Апарати за леб

-14% 4,390.00 ден 5,100.00 ден

GORENJE Апарат за леб BM910WII

-12% 6,420.00 ден 7,299.00 ден

KENWOOD Апарат за леб BM 250

-12% 4,390.00 ден 4,990.00 ден

SENCOR Апарат за леб SBR 1031WH

-12% 4,580.00 ден 5,210.00 ден

SENCOR Апарат за правење леб SBR 1040WH

-12% 6,660.00 ден 7,570.00 ден

SENCOR Апарат за правење леб SBR 760WH

-11% 250.00 ден 280.00 ден

SENCOR Перка за месење леб SBX 003

4,390.00 ден 5,100.00 ден

GORENJE Апарат за леб BM910WII

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Програма за леб без глутен
– Сад за мерење
– Лажичка за дозирање
– Моќност на грејачот: 550 W
– Димензии (ШxВxД): 21,8 × 29,7 × 29,2 cm


Во кошничкаСпореди
6,420.00 ден 7,299.00 ден

KENWOOD Апарат за леб BM 250

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12111
 • Боја: бела
 • Моќност: 480W
 • Капацитет: 500г, 750г, 1кг
 • 2 години гаранцијаПрочитај повеќеСпореди
4,390.00 ден 4,990.00 ден

SENCOR Апарат за леб SBR 1031WH

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17384
 • Боја : бела
 • Моќност на грејачот: 480-580 W
 • Број на oднапред дефинирани програми: 12
 • Можност до 1 час да се одржи топлинаПрочитај повеќеСпореди
4,580.00 ден 5,210.00 ден

SENCOR Апарат за правење леб SBR 1040WH

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Моќност: 550W
– Макс. капацитет: 900g
– Одложен старт
– Одржување на температура


Во кошничкаСпореди
6,660.00 ден 7,570.00 ден

SENCOR Апарат за правење леб SBR 760WH

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19974

– Безглутенски програм
– 10 програми за печење
– 1 програм за правење на џемови и мармелад
– 1 програм за правење на само тесто (пица, багети, крофни)
– 3 нивоа на печење на кората (светла, средно светла и темна)


Прочитај повеќеСпореди
250.00 ден 280.00 ден

SENCOR Перка за месење леб SBX 003

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17390
 • Перка за месење на леб
 • Додаток за пекач SBR 1031WHВо кошничкаСпореди

GORENJE Апарат за леб BM910WII

0 %s од 5
(0)
Gorenje

– Програма за леб без глутен
– Сад за мерење
– Лажичка за дозирање
– Моќност на грејачот: 550 W
– Димензии (ШxВxД): 21,8 × 29,7 × 29,2 cm


Шифра: Нема
4,390.00 ден 5,100.00 ден Во кошничкаСпореди

KENWOOD Апарат за леб BM 250

0 %s од 5
(0)
Kenwood
 • Боја: бела
 • Моќност: 480W
 • Капацитет: 500г, 750г, 1кг
 • 2 години гаранцијаШифра: 12111
Достапност:

Нема на залиха

6,420.00 ден 7,299.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SENCOR Апарат за леб SBR 1031WH

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја : бела
 • Моќност на грејачот: 480-580 W
 • Број на oднапред дефинирани програми: 12
 • Можност до 1 час да се одржи топлинаШифра: 17384
Достапност:

Нема на залиха

4,390.00 ден 4,990.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SENCOR Апарат за правење леб SBR 1040WH

0 %s од 5
(0)
Sencor

– Моќност: 550W
– Макс. капацитет: 900g
– Одложен старт
– Одржување на температура


Шифра: Нема
4,580.00 ден 5,210.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Апарат за правење леб SBR 760WH

0 %s од 5
(0)
Sencor

– Безглутенски програм
– 10 програми за печење
– 1 програм за правење на џемови и мармелад
– 1 програм за правење на само тесто (пица, багети, крофни)
– 3 нивоа на печење на кората (светла, средно светла и темна)


Шифра: 19974
Достапност:

Нема на залиха

6,660.00 ден 7,570.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SENCOR Перка за месење леб SBX 003

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Перка за месење на леб
 • Додаток за пекач SBR 1031WHШифра: 17390
250.00 ден 280.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Апарат за леб BM910WII

0 %s од 5
(0)
Gorenje

– Програма за леб без глутен
– Сад за мерење
– Лажичка за дозирање
– Моќност на грејачот: 550 W
– Димензии (ШxВxД): 21,8 × 29,7 × 29,2 cm


4,390.00 ден 5,100.00 ден Во кошничкаСпореди

KENWOOD Апарат за леб BM 250

0 %s од 5
(0)
Kenwood
 • Боја: бела
 • Моќност: 480W
 • Капацитет: 500г, 750г, 1кг
 • 2 години гаранцијаДостапност:

Нема на залиха

6,420.00 ден 7,299.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SENCOR Апарат за леб SBR 1031WH

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја : бела
 • Моќност на грејачот: 480-580 W
 • Број на oднапред дефинирани програми: 12
 • Можност до 1 час да се одржи топлинаДостапност:

Нема на залиха

4,390.00 ден 4,990.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SENCOR Апарат за правење леб SBR 1040WH

0 %s од 5
(0)
Sencor

– Моќност: 550W
– Макс. капацитет: 900g
– Одложен старт
– Одржување на температура


4,580.00 ден 5,210.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Апарат за правење леб SBR 760WH

0 %s од 5
(0)
Sencor

– Безглутенски програм
– 10 програми за печење
– 1 програм за правење на џемови и мармелад
– 1 програм за правење на само тесто (пица, багети, крофни)
– 3 нивоа на печење на кората (светла, средно светла и темна)


Достапност:

Нема на залиха

6,660.00 ден 7,570.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SENCOR Перка за месење леб SBX 003

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Перка за месење на леб
 • Додаток за пекач SBR 1031WH250.00 ден 280.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Апарат за леб BM910WII

0 %s од 5
(0)

– Програма за леб без глутен
– Сад за мерење
– Лажичка за дозирање
– Моќност на грејачот: 550 W
– Димензии (ШxВxД): 21,8 × 29,7 × 29,2 cm


4,390.00 ден 5,100.00 ден Во кошничкаСпореди

KENWOOD Апарат за леб BM 250

0 %s од 5
(0)
 • Боја: бела
 • Моќност: 480W
 • Капацитет: 500г, 750г, 1кг
 • 2 години гаранција6,420.00 ден 7,299.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SENCOR Апарат за леб SBR 1031WH

0 %s од 5
(0)
 • Боја : бела
 • Моќност на грејачот: 480-580 W
 • Број на oднапред дефинирани програми: 12
 • Можност до 1 час да се одржи топлина4,390.00 ден 4,990.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SENCOR Апарат за правење леб SBR 1040WH

0 %s од 5
(0)

– Моќност: 550W
– Макс. капацитет: 900g
– Одложен старт
– Одржување на температура


4,580.00 ден 5,210.00 ден Во кошничкаСпореди

SENCOR Апарат за правење леб SBR 760WH

0 %s од 5
(0)

– Безглутенски програм
– 10 програми за печење
– 1 програм за правење на џемови и мармелад
– 1 програм за правење на само тесто (пица, багети, крофни)
– 3 нивоа на печење на кората (светла, средно светла и темна)


6,660.00 ден 7,570.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SENCOR Перка за месење леб SBX 003

0 %s од 5
(0)
 • Перка за месење на леб
 • Додаток за пекач SBR 1031WH250.00 ден 280.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на еден резултат