– Работа на батерија
– Може да се користи и додека е на полнач
– Тивка работа и моќен мотор


Во кошничкаСпореди
1,980.00 ден 2,250.00 ден

SENCOR Апарат за бричење SMS 5520BL

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Direct Drive технологија
– Работа на батерија
– Може да се користи и додека е на полнач
– Тивка работа и моќен мотор


Во кошничкаСпореди

SENCOR Апарат за бричење SMS 2001 BK

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Две глави за бричење
 • Отстранлива глава за полесно чистење
 • Вклучени додатоци:кабел за полнење,заштитен капак,четка
 • Јачина :2 WШифра: 17748
920.00 ден 1,050.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Апарат за бричење SMS 4011BL

0 %s од 5
(0)
Sencor

– Три независни глави за бричење кои се прилагогуваат по потреба
– Долг работен век на главите
– Оперативно време: 75 min
– Време на полнење: 8 h


Шифра: Нема
1,490.00 ден 1,690.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Апарат за бричење SMS 5510BK

0 %s од 5
(0)
Sencor

– Direct Drive технологија
– Работа на батерија
– Може да се користи и додека е на полнач
– Тивка работа и моќен мотор


Шифра: Нема
1,980.00 ден 2,250.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Апарат за бричење SMS 5520BL

0 %s од 5
(0)
Sencor

– Direct Drive технологија
– Работа на батерија
– Може да се користи и додека е на полнач
– Тивка работа и моќен мотор


Шифра: Нема
1,980.00 ден 2,250.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Апарат за бричење SMS 2001 BK

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Две глави за бричење
 • Отстранлива глава за полесно чистење
 • Вклучени додатоци:кабел за полнење,заштитен капак,четка
 • Јачина :2 W920.00 ден 1,050.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Апарат за бричење SMS 4011BL

0 %s од 5
(0)
Sencor

– Три независни глави за бричење кои се прилагогуваат по потреба
– Долг работен век на главите
– Оперативно време: 75 min
– Време на полнење: 8 h


1,490.00 ден 1,690.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Апарат за бричење SMS 5510BK

0 %s од 5
(0)
Sencor

– Direct Drive технологија
– Работа на батерија
– Може да се користи и додека е на полнач
– Тивка работа и моќен мотор


1,980.00 ден 2,250.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Апарат за бричење SMS 5520BL

0 %s од 5
(0)
Sencor

– Direct Drive технологија
– Работа на батерија
– Може да се користи и додека е на полнач
– Тивка работа и моќен мотор


1,980.00 ден 2,250.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Апарат за бричење SMS 2001 BK

0 %s од 5
(0)
 • Две глави за бричење
 • Отстранлива глава за полесно чистење
 • Вклучени додатоци:кабел за полнење,заштитен капак,четка
 • Јачина :2 W920.00 ден 1,050.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Апарат за бричење SMS 4011BL

0 %s од 5
(0)

– Три независни глави за бричење кои се прилагогуваат по потреба
– Долг работен век на главите
– Оперативно време: 75 min
– Време на полнење: 8 h


1,490.00 ден 1,690.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Апарат за бричење SMS 5510BK

0 %s од 5
(0)

– Direct Drive технологија
– Работа на батерија
– Може да се користи и додека е на полнач
– Тивка работа и моќен мотор


1,980.00 ден 2,250.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Апарат за бричење SMS 5520BL

0 %s од 5
(0)

– Direct Drive технологија
– Работа на батерија
– Може да се користи и додека е на полнач
– Тивка работа и моќен мотор


1,980.00 ден 2,250.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на еден резултат