Најголем избор на градинарски производи, алати, скари и базени од производителите BOSCH, METALAC, ISKRA, HAMACHI, INTEX


Сè околу дворот подкатегории

Сè околу дворот

-13% 4,320.00 ден 4,990.00 ден

AL-KO Косилка за трева 3.22 SЕ

-13% 5,460.00 ден 6,300.00 ден

AL-KO Косилка за трева 3.82 SE

-13% 21,450.00 ден 24,700.00 ден

AL-KO Моторна косилка 4.25 P-B

-13% 25,090.00 ден 28,860.00 ден

AL-KO Моторна косилка 4.65 SP-B

-13% 5,770.00 ден 6,640.00 ден

BOSCH Батериска пила KEO

-13% 11,100.00 ден 12,760.00 ден

BOSCH Батериска пила за гранки UniversalChainPole 18

-13% 5,090.00 ден 5,850.00 ден

BOSCH Батериски ножици EasyPrune

-13% 11,100.00 ден 12,770.00 ден

BOSCH Батериски ножици за гранки UniversalHedgePole 18

-13% 8,090.00 ден 9,300.00 ден

BOSCH Батериски ножици за жива ограда EasyHedgeCut 12-45

-13% 7,300.00 ден 8,400.00 ден

BOSCH Батериски ножици за жива ограда и трева ASB 10,8 LI SET

-13% 4,790.00 ден 5,510.00 ден

BOSCH Батериски ножици за жива ограда и трева ISIO3

-13% 6,590.00 ден 7,580.00 ден

BOSCH Батериски тример EasyGrassCut 18-230

-13% 8,790.00 ден 10,100.00 ден

BOSCH Батериски тример UniversalGrassCut 18-26

-13% 6,850.00 ден 7,880.00 ден

BOSCH Дувалка на лисја и усисувач UniversalGardenTidy

-13% 3,890.00 ден 4,480.00 ден

BOSCH Електричен тример ART 24 COMBI

-13% 4,590.00 ден 5,300.00 ден

BOSCH Електричен тример ART 27 COMBI

-13% 5,490.00 ден 6,320.00 ден

BOSCH Електричен тример ART 35

-14% 2,150.00 ден 2,500.00 ден

BOSCH Електричен тример EasyGrassCut 23

-14% 2,490.00 ден 2,880.00 ден

BOSCH Електричен тример EasyGrassCut 26

-13% 10,490.00 ден 12,100.00 ден

BOSCH Електричен чешел за трева ALR 900

4,320.00 ден 4,990.00 ден

AL-KO Косилка за трева 3.22 SЕ

0 %s од 5
(0)
Шифра: 01275789

– Моќност: 1000W / 220V
– Широчина на сечење: 32цм
– Височина на сечење: 20-60мм


Во кошничкаСпореди
5,460.00 ден 6,300.00 ден

AL-KO Косилка за трева 3.82 SE

0 %s од 5
(0)
Шифра: 01273094

– Моќност: 1400W / 220V
– Широчина на сечење: 38цм
– Височина на сечење: 20-60мм


Во кошничкаСпореди
21,450.00 ден 24,700.00 ден

AL-KO Моторна косилка 4.25 P-B

0 %s од 5
(0)
Шифра: 09043336

– Моќност: 1,8 kw/800M2
– Мотор:B&S SERIES 300 E 1,8/2900
– Широчина на сечење: 51цм


Во кошничкаСпореди
25,090.00 ден 28,860.00 ден

AL-KO Моторна косилка 4.65 SP-B

0 %s од 5
(0)
Шифра: 09043336-1

– Моќност: 1,7 kw
-Мотор:B&S SERIES 300 E 1,8/2900
– Широчина на сечење: 46цм


Во кошничкаСпореди
5,770.00 ден 6,640.00 ден

BOSCH Батериска пила KEO

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Снага на мотор: 10,8v
– Должина сечиво: 150mm
– Капацитет на сечење: мах ф60мм со полуга
– Капацитет на сечење: мах ф80мм без полуга


Во кошничкаСпореди
11,100.00 ден 12,760.00 ден

BOSCH Батериска пила за гранки UniversalChainPole 18

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Снага на мотор: 18V 2,5Ah
– Заштита за врвот на пилата
– Брзина на ланец 4m/s
– Должина на мечот 200мм


Во кошничкаСпореди
5,090.00 ден 5,850.00 ден

BOSCH Батериски ножици EasyPrune

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Li батерија 3,6 V
– Капацитет за сечење до 25mm
– Резови со едно полнење на батеријата до 450
– Систем за сечење – “bajpas”


Во кошничкаСпореди
11,100.00 ден 12,770.00 ден

BOSCH Батериски ножици за гранки UniversalHedgePole 18

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Снага на мотор: 18V 2,5Ah
– Систем против блокирање
– 2400h/min
– Двостран нож


Во кошничкаСпореди
8,090.00 ден 9,300.00 ден

BOSCH Батериски ножици за жива ограда EasyHedgeCut 12-45

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Батерија: 12V, Капацитет 2,5Ah
– Должина на нож: 45см
– Отвор на заби: 15 mm
– Брзина на нож: 2400h/min


Во кошничкаСпореди
7,300.00 ден 8,400.00 ден

BOSCH Батериски ножици за жива ограда и трева ASB 10,8 LI SET

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Li батерија 10,8 V
– Растојание на нож 8 mm
– Ширина сечиво за трева 80 mm
– Должина сечиво 120/200 mm


Во кошничкаСпореди
4,790.00 ден 5,510.00 ден

BOSCH Батериски ножици за жива ограда и трева ISIO3

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– време на полнење 3,5h

– време на користење со едно полнење дo 50 min.


Во кошничкаСпореди
6,590.00 ден 7,580.00 ден

BOSCH Батериски тример EasyGrassCut 18-230

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Снага на мотор: 18V/2,0 Ah
– Време на полнење на батеријата: 50 минути
– Време на употреба: 84 минути
– Пречник на сечење: 23 см


Во кошничкаСпореди
8,790.00 ден 10,100.00 ден

BOSCH Батериски тример UniversalGrassCut 18-26

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Снага на мотор: 18V/2,5 Ah
– Време на полнење на батеријата: 1 час
– Пречник на сечење: 26 см
– Подесување на висина 120-140 см


Во кошничкаСпореди
6,850.00 ден 7,880.00 ден

BOSCH Дувалка на лисја и усисувач UniversalGardenTidy

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Моќност на мотор: 1800W
– Променлива брзина на стуење на воздух 165 до 285 кm/h
– Проток на воздух: 560m3
– Ниво на бучава: 99dB (A)


Во кошничкаСпореди
3,890.00 ден 4,480.00 ден

BOSCH Електричен тример ART 24 COMBI

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– 400W
– Пречник на сечење 24 cm
– Систем на сечење конец/жица
– Дебелина / должина конец/жица 1,6mm/ 6m


Во кошничкаСпореди
4,590.00 ден 5,300.00 ден

BOSCH Електричен тример ART 27 COMBI

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– 450W
– Пречник на сечење 27 cm
– Систем на сечење конец/жица
– Дебелина / должина конец/жица 1,6mm/ 6m


Во кошничкаСпореди
5,490.00 ден 6,320.00 ден

BOSCH Електричен тример ART 35

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Снага на мотор 600 W
– Пречник на круг на сечење 35 cm
– Систем сечење калем за конец/жица
– Брзина сечење 8.000 o/min


Во кошничкаСпореди
2,150.00 ден 2,500.00 ден

BOSCH Електричен тример EasyGrassCut 23

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– 280 W
– пречник сечење 23 cm
– број на вртежи: 12,500 о/min
– систем сечење – конец/жица


Во кошничкаСпореди
2,490.00 ден 2,880.00 ден

BOSCH Електричен тример EasyGrassCut 26

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– 280 W
– пречник сечење 26 cm
– број на вртежи: 12,500 о/min
– систем сечење – конец/жица


Во кошничкаСпореди
10,490.00 ден 12,100.00 ден

BOSCH Електричен чешел за трева ALR 900

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Снага на мотор : 900 W
– Работна ширина: 32 cm
– Систем 10 ротациони ножеви нерѓосувачки челик


Прочитај повеќеСпореди

AL-KO Косилка за трева 3.22 SЕ

0 %s од 5
(0)
al-ko

– Моќност: 1000W / 220V
– Широчина на сечење: 32цм
– Височина на сечење: 20-60мм


Шифра: 01275789
4,320.00 ден 4,990.00 ден Во кошничкаСпореди

AL-KO Косилка за трева 3.82 SE

0 %s од 5
(0)
al-ko

– Моќност: 1400W / 220V
– Широчина на сечење: 38цм
– Височина на сечење: 20-60мм


Шифра: 01273094
5,460.00 ден 6,300.00 ден Во кошничкаСпореди

AL-KO Моторна косилка 4.25 P-B

0 %s од 5
(0)
al-ko

– Моќност: 1,8 kw/800M2
– Мотор:B&S SERIES 300 E 1,8/2900
– Широчина на сечење: 51цм


Шифра: 09043336
21,450.00 ден 24,700.00 ден Во кошничкаСпореди

AL-KO Моторна косилка 4.65 SP-B

0 %s од 5
(0)
al-ko

– Моќност: 1,7 kw
-Мотор:B&S SERIES 300 E 1,8/2900
– Широчина на сечење: 46цм


Шифра: 09043336-1
25,090.00 ден 28,860.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Батериска пила KEO

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Снага на мотор: 10,8v
– Должина сечиво: 150mm
– Капацитет на сечење: мах ф60мм со полуга
– Капацитет на сечење: мах ф80мм без полуга


Шифра: Нема
5,770.00 ден 6,640.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Батериска пила за гранки UniversalChainPole 18

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Снага на мотор: 18V 2,5Ah
– Заштита за врвот на пилата
– Брзина на ланец 4m/s
– Должина на мечот 200мм


Шифра: Нема
11,100.00 ден 12,760.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Батериски ножици EasyPrune

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Li батерија 3,6 V
– Капацитет за сечење до 25mm
– Резови со едно полнење на батеријата до 450
– Систем за сечење – “bajpas”


Шифра: Нема
5,090.00 ден 5,850.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Батериски ножици за гранки UniversalHedgePole 18

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Снага на мотор: 18V 2,5Ah
– Систем против блокирање
– 2400h/min
– Двостран нож


Шифра: Нема
11,100.00 ден 12,770.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Батериски ножици за жива ограда EasyHedgeCut 12-45

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Батерија: 12V, Капацитет 2,5Ah
– Должина на нож: 45см
– Отвор на заби: 15 mm
– Брзина на нож: 2400h/min


Шифра: Нема
8,090.00 ден 9,300.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Батериски ножици за жива ограда и трева ASB 10,8 LI SET

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Li батерија 10,8 V
– Растојание на нож 8 mm
– Ширина сечиво за трева 80 mm
– Должина сечиво 120/200 mm


Шифра: Нема
7,300.00 ден 8,400.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Батериски ножици за жива ограда и трева ISIO3

0 %s од 5
(0)
Bosch

– време на полнење 3,5h

– време на користење со едно полнење дo 50 min.


Шифра: Нема
4,790.00 ден 5,510.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Батериски тример EasyGrassCut 18-230

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Снага на мотор: 18V/2,0 Ah
– Време на полнење на батеријата: 50 минути
– Време на употреба: 84 минути
– Пречник на сечење: 23 см


Шифра: Нема
6,590.00 ден 7,580.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Батериски тример UniversalGrassCut 18-26

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Снага на мотор: 18V/2,5 Ah
– Време на полнење на батеријата: 1 час
– Пречник на сечење: 26 см
– Подесување на висина 120-140 см


Шифра: Нема
8,790.00 ден 10,100.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Дувалка на лисја и усисувач UniversalGardenTidy

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Моќност на мотор: 1800W
– Променлива брзина на стуење на воздух 165 до 285 кm/h
– Проток на воздух: 560m3
– Ниво на бучава: 99dB (A)


Шифра: Нема
6,850.00 ден 7,880.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Електричен тример ART 24 COMBI

0 %s од 5
(0)
Bosch

– 400W
– Пречник на сечење 24 cm
– Систем на сечење конец/жица
– Дебелина / должина конец/жица 1,6mm/ 6m


Шифра: Нема
3,890.00 ден 4,480.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Електричен тример ART 27 COMBI

0 %s од 5
(0)
Bosch

– 450W
– Пречник на сечење 27 cm
– Систем на сечење конец/жица
– Дебелина / должина конец/жица 1,6mm/ 6m


Шифра: Нема
4,590.00 ден 5,300.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Електричен тример ART 35

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Снага на мотор 600 W
– Пречник на круг на сечење 35 cm
– Систем сечење калем за конец/жица
– Брзина сечење 8.000 o/min


Шифра: Нема
5,490.00 ден 6,320.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Електричен тример EasyGrassCut 23

0 %s од 5
(0)
Bosch

– 280 W
– пречник сечење 23 cm
– број на вртежи: 12,500 о/min
– систем сечење – конец/жица


Шифра: Нема
2,150.00 ден 2,500.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Електричен тример EasyGrassCut 26

0 %s од 5
(0)
Bosch

– 280 W
– пречник сечење 26 cm
– број на вртежи: 12,500 о/min
– систем сечење – конец/жица


Шифра: Нема
2,490.00 ден 2,880.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Електричен чешел за трева ALR 900

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Снага на мотор : 900 W
– Работна ширина: 32 cm
– Систем 10 ротациони ножеви нерѓосувачки челик


Шифра: Нема
Достапност:

Нема на залиха

10,490.00 ден 12,100.00 ден Прочитај повеќеСпореди

AL-KO Косилка за трева 3.22 SЕ

0 %s од 5
(0)
al-ko

– Моќност: 1000W / 220V
– Широчина на сечење: 32цм
– Височина на сечење: 20-60мм


4,320.00 ден 4,990.00 ден Во кошничкаСпореди

AL-KO Косилка за трева 3.82 SE

0 %s од 5
(0)
al-ko

– Моќност: 1400W / 220V
– Широчина на сечење: 38цм
– Височина на сечење: 20-60мм


5,460.00 ден 6,300.00 ден Во кошничкаСпореди

AL-KO Моторна косилка 4.25 P-B

0 %s од 5
(0)
al-ko

– Моќност: 1,8 kw/800M2
– Мотор:B&S SERIES 300 E 1,8/2900
– Широчина на сечење: 51цм


21,450.00 ден 24,700.00 ден Во кошничкаСпореди

AL-KO Моторна косилка 4.65 SP-B

0 %s од 5
(0)
al-ko

– Моќност: 1,7 kw
-Мотор:B&S SERIES 300 E 1,8/2900
– Широчина на сечење: 46цм


25,090.00 ден 28,860.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Батериска пила KEO

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Снага на мотор: 10,8v
– Должина сечиво: 150mm
– Капацитет на сечење: мах ф60мм со полуга
– Капацитет на сечење: мах ф80мм без полуга


5,770.00 ден 6,640.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Батериска пила за гранки UniversalChainPole 18

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Снага на мотор: 18V 2,5Ah
– Заштита за врвот на пилата
– Брзина на ланец 4m/s
– Должина на мечот 200мм


11,100.00 ден 12,760.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Батериски ножици EasyPrune

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Li батерија 3,6 V
– Капацитет за сечење до 25mm
– Резови со едно полнење на батеријата до 450
– Систем за сечење – “bajpas”


5,090.00 ден 5,850.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Батериски ножици за гранки UniversalHedgePole 18

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Снага на мотор: 18V 2,5Ah
– Систем против блокирање
– 2400h/min
– Двостран нож


11,100.00 ден 12,770.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Батериски ножици за жива ограда EasyHedgeCut 12-45

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Батерија: 12V, Капацитет 2,5Ah
– Должина на нож: 45см
– Отвор на заби: 15 mm
– Брзина на нож: 2400h/min


8,090.00 ден 9,300.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Батериски ножици за жива ограда и трева ASB 10,8 LI SET

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Li батерија 10,8 V
– Растојание на нож 8 mm
– Ширина сечиво за трева 80 mm
– Должина сечиво 120/200 mm


7,300.00 ден 8,400.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Батериски ножици за жива ограда и трева ISIO3

0 %s од 5
(0)
Bosch

– време на полнење 3,5h

– време на користење со едно полнење дo 50 min.


4,790.00 ден 5,510.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Батериски тример EasyGrassCut 18-230

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Снага на мотор: 18V/2,0 Ah
– Време на полнење на батеријата: 50 минути
– Време на употреба: 84 минути
– Пречник на сечење: 23 см


6,590.00 ден 7,580.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Батериски тример UniversalGrassCut 18-26

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Снага на мотор: 18V/2,5 Ah
– Време на полнење на батеријата: 1 час
– Пречник на сечење: 26 см
– Подесување на висина 120-140 см


8,790.00 ден 10,100.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Дувалка на лисја и усисувач UniversalGardenTidy

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Моќност на мотор: 1800W
– Променлива брзина на стуење на воздух 165 до 285 кm/h
– Проток на воздух: 560m3
– Ниво на бучава: 99dB (A)


6,850.00 ден 7,880.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Електричен тример ART 24 COMBI

0 %s од 5
(0)
Bosch

– 400W
– Пречник на сечење 24 cm
– Систем на сечење конец/жица
– Дебелина / должина конец/жица 1,6mm/ 6m


3,890.00 ден 4,480.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Електричен тример ART 27 COMBI

0 %s од 5
(0)
Bosch

– 450W
– Пречник на сечење 27 cm
– Систем на сечење конец/жица
– Дебелина / должина конец/жица 1,6mm/ 6m


4,590.00 ден 5,300.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Електричен тример ART 35

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Снага на мотор 600 W
– Пречник на круг на сечење 35 cm
– Систем сечење калем за конец/жица
– Брзина сечење 8.000 o/min


5,490.00 ден 6,320.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Електричен тример EasyGrassCut 23

0 %s од 5
(0)
Bosch

– 280 W
– пречник сечење 23 cm
– број на вртежи: 12,500 о/min
– систем сечење – конец/жица


2,150.00 ден 2,500.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Електричен тример EasyGrassCut 26

0 %s од 5
(0)
Bosch

– 280 W
– пречник сечење 26 cm
– број на вртежи: 12,500 о/min
– систем сечење – конец/жица


2,490.00 ден 2,880.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Електричен чешел за трева ALR 900

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Снага на мотор : 900 W
– Работна ширина: 32 cm
– Систем 10 ротациони ножеви нерѓосувачки челик


Достапност:

Нема на залиха

10,490.00 ден 12,100.00 ден Прочитај повеќеСпореди

AL-KO Косилка за трева 3.22 SЕ

0 %s од 5
(0)

– Моќност: 1000W / 220V
– Широчина на сечење: 32цм
– Височина на сечење: 20-60мм


4,320.00 ден 4,990.00 ден Во кошничкаСпореди

AL-KO Косилка за трева 3.82 SE

0 %s од 5
(0)

– Моќност: 1400W / 220V
– Широчина на сечење: 38цм
– Височина на сечење: 20-60мм


5,460.00 ден 6,300.00 ден Во кошничкаСпореди

AL-KO Моторна косилка 4.25 P-B

0 %s од 5
(0)

– Моќност: 1,8 kw/800M2
– Мотор:B&S SERIES 300 E 1,8/2900
– Широчина на сечење: 51цм


21,450.00 ден 24,700.00 ден Во кошничкаСпореди

AL-KO Моторна косилка 4.65 SP-B

0 %s од 5
(0)

– Моќност: 1,7 kw
-Мотор:B&S SERIES 300 E 1,8/2900
– Широчина на сечење: 46цм


25,090.00 ден 28,860.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Батериска пила KEO

0 %s од 5
(0)

– Снага на мотор: 10,8v
– Должина сечиво: 150mm
– Капацитет на сечење: мах ф60мм со полуга
– Капацитет на сечење: мах ф80мм без полуга


5,770.00 ден 6,640.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Батериска пила за гранки UniversalChainPole 18

0 %s од 5
(0)

– Снага на мотор: 18V 2,5Ah
– Заштита за врвот на пилата
– Брзина на ланец 4m/s
– Должина на мечот 200мм


11,100.00 ден 12,760.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Батериски ножици EasyPrune

0 %s од 5
(0)

– Li батерија 3,6 V
– Капацитет за сечење до 25mm
– Резови со едно полнење на батеријата до 450
– Систем за сечење – “bajpas”


5,090.00 ден 5,850.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Батериски ножици за гранки UniversalHedgePole 18

0 %s од 5
(0)

– Снага на мотор: 18V 2,5Ah
– Систем против блокирање
– 2400h/min
– Двостран нож


11,100.00 ден 12,770.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Батериски ножици за жива ограда EasyHedgeCut 12-45

0 %s од 5
(0)

– Батерија: 12V, Капацитет 2,5Ah
– Должина на нож: 45см
– Отвор на заби: 15 mm
– Брзина на нож: 2400h/min


8,090.00 ден 9,300.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Батериски ножици за жива ограда и трева ASB 10,8 LI SET

0 %s од 5
(0)

– Li батерија 10,8 V
– Растојание на нож 8 mm
– Ширина сечиво за трева 80 mm
– Должина сечиво 120/200 mm


7,300.00 ден 8,400.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Батериски ножици за жива ограда и трева ISIO3

0 %s од 5
(0)

– време на полнење 3,5h

– време на користење со едно полнење дo 50 min.


4,790.00 ден 5,510.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Батериски тример EasyGrassCut 18-230

0 %s од 5
(0)

– Снага на мотор: 18V/2,0 Ah
– Време на полнење на батеријата: 50 минути
– Време на употреба: 84 минути
– Пречник на сечење: 23 см


6,590.00 ден 7,580.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Батериски тример UniversalGrassCut 18-26

0 %s од 5
(0)

– Снага на мотор: 18V/2,5 Ah
– Време на полнење на батеријата: 1 час
– Пречник на сечење: 26 см
– Подесување на висина 120-140 см


8,790.00 ден 10,100.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Дувалка на лисја и усисувач UniversalGardenTidy

0 %s од 5
(0)

– Моќност на мотор: 1800W
– Променлива брзина на стуење на воздух 165 до 285 кm/h
– Проток на воздух: 560m3
– Ниво на бучава: 99dB (A)


6,850.00 ден 7,880.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Електричен тример ART 24 COMBI

0 %s од 5
(0)

– 400W
– Пречник на сечење 24 cm
– Систем на сечење конец/жица
– Дебелина / должина конец/жица 1,6mm/ 6m


3,890.00 ден 4,480.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Електричен тример ART 27 COMBI

0 %s од 5
(0)

– 450W
– Пречник на сечење 27 cm
– Систем на сечење конец/жица
– Дебелина / должина конец/жица 1,6mm/ 6m


4,590.00 ден 5,300.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Електричен тример ART 35

0 %s од 5
(0)

– Снага на мотор 600 W
– Пречник на круг на сечење 35 cm
– Систем сечење калем за конец/жица
– Брзина сечење 8.000 o/min


5,490.00 ден 6,320.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Електричен тример EasyGrassCut 23

0 %s од 5
(0)

– 280 W
– пречник сечење 23 cm
– број на вртежи: 12,500 о/min
– систем сечење – конец/жица


2,150.00 ден 2,500.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Електричен тример EasyGrassCut 26

0 %s од 5
(0)

– 280 W
– пречник сечење 26 cm
– број на вртежи: 12,500 о/min
– систем сечење – конец/жица


2,490.00 ден 2,880.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Електричен чешел за трева ALR 900

0 %s од 5
(0)

– Снага на мотор : 900 W
– Работна ширина: 32 cm
– Систем 10 ротациони ножеви нерѓосувачки челик


10,490.00 ден 12,100.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Прикажување на еден производ