Котли за парно

-10% 10,060.00 ден 11,180.00 ден

PRITY Бункер за пелети

-10% 48,330.00 ден 53,700.00 ден

PRITY Котел на дрва GA 33 New Line

-10% 74,240.00 ден 82,500.00 ден

PRITY Котел на дрва LB New Line

-10% 84,950.00 ден 94,400.00 ден

PRITY Котел на дрва LB50 New Line

-10% 36,150.00 ден 40,150.00 ден

PRITY Котел на дрва MA18 New Line

-29% 43,990.00 ден 62,100.00 ден

PRITY СЕТ Котел на дрва LB

-10% 105,300.00 ден 116,999.00 ден

PRITY СЕТ Котел на пелети GA 33 New line & горилник PPB33

-10% 134,099.00 ден 148,999.00 ден

PRITY СЕТ Котел на пелети LB New line & горилник PPB-50

-10% 142,200.00 ден 157,999.00 ден

PRITY СЕТ Котел на пелети LB50 New Line & горилник PPB-50

-10% 89,100.00 ден 98,999.00 ден

PRITY СЕТ Котел на пелети MA18 New line & горилник PPB-20

-19% 103,460.00 ден 127,700.00 ден

PRITY СЕТ Котел со пелети LB & горилник 35kw

10,060.00 ден 11,180.00 ден

PRITY Бункер за пелети

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15561
 • Материјал: метал
 • Капацитет : 100kg пелети
 • Големина(a x b x h): 50×75х93cm
 • Тежина : 30 kg
Во кошничкаСпореди
48,330.00 ден 53,700.00 ден

PRITY Котел на дрва GA 33 New Line

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13759
 • Сила на каминот: 33 kW
 • Погоден за простории : 183 m²
 • Големина(a x b x h):57 x 51 x 125/cm
 • Тежина : 177 кг
Прочитај повеќеСпореди
74,240.00 ден 82,500.00 ден

PRITY Котел на дрва LB New Line

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19942
 • Сила на каминот: 40 kW
 • Погоден за простории :  222 m²
 • Големина(a x b x h):57×107х125cm
 • Тежина : 278 кг
Прочитај повеќеСпореди
84,950.00 ден 94,400.00 ден

PRITY Котел на дрва LB50 New Line

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15569
 • Сила на каминот: 50 kW
 • Погоден за простории до :  277 m²
 • Големина(a x b x h):57x107x138cm
 • Тежина: 338 кг
Во кошничкаСпореди
36,150.00 ден 40,150.00 ден

PRITY Котел на дрва MA18 New Line

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15820
 • Сила на каминот: 18 kW
 • Погоден за простории до 105 m²
 • Големина(axbxh):57x51x96 /cm
 • Тежина : 140 кг
Прочитај повеќеСпореди
43,990.00 ден 62,100.00 ден

PRITY СЕТ Котел на дрва LB

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15568
 • Сила на каминот: 40 kW
 • Погоден за простории: 222 m²
 • Тежина на камин : 170кг
 • работи на цврсто гориво
Во кошничкаСпореди
105,300.00 ден 116,999.00 ден

PRITY СЕТ Котел на пелети GA 33 New line & горилник PPB33

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13763
 • Моќ: 33 kW
 • Погоден за простории до 183 m²
 • Тежина : 177 кг
 • Приложен: Горилник со сила 33кw
Прочитај повеќеСпореди
134,099.00 ден 148,999.00 ден

PRITY СЕТ Котел на пелети LB New line & горилник PPB-50

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19427
 • Сила на каминот: 40kW
 • Погоден за простории : 222 m²
 • Тежина: 278кг
 • Приложен: Горилник со сила 50кw
Прочитај повеќеСпореди
142,200.00 ден 157,999.00 ден

PRITY СЕТ Котел на пелети LB50 New Line & горилник PPB-50

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15570
 • Сила на каминот: 50kW
 • Погоден за простории : 277  m²
 • Тежина: 317кг
 • Приложен: Горилник со сила 50кw
Во кошничкаСпореди
89,100.00 ден 98,999.00 ден

PRITY СЕТ Котел на пелети MA18 New line & горилник PPB-20

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19428
 • Моќ: 18 kW
 • Погоден за простории до 105 m²
 • Тежина : 140 кг
 • Приложен: горилник со сила 20кw
Прочитај повеќеСпореди
103,460.00 ден 127,700.00 ден

PRITY СЕТ Котел со пелети LB & горилник 35kw

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Сила на каминот: 40 kW
 • Погоден за простории: 222 m²
 • Тежина на камин : 170кг
 • Приложен: Горилник со сила 35кw
Прочитај повеќеСпореди

PRITY Бункер за пелети

0 %s од 5
(0)
Prity
 • Материјал: метал
 • Капацитет : 100kg пелети
 • Големина(a x b x h): 50×75х93cm
 • Тежина : 30 kg
Шифра: 15561
10,060.00 ден 11,180.00 ден Во кошничкаСпореди

PRITY Котел на дрва GA 33 New Line

0 %s од 5
(0)
Prity
 • Сила на каминот: 33 kW
 • Погоден за простории : 183 m²
 • Големина(a x b x h):57 x 51 x 125/cm
 • Тежина : 177 кг
Шифра: 13759
Достапност:

Нема на залиха

48,330.00 ден 53,700.00 ден Прочитај повеќеСпореди

PRITY Котел на дрва LB New Line

0 %s од 5
(0)
Prity
 • Сила на каминот: 40 kW
 • Погоден за простории :  222 m²
 • Големина(a x b x h):57×107х125cm
 • Тежина : 278 кг
Шифра: 19942
Достапност:

Нема на залиха

74,240.00 ден 82,500.00 ден Прочитај повеќеСпореди

PRITY Котел на дрва LB50 New Line

0 %s од 5
(0)
Prity
 • Сила на каминот: 50 kW
 • Погоден за простории до :  277 m²
 • Големина(a x b x h):57x107x138cm
 • Тежина: 338 кг
Шифра: 15569
84,950.00 ден 94,400.00 ден Во кошничкаСпореди

PRITY Котел на дрва MA18 New Line

0 %s од 5
(0)
Prity
 • Сила на каминот: 18 kW
 • Погоден за простории до 105 m²
 • Големина(axbxh):57x51x96 /cm
 • Тежина : 140 кг
Шифра: 15820
Достапност:

Нема на залиха

36,150.00 ден 40,150.00 ден Прочитај повеќеСпореди

PRITY СЕТ Котел на дрва LB

0 %s од 5
(0)
Prity
 • Сила на каминот: 40 kW
 • Погоден за простории: 222 m²
 • Тежина на камин : 170кг
 • работи на цврсто гориво
Шифра: 15568
43,990.00 ден 62,100.00 ден Во кошничкаСпореди

PRITY СЕТ Котел на пелети GA 33 New line & горилник PPB33

0 %s од 5
(0)
Prity
 • Моќ: 33 kW
 • Погоден за простории до 183 m²
 • Тежина : 177 кг
 • Приложен: Горилник со сила 33кw
Шифра: 13763
Достапност:

Нема на залиха

105,300.00 ден 116,999.00 ден Прочитај повеќеСпореди

PRITY СЕТ Котел на пелети LB New line & горилник PPB-50

0 %s од 5
(0)
Prity
 • Сила на каминот: 40kW
 • Погоден за простории : 222 m²
 • Тежина: 278кг
 • Приложен: Горилник со сила 50кw
Шифра: 19427
Достапност:

Нема на залиха

134,099.00 ден 148,999.00 ден Прочитај повеќеСпореди

PRITY СЕТ Котел на пелети LB50 New Line & горилник PPB-50

0 %s од 5
(0)
Prity
 • Сила на каминот: 50kW
 • Погоден за простории : 277  m²
 • Тежина: 317кг
 • Приложен: Горилник со сила 50кw
Шифра: 15570
142,200.00 ден 157,999.00 ден Во кошничкаСпореди

PRITY СЕТ Котел на пелети MA18 New line & горилник PPB-20

0 %s од 5
(0)
Prity
 • Моќ: 18 kW
 • Погоден за простории до 105 m²
 • Тежина : 140 кг
 • Приложен: горилник со сила 20кw
Шифра: 19428
Достапност:

Нема на залиха

89,100.00 ден 98,999.00 ден Прочитај повеќеСпореди

PRITY СЕТ Котел со пелети LB & горилник 35kw

0 %s од 5
(0)
Prity
 • Сила на каминот: 40 kW
 • Погоден за простории: 222 m²
 • Тежина на камин : 170кг
 • Приложен: Горилник со сила 35кw
Шифра: Нема
Достапност:

Нема на залиха

103,460.00 ден 127,700.00 ден Прочитај повеќеСпореди

PRITY Бункер за пелети

0 %s од 5
(0)
Prity
 • Материјал: метал
 • Капацитет : 100kg пелети
 • Големина(a x b x h): 50×75х93cm
 • Тежина : 30 kg
10,060.00 ден 11,180.00 ден Во кошничкаСпореди

PRITY Котел на дрва GA 33 New Line

0 %s од 5
(0)
Prity
 • Сила на каминот: 33 kW
 • Погоден за простории : 183 m²
 • Големина(a x b x h):57 x 51 x 125/cm
 • Тежина : 177 кг
Достапност:

Нема на залиха

48,330.00 ден 53,700.00 ден Прочитај повеќеСпореди

PRITY Котел на дрва LB New Line

0 %s од 5
(0)
Prity
 • Сила на каминот: 40 kW
 • Погоден за простории :  222 m²
 • Големина(a x b x h):57×107х125cm
 • Тежина : 278 кг
Достапност:

Нема на залиха

74,240.00 ден 82,500.00 ден Прочитај повеќеСпореди

PRITY Котел на дрва LB50 New Line

0 %s од 5
(0)
Prity
 • Сила на каминот: 50 kW
 • Погоден за простории до :  277 m²
 • Големина(a x b x h):57x107x138cm
 • Тежина: 338 кг
84,950.00 ден 94,400.00 ден Во кошничкаСпореди

PRITY Котел на дрва MA18 New Line

0 %s од 5
(0)
Prity
 • Сила на каминот: 18 kW
 • Погоден за простории до 105 m²
 • Големина(axbxh):57x51x96 /cm
 • Тежина : 140 кг
Достапност:

Нема на залиха

36,150.00 ден 40,150.00 ден Прочитај повеќеСпореди

PRITY СЕТ Котел на дрва LB

0 %s од 5
(0)
Prity
 • Сила на каминот: 40 kW
 • Погоден за простории: 222 m²
 • Тежина на камин : 170кг
 • работи на цврсто гориво
43,990.00 ден 62,100.00 ден Во кошничкаСпореди

PRITY СЕТ Котел на пелети GA 33 New line & горилник PPB33

0 %s од 5
(0)
Prity
 • Моќ: 33 kW
 • Погоден за простории до 183 m²
 • Тежина : 177 кг
 • Приложен: Горилник со сила 33кw
Достапност:

Нема на залиха

105,300.00 ден 116,999.00 ден Прочитај повеќеСпореди

PRITY СЕТ Котел на пелети LB New line & горилник PPB-50

0 %s од 5
(0)
Prity
 • Сила на каминот: 40kW
 • Погоден за простории : 222 m²
 • Тежина: 278кг
 • Приложен: Горилник со сила 50кw
Достапност:

Нема на залиха

134,099.00 ден 148,999.00 ден Прочитај повеќеСпореди

PRITY СЕТ Котел на пелети LB50 New Line & горилник PPB-50

0 %s од 5
(0)
Prity
 • Сила на каминот: 50kW
 • Погоден за простории : 277  m²
 • Тежина: 317кг
 • Приложен: Горилник со сила 50кw
142,200.00 ден 157,999.00 ден Во кошничкаСпореди

PRITY СЕТ Котел на пелети MA18 New line & горилник PPB-20

0 %s од 5
(0)
Prity
 • Моќ: 18 kW
 • Погоден за простории до 105 m²
 • Тежина : 140 кг
 • Приложен: горилник со сила 20кw
Достапност:

Нема на залиха

89,100.00 ден 98,999.00 ден Прочитај повеќеСпореди

PRITY СЕТ Котел со пелети LB & горилник 35kw

0 %s од 5
(0)
Prity
 • Сила на каминот: 40 kW
 • Погоден за простории: 222 m²
 • Тежина на камин : 170кг
 • Приложен: Горилник со сила 35кw
Достапност:

Нема на залиха

103,460.00 ден 127,700.00 ден Прочитај повеќеСпореди

PRITY Бункер за пелети

0 %s од 5
(0)
 • Материјал: метал
 • Капацитет : 100kg пелети
 • Големина(a x b x h): 50×75х93cm
 • Тежина : 30 kg
10,060.00 ден 11,180.00 ден Во кошничкаСпореди

PRITY Котел на дрва GA 33 New Line

0 %s од 5
(0)
 • Сила на каминот: 33 kW
 • Погоден за простории : 183 m²
 • Големина(a x b x h):57 x 51 x 125/cm
 • Тежина : 177 кг
48,330.00 ден 53,700.00 ден Прочитај повеќеСпореди

PRITY Котел на дрва LB New Line

0 %s од 5
(0)
 • Сила на каминот: 40 kW
 • Погоден за простории :  222 m²
 • Големина(a x b x h):57×107х125cm
 • Тежина : 278 кг
74,240.00 ден 82,500.00 ден Прочитај повеќеСпореди

PRITY Котел на дрва LB50 New Line

0 %s од 5
(0)
 • Сила на каминот: 50 kW
 • Погоден за простории до :  277 m²
 • Големина(a x b x h):57x107x138cm
 • Тежина: 338 кг
84,950.00 ден 94,400.00 ден Во кошничкаСпореди

PRITY Котел на дрва MA18 New Line

0 %s од 5
(0)
 • Сила на каминот: 18 kW
 • Погоден за простории до 105 m²
 • Големина(axbxh):57x51x96 /cm
 • Тежина : 140 кг
36,150.00 ден 40,150.00 ден Прочитај повеќеСпореди

PRITY СЕТ Котел на дрва LB

0 %s од 5
(0)
 • Сила на каминот: 40 kW
 • Погоден за простории: 222 m²
 • Тежина на камин : 170кг
 • работи на цврсто гориво
43,990.00 ден 62,100.00 ден Во кошничкаСпореди

PRITY СЕТ Котел на пелети GA 33 New line & горилник PPB33

0 %s од 5
(0)
 • Моќ: 33 kW
 • Погоден за простории до 183 m²
 • Тежина : 177 кг
 • Приложен: Горилник со сила 33кw
105,300.00 ден 116,999.00 ден Прочитај повеќеСпореди

PRITY СЕТ Котел на пелети LB New line & горилник PPB-50

0 %s од 5
(0)
 • Сила на каминот: 40kW
 • Погоден за простории : 222 m²
 • Тежина: 278кг
 • Приложен: Горилник со сила 50кw
134,099.00 ден 148,999.00 ден Прочитај повеќеСпореди

PRITY СЕТ Котел на пелети LB50 New Line & горилник PPB-50

0 %s од 5
(0)
 • Сила на каминот: 50kW
 • Погоден за простории : 277  m²
 • Тежина: 317кг
 • Приложен: Горилник со сила 50кw
142,200.00 ден 157,999.00 ден Во кошничкаСпореди

PRITY СЕТ Котел на пелети MA18 New line & горилник PPB-20

0 %s од 5
(0)
 • Моќ: 18 kW
 • Погоден за простории до 105 m²
 • Тежина : 140 кг
 • Приложен: горилник со сила 20кw
89,100.00 ден 98,999.00 ден Прочитај повеќеСпореди

PRITY СЕТ Котел со пелети LB & горилник 35kw

0 %s од 5
(0)
 • Сила на каминот: 40 kW
 • Погоден за простории: 222 m²
 • Тежина на камин : 170кг
 • Приложен: Горилник со сила 35кw
103,460.00 ден 127,700.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Прикажување на еден резултат